Ut av overstadig hjemme

 En alkoholiker i huset forvandler liv i helvete. Lidelse avhengig av alkohol, men enda mer - de omkringliggende folk. Mange kvinner prøver å søke hjelp fra en psykiater, men på grunn av dette møtet uhøflighet fra en kjær. Etter den første og vanskeligste skrittet - å anerkjenne hans alkoholisme - gjør en svært vanskelig og styrken er ikke alt. Drikking mann kan avvise alle forsøk på å hjelpe ham, og enda mer prystrastytysya til flasken for å løsne økning stress, som oppsto på grunn av misforståelser. Hvordan å trekke seg fra binge hjemme kjære? Og kan vi gjøre for å redde en elsket uten å ty til medisinsk behandling? Vi spurte disse spørsmålene psykologer og medikamentell behandling og konkluderte med at konklusjonen fra binge hjemme mer ekte enn det kan virke ved første øyekast.

Ut av overstadig hjemme


 Årsaker til alkoholisme


 Med sykdom bør kjempe på to fronter. Det er viktig å forstå at den som drikker lider menneskelige kropp og sjel. Kroppen gjennomgår sterk beruselse, akkumulerer alkohol gift i organer og vev. Men det største problemet er årsaken grunn av noe som folk begynte å drikke vodka sorg. Tross alt, hvis du bestemmer deg for å dekorere nær gyldighets drikke, da hans liv er ikke nok kjærlighet og lykke. Ofte alkoholisme skyldig kone, fordi hun ikke gir en mann en tilstrekkelig mengde av varme og omsorg. Noen ganger årsaken er svikt binge på jobb, misunner venner hvis liv er utviklet mer vellykket. Kreative individer som ikke klarte å realisere sitt potensial, mer utsatt for alkoholisme andre. I alle fall, før du tar folk med binge hjemme, bør fjerne årsaken til suget etter alkohol.
Ut av overstadig hjemme

 En kvinne skal være sant for en mann kjærlig kone som tror på hans styrke, støtte og hjelp i vekst. Prøv å avdekke kreativitet for å bidra til å stoppe samokopannya, for å la gå og se en fremtidig drøm, som skal bane vei sammen.
Ut av overstadig hjemme


 Ut av overstadig hjemme: tradisjonell medisin


 Men ikke glem om folks behandlinger. Det er viktig å skille ut gradvis giften, som er nesten alle organer og vev. Dette er veldig bra:

 •  infusjon av timian. Urter kan rense blodet og leveren av skadelige stoffer og styrker immunforsvaret. Bør Brew i en termos for en time;


 •  Urte te med sitron. Syre som inneholdes i bær, bidrar til å fjerne nedbrytningsprodukter av alkohol. Derfor er tilbaketrekning fra binge hjemme umulig uten te med tindved, tranebær og sitron;


 •  saltlake. En lignende eiendommer er surkål og pickle, agurk, tomater og andre bevaring;


 •  supper med kjøtt kjøttkraft. Gir pasienten styrke, hjelper kvitte seg med rus og lindrer abstinenssymptomer. Prøv å koke suppe med kjærlighet, kjære vil føle det.


 • Ut av overstadig hjemme

   For å få en binge hjemme, prøv å forsiktig og klokt ekskludert person møte med andre alkoholikere. Mer ofte avhengig av utsiden. Prøv å finne en hobby. I stedet for å drikke vyberitsya hele familien i skogen, spille badminton, skal vi steke grillmat.
  Ut av overstadig hjemme

   De viktigste ingrediensene som vil hjelpe deg bringe ut en lang binge hjemme - din tro, håp og kjærlighet.

  Hvor raskt og nøyaktig å bringe folk med binge? Noen tips

   Hvor mange mennesker tror alkohol er en god måte å forbedre humøret og unik avgang fra sammenraste Departementet og problem.No, i praksis, velger svake mennesker som ikke ønsker å gjøre noe og kjempe vanskelig situasjon.

   Noen ganger er dette "grooming" forsinket i lang tid og bare blir til en sykdom som kalles alkoholisme. Fra denne starten å lide ikke bare drukken mann, men hans nære folk som ikke kan gjøre en alkoholiker stopp. For å redde familien fra en slik sorg og ikke å la folk rullet opp til de lavere lag av livet, bør klok kvinne ikke mase ham for en annen flaske, og virkelig hjelpe i denne situasjonen.


   Hvordan få folk med binge?


   Hvis du velger å ta ansvar for tilbaketrekking av overstadig glad i, må du forstå at i denne tilstanden alkoholholdige drikker er ikke for moro skyld, men på grunn av lignende stoffavhengighet. Som narkotika, brå seponering av drikking fører til anfall, som tåler ganske vanskelig.
   Å redusere til et minimum virkningene av smerte, bør du prøve å kontrollere dosen brukt alkohol. Vi forstår at noen ganger på grunn av aggresjon alkoholholdig drikk mindre tvinge det er ekstremt vanskelig, så du bør stole på dette stadiet den personen som er myndighet for den personen som drikker. Vanligvis dette kan være hans far eller venn teetotal kvinner alkozavisimyh menn lyttet til den aller siste.
   I tillegg til å overvåke dose av alkohol konsumert, å sørge for at grad gradvis ble nyzhe.Esly mann startet sterkt med vodka eller vodka, deretter gradvis og mindre smertefull vei ut av alkoholisme kan gi slike drikker som vin og brennevin.
   Når du begynner å se ansiktet til utmattelse drikker, vet du det er å bryte punkt. I løpet av denne perioden best vil skjule all spriten og ringe en lege. I denne tilstanden, vil nær være klar for alt, bare for å lindre deres lidelser. Legen vil gjøre alt for å gjøre det raskere og sove lenger føler smertefulle symptomer. Når en person våkner opp, må du gi ham en vanndrivende å fjerne alkohol giftstoffer og redusere ødem (f.eks Veroshpiron). Det blir ingen skade å gi ham et par tabletter av noe nootropisk middel for å bedre hjernens blodsirkulasjon, eliminere smerte. Den siste fasen av tilbaketrekning fra binge er en kjølig dusj. Dette kalde vannet kan gi vaskulær tonus og dermed føle en bølge av styrke og friskhet.
  Hvor raskt og nøyaktig å bringe folk med binge? Noen tips


   Hvilke andre metoder for å bli kvitt binge?


   Alle de ovennevnte anbefalinger, dessverre, ikke garantere at over tid avhengig person returnerer til briller. Den mest effektive resultater pasient alkoholisme kan bare komme fra fagfolk som arbeider med dette problemet. Det finnes metoder glidelås, tvinger psykologisk hypnose og frykt, som i de fleste tilfeller hjelpe å bli kvitt avhengigheten. Hva slags egnet måte å behandle mannen din kan definere en lege. Så ikke utsette et besøk til en spesialist fordi du ikke er bare utsatt for ytterligere forverring av din familie, men ikke være i stand til å lagre en kjær fra rask død.
   Vi håper at du vil ta i bruk de anbefalinger som vi har gitt, og dette problemet vil snart forlate huset. Vi ønsker deg en raskere stopp binge din ektefelle og glemme det som et mareritt.
  Hvor raskt og nøyaktig å bringe folk med binge? Noen tips

  Hvordan å trekke seg fra binge hjemme?
   Din nær slektning eller venn tungt drikke? Det tar med jevne mellomrom? Han har en følelse av at hvis ikke drukket enda glass, stopper hjertet og han dør? For alle disse funksjonene viser at personen er i en tilstand av overstadig - svært alkoholisme. Hvis du tenker på en appell til de berørte narkologen rykte drikker, trenger du råd om hvordan du kan få en binge hjemme.
   Den største sorg i familien - er en nær venn. Måten å redde ham er ikke lett: det kan være en tvungen behandling i Narcological klinikk, og koding og midlertidig opphør av alkohol ved viljestyrke.
   En av de falske forestillinger og mest utbredt oppfatning at med minkende doser av alkoholholdige drikker alkohol vil ta mindre og rolig, uten stress på kroppen, ut av binge. Men denne situasjonen kan sammenlignes med tyggegummi, mister man smaken - du trenger for å ta neste, mer frisk og behagelig. I behandling av alkoholisme gjelder ikke ordtak: "likt kurerer likt", som kroppen utsettes for sterk drikker rus hvor giften akkumuleres i vev og organer, og tvinger folk til å jobbe på randen av muligheter gitt til ham. Det er derfor kroppen av en alkoholiker, som riktig utledet fra lang binge plutselig slutter å fungere.
   Hvordan få folk med binge hjemme narkotika?
   Først av alt må vi huske det viktigste: ikke skade sine handlinger og bruke bare de narkotika og folk rettsmidler, handlingene du kjenner. Forresten, til en viss grad, menneskelig forgiftning inkluderer prosesseringsmekanismer mat og medisiner, samt sovepiller pillen kan føre til utilstrekkelig reaksjon i din menighet.
   Med binge vil vise når en person beruset. Å forberede kroppen til avrusning i kaldt vann for å fortynne 10 dråper ammoniakk og gi en alkoholholdig drikk, deretter prosedyren bør gjentas etter en halv time. Deretter må du metranyzadol (500 mg), gitt sine kontraindikasjoner (pasienter med sykdommer i sentralnervesystemet, er det ikke vist). Re medisinering foregår seks timer i samme dozatsiyi. Etter det begynner å ta en vanndrivende (f.eks furosemid), som vises sammen med slagg og alkaloider. Etter hver vannlating pasient bør gis rikelig med væske (vanlig vann eller mineral), fortynnet med en halv teskje natron. All behandling gjentas for de neste to dagene.
   Blant stoffene som bryter ned etanol avgir regelmessig eller direkte sprudlende aspirin. Det kan brukes sammen med vitamin C og nikotinsyre.
   Behandling av overstadig folk rettsmidler
   Alternative metoder i behandling av alkoholisme har vært og er fortsatt populære oppskrifter er samlet inn av erfarne healere.
  1.  For eksempel, er en aversjon mot alkohol riktig forseglet timian urt ekstrakt. For dette formålet, en kopp kokende vann sette tre spiseskjeer urt nedsenket i en termos for omtrent en time. Deretter bør infusjonen tømme og fylle den med vann til koppen. Drikk en drikk behov for fire uker, to ganger om dagen som leger si, en viss ansamling av anti-alkohol enzymer i blod og lever hos mennesker.

    Forfall produkter av alkohol avledet syre også finnes i bær og frukt. Veldig enkel og ufarlig måte å forbedre pasientens tilstand, misbruker alkohol, dette te med sitron.

    Toksynovыvodyaschym kraftig verktøy er melk med honning.

    Prosessen med nedbrytning av etanol er mye raskere, etterfulgt av en hurtig gjenvinning av kroppen, hvis man gir en mann en glass sylte surkål, agurk saltvann eller sur eplesaft.

    Godt å mate pasienten varm suppe, buljong eller sur suppe.

    Innen noen få dager, og anbefalte buljong hofter som også liker timian, brygget en termos, bare lengre. Spesielt nyttig det ville være hvis en person har kvalme og oppkast.

    Sørg for å opprettholde hjerte stoffer som valokordin, Corvalol, vendelrot eller motherwort.

    Hvis du så forbedring av pasienten, be ham om å drikke rå egg.

    Hvis plaget bakrus, må du oppløse en halv liter av lav-fett yoghurt med en liter vann, deretter blandingen godt med salt og la pasienten drikke den i ett jafs.
    Og husk at folk gjenopprette bedre søvn. Sørge for en tett komfortabel, fordi kroppen hans og så utmattet og forgiftet, ta i saken i sinnet involvert.
    Hver anbefaling - den lille veien til suksess. Hvis du ser et problem, og ønsker ikke å være likegyldig til det, vil du lykkes. Start med verbale overtalelse teknikker, bruk maskiner psykologisk effekt, kombinere ulike måter å binge tilbaketrekking av medisiner og folk rettsmidler. Og husk: det eneste som går fremover vil mestre veien! Ikke miste troen, være sterk og fast i sine intensjoner om å gi din kjære helse, og familie og barn - fred og åndelig harmoni.  
  Яндекс.Метрика