Hvordan øke amming morsmelk? Mat øker amming, folk rettsmidler

 Unge mødre i de første dagene etter fødselen er svært bekymret for at babyen nok melk. Skjer det raskt voksende kroppen av hennes baby voksende behov for mat er lite mat, og moren er ute av stand til å takle problemet.
 Selvfølgelig, det er vanskeligheter. Men til rush flytte barnet til flaske-fôring, er ikke testet alle funksjoner og verktøy som kreves.
 Hvordan øke amming morsmelk?
 Først av alt, bør hver kvinne bestemme selv hva er mer viktig: helsen til barnet eller hans egen komfort. Mesteparten av mødrene, selvfølgelig, velger først, vel vitende om at du må gå (streng diett, pumping, etterlevelse til daglig rutine). Men alle disse ulempene skal tilbakebetales med renter pjokk helse og glede av å kommunisere med ham.
 Rådet først:
 For å forbedre amming prøve så ofte som mulig for å sette barnet til brystet, nøye og pass på at han var høyre bryst og ikke lat.
 Tips to:
 Følg nøyaktigheten av deres kosthold. Folkemeningen, bør ammende mor spiser for to motsier vitenskapen som sier at for å øke mengden melk trenger ikke mye å spise. Tvert imot, er kostholdet og den rette blandingen av kvantitet og kvalitet på produktene den beste veien til suksess.
 I kosten ammende kvinner må påføres produktet øker amming.
 Disse inkluderer:
 Protein - magert kjøtt (biff, kylling, kalkun, etc.);
 Sour - meieriprodukter (melk, yoghurt, ost, etc.);
 Forutsetning for dagen bør du drikke minst to liter væske. Ikke akseptabelt under fôring alkohol, inkludert øl (selv alkohol), kaffe og tonic drinker.
 Normal vann kan erstattes urtete eller decoctions.
 For normalisering av stoffskiftet og fordøyelses te anbefales kamille, sitronmelisse, hibiscus, nesle.
 Som for amortisering av nervesystemet er gode påfunn av oregano, mynte, fiolett tricolor.
 Dersom amming mamma reduksjon av hemoglobin i blodet, er det vist mottar infusjoner av brennesle, stuet med blåbær.
 Tips tre:
 Hvis reduksjonsprosess amming veldig god massasje. Hvis det er mulig, bruke tjenestene til en profesjonell massør. Imidlertid kan lett toning massasje gjøres uavhengig av hverandre. Du trenger å forhånds smøre hendene med varmt olje (egnet trinse, oliven eller spesiell olje massasje). Hands, som ligger over og under bryst, mens enkle og presise bevegelser av massasje for 3-5 minutter. Dirigerer bevegelsene til en hånd på rattet med den andre hånden mot klokken.
 Tips fire:
 Flg daglige rutine. Ammende mor trenger mye av å gå i frisk luft, mosjon, bedre søvn. Sørg for å personlig hygiene.
 Redusere amming er ikke forlates uten tilsyn og tradisjonell medisin. Her er noen oppskrifter for å øke amming som folk rettsmidler.
 Finrevet gulrot blandet med varm melk. Ta 250hramm for å motta tre ganger i løpet av dagen. For hver metode forbereder en ny blanding.
 En spiseskje spisskummen frø helle en liter kokt vann, hell flytende saften av en middels sitron eller en teskje sitronsyre, en halv kopp sukker (ca hundre gram). Koke over svak varme til det er oppløst syre og sukker. Belastning. Ta drikke kjølt til 150hr. tre ganger om dagen.
 I grønn eller svart te skjøre tilsette melk (1: 1) blanding kan drikkes når som helst og i noen mengde.  
Hvordan bli kvitt influensa
 Influensa - en meget alvorlig infeksjon, forkjølelse, noe som ofte forekommer i den akutte formen. Hvis det er feil å behandle eller ikke dolikuvaty, kan det være komplikasjoner.
 Influensa flyttet på føttene, kan utløse døvhet og andre sykdommer. Det er viktig å vite alle aspekter av hvordan bli kvitt influensa.
 Hvis du ser sykdomsfølelse, feber, appetitt var prediktorer av influensa, og derfor, ikke kast bort tid og ringe en lege.

 Tabletter fra influensa


 Influensa nesten ikke behandles uten medisiner. For best effekt og rask gjenoppretting stoffene blir tatt i kombinasjon med folk rettsmidler for forkjølelse.
 De fleste er utnevnt "Arbidol", "Inhavirin", "Remantadin", "Tamiflu", "Orvyrem" etc. Ta disse legemidlene uten resept er ikke anbefalt, men ta folk rettsmidler i form av buljonger og urter ikke bare mulig, men også nødvendig.

 Hvordan bli kvitt influensa raskt og konsekvenser


 For å begynne, er det viktig å huske at influensa bør holde sengen og strengt i samsvar med sengeleie. I de tidlige dagene av sykdommen og den påfølgende behov for å drikke rikelig med væske. Det kan være: hofter buljong (hoved drikke influensa), avkok av bjørnebær, einer frukt og jordbær blader. Du kan brygge geitrams, hestehov, kirsebær kvister etc. I folkemedisinen er utrolig mye penger for å bli kvitt influensa.

 Hvis det ikke er temperatur, bør brystet gni caterpillar, borsuchym og svinekjøtt fett, så ukutuvatysya godt og holdt liggende varm.

 Aloe juice kan blandes med honning og ta tre ganger om dagen i en teskje.

 Godt til hvitløk. Med hoder kan gjøre halskjeder og henge på halsen av pasienten, helst kontinuerlig inhalerer dampen. En utmerket antibakterielt middel anses hvitløk juice. Vanligvis hvitløk - den beste måten å bli kvitt influensa raskt. Du kan dryppe inn i språket av én dråpe hvitløk, gni språket i munnen og svelge. I hvitløksaft bør være våt bomullsdott og innsatt i nesen i en halv time.

 I antikken, den influensa rette laget av melk og hvitløk. I en liten mengde melk kastet et par hoder av hvitløk og kokt til hvitløk er møre, deretter trakk det, og drakk melk i ett jafs. For å forbedre smaken av honning kan legges.  
Forebygging av influensa og ARI
 I kaldt vær, mange mennesker er utsatt for forkjølelse og virussykdommer. Derfor er forebygging er så viktig ARI og influensa i løpet av epidemien. Det finnes noen enkle regler, hvordan å beskytte seg mot sykdommen til enhver tid.

 Forebygging av influensa og akutte luftveissykdommer bruker narkotika


 I dag er det et stort spekter av forebyggende medisiner for forkjølelse, både for voksne og for barn. Men før du gjør noen som helst måte, er det viktig å lese instruksjonene.
 Barn forebygging av luftveissykdom og influensa kun ment barnelege. Først av alt, ta hensyn til når du tar barnets alder og toleranse for narkotika.
 En av de mest populære barne medisiner er:

 Derynat. Kan brukes fra fødselen av. Styrker immunforsvaret, øker motstanden mot forkjølelse og virussykdommer. Nesten ingen bivirkninger.

 Anaferon barn. Den brukes for forhindring av influensa og ARI som et forebyggende verktøyet. Det har bivirkninger. Før bruk må du lese instruksjonene.

 Blant voksne de mest populære er:

 Hryppferon;

 Remantadin;

 Arbidol;

 Otsyllokoktsynum.

 Varigheten av inntak er 10 til 14 dager. Vanligvis forebygging av influensa og ARI høsten og våren når været er i stadig endring og økende antall pasienter.

 Forebygging av influensa og akutte luftveis folk rettsmidler


 Under en av de sykdommer av nyttige metoder er aromaterapi bruke eteriske oljer (eucalyptus, rosmarin, oransje). De har ikke bare lindrer, men også en forebyggende effekt i kalde årstider.
 Forebygging av influensa og akutt luftveis gir synlige resultater samtidig som vi respekterer enkle regler:

 Sunn mat;

 Herding;

 Gå utendørs;

 Varme klær;

 Drikke rikelig med væske (minst 2 liter vann om dagen);

 Få nok søvn;

 Grense kontakt med pasienter.

 Hvis du blir syk, bør du ikke frata gå til legen. Når et barn er syk, er det best å ringe hjem barnelege. Han vil foreskrive den rette behandlingen.
 Prøv å holde kroppen i god form hele året. Veldig nyttig minst en gang i uken for å delta på et bad eller badstue.
 Under epidemier nesten alle klinikker tilbyr voksne og barn gjør gratis vaksinasjon mot influensa og ARI.
 Bare forebygging og sunn livsstil vil hjelpe deg å beskytte deg mot mange sykdommer i lang tid!  
Tabletter av SARS og influensa
 Ved behandling av SARS og influensa anvende symptomatisk terapi. Den består av en skikkelig drikkevann regime (minst to liter væske om dagen), antipyretika og antihistaminer komplekse vitaminer og mineraler. Riktig drikkevann regime - bærebjelke i behandling, som i sykdommen, mister kroppen væske ved høye temperaturer og med slim med en kald og hoste.

 Tabletter av SARS og influensa


 Antivirale medikamenter som effektivt bekjemper patogener med SARS eller influensa, dessverre, til dags dato, er det, til tross for de allment annonserte piller SARS og influensa. Så, snakker av legemidler som brukes til behandling av virus, mener febernedsettende, anti-inflammatorisk, analgetisk og antihistaminer for å lindre pasientens tilstand.

 Symptomatisk behandling


 Febernedsettende tabletter fra SARS og influensa brukes til å redusere temperaturen, redusere feber, lindre smerte. Barn under passende Ibuprofen år etter år kan søke Paracetamol. Voksne vil passe både stoffet, kan du velge den som lindrer symptomene på sykdommen effektivt. Disse stoffene er godt tolerert, ikke engang sterk irriterende effekt på mageslimhinnen, sjelden forårsake allergiske reaksjoner.
 Hvis SARS eller influensa sterkt tett nese, bør du bruke vasokonstriktor dråper eller spray for å gjenopprette normal pusting. I så fall, når ledsaget av rikelig nesetetthet avdeling slim, rennende øyne, kan brukes antihistaminer.

 Ikke gjennomført kur!


 Tabletter av SARS og influensa er annonsert overalt apotek har et mylder av narkotika. Men vi må huske på tre enkle sannheter:

 Viral sykdom er ikke behandles med antibiotika.

 Adjuvans, fremmet som et effektivt middel for å bekjempe virus - er stoffer med ubevist effekt, med andre ord, er det ingen vitenskapelige bevis for at de er vanligvis i stand til å behandle SARS og influensa. Det eneste garantert til forbrukerne - et psykiske bivirkninger og gjort narr av kjøpet.

 Kroppen selv bekjemper virus. For dette har han trenger tid til å utvikle de nødvendige antistoffer) og relaterte tilstander (rikelig med væske, frisk luft, vitaminer og mineraler i fornuftige doser, lys karbohydrat diett).  
Яндекс.Метрика