Utvinning av ved Norbekovym
 Svak syn betraktelig kompliserer menneskeliv, fra fremveksten av systemer fra briller og slutter med risiko for å være i en situasjon der briller brutt, og flytte dem uten problem. Noen har lenge kommet til enighet med behovet for å bruke briller eller linser og andre akkumulert for laser kirurgi. Men det er et annet alternativ - å forbedre synet ved hjelp av spesielle teknikker. Det har blitt viden kjent for restaurering av Norbekovym.

 Hvem er Myrzakarym Norbekov


 Norbekov - Worker Alternativ medisin usbekiske opprinnelse. Ifølge noen kilder, ble han tildelt en doktorgrad i psykologi, doktor i pedagogikk, filosofi og medisin. For å oppnå ære på feltet av alternativ medisin hjalp ham en bitter erfaring.
 Ung mann han mottok den første gruppen av funksjonshemming, til leger som ikke hjelpe ham. Skjebnen brakt ham til healeren viste Norbekovym sin vei til å bli frisk gjennom en rekke øvelser av varierende vanskelighetsgrad. Som et resultat av dette ble den unge mannen helbredet, og han bestemte seg for å hjelpe folk syke mennesker.
 Restaurering av Norbekovym på resultatet av hans store verk i løpet av årene. Hittil Myrzakarym Norbekov hadde funnet en "Institute av menneskelig selvhelbredende" og bli president, for å skape flere organisasjoner, der erfaringene fra sitt system, og skrive en rekke bøker.

 Hva er utvinning på over Norbekovym


 Dette er en del av terapeutiske programmer Norbekova, som består av tre kurs: helse, grunnskole og Sufi. Oppgaven med pasienten er den psykiske og fysiske velvære, for å oppnå som tilbyr spesielt sett med øvelser.
 Programmet er en syntese av østlige praksiser og moderne teknikker. Man hører til åndelig fornyelse, utgivelsen av vane anser seg selv syk. Dette utfyller sett av fysiske øvelser basert på velprøvde metoder amerikansk øyelege. I nærsynthet eller hypermetropi foreslått øvelser for øynene produserer merkbare resultater.
 Slik utvinning av ved Norbekovym krever utholdenhet (øvelser utføres i en halv time og en time hver dag), opprettholde en positiv holdning og tro på suksess. Det er en psykologisk komponent forfatteren understreker folk som det er ekstremt viktig for å få resultater.  
Hvordan å øke bryst hjemmeHvordan å øke bryst hvis de ikke er for stor? Den raskeste og mest effektive metoden for brystforstørrelse operasjon er installasjon av implantater. Men ikke alle av eieren av en liten byste løst slike drastiske tiltak fordi de bryr seg om spørsmålet: "Hvordan øke bryst hjemme? ". For å gjøre dette, de bruker forskjellige folk rettsmidler, inkludert mange spise surkål, setter frisk kål blader brystene og gned de magiske salver og kremer, i håp om å øke bryst minst en størrelse.
Hvordan å øke brystHvis disse metodene ikke gir de ønskede resultater? Imidlertid kan disse metodene ikke bli kalt og ineffektiv. Med disse forbedret bryst form, og huden blir elastisk. Kanskje vi bør akseptere det faktum at naturen har gitt? Og for dette er det nødvendig å se på deg selv fra et annet perspektiv, og ikke bare akseptere deg selv slik som elsker sin størrelse og form. Det viktigste - å ha en sunn bryst. Og hvis noen sykdom, vil bryst behandling hjelpe deg å bli kvitt en ekkel sykdom. De fleste menn som dette kvinnes bryster som finnes i deres hånd. En stereotypi "bryst Pamela Anderson '' s tid til å avkrefte. Man får ingen bryst størrelse, og hva slags atmosfære hun skaper en romantisk møte. Sett vakkert undertøy, kan BH velge fra helyvыmy pads, lage noe deilig med afrodisiakum og møte din favoritt sjarmerende smil. Tro meg, det er ikke størrelsen på brystet.
Hvordan å øke bryst hjemme
Hvordan å øke bryst hjemmeMen hvis du fortsetter å lide problemet med hvordan å øke bryst huset, prøve noen enkle måter.
Den første er en vann massasje for å stimulere forbrenningen i melkekjertlene. Stående i dusjen, sikt på brystet strøm av vann med varierende trykk.
Øvelse men ikke øke bryst volum, men gi det en fin form. Du må utføre daglige push-ups på gulvet og heve hånd i hånd med manualer. Velg riktige øvelser for en bestemt muskelgruppe kan bare spesialist. For runde og faste bryster bør komme til gym, der under oppsyn av instruktør du raskt oppnå betydelige resultater.
For brystforstørrelse hjemme kan bruke kosmetikk. Spesielle kremer, serum og løft, selvfølgelig, ikke øker din bryststørrelse med noen, men det vil legge en attraktiv form.
For brystforstørrelse kan gjelde en annen effektiv måte - gjenopprette til 5.6 kg. Hver ekstra kilo hvert bryst øker med et gjennomsnitt på '20
Hvordan å øke bryststørrelsen med to
Hvordan å øke bryst hjemmeFor å øke bryststørrelse to, ikke nødvendigvis gå under kniven plastisk kirurg. Ifølge forskere, hjelper brystforstørrelse det kvinnelige hormonet østrogen. Den enkleste måten å øke mengden av østrogen i kroppen er forbruket av mat med høyt østrogen - et linfrø, soya ost og soyabønner. Men ikke "gjengen opp" på disse produktene - det faktum at store mengder østrogen i blodet kan føre til svært farlige bivirkninger.
Østrogen - et hormon som er ansvarlig for modningen av kvinnekroppen. Det var under påvirkning av østrogen og er dannet av et kvinnelig figur, inkludert bryst. I en alder av 11-16 år hos jenter kroppen inneholder store mengder østrogen, men så langt som pubertet mengde av dette hormonet i kroppen synker kraftig. I noen tilfeller, en jente for fort "modnes" og kommer fra puberteten, mens brystene vokser i løpet av denne tiden har ikke tid. Derfor er det viktig i tilfelle problemer med størrelsen på brystene ta hensyn til østrogen.
Hvordan å øke bryst med trening
Hvordan å øke bryst hjemmeØke bryststørrelse gjennom trening kan være både i treningsstudio og hjemme. Å øke størrelsen på brystene kan utføre følgende oppgaver.
1.Styskannya hender. Denne øvelsen er ganske enkel, og kan være slags trening. Så starter. Sette hendene foran deg, mens du holder albuene på brystet nivå. På "en-to-tre" hardt presset håndflatene mot hverandre, bli motløs. Denne øvelsen bør gjentas 10 ganger.
2.Roztyazhka finger. Vi fortsetter å trene. Vi må zchepyty fingrene, med albuene bør være på brystet nivå. På "en-to-tre" for å prøve å løse opp hendene rundt. Denne øvelsen bør gjentas 10 ganger.
3.Tretya lånt fra yoga trening. Du må ligge på magen og trekk tærne, med hendene bør settes på gulvet - håndflatene vendt gulvet og bøyd på albuene. Håndflatene er i skulderhøyde. Sakte overføre vekten av håndflaten, og så sakte skiller overkroppen. Se den må være i taket. I den øverste plasseringen av hoftene litt løsrevet fra gulvet, med støtte fra hele kroppen flyttet til tærne og hendene. Ligger i øvre posisjon til innen 15 sekunder, deretter sakte ned nødvendig og gjøre ytterligere 5 repetisjoner.
4.Vprava fjerde. Vi må stole på veggen grep litt bredere og sterkere prøve å klikke på den. I denne øvelsen, må du være over 10 sekunder.
5.Vidzhymannya - en av de mest effektive øvelser for bryst utvikling. Til tross for at denne øvelsen er vanskelig, er det også meget effektive. Det er bedre hvis kun basert på fot og hender, men hvis det er svært vanskelig, og kan stole på knærne. Total å utføre 3 sett av 15 repetisjoner.
6.Pidyom manualer fra en utsatt posisjon. Du må ligge på ryggen og plukke opp en manual. Manualer bør heve vinkelrett på gulvet. Hev manualer bør sakte, deretter på toppen av forsinkelsen å gjøre, og bare sakte lavere dumbbell. Denne øvelsen bør gjentas 15 ganger for hver tilnærming. Rekke tilnærminger - fire eller fem.
7.Zavershuyemo en øvelse alle kjent fra barndommen bridge.  
Hva hvis barnet har et svakt immunsystem
 Alle foreldre ønsker å se barna sine sunn, aktiv, morsom og svært erfaren når et barn begynner å bli syk ofte. Bare et spørsmål: "Hva om barnet har et svakt immunsystem? »
 Dannelsen av immunitet hos barn er svært vanskelig, det påvirker et stort antall faktorer som avhenger av helsetilstanden til foreldre, graviditet og tidligere infeksjoner på dette tidspunktet, og den livsstilen er ufødte barnet. Ofte foreldrene har skylden for at barnets immunsystem er svak, som ikke lærte barnet til riktig og balansert ernæring, herding, respekt for dagen og ikke kjøre rett levebrød.

 Hva som er immunsystemet, noe som gjør det avhenge?


 Immunitet - Denne immunitet mot smittsomme patogener, deres giftstoffer og andre utenlandske organisk materiale. Det er medfødt og ervervet immunitet.
 Medfødt (ikke-spesifikk) immunitet bestemt av egenskapene til organismen, genetisk fast eller strenge spesifisitet.
 Ervervet (spesifikk) immunitet - immunitet er oppstått etter at sykdommen, vaksine eller serum, så vel som intrauterin overføring av antistoffer fra råmelk måte og mor.
 Følgelig kan barnet immunitet også være medfødt og ervervet. Begge sakene er manifestert ved hyppige og langvarige sykdommer.
 State of ervervet immunitet bestemmes hovedsakelig betimelig vaksinasjon barn.
 Uspesifikk immunitet gjenspeiler den generelle helsen til barnet og er avhengig av:

 av indre organer

 lager operasjoner og lider en alvorlig sykdom

 langvarig bruk av visse medisiner

 livsbetingelser

 Kvaliteten på maten

 Hvordan du finner ut at barnet svakt immunsystem?


 Hovedtrekkene i den svekket immunsystem er:

 ARI sykdom ofte 5-6 ganger i året

 alvorlig forløp av vanlige forkjølelser med komplikasjoner (ørebetennelse, betennelse i mandlene)

 dårlig respons på behandlingen

 sykdomsvarighet mer enn 10-14 dager

 Hvis du har kommet til den konklusjon at barnet har et svakt immunforsvar, bør du se hans lege-immunolog. Vurdere immunsystemet kan bare spesialist på basis av undersøkelse av barnet (blod, urin, avføring, undersøkelse i ENT lege, ultralyd av indre organer). Bare ekspert vil velge den mest passende for barnet ditt immunstimulerende middel.
 Men de ikke-spesifikke metoder for å forbedre immunitet anbefales for alle barn.

 Metoder styrke immunsystemet: Korreksjon av mat

 Mottak multivitaminpreparater

 Herding

 Daglige turer

 Sunn søvn

 Daglig stress og mangel på

 Ikke glem om tradisjonelle medisiner (hofter buljong, honning vann, urtete). Og viktigst av alt - omgitt barnet med kjærlighet og omsorg, for å få ham til å føle seg trygge.
 Forfatter: Olga Dozorova
 Spesielt for nettstedet http://ledy-life.ru/  
Яндекс.Метрика