Hvordan å sette en kompress på øret?
 Ingen er immune mot slike sykdommer som mellomørebetennelse, og flere unge barn. Ofte foreldre har hørt uttrykket at barnet har en sår øret. Etter å ha deltatt otolaryngologist og gitt ham øret og trommehinnen i ark avtale kan sees inskripsjonen: ". Anbefalte kompress på øret" Hva det er, hvordan du gjør det på den måten og brukes som en oppvarming impregnering. Typer pakker
 Komprimer øre er av to typer: Vodka og olje. Å produsere olje er kamfer komprimere eller vanlig vegetabilsk olje. Effekter av to typer komprimere basert på termiske effekter, og de skiller seg bare tidssteg. Alkohol komprimere holder mindre varme og kjøler raskere, men det betyr ikke at grensene for kompress som det kan være med olje. Videre er det fortsatt heller vasket fra huden og ikke flekker på huden, som gjør olje.
 For barn 3-4 år bare sette en kompress med vegetabilsk olje, etter 4 år du har brukt alkohol. Barn liker ikke komprimerer, fordi tidligere de må holde forklarende samtale. Les nøye legens ordre, er det situasjoner der varmen bare forverrer problemet.
 Hvordan lage en kompress på øret?
 1.  Vask hendene, gjøre deg komfortabel for deg selv eller gjøre barnet hvis han satt en kompress. Drepe håret tilbake, fjerne øredobber.
   Det første laget. Ta gasbind, en ren klut av bomull, flanell eller et stykke tykk polotnyanky. Gjør det så mange ganger for å rulle var omtrent samme størrelse som det ytre øret. Blir kuttet i sitt senter et lite hull lenge nok til fritt å føres gjennom det ytre øret. Liberalt fukte gasbind eller klut spesiell væske for å komprimere (en del vann pluss en del alkohol og en del vann pluss en del vodka). En liten klemme cast, la drenere overflødig, varme den og sette på øret, legge gasbind bak øret.
   Det andre laget. Ta et stykke voks papir, plast, litt større enn tidligere foldet stykke gasbind, og vil kutte det samme størrelse hullet. Sett dette laget på toppen av atriet gasbind, men det avsluttes sine sider. Ikke dekk med bare de aller øre.
   Det tredje laget. Ta et stort stykke av bomull størrelse mer enn den forrige varmende lag og plassere den på toppen og på øret, og øret.
   Godt hode bandasje wrap, skjerf, bære en lue eller varmt skjerf. Husk, starte og avslutte fikse pakke du trenger fra et sunt øre, men ikke zamatыvaya ham. Den andre øret bør være fri og ikke være under en bandasje. Behovet for å komprimere tett feste for å gjøre det vanskelig å flytte fingeren mellom den og hodebunn.
   Komprimer voksen fjernet etter 2 timer, og for et barn - en time. Husk, komprimere plassert bare hvis det har utnevnt lege, og det er ingen varme i kroppen og skade huden på det stedet hvor du setter den. Kontra ham til også en purulent mellomørebetennelse.  
I øret utsettes for vann, hva du skal gjøre? Legemiddel
 Hver av oss vet at kan levere ubehag komme inn i øregangen vann. Og så det er lurt å snakke, hva du skal gjøre når øret blir utsatt for vann.
 Den enkleste måte å løse problemet
 Ofte, problemet med å få vann i øret kanallyudy ansikt sommer, mens svømming i reservoarene. I tillegg kan vann komme inn i øret på badet (dette gjelder spesielt for små barn) eller i bassenget. Og hvis du tok slike problemer, først prøve å riste vannet fra øregangen. Dette gjøres best gjentatte ganger sprette på ett ben, bøyde hodet og auricle popleskavshy hånd. Hvis dette er en enkel måte å hjelpe deg, og vannet vil strømme ut av øret, kan problemet bli glemt. Men hvis det er forsinket i øregangen, kan det være nervøs med alvorlige komplikasjoner og helseproblemer.
 Hvorfor vannet beholdes i øret
 Hvis vannet er beholdt i øregangen, da det vanligvis blir øret betent og sår. En mann med hvem det var slik en plage, sørg for å gå til legen (og hvis det kreves, bør omgående). Vurdere de viktigste årsakene til at vann kan bli fanget inne i øregangen.
 Sulfuric kork
 Legene sier at utsatt er mennesker, særlig med høyt svoveldannelse. I slike individer i ørene og raskt dannet svovel kork, som imidlertid til et punkt ikke merkes. Men når øret får vann, svovelsyre plug lekkasjer og den øker i størrelse. I tillegg kork sterkt fremover i øregangen og nesten når trommehinnen. Det vil si, den menneskelige øregangen helt blokkert, og han begynner å høre mye verre.
 Naturligvis kommer spørsmålet, hva om øret utsettes for vann, og dette førte til den avsluttende svovel plugge øregangen? I dette tilfellet, kan du bare hjelpe ENT. Ikke forsøk å fjerne korken selv og enda mer så, ikke bruk denne lange skarpe gjenstander (fordi deres handlinger kan føre til skader på trommehinnen og generelt bli kvitt hørsel). Legen profesjonelt Vask øret, frata av svovelsyre kork, uten ubehag, gjør denne enkle prosedyren leverer ikke.
 Den spesielle strukturen i øregangen
 I tillegg kan vannet bli fanget i øregangen, hvis det er smalere eller annen svingete struktur. I dette tilfellet, vil vannet holde seg i nærheten av trommehinnen - og kvaliteten på høring hos mennesker er svært lav, fordi vann kan slokke alle lydene, hindrer deres passasje til trommehinnen. Men det er ikke det eneste problemet - stagnasjon av vann i øret kan være nervøs med utvikling av soppflora, som vil være årsaken til betennelsen. I dette tilfellet vil du oppleve kløe og smerter i øret, og bidra til å håndtere dette problemet vil bare profesjonell audiograf.
 Bensvulster
 I tillegg kan væskeansamlinger inne i øregangen være på grunn av tilstedeværelsen av humane ben vekster, som stenger passasjen. Bredden av øregangen hos personer som har lignende bein vekster kan reduseres fra 8 mm til 1 mm. Og selvfølgelig, hvis vann fortsatt får i øret, så er det veldig vanskelig å komme seg ut igjen, som øregangen er for liten.
 Husk imidlertid at ikke ville føre til forsinkelsen var forårsaket av vann inne i øregangen, må du gå til en lege. Og vi må gjøre dette så snart som mulig.
Fjerning av vorter på hender
 Vorter på hender er et resultat av viruset huden. Små knudrete vekster kan oppstå hvor som helst - i hender, føtter, ansikt, etc. Denne sykdommen krever spesiell oppmerksomhet, som kan utvikle seg til en ondartet svulst. Utvekster skaper mye bry, så fjerner vorter på hender er avgjørende. Det finnes ulike måter å fjerne, fra medisiner, ukonvensjonell ending.

 Medisinske behandlinger for vorter Electrocoagulation. Effektiv behandling under innvirkning av høy-frekvensstrøm. Til viruset slår friskt vev, desinfisere huden.

 Laser. Smertefri og svært effektiv måte å fjerne enheter på hånden. Prosedyren tar noen få minutter med sikre fullstendig sterilitet forsvinner ikke bare vorter, men er ikke arr og arr.

 Chill. Ublodig og smertefri effekt av flytende nitrogen til vorten. Men da denne metoden ikke regulere inntrengningsdybden brukes flere ganger, noe som resulterer i arr forbli.

 Kirurgisk metode. Rarest måten å bli kvitt vorter, etterlater arr og arr.

 Fjerning av vorter på hender hjemme Mange prøver å bli kvitt vortene ved å anvende ulike metoder for alternativ medisin.

 Fruktene av fjellet aske. Med fruktkjøtt er laget, som påføres vorten og faste bredt bånd.

 Ferske poteter. Vegetabilske skiver bør smøres steder berørt av vorter flere ganger om dagen. Etter en stund de mørkere og forsvinne.

 Løk. Saften av løk - rask fjerning av vorter på hendene.

 Eddik. Eddiksyre kan utledes små vorter, dryppende daglig alene utvekst.

 Celandine. Du kan bruke fersk juice av anlegget er klar eller farmasøytisk preparat.

 Hvitløk, eple. Vanlige pakker av revet epler og hvitløk raskt avlaste kroppen av vorter.

 Forholdsregler


 En gang var vellykket fjerning av vorter på hendene, bør ta alle nødvendige tiltak for å hindre re-gjentakelse. For å gjøre dette, er det viktig å følge ikke bare reglene for personlig hygiene, men også for å overvåke den generelle helsen. Ikke glem at god, komplett og balansert kosthold forbedrer immunitet.  
Hvor raskt slutte å røyke? Metoder for å slutte
 Sannsynligvis ikke en mann som ikke ville ha hørt om farene ved røyking. Imidlertid, for å bekjempe skadelige vane er ikke alltid oppnås. Det finnes mange metoder, men de er ikke alle like effektive. I tillegg har noen av dem gir en tilstrekkelig lang periode med behandling, og folk flest er interessert i spørsmålet om hvor raskt og hvordan du avslutter det ekte?
 Metoder
 Faktisk er det bare én rask måte å bli kvitt denne vanen - for å gjøre det her og nå. Dette selvfølgelig innebærer ekstraordinære viljestyrke. I tillegg, over tid vil kroppen viser alle tegn på abstinenssymptomer, er det banale "bryte".
 Andre metoder som tilbyr slutte å røyke raskt, faktisk, kan være farlig for mennesker. For eksempel, i alternativ medisin, for eksempel kjøretøy brukt hypnose. Også i dag, kan du finne en rekke annonser og kurs som garanterer raske resultater. I beste fall er de basert på boken "The Easy Way to Stop Smoking" og virkelig være effektiv, men bare hvis de røyker er klar for det psykisk. I verste fall - en banal kvakksalveri og bortkastet tid og penger.
 Derfor, den mest effektive måten - bare umiddelbart forlate vane, ikke utsette det på ubestemt tid. For å gjøre det lettere fra et psykologisk synspunkt, behovet for å finne en interessant hobby eller yrke som bort fra ubehag. Det finnes også teknikker som vil bidra til å avlaste de fysiologiske virkningene av abstinenssymptomer.
 Hvordan bli kvitt virkningene av vane?
 Vitamin C
 Leger anbefaler på denne tiden til å drikke mer vann og ta vitamin C for å støtte kroppen i sin kamp mot nikotin. Forresten, er folk rettsmidler også basert på en vitaminterapi. For å gjøre dette, ta skrelte sitroner og gned dem med honning med en treskje eller stampe keramikk, men ikke metall. Denne blandingen er rik på vitamin C, makro - og mikronæringsstoffer ta en spiseskje to ganger om dagen, morgen og kveld.
 Aromaterapi
 I aromaterapi er det antatt at den essensielle olje av appelsin bidrar til å bekjempe virkningene av å slutte. Du bare inhalerer dampen. Kan et drypp olje i aromalampe, slitasje aromakulon - viktigst, at lukten har en beroligende effekt og fraråder røyk. Beroligende effekt så viktig som storrøykere som ga opp vane, blir irritabel.
 Også for bruk av aromaterapi essensielle oljer av timian. En tradisjonell medisin anbefaler tymyanovыe bath (100 g urt til 2 liter kokende vann, skal blandingen stå, så det blir filtrert og helles i badekaret). Dette verktøyet fungerer også som et beroligende middel.
 Pusteøvelser
 Å hjelpe sin enkle, følger de spesielle pusteøvelser og kompliserte øvelser. For lette nyttige essensielle oljer av furu og eukalyptus, hjelper det dem å gjenopprette og tilpasse seg nye forhold. Resultatet vil bli sett over tid - vil forsvinne dyspné, forbedrer blodsirkulasjonen og hudfarge.
 Reserve lollipops
 Når folk slutter å røyke, er det til en vane å holde noe i munnen. Mange "gripe" avvisningen av vane strimler av deigen, godteri og andre ikke veldig nyttige produkter. Å få vekt, bedre erstatte godteri tørket frukt (aprikoser, fiken, tørket ananas skiver). I stedet for bakverk sugerør å prøve OST sugerør (dvs. ost, skåret i tynne strimler). Dette vil bidra til å redusere ubehag og endre til det bedre ditt vanlige kosthold.
Яндекс.Метрика