Røde flekker i ansiktetMange av oss har møtt en slik er ikke så dødelig, men fortsatt ganske ubehagelige ting, som utseendet på røde flekker i ansiktet. Noen ganger er de forsvinner raskt, noen ganger er det vanskelig å utlede. På hvorfor det er slike flekker som de fikse og hva de skal gjøre, slik at de ikke vises, beskriver i denne artikkelen.
Årsaker til røde flekker i ansiktet

Hvis du plutselig merke til røde merker på huden av ukjent opprinnelse, bare prøv å huske trinnene eller faktorer før deres opptreden.
intens trening eller i form av en allergisk reaksjon. Videre kan en allergisk reaksjon være på en hvilken som helst faktor, fra mat for ultrafiolett stråling, eller mer enkelt - solen. Nøyaktig den samme utslett kan svare hud i ansiktet og kroppen og ulike typer nervøse tilstander, både positive og negative egenskaper. Rødlig flekk person kan rapportere brudd i funksjonalitet mage og tarm, samt mangel på vitaminer i kroppen. De mest vanlige allergener som kan føre til røde flekker i ansiktet, vanligvis referert følgende stimuli: støv, pollen, muggsporer, alkohol, narkotika og kosmetikk og matvarer med en høy grad av risiko (sitrusfrukter, sjokolade, nøtter og jordbær).
Hvis ingen røde flekker dukket plutselig, og er dine gamle følgesvenner så mest sannsynlig er det bra mens spor av skade epidermis, som for eksempel kviser eller vannkopper (varicella).
Men bortsett fra ufarlige allergi røde flekker kan også indikere tilstedeværelsen av visse infeksjonssykdommer i kroppen. Ja, rødhet i utgangspunktet manifestert vannkopper og meslinger og skarlagensfeber. Flekker samme gjør seg så godt som alle typer permisjon og psoriasis.
Hvordan å kurere røde flekker i ansiktet
Uten tvil, begynne å eliminere røde flekker i ansiktet, ikke realisere på hva grunnen til at de var der - topp lettsindighet.
Det første du må vurdere - manifestasjoner forårsaket av plutselige endringer i temperatur, varm dusj eller dampbadet, samt å opptre på ansiktet hans under ekstrem stress er selv på kort tid. Så vente 15-20 minutter etter avslutningen av en av disse faktorene før du begynner å vurdere andre. I nervøs belastning er nyttig å drikke beroligende te med mynte eller sitronmelisse, og en svært avanserte tilfeller - Beroligende medisiner fri distribusjon.
Hvis flekken ikke forsvinner, kan det antas eller en allergisk reaksjon, infeksjon eller smittsom organisme. Finn ut godt eller ikke, hjelpe medisinske blod og urin tester utført i laboratoriet.
Dersom årsaken til dannelsen av røde flekker på ansiktet hans ble vanlig allergi, den enkleste måten å bli kvitt dem ved å ta vanlige kommersielt tilgjengelige antihistaminer, helst ny generasjon. Disse stoffene har beroligende (døsig) effekt og minimal innvirkning på mage-tarmkanalen. Bør også utelukkes fra kostholdet alle matvarer kan utløse en allergisk reaksjon. Vær spesielt oppmerksom på mat og krydder som er uvanlig for kostholdet ditt.
Hvis testene viste tegn på psoriasis eller eksem, du bare ikke kan gjøre uten et besøk til en hudlege.
Vanligvis, fjerning av ansikts flushing, spesielt de som er ledsaget av peeling eller betennelse, foreskrive kremer og salver med beroligende og fuktighetsgivende effekt. Når diagnostisere ulike typer eksem er ofte utnevnt hormonelle kremer opprinnelse som skal brukes i henhold til resepten.
Fra folk rettsmidler for å bli kvitt røde flekker kan gi råd avkok av kamille og bjørk knopper, masker med hvit leire og olje.  
Årsaker til dårlig ånde hos barn
 Dårlig munn ikke skje uten årsak, unntatt for bruk i næringsmidler med en stikkende lukt. Men barnet vanligvis ikke spiser fersk løk og hvitløk, og min mor kan gjenkjenne intuitivt lukte som bør føre til alarm. Fremveksten av visse sykdommer er manifestert ved symptomer. De er forbundet med misdannelser i mage-tarmkanalen, nasopharynx, spyttkjertlene i det endokrine systemet.
 Sykdommer i nasopharynx
 Denne sykdommen er den vanligste årsaken til dårlig lukt i munnen. At barn er utsatt for forkjølelse, nasal patologi som et resultat nedolikovanyh infeksjoner er vanlige. De fører til langvarige prosesser og utvikling av sykdommer så som kronisk form:
 - Tonsillitt;
 - Pharyngitis;
 - Adenoiditis.
 Disse sykdommene er ledsaget av purulent belegg for betente områder av slimhinner og forårsaker en ubehagelig lukt. Behandling av akutte former eliminerer svelgevansker, smerter, heshet, men bygge opp kan holde i lang tid. Dette fører til dårlig ånde hos barn identifisere enkelt, trenger bare undersøke munnen eller gå til Laura. Sjekk også om det finnes mellomøret ørebetennelse, noe som fører til et brudd på gjødsel og sammensetning av mikroflora - de viktigste årsakene til dette symptomet. Sykdommer i nasopharynx tvinge barnet til å puste gjennom munnen åpen slim nese drepte. Tørr munn over tid er vist i samme symptom. Naturen av lukt, råtten, bevart uavhengig av måltidet.
 Sopp lesjoner i munnen
 Hos mennesker, inkludert barn stadig bakterier og sopp som er gjenstand for balansen ikke manifesterer seg i årevis. Svekkelsen av immunsystemet forårsaker soppsykdommer, mens de ser hvitt film eller flekker på slimhinnene i mage-tarmkanalen og munn. Andre symptomer som kan forstås at barnet sopp ikke kan være. Men det er en bestemt ubehagelig lukt døgnet rundt, går han ikke etter å ha spist eller pusse tennene.
 Munnhygiene
 Noen ganger moms ikke ta hensyn til munnhygiene og barnet ikke lært ham ikke bare rene tenner, men skylle munnen etter å ha spist. Som et resultat av dette mellom tennene råtnende stykker av mat, dette fører til ubehagelige resultater. I babyer matet melk og frukt pureer, slike grunner ikke observert. Men, er ungdommer som spiser den samme maten som voksne dette et problem. I dette tilfellet pusten av et barn har karakter av rotting mat. Kur kan være en tannlege, og hindre ytterligere rate oral hygiene.
 I tillegg til disse, er det spesifikke lukt som kan fortelle min mor at det er alvorlige sykdommer hos barn. For eksempel, er lukten av aceton umulig å bomme på grunn av sin spesifisitet og dets nærvær antyder insulinavhengig diabetes mellitus. Moren bør ta barnet til en endokrinolog.
 Hvis det er en lukt av hydrogensulfid tilstede uregelmessigheter i magen, gastritt eller sår. Nivået av hydrogensulfid kan kontrolleres av en tannlege spesiell enhet - halymetrom. Navnet kommer fra halitoz sykdom, noe som betyr at lukt i munnen.
 Det er viktig for forebygging halitoza undervise barn rent språk, som han er ofte årsaken til sykdommen. Prosedyren utføres mens du pusser tennene, bør børste være myk bust. Dersom barnet er sunt, så halitoza Årsaken er mangel på spytt. Det er spesielt tydelig i tilfellet med en lang tid mellom måltidene. Da vi obepechyt hans surt godteri og vann. Disse produktene er den beste måten å stimulere spytt, eliminerer lukt.  
Produkter som er løst

 Fordøyelsesproblemer er funnet i et stort antall mennesker, men ikke alle vet at stolen kan justeres ved hjelp spise noen grønnsaker, frukt og korn.
 Det er produkter som holder. Dette, for eksempel, gulrøtter. Det styrker i noen form. Denne friske gulrot juice, gulrot puré, blanding av gulrøtter og poteter, frukt puré av gulrøtter og epler.

 Bananer har muligheten til å montere en stol, og når den kombineres med epler, aprikoser eller fersken er perfekt regulere fordøyelsen. Det faktum at bananer store mengder kalium, noe som øker mengden av elektrolytter i kroppen. I tillegg har de en masse av fiber og pektin, noe som kan øke antallet av gunstige bakterier i kroppen og forbedre prosessen med peristaltikk.
 Produkter som er løst, er også kokt epler. Bedre bruk eplemos enn rå frukt. I tillegg produkter som holder inkluderer potetmos uten smør, kokt hvit ris. Produkter med hvitt mel bidrar til å gjenopprette balansen i kroppen og bli kvitt diaré. Merkelig nok, de produktene som fester inkluderer bedervet yoghurt, er melk produktet en todagers yoghurt inneholder Lactobacillus.
 Blåbær også etablert seg som et produkt som festes. Den kan brukes i tørket frukt eller sterk brygget te. I mange blåbær fiber, tanniner og vist antibakteriell aktivitet.
 Det bør bemerkes at den avslapning stolen kan bruke urte-te. Spesielt god hjelp kamille og mynte-te som påvirker mage-tarmkanalen og har en beroligende effekt.
 Av produkter som bidrar til å styrke den stolen, og inkluderer sort pepper. Det gir nødhjelp diaré, du bare svelge noen nøtter og vente til en folkemedisin vil handle.  
Avføringsmiddel for ammende mødreVanskeligheter i tarmen - Et vanlig problem kvinner etter fødsel, postpartum fordi de er preget av en liten svekkelse av tarmen. Noen mødre i dette tilfellet hjelper riktig ernæring og fysisk aktivitet, men de fleste bør tenke på aksept avføringsmiddel.
Avføringsmidler for ammende mødre
Bruken av et avføringsmiddel medisiner i sykepleie barn er mye uenighet i leger. Dette skyldes det faktum at nesten hver lignende medikamenter er bestanddeler som kan ha en negativ innvirkning på barnet når penetrasjon i morsmelk. Også velkomstavføringsmiddel souped mødre anbefales ikke fordi langvarig bruk (minst flere ganger i uken i 30 dager) til det vanedannende stoffet, som senere fører til en økning i dosen av avføringsmiddel og dypere problem.
I hvert fall må få medisinsk lege avgjør avføringsmiddel. Han utnevner og narkotika og hvor ofte hans innrømmelse. Når amming mødre anbefales ikke i behandling Rehulaks, Dulkolaks, svensk bitterhet Dr. Theis, Hutalaks, Bisakodyl eller Chitosan-Evalar. Det er strengt forbudt avføringsmiddel senna-basert eller Senna, slik Hlaksenna, Sennalaks, Senade, Trysasen. Skade mor de ikke forårsaker, men at barnet vil provosere utseendet på kolikk. Også slike avføringsmiddel kontraindisert for ammende mødre fordi det øker muskel tone i tarmen, noe som er svært skadelig i nærvær av spastisk forstoppelse.
Under amming kan bruke narkotika Forlax, Duphalac eller Fortrans. De absolutt ikke irritere tarmen og ikke få melk som er trygt for barnet. Også mater kan sette avføringsmidler stearinlys med glyserin. De påvirker bare tykktarmen, og effekten er nesten umiddelbart (innen 15 minutter).
Tradisjonelle oppskrifter avføringsmiddel
Hvis fôring mor ikke ønsker å bruke noen av de tillatte narkotika, kan du bruke et verktøy utarbeidet av en av oppskriftene av tradisjonell medisin. Det er viktig når du bruker oppskrifter på tradisjonell medisin med forsiktighet fordi plantene er aktive agenter som ikke alltid har en positiv innvirkning på mor og barn. Det er best å konsultere før du mottar en lege.
Utmerket reverserer forstoppelse svisker. Siden da tørket frukt kan lage te og infusjoner (20 g per 200 ml vann) som du trenger for å drikke 200 ml 3 ganger om dagen. Allergi mot dette Tørket frukt praktisk talt ikke forekommer, så gjerne skrive det inn i kostholdet ditt selv i ren form. Det er også en stor hjelp kampen forstoppelse.
Effektiv hjem rettsmiddel som normaliserer mage-tarmkanalen for ammende mødre gjøre med fiken 50 g frukt hell 200 ml og la blandingen avkjøles. En god vei ut, og hvis vi erstatte vannet med melk. Ta denne infusjon av 20 ml tre ganger daglig.
Kvitte seg med forstoppelse ved å bruke buljong med stikkelsbær. For å gjøre det, trenger du 15 gram frukt hell 200 ml vann og sette blandingen i brann. Etter koking nødvendige midler for å holde brannen i 10 minutter for å legge til at en del av 50 gram tørkede epler. Dette infusjon drikke tre ganger om dagen for 100 ml
I atonic forstoppelse stor hjelp denne oppskriften: 20 gram frukt anis, karve og fennikel, blandes i like deler, for å helle 200 ml varmt filtrert vann og la stå i 20 minutter infusjon bør ta 75 ml 3 ganger om dagen 30 minutter før måltider . Hvis mamma plaget spastisk forstoppelse, kan det være av naturmidler. Til denne blandingen anis frukt, nesle urt, jordbær blader og peppermynte (tørr), røttene av vendelrot og kamille blomster i like deler, og deretter fylle i en termos 20 g av en blanding av kokt vann og la det trekke i 1, 5 timer. Ta dette verktøyet for å bidra til å gjenopprette fordøyelseskanalen arbeid, morgen og kveld (like etter et måltid) 100 ml
Lakserende effekt også tilby produkter som:
gulrøtter;
vannmelon;
rødbeter;
gresskar;
aprikos.

Disse avførende produktene kan administreres i kosten etter eget skjønn avhengig av tilstedeværelse eller fravær av spedbarn allergi mot et gitt produkt.
Det er også en naturlig kur for forstoppelse, som kan anvendes ved amming omfatter forskjellige vegetabilske oljer. Den beste av disse er olivenolje.
Er effektiv avføringsmiddel og et verktøy som potet juice. Lage juice og fortynne det med filtrert vann 1 til 1. Ta 50 ml to ganger om dagen (kreves 30 minutter før et måltid).
Du kan gjøre et godt middel med urter oregano, fruktene av fjellet aske, bjørnebær blader, urter nesle (brennesle bedre) frukt og fennikel. Å blande like deler av ingredienser og 20 g samling hell 200 ml varmt vann i en termos. Blandingen bør stå i en halv time, deretter avløp og deretter ta 75 ml 3 ganger om dagen.
Utmerket stimulerer peristaltikken rent vann. Så hvis fôring mor ikke ønsker å ta noen som helst måte, kan du prøve å bli kvitt forstoppelse ved hjelp av vanlig vann. Kvinner trenger bare å drikke 200 ml varmt vann hver morgen på tom mage.
Anbefalinger når du tar avføringsmidler ammende mor
Innenlands og syntetisk avføringsmiddel vil fungere bare hvis mor vil følge noen regler for forsyning som avføringsmidler er produkter, og det er de som oppmuntrer fremveksten av forstoppelse. For eksempel, er det umulig å behandle svekkelsen av tarmen og spise store mengder av slimete suppe, kremen av hvete, polert ris, kvede, rips, hvetekli, jordbær, hvitt brød og drikke sterk te. Valnøtter, bønner og hard ost kan også bremse peristaltikk.
I tillegg må du drikke mye, ammende bør huske på at kofeynsoderzhaschye drinker dehydrere, dvs. sitt beste for å fullstendig eliminere fra kostholdet eller begrense inntaket til en kopp om dagen.
Men behandling av forstoppelse avføringsmidler nylig preget mamma nyttig øvelse daglig spasertur og utføre små lys fizvpravy. Selvfølgelig, overexert seg umiddelbart etter fødselen bør ikke være å gjøre en enkel 5-minutters lading. Det hele hjelper kroppen gjenopprette raskere det gode arbeidet i fordøyelseskanalen.  
Яндекс.Метрика