Å gå ut av overstadigForeløpig alkohol drukner nesten alle butikker og de fleste mennesker har en tendens til å tenke på konvensjonelle produkter. Dette er en alvorlig feil. For menneskekroppen alkohol er en gift, og våre kroppens systemer, og det er ingen enkelt kropp som tåler uten tap av alkoholforgiftning. Å fullstendig gjenopprette kroppen mot virkningene av drikking, trenger du mer enn én måned.
Kontinuerlig drikking
Booze - en tilstand som gradvis fører til nedbrytning av intellektuell, fysisk og følelsesmessig nivå, og sammenbruddet av den enkelte. Dette kan skje med både menn og med det smukke kjønn. Men i motsetning til menn kvinner binge skjer mye raskere, dette skyldes først og fremst til strukturen i leveren og psykologi.
Konseptet med sprit kan ikke anses som en integrert del av alkoholisme fordi det kan skje hos mennesker som er i utgangspunktet berørt av sykdommen. I praksis er de viktigste årsakene til overstadig dypt depressiv lidelse eller et ønske om å bli kvitt en bakrus tilstand ved hjelp igjen dosen av alkohol. I denne situasjonen, ta med en binge er svært problematisk på grunn av motvilje mot pasienten å slutte å drikke og begynne å rense kroppen for akkumulerte skadelige stoffer som forgifte ham.
Konsekvensene av langvarig drikking bouts
Først av alt lidelse leveren. Handlinger av etanol for å ødelegge leverceller, som deretter blir erstattet med bindevev og fett. Resultatet - steatose, skrumplever, kreft. Alkohol, å komme til hjertet begynner å spise bort sin hardt vev er tapt tidligere elastisitet av hjertemuskelen og det mykrorubtsы. Også under alkohol overstadig spise bort slimhinnen i magen og i stedet for fordøyelsen, prosessen med forfølgelse. Som et resultat, først gastritis, ulcus og deretter endelig magekreft. For kvinner, regelmessige og lange binges true infertilitet.
Produksjon av hard drikking hjemme
Til dags dato, noe som gir en binge, ofte ingen bruker tjenestene til medisinske klinikker kjemper hjemme. Det første du må gjøre etter en binge, er å nøytralisere effekten av giftige stoffer som finnes i alkohol. Du må gi beruset drikke te eller kaffe med sitron. Du kan forberede denne løsningen: slippe tre dråper ammoniakk per kopp vann, røre og la den drikke.
God hjelp bringe en binge hjemme:

- Douche hver time;
- Bruk av melk og honning;
- En tur i frisk luft, vil det lette rask gjenoppretting av generelle forbrenningen.

Siden alle organer og systemer i løpet av binge arbeidet til maks, og var ganske nervøs system perevozbuzhdennoy, for å gjenopprette funksjonene i hele organismen og forbedre den generelle tilstanden krevde en lang dvale.
Hva å drikke etter binge
Mennesket i lange binges, dehydrert og utmattet. Å gjenopprette sitt vanlige arbeid hjemme du bør drikke rikelig med væske. I stedet for rent vann etter å ha drukket binge bedre være spesielle urtete og blander. Deres virkning er rettet mot økt svette og urin, noe som vil føre til normal tilstand catarrhal av magen. Å utlede hjelp fra binge surkål saltlake eller sylte agurk, eple juice og yoghurt. Også godt vann vil handle med sitronsaft.
Hjemme kan du forberede en medisinsk løsning: Løs opp i et glass musserende vann pille og ta aspirin hver fjerde time, men ikke mer enn fire ganger om dagen, eller drikke aktivt kull på frekvensen av en tablett per ten pounds av vekt. Du kan blande en teskje av anstrøk av vendelrot, motherwort skjær så mye, legger tjue dråper valokordin og drikke dette flytende 2-4 ganger om dagen. Bør også ta vitamin C, B, nikotinsyre, glysin. Hvis du binge er kvalme, hjelper det å takle is du vil legge til i alle drikker, men for best resultat du trenger å drikke et avkok av rose hofter.
For å vise en binge hjemme, bør beruset gis til å drikke en drink, et glass av svart te legge til et par teskjeer av brandy og sitron. På dukket hodepine hjelp sennep, sette i nakkeregionen.
Siden magen av en mann som var i binges, svekket, kan den vanlige maten bare forverre den generelle situasjonen. For å gjenopprette den avgjørende makt ville være bedre å drikke eller buljong suppe med surkål. Også gode alternative måltider etter binge vil 500ml yoghurt eller slått og lettsaltet egg.
Utføre minst noen av disse anbefalingene, kan du hjemme for å frigjøre kroppen fra akkumulerte giftstoffer under binge. Men de ødeleggende effektene av disse miljøgiftene ikke stopper for en dag, så for de neste dagene til å drikke store mengder medisinske teer. Den ene er en drikk laget av malurt, johannesurt, ryllik og mynte. For å gjøre det, må du ta to av hver urt, en av kvann rot, søt flagg rot og einer frukt, hogge alle ingrediensene, bland og hell kokende vann. Ta blandingen til en byll, gi det brygge i minst to timer og belastning.  
Hvordan å skille ut giftstofferGanske ofte i enkel lekmann spørsmålet om behovet utskillelse av giftstoffer som akkumuleres påståtte der. Men mange eksperter har noen tvil om dette problemet, å overbevise oss om at en virkelig sunn kropp krever i noen behandling. Så temaet for opphopning av giftstoffer de er skeptiske. Og samtidig vanlig bosatt i noen storby, som absorberer daglig stekt mat, drikke kaffe og puster tungt urban luft tvil om at alt dette bidrar til å holde den uberørte renhet og helse av kroppen. Fordi giftstoffer utlede en rekke mennesker, ofte med en spesiell diett.
De første skrittene for å rense kroppen for giftstoffer
Men før du bestemmer deg for å trekke seg fra kroppen all den akkumulerte der skadelige stoffer, giftstoffer og avfall som bør ta hensyn til kroppen din og gi opp noen vaner som bare forverre helsen.
Dette gjelder hovedsakelig til røyking. Og du sannsynligvis gjettet det. Videre må du forstå at hvis du slutte å røyke, kroppen din trenger bare en ren flaske som naturlig utlede giftstoffer umulige. I tillegg tar denne prosessen tiår, han er heller ikke så effektiv, som ønsket.
Derfor, hver person som har gjort denne bragden og slutte å røyke, må du ta med fordøyelsesprosessen til det normale, og derfor trekke seg fra det all innsamlet deri giftstoffer. Men vær rask til å fortelle deg at dette er ikke en lett oppgave. Og så påvirker de naturlige egenskapene til disse forurensningene, som ofte er avsatt i vår kroppsfett. Som du vet, for å bringe alt dette ting ut av det svært vanskelig.
Så, liker det eller ikke, men har fortsatt å sitte på en diett som kan kjøre i kroppen fettforbrenningen. Dette vil være en stor push for å fjerne giftstoffer mislyktes fordi alt overflødig fett vil gradvis bli energi og giftstoffer som er i den vil bli levert i blodet, som profiltruyte dem via det endokrine systemet, og deretter helt trekke dem fra kroppen .
Spesiell diett: kvitte seg med giftstoffer
Som vi sa at alle som har til hensikt å tømme kroppen for giftstoffer, kosthold er nødvendig, men nå ønsker vi å tilby en av dem, som regnes som den mest effektive og effektiv. Denne spesiell diett fått mange år med testing, og var i stand til å etablere sitt beste. Hovedmålet med denne dietten er å rense kroppen for giftstoffer, toksiner og andre skadelige stoffer, healing kroppen som en helhet, og det er viktig for mange mennesker, rask og ikke skade vekttap.
Etter ordningen med mat for en måned, men bedre - 4-5 uker, ta deg en tilstrekkelig tid kroppen din til å rengjøre den. Hvis du er interessert i dette programmet for å gå ned i vekt, vil dens vilkår må økes til tre måneder. Ideelt sett - følge en diett hver vår, det vil si før strandsesongen, det vil ikke bare gjøre deg slank og vakker, men også forbedre din helse og tilstand kroppen din.
Dermed hovedpunktene i vårt forslag til kosthold.
Først av alt, spise bokhvete.Bare koker det bør være i henhold nyzheopysannomu måte som gjør at du kan beholde alle sine nyttige og næringsstoffer som har eiendom tapt under matlaging. Så koker bokhvete ikke! Ta hendene fulle av hår bokhvete, sette dem i vanlig emalje gryte, hell kokende vann, dekk med lokk og satt i en varmepute (alternativt - du kan vikle et varmt håndkle). Omtrent to timer bokhvete grøt er klar. Deretter dele blandingen i fire mottak og spise i løpet av dagen, drikking eller tomat eller ananasjuice. På grunn av sin kjemiske sammensetning bokhvete perfekt viser kroppen for giftstoffer.
Den andre viktige komponenten i dietten - fiber. Dette bør imidlertid ikke være kli, cellulose kjøpe den. Den selges i apotek. Hvis du kjøper fra fibertilskudd, må du huske på at de er betydelig ødelegge sin smak. Det er bedre å ta uten tilsetningsstoffer at smaken vil minne grå vanlig brød er helt spiselig. Er fett nødvendig for tre fulle spiseskjeer hver morgen og kveld, eller med vann eller juice.

Den tredje komponenten som du må legge til kosthold
- Enten grønne epler (300 g), eller grønne druer (200 g). Spiser disse fruktene skal kun middag.
Således er en urt kjerringrokk den fjerde komponent av dietten, som kan kjøpes på apotek. Ta tre spiseskjeer fulle av urter, hell et glass med kokende vann, la stå i en time, belastning og drikke hver dag i en halv time før sengetid. Ikke bekymre deg denne urten smaken, er det ganske fin og ligner en krysning mellom johannesurt ekstrakt og normal grønn te.
En annen viktig komponent - vann. Ved at minst to og en halv liter daglig. Bare tror ikke at alt det kaffe, te, juice eller andre drikker kan erstatte vann. Nei nei! Ekstremt rent vann. Den ideelle situasjonen ville være kildevann, i ekstreme tilfeller - renset. Vel, selvfølgelig, ingen gass.
For å hjelpe deg med å forstå viktigheten av vann, noe som er til stede i nesten hver diett du ønsker å forklare et par ting. Først av alt, hvis du ikke vet, fett - er vann. Til klarte å fordrive fra kroppen vår må gjøre det klink kaste av vannet. Naturligvis, for denne funksjonen i kroppen vår ansvarlige nyrer. Husk at hvis kroppen får nok vann, vil nyrene samle det. Men hvis du drikker mye vann, de umiddelbart begynne å aktivt gi det, med, sammen med en som er i kroppen vår, det vil si med fett. Og at vi trenger.
Som for vann, bør vi huske at folk som har nyreproblemer, har fjernet fra kostholdet femte element - vann. Dette alternativet kan lage grønn te, som tar mindre enn en liter om dagen, fordi det anses som et vanndrivende.
Jeg vil gjerne legge til den siste - svært viktig at et slikt kosthold vil du ikke sulte, og komponentene vil bidra til å bringe alle de skadelige giftstoffer og avfall, ja, og også de ekstra pounds off. Mange synes denne dietten mangel på ensartethet. Men det har ingen steder å gå. Men la oss oppmerksom på at etter den første uken, blir kroppen vant til den nye maten, og så tar det mer enn normalt.  




Яндекс.Метрика