Dietten av ammende kvinner
 Alle mødre vet at for et lite barn er det ingenting nyttig mors melk. Det er for barnet alt: mat og drikke, og narkotika, og fred. Men for å ha nok melk i riktig mengde, og det inneholdt alle de nyttige elementer som er nødvendige for barnet, bør mor spiser riktig og mangfoldig.
 Hva du skal spise min mor som mater å gi nødvendigheter av babyen og ikke skader helse? Nesten alle, selv om det er små begrensninger.
 Kvinnen, hvis barnet blir ammet, du kan ikke:

 alkohol;

 diett av ammende kvinner bør ikke inkluderer kjøtt, marinader og pickles;

 matvarer som kan forårsake allergiske reaksjoner hos barnet, jordbær, sitrus, honning, nøtter, sjømat, kaffe, sjokolade;

 produkter som kan forårsake overdreven flatulens og oppblåsthet buk et barn, kål, erter, bønner og belgfrukter, druer, svart brød.

 Dietten av ammende kvinner bør være ganske variert, som alle de andre produkter som ikke er inkludert i listen over forbudte, kan og bør spise. Men det er bedre å glemme pan stekt mat er skadelig for babyen. Derfor er alle produktene blir bedre kokk dampet og bakt.

 Dietten av ammende kvinner bør inneholde: Kjøtt og fisk. Kylling, kalkun, biff, magert svinekjøtt, kanin, torsk, karpe, lysing, sei, gjedde - som alle kan spises kokt, bakt eller en kokk burgere eller kjøttboller.

 Ulike meieriprodukter. Dette kan være gjæret bakt melk og yoghurt, ost, cottage cheese, yoghurt. Helmelk bør brukes med forsiktighet, da det kan forårsake allergiske reaksjoner hos barnet.

 Grønnsaker. Color Caputo og brokkoli, poteter, rødbeter, squash, squash, gulrøtter, agurker, tomater, paprika - alt du trenger å inkludere i menyen ammende mødre.

 Frukt og bær. Fersken og aprikos, epler og pærer, bananer, kiwi, kirsebær og moreller, persimmons, plommer, rips, bringebær, stikkelsbær - rik på vitaminer og trygge for babyen helse.

 Gryn. Meny ammende kvinner bør definitivt være å bruke forskjellige korn, bokhvete, hirse, havregryn, semule, bygg.

 Brød. Bedre bruk i mat grovt brød.

 Egg.

 Smør og grønnsaker.

 Konfekt. Preferanse er bedre å gi marshmallows, gelé, krem.

 Å utvikle den nødvendige mengden melk diett fôring kvinner bør alltid inneholde rikelig med væske. Væsken i form av kompott, skjøre te, gelé, saft, melk og melkedrikkevarer, bør Farris brukes hver dag i minst 2 liter. Brudd drikking regime uunngåelig fører til en reduksjon av amming.
 Ikke glem at i de første tre månedene av kolikk plaget mange barn og mødre må nøye overvåke deres kosthold for å ikke skade barnet. I den første måneden etter fødselen er bedre å gi opp rå grønnsaker og frukt, og skriv dem inn i kostholdet gradvis, og starter med et lite stykke og se reaksjonen til barnet for et nytt produkt.
 Ammende bør spise riktig og fullt ut, avhenger av hennes helse og hennes baby.  
Hvordan velge en kam som ikke skader håret ditt

 For håret sunt og vakkert, er det nødvendig å ta hensyn ikke bare til valg av kosmetikk, stimulere til vekst og styrke håret, men på kamDet vil gre håret og bidra til å skape frisyrer varierende kompleksitet. Kam gir en massasje effekt på hodebunnen stimulerer hårvekst og nærer hårsekkene.

 Når du velger en kam for å trekke oppmerksomhet til materialet som det er gjort. Det er bedre å bruke tre kam og børste med naturlig bust. Kamskjell med metall og plast passer dårlig for håret. Metall kan sterkt oksidert og skade hodebunnen. En plast akkumulerer elektrisk utladning, noe som negativt påvirker tilstanden til håret.
 Tennene på kammen bør være avrundet med en sløv okonachanyyamy Dette unngår traumer hodebunnen og hårsekkene. Hvis håret ditt er utsatt for overflødig fett og ofte må være i vilkårene støvete forhold, er det best å velge en kam med en tørke ull på basen, vil det ikke bare gre håret, men også fjerne overflødig støv, smuss og fett.
 Massasjebørsten bedre valg i nærvær av normalt hår. For fett hår Massazhka bidra til utvikling av overflødig fett hud av hodet, mens tørt hår - håret skade og irritere hodebunnen.
 For væske og tørt hår passer børste med naturlig bust og tre kam med hyppige tenner. For tykt hår, bust børster bør være naturlig og stiv, og kam tenner bør være sjeldne.
 Noen kamskjell stor hjelp i å skape interessante og spennende frisyrer. Metall kam er bra å bruke når du oppretter avskjed, fleece, separasjon av enkelte tråder. Rund pensel tørking håret vesentlig og gi dem volum eller waviness. Tre kam med hyppige tenner perfekt for hårfarge og tegning maske.
 Ifølge kam bør også jevnlig omsorg slik at hun kan tjene i lang tid og behandle håret. Combs ofte trenger å vaske, rense helst når produsert og sjampo. Børstene bør rengjøres oftere enn kamskjell bedre i såpevann med tilsetning av ammoniumklorid. Før vaskebørster og kammer ønsker å fjerne flass, hår og støv. Gummi kam anbefales å vaske med såpe og varmt vann, men i alle fall ikke varm.

 Hvordan velge en kam som ikke skader håret video Med kam besluttet, men hår kan være svært tynn og sprø, så du trenger å vite hvordan man skal ta vare på fint hår.  
Aprikos: god, nyttige egenskaper
 Bevist: hvis noen gang bruker aprikoser i mat, vi fortsette livet. Friske modne aprikoser, fordelene er unektelig, en kilde til fiber, i tillegg har de svært få kalorier (telle kalorier for vekttap). Apricot - en uunnværlig frukt som inneholder beta-karoten (en antioksidant som hindrer hjertesykdom og kreft).
 Aprikos: god, nyttige egenskaper

 1) reseptoren tradisjonell medisin: hvis du spiser 100 gram aprikoser i en dag, vil det påvirke hematopoiesen tilsvarer 50 mg jern eller 200 gram biff leveren. For pasienter med jernmangelanemi er verdifull.
 2) Aprikos redusere risikoen for vitaminmangel i både voksne og unge barn. De er også nyttige svekkede pasienter og eldre. Det aprikoser øke vitalitet.
 Aprikos: god, nyttige egenskaper
 3) aprikos juice og aprikoser - en uunnværlig utarbeidelse av kalium, fordi han er uunnværlig for hjertesykdom, men har også en svært verdifull vitamin sett. Hvis du regelmessig sedat 50-100 gram tørkede aprikoser hver dag - vil dette være en god støtte til ditt hjerte.  
Hvordan å konkludere Hair

 Frisyre - Er en av de viktigste faktorene for vårt utseende. Vakker, skinnende, sunt og vakkert hår alltid truffet ser attraktive.
 Riktig hår brukt flere enheter. Denne hårføneren som børster, oppvarmet hår valser, raspryamytely eller strykejern, Curlers eller krølltang. Også kan ikke gjøre uten spesialverktøy, og stor rundbørste, vanlig kammer, speil, pins, klemmer og Electroforceps. Alt dette kan gjøres styling hjemme. Det viktigste er å velge riktig kam.
 Å konkludere håret så vel som inne og oppnå samme effekt bør:
 1. Bruk et minimum av sjampo, men nøye skylles og tilbringe tid hodemassasje. Dette vil ikke bare kvitte seg med akkumulert smuss og støv, men vil stimulere hårvekst.
 2. For å unngå skader og virrvarr av hårvask er bedre å bruke fast dusj ovenfor.
 3. Du må være i stand til riktig tørt hår. Det første trinnet er å få våt et håndkle og vente til den absorberer all fuktigheten, og så kan du ta på TV.
 4. I tørking hår hårføner bør starte fra røttene og gradvis ned til tuppene.
 5. Ved bruk av hårpleie må bruke ikke mer enn tre av gangen. Og du må plukke opp verktøy slik at de passer nøyaktig til din hårtype.
 6. Ikke bli involvert i styling verktøy som inneholder silikon. Slike midler belaste håret og gi dem en plast glans som ser kunstig og ikke naturlig.
Hvordan å konkludere Hair

 Hvordan å konkludere Hair


 Nå hvordan gi håret volum. Du må bruke en sjampo for volum, og deretter sette den balsam på endene. Hodet skal ikke helt tørt, først gjelde i fuktig hår spray ved røttene for å styrke håret. Da håret er delt inn i bunter, hver tråd separat avsluttet.

 Hvordan å signere en hår video


Hvordan og forsiktig gre håret

 Når vi snakker om skjønnhet hår, den første tingen liksom klatre umiddelbart til å tenke tanker av sjampo, balsam, masker, etc., men ikke riktigheten av å gre. Hver dag, når børste håret dittDa er denne Vi håndterer uregjerlig hår, men det er ikke slik.
 Daglig gre håret - Den viktigste prosedyren, da dette akselererer blodsirkulasjonen, noe som forbedrer hodebunnen.

 Velge kam


 Først bør vi velge riktig kvalitet og kam. Hvert familiemedlem bør ha sin egen personlige å unngå bakterier, på grunn av disse kan ha flass eller andre sykdommer i hodebunnen.
 Når du bruker kammen må være spesielt oppmerksom på tennene - de bør ikke være for skarp, som i alle fall ikke å skade hodebunnen. Kam med hyppige tenner unravels godt trådene og fjerner effektivt uønsket smuss og flass fra håret. Gre langt hår bør begynne med tips, og deretter starte hele lengden og kort hår - tvert imot.

 Intrikate hår


 Hvis du rotet deg langt hår, bør du ta en tråd hånd nær hodet, klem stramme og myke bevegelser kam. Samtidig fører opp til enden av håret strukket bak kammen. Så for å gjøre med alt annet hår. Bare da kan fortsette til vanlig prosedyre styling.

 Hygiene kam


 Det er viktig å gre etter hver bruk, overvåke sin renhet. Etter grer, bør kam vask med varmt vann og såpe og skyll under kaldt vann og tørk. Denne fremgangsmåten flere ganger å reise i to uker.
Hvordan og forsiktig gre håret
 Og i børsten trenger hyppigere vedlikehold enn en kam. Det bør rengjøres omtrent en gang hver 3 dager. Først fjerne kammen fra håret, og skyll i såpevann med ammoniakk, skyll under kaldt vann og tørk godt.
 Hvordan bør gre håret
 Hår kam trenger minst to ganger om dagen, og dette er ikke raskt og problemfritt. Dette gjøres best ved å sitte i en stol, med hodet ned mellom knærne. For best effekt, bør du veksle bevegelse kam med hendene, det vil smøre håret egen sebum, som de vil få glans og elastisitet.
 Disse enkle reglene børsting vil bidra til å gjøre håret ikke bare vakker, men også sterk og sunn.

 Hvordan og forsiktig gre håret video


Яндекс.Метрика