Hvorfor er jevning cervical epitel

 Fortykkelse av livmor epitel - en leukoplaki, den såkalte sykdom. I gresk leukoplakia - "hvit plakett". På eksamen, kan gynekologen se på livmorhalsen hvite flekker. Hva som forårsaket og hvorfor er jevning av Epitel av livmor?
 Leukoplaki er delt inn i to typer.

 Enkelt leukoplakia


 På cervix observert overfladisk fortykning av epitelet, noe som skyldes de øvre lag. Keratinization foregår i epitel og andre segmenter er berørt.

 Polyferatyvnaya leykopatyya


 I denne form for leukoplaki er en økning i antallet celler, og dessuten dannes celler skiller seg i struktur fra andre celler av samme type. Dette indikerer en pre-formen av sykdommen.

 Årsaker


 Årsaker til leukoplakia mye. Hvorfor er jevning cervical intraepitelial? Dette kan være et svekket immunsystem, infeksjoner, hormonelle ovarial funksjon, epitelial skade som resultat av traume eller kjemisk eksponering

 Symptomer


 Sykdommen er snikende og asymptomatisk. Bare i noen tilfeller kvinner er å snu til gynekolog om obskure valg, og svært sjelden - om blødning. Det er derfor det er viktig å regelmessig besøke en gynekolog. Gynekologen kan identifisere på et tidlig stadium og å forklare hvorfor det er jevning cervical epitel.

 Diagnose


 Noen ganger flekker på cervix usynlig for det blotte øye. Så kommer til unnsetning kolposkopi. I det vaginale hulrom injisert eddik eller jod, noe som gjør at overflaten for å male og fremheve de berørte områdene. Den endelige diagnosen er ikke gjort før histologiske og cytologiske undersøkelser.

 Behandling


 Metoden for behandling bestemmes avhengig av omfanget av sykdommen. Hvis sykdommen er i alvorlig stadium blir kirurgi anbefalt. Fremgangsmåte for koagulering, dvs. brennende laserkirurgi. Engasjere seg i selv folk rettsmidler er ikke nødvendig. Du kan utløse aktiv vekst av celler som fører til livmorhalskreft. Leukoplakia krever langsiktig omsorg og mye tålmodighet fra kvinner.  
Cervical erosjon effekterCervical erosjon er en vanlig kvinnelig sykdom. Statistikken sier at denne sykdommen lider annenhver kvinne. Erosjon - er rødhet i slimhinnen i kjønnsorganene, som kan nå en diameter på tre inches.
Cervical erosjon er en godartet form og er ikke en åpenbar trussel mot helse. Men bare på betingelse av at sykdommen ikke kjører på tid og behandlet. Nøkkelen til en kvinnes helse - regelmessige besøk til gynekolog og rettidig behandling.
Cervical erosjon - forutsetninger
Årsakene til erosjon kan være svært forskjellige. De viktigste er sykdommer som klamydia, herpes, trichomoniasis, vaginal bakterier gjengroing og andre. Mindre hyppig årsak til skade kan cervical oppnås ved abort eller fødsel.
Sykdommen kan skyldes hormonelle bakgrunn i kroppen, svekket immunforsvar, tidlig seksuell aktivitet. Identifisere den bare kan administreres av en gynekolog, nøye undersøke livmorhalsen. Mye bedre sikre at ingen erosjon enn plutselig lære om sin avansert stadium. Det er derfor viktig forebyggende undersøkelser hos lege.
Behandling av cervical erosjon
Hvis du diagnostisert med "cervical erosjon", ikke stramme med terapi. Jo før behandlingen starter, jo mindre blir konsekvensene som resultat. Først vil legen forskrive medisiner for å bidra til å redusere betennelse. Neste skritt avhenger av stadium av sykdommen. Gynekolog vil finne årsaken til erosjon av livmorhalsen og plukke opp en individuell behandlingsregime.
Konsekvensene av erosjon av livmorhalsen
Intensiv behandling av cervical erosjon - noen få behandlinger:
- Kjemisk koagulasjon - behandling av cervical spesialiserte narkotika,
- Cryosurgery - frysing ved hjelp av flytende nitrogen,
- Lazerokoahulyatsyya - betydningen av livmorhalsen med en laser,
- Dyateryokoahulyatsyya - elektrisk forsyning.
Hver metode gir gode resultater i behandling av cervical erosjon.
Virkningene av sykdommen kan være forskjellig. Erosjon fremmer et gunstig miljø for bakterier å vokse, noe som kan føre til ulike sykdommer. Klamydia, Candida, Trichomonas og andre mikrober kan lett trenge inn i livmoren og eggstokkene i løpet av erosjon. Dette kan føre til ufruktbarhet, som etablerte terskelen for normal befruktning. Cervical erosjon kan bli ondartet formasjoner som bidrar til fremveksten av livmorhalskreft. Unge kvinner som ikke leges erosjon kreft oppstår ofte.
Erosjon av livmorhalsen hos gravide kvinner kan provosere spontanabort, for tidlig fødsel, tservytyt, vaginitt. Konservativ behandling i dette tilfellet er ikke alltid effektive, og ødeleggelse av farlig terapeutisk abort mulig. Men kurere erosjon gravid kan. Lokal behandling med hialurona overflaten akselererer helbredelse og reduserer betennelse i livmorvevet. Produktet kan brukes i poliklinisk og døgninstitusjoner.
I denne saken, må du vurdere det faktum at slimhinneskader - et gunstig miljø for humant papillomavirus, som er seksuelt overførbare, og kan føre til degenerasjon av forstadier celler. Disse resultatene er svært engstelig sett av leger.
Endringene av cervixuteri forekommende i lang tid kan føre til endringer i cellene, forårsaker hurtig inndeling, slik at det er kreft. I de senere årene har antallet av maligne lesjoner i livmor stadig økende. Rettidig behandling av erosjon er en pålitelig metode for å forebygge kreft.
Samlet livmorhals patologien vellykket behandlet og har positive prognoser, men effekten av cervical erosjon kan være uforutsigbare. Bare tidlig diagnose og kompetent hjelp gynekolog kan beskytte kvinner mot slike sykdommer.  
Tips for behandling av cervical erosjonCervical erosjon er en av de mest vanlige sykdommer hos kvinner gynekologi. Denne diagnosen er millioner av kvinner hvert år. Hva er denne sykdommen og hvordan å behandle den?
Årsaker til cervical erosjon er ganske forskjellige. Disse omfatter ulike underlivsinfeksjoner, betennelse i skjeden, og andre overvekst. I tillegg kan tidligere inntreden av seksuell aktivitet også føre til utvikling av cervical erosjon. Det bør bemerkes at slimhinnen modnes ca 20-23 år, på grunn av forskjellige sykdommer og infeksjoner som er svært farlig i denne aldersgruppen.
Skader livmorhalsen kan også føre til sin erosjon. Den viktigste årsaken til slike skader - abort og fødsel. Hormonelle forstyrrelser kan også føre til utvikling av denne sykdommen.
Cervical erosjon med tidlig deteksjon av et effektivt behandlet. Totalt er det flere behandlinger for sykdommer i livmor. Valg av behandling utføres avhengig av stadiet av sykdommen, struktur og størrelse av lesjonen. Hvis det er noen betennelse i livmorhalsen er nødvendig for å bestemme dets grunnleggende årsaker. Dette kurset er gjennomført antibiotikabehandling.
Det bør bemerkes at det er en pseudo livmorhalskreft som utvikles i lesjoner av slimhinnene i forskjellige infeksjoner og virus. Ved at leger bruker kjemiske koagulanter som applikasjoner på slimhinnen i livmorhalsen. Etter disse programmene holdt et spesielt kurs som tar sikte på å gjenopprette slimhinnen.
Tips for behandling av cervical erosjonDen mest hensiktsmessige behandlingen for cervical erosjon er fyzyohyrurhycheskoe intervensjon. Disse metodene inkluderer brennende elektrisk støt, cryodestruction, laser koagulasjon.
Når cryodestruction cervix er behandlet under ekstremt lav temperatur av flytende nitrogen. Dette skjer fryser til friskt vev. Denne metoden er helt smertefri og etterlater ingen arr. Det skal bemerkes at denne fremgangsmåte for behandling av cervical erosjon er ikke så vei, slik at nesten alle tilgjengelige syke.
Den mest effektive behandlingen teknikk kalt ovenfor raznovolnovaya sykdom er kirurgi. Som bladet mens du bruker radiobølger. Kostnaden for denne behandlingen er omtrent dobbelt cryodestruction.
Kostnaden for behandling er nødvendig for å legge til kostnadene ved å konsultere en gynekolog. Hvor ofte kan bli sjekket med legen din for å rettidig oppdage livmorhals erosjon.  
Utelatelse av livmoren - hva gjør jeg?
 Bekkenbunnsmuskulaturen mister sin tone av mange grunner. De fleste er forbundet med alvorlige fødsels og alder kvinner. Muskelvev er strukket, kan den ikke støtter uterus, ovarier, blære. Fordi dette er utelatelsen av livmoren er skiftende bunnen, tar feil posisjon. Det er imidlertid forskjøvet hals, har under normale nivåer. Over tid livmoren ut av kjønnsforskjellene, som er den viktigste manifestasjon av hennes tap.
 Denne tilstanden ikke er en sykdom, men det er en patologi som skal behandles umiddelbart. Metoder for å bekjempe utelatelse av livmoren er konservative og operative. Dette bør være konstant overvåking hennes tilstand. Fra disse resultatene legen å bestemme hva du skal gjøre med utelatelse av livmoren i hvert enkelt tilfelle og velger den beste metoden for behandling. Tidlig behandling kan du lagre dine gynekolog kjønnsorganer og deres funksjoner. I alvorlige tilfeller kreves fjerning av kropp og vedheng.
 Det ser ut til patologi?
 Den svake, dra smerte kan være et tegn på mange sykdommer, og kvinner har en tendens til å finne sin manifestasjon liten betennelse. Appellere til legen ofte selvmedisinering med antibiotika erstattet. Samtidig trekker smertene vedvarer, beveger prosessen svært sakte, men flytter til neste trinn. Det ser ut til brudd vannlating, forstoppelse eller fekal inkontinens, gass.
 Disse symptomene er forbundet med strekking veggene av ureter gjennom forskyvning av livmoren ned. Som et resultat, det fører til blære- og tarmsløyfer. Progresjon av patologi manifestert av smerter i ryggen og følelse i skjeden fremmedlegeme. Gjennomgang gynekolog er et must, ellers faller kroppen kan vedta en grad når livmoren gå ut og bli selvbestemt kvinne. Kroppen vil se ut utdanning som sadnytsya mens du går. Sprekker er lett infisert, derfor synes ødem og betennelsesreaksjon.
 Hvorfor er utelatelsen av livmor?
 Utsatt er kvinner som fødte ofte, overførte gynekologisk kirurgi og var aldersgrense på 40 år. I tillegg til disse er det av følgende grunner ikke direkte påvirke utviklingen av sykdommen, men det er triggere:
 - Lettelser muskeltonus,
 - Dysplasi av muskelfibre,
 - Hormonelle lidelser,
 - Hardt fysisk arbeid,
 - Overvekt (fedme),
 - Alvorlig hoste i lang tid.
 Dessuten er en av grunnene til økt trykk inne i magen. Det er på grunn av intens sport (spesielt når feil tilnærming å trene med vekter), lang løping, nysing, latter sterk, stress. Dersom skade oppstår som et resultat av bekkenbunnsmusklene, skifter livmor ned. Ved å gjenta situasjonen den synker enda lavere, og musklene var ikke i stand til å holde den.
 Hvordan å behandle livmor utelatelsen?
 Metoder for behandling avhenger av alvorlighetsgraden av sykdommen, som er delt inn i tre klasser:
 - Revne livmor, men nakken er i normal stilling;
 - Livmorhalsen er flyttet til preddveryyu vagina, livmor med vagina inkludert;
 - Snudde skjedeveggen, livmor har gått utover kjønnsforskjellene.
 Det første trinn gjør det mulig for behandling av patologier øvelse. Målet - å stramme bekkenmusklene, returnere dem tone og elastisitet. Fører til gode resultater i yngre kvinner fordi deres muskel svarer godt til spesielle gymnastikk intime muskler. Den består av Kegel øvelser, som er basert på kompresjon av musklene i skjeden. I denne tilstanden, må de holde for 5-20 sekunder, 10-30 ganger på rad. Det anbefales å gjenta i løpet av dagen minst fem ganger. Gymnastikk allsidig at det kan gjøres når som helst, uten å tiltrekke seg oppmerksomheten til andre.
 Du bør også trene:
 - "Saks"
 - "Bicycle"
 - Heve føttene vertikalt, liggende på ryggen; senkes til gulvet uten å bøye;
 - Flagrende føtter frem / tilbake stående.
 Andre grad ptose kreft kan kureres ved konservativ. Det innebærer bruk av pessarer. Dette er en liten plastringen spesiell utforming, som er innført i skjeden og bestemt den. Hensikten med fremgangsmåten: ring forhindrer uterinprolaps, stoppe og holde den i stilling. Det er en hindring som hindrer den i å bevege seg videre inn i hulrommet i vagina.
 Tredje trinn patologi som fører til prolaps (faller ut av livmoren). Det faller fra skjeden, kvinnen har til å utøve hendene inni. Denne tilstanden er livstruende fordi kroppen fører til infeksjon. I livmoren prolaps kan falle inn under blæren og en del av tarmen. Derfor er det viktig å ikke kjøre utelatelsen av kroppskontakt så snart som mulig til gynekolog.
 Kirurgi er utnevnt umiddelbart. Det betyr ikke nødvendigvis at fjerning av livmor og vedheng, kan unge kvinner forlater kjønnsorganer, hvis tilstanden i kroppen tillater det. I alle fall, under operasjonen ta i et spesielt gitter som holder de indre organer, ikke tillater dem å bevege seg inn i hulrommet i vagina. Forebygging patologi basert på bekymring for kvinnene selv: ikke løfte vekter, trene intime tone musklene, unngå stor følelsesmessig stress, spesielt hos eldre.  
Яндекс.Метрика