Sjampo for rask hårvekstHvor ofte etter en hårklipp vi hører et vanlig uttrykk: ingen hair tenner vokse! Selvfølgelig er det, og ennå, ønsker vi å gjøre denne prosessen ikke forsinkes og lange vakre håret vokser tilbake så snart som mulig.
Og vi begynner å febrilsk lete etter noen midler for å bidra til å vokse langt hår på kort tid. Men er de? Og hvilke egenskaper bør ha en sjampo for å raskt utvide vår mest hår?
Hva bestemmer hårvekst
Før jage middel for hår vekst, bør du vite at i henhold til forskere normalt utvidet vårt hår for bare en måned, maksimum - 1, 5 cm. Så forventer at i noen få uker med hjelp av fantastiske sjampo kan du vokse håret til tå - helt ubrukelig.
Men tregere denne prosessen du kan. For å unngå dette, bør du være klar over hvilke faktorer avhenger hårvekst.
Først, det dessverre, genetisk disposisjon, din alder, og merkelig nok, fargen og håret tekstur. Du bør ikke glemme at med alderen, er hårvekst bremse og, for eksempel, vokser krøllete hår tregere linjer.
Det er andre faktorer som påvirker frekvensen av hårvekst er:
- Mat;
- Hårpleie;
- Den generelle tilstanden i immunitet;
- Eksistensen av forskjellig, blant annet sopp sykdom som kan hemme hårvekst;
- Bruken av aggressiv styling hår.

Du bør ikke glemme at hyppig bruk av hårføner, strykejern, tang, lakk og geleer ikke hjelper den raske veksten og helsen til håret ditt.
Forresten, langsom hårvekst og stress og usunn livsstil, alkoholmisbruk og røyking, og mangel på vitaminer og hvile.
Men i rettferdighet bør det bemerkes at riktig valg av kosmetiske produkter, inkludert sjampo, spille i denne saken en viktig rolle. Noen komponentene bidra til å gjenopprette og hårvekst.
Derfor velger en sjampo for hår vekst, bør du ta hensyn til noen viktige faktorer.
Sjampo for rask hårvekst
Selvfølgelig, først av alt, sjampo for hår vekst som du kjøper bør absolutt matche din hårtype. Men aller viktigst - en sjampo bør inneholde naturlige ingredienser og kosttilskudd har en gunstig effekt på vekst og tilstanden håret. Denne aktive komponenter som stimulerer mat hodebunnen og hårsekkene, og naturlige urter som fremmer ernæring og økt hårvekst.
Disse aktive ingrediensene er: grapefrukt olje, royal lotus, rosmarin og tea tree; aktive planteekstrakter av nesle, burdock, arnika, humle, rosmarin, drue, hestekastanje, pepper (rød eller cayenne), guarana, lakrychnyka og endelig ringte Palmetto Serenoa repens.
Disse aktive ingrediensene i sjampo har ulik effekt på hodebunnen og håret, men de er laget for å bidra til å løse dette problemet. For eksempel bidrar rosmarin for å bedre ernæring av hodebunnen, avslører sin "blokkerte porer, er pepper en sterk blodtilførselen til huden og dermed aktiverer ernæring av hårsekkene og hår vekst, og fucus ekstrakter av humle lindrer hud betennelse, lindre kløe og bidra til å bekjempe flass og aktive ingredienser som hestekastanje, nesle og burdock begrense talgkjertlene og reduserer talg, og dermed frigjøre håret fra overdreven belastning.
Det er ingen tvil aksepteres nærvær i sjampoer for rask hårvekst vitaminer, spesielt, D, A og E aktive stoffer slik som kollagen, biotin, aminosyrer, keratin, svovel, liposomer og beta-karoten. Disse aktive ingrediensene stimulere funksjon av hårsekkene, effektivt handler på hårsekkene, og dermed forårsaker hårvekst.
Typer sjampo for hår vekst
Sjampo, virkelig påvirke veksten og tilstanden til håret, det er medisinsk og faglig.
Første sjampo du kan kjøpe utelukkende i apotek. Jeg behandler dem valget og søknad - bør være svært alvorlig. Det beste er om dette betyr å velge hår vil hjelpe profesjonell lege trikologi. Påfør shampoo behandling for hårvekst anbefales ikke mer enn en gang i uken, fordi de inneholder konsentrert terapeutiske komponenter.
Som for profesjonelle sjampo for hår vekst, kan du finne dem i spesialforretninger eller i profesjonelle skjønnhetssalonger. Men vær oppmerksom på at for effekt tilbyr med shampoo for hårvekst kjøpe andre verktøy for hårpleie, balsamer og masker.
Naturligvis, slike kostnader er ikke billig. Men det er et alternativ - shampoo for hårvekst gjort av folk oppskrifter hjemme.
Gjøre dem vanskelig, det er en vilje og tålmodighet!
Sjampo for rask hårvekst hjemme
Den enkleste og vanligste - egg sjampo. Han forberedt godt pisket egg. Akkurat som alle strålende!

Den nest mest populære - sjampo maske med sennep.
Det er mindre behagelig enn den første, men en annen effekt: aktiv stimulering av hårvekst for sin evne til å forbedre blodgjennomstrømningen sennep skalp. Det finnes to oppskrifter for å lage det. For det første trenger du: en eggeplomme, en spiseskje med sennep for lettere applikasjon - to spiseskjeer med teblader. For det andre - 50 g chips babyen såpe, en spiseskje med sennep, to spiseskjeer med urt ekstrakt, nesle og kamille bedre.
Som du kan se, alle komponentene i hjemmet sjampo for rask hårvekst naturlig og lett tilgjengelig. De trenger å slå ned glatt, søke på håret, og en halv time skyll med varmt vann.
Ta vare på håret ditt, og de vil fortelle deg skjønnhet og helse!  
Maske for håret glansGlitter er den første faktoren som skiller svake hår fra sunt. Selvfølgelig, til håret ditt være skinnende, å ta vare på dem ved hjelp av spesielle kosmetikk, er utvalget ganske bredt i spesielle butikker. Men du kan behandle håret hjemme, vil dette bidra til å maskere håret glans.
Hva bør gjøres for å gjøre håret glans?
Ditt kosthold er den første faktoren som påvirker utseendet på håret. Ditt kosthold bør være rik på vitaminer og jern, og vitamin E må alltid være en hedersplass.
Gloss kan også være forårsaket av dehydrering.
Prøv å bruke en hårføner og sjelden curling fra termiske effekter.
Prøv å skylle etter sjamponering håret er ikke rent vann og smeltende is. Bruk en ikke veldig varmt vann.
Oppskrifter masker for håret glans
1. Bruk sitronsaft på håret er den enkleste måten for utvinning. Holde det i tankene for tjue minutter og skyll.
2.Sok sitron kan også brukes i kombinasjon med fuktighetsgivende og tonic. Ta en skjeMaske for håret glans sitronsaft, pisket egg, hakket persille. Bland alle ingrediensene og søke på hårrøttene, suge masken i ca førti minutter og skyll med varmt vann. Løpet av behandlingen består av å bruke en maske tre ganger i uken i en måned.
3. En utmerket balsam for håret glans kommer fra honning. Oppløse den i en liter varmt vann og skyll håret i en slik løsning, betyr det ikke trenger å skylle.
4. Mask for håret glans med honning innebærer å blande olivenolje, løk juice og honning direkte i like proporsjoner. Impregnere en slik sammensetning vått hår og håndkle uteplyte. Vask av etter 25 minutter.
5. kylling egg og aske rik på jern og vitamin E, så det er ansett effektiv maske med aske, egg og yoghurt. Dette betyr ikke bare gjøre håret skinnende men klumpete. Holde masken på håret bør ikke være lenger enn tjuefem minutter.
6. Neste maske gjør også håret glans - presse saften av revet hvitløk og bland med to spiseskjeer med majones, og legge til blandingen i en mengde aloe juice en teskje. Påfør masken på håret og uteplyte cap med et håndkle. Etter inngrepet skyll håret avkok av urteteer persille. Hvis man bruker masken foran hvert hode vasking, vil kjøretøyet ha en større effekt.
7. Masken av kjernemelk er en av de mest populære midler for å gi håret glans og volum. Serum kan erstatte rømme som virkningen av disse produktene er identiske. Undersøkt Tatar betyr har lenge blitt brukt av kvinner, fordi alle vet at Tatar kvinner er kjent for sin luksuriøse hår. Oppskriften er veldig enkel - yoghurt eller whey distribuere hele håret og pakk i varm. Prosedyren skal utføres i en halv time før sjamponering. Innen fire prosedyrer vil du merke en stor effekt og håret vil være blendende lys.
Suksessen til prosedyrer er regulariteten av deres oppførsel. Hvis du velger minst en måned å behandle hår masker en av de valgte tre ganger i uken, vil håret bli mer sterk, tykk og blank.
Legge glitter håret hjemme (video)
Fukte håret hjemme, oppskrifter nyttige masker

 Hårpleie - en svært alvorlig og tidkrevende prosess som krever gjennomtenkt og ansvarlig tilnærming. Og en av de viktigste komponentene i denne prosessen er å tisse sine hårsekker. Og du trenger ikke å gå for det i en skjønnhetssalong eller kosmetisk bruk spesialverktøy - for å fukte håret kan være effektivt selv hjemme, gjennom årene vist seg populære oppskrifter.
 Prinsippene for riktig hårpleie
 Selvfølgelig, fuktighetsgivende håret hjemme er bare et steg i en kompleks prosess av omsorg for håret. Og for å gjøre håret ditt alltid så attraktiv og livlig hår og skinnende, Følg disse anbefalingene:
 1. Prøv å ikke vaske håret for ofte, gjør det bare når det er nødvendig å igjen ikke å skade håret.
 2. Bruk mild sjampo er perfekt for din hårtype.
 3. Bruk en hjemmelaget hår maske laget av naturlige ingredienser.
 4. Prøv så sjelden som mulig å bruke noen termopryborы for hår og skjønnhet verktøy som lakk og geleer.
 De mest populære oppskrifter på masker for å fukte håret
 1. Maske med avocado. Avocado er svært nyttig frukt som inneholder mye næringsstoffer. Derfor anbefales det å spise regelmessig og fuktighetsgivende hår maske, utarbeidet på grunnlag av avocado, regnes som en av de mest effektive middel absolutt for alle hårtyper. Du trenger bare å rydde moden avokado fruktskall og slipe til glatt (koker det med potetmos). Denne massen brukes i vått hår og hold i ca 40 minutter og vask deretter av.
 2. Maske med olivenolje, honning og egg. Olivenolje, egg og honning - er produkter som lenge har vært brukt skjønn fra hele verden for hårpleie. De nære og fukte håret, betydelig forbedre sin struktur. Og lage en maske for håret basert på et blunk ingredienser: Bland 2 ss. ss olivenolje og 1 ss. av honning og 2 eggeplommer (dette er perfekt for tørt hår, og hvis du har normalt hår, kan brukes til matlaging formål maskere egg). Peremishavshy alle ingrediensene grundig, vil du få en blanding som bør brukes til håret. Flosshatt slitt for bassenget eller en enkel plastpose, og tidspunktet for masken bør være ca 40 minutter.
 3. Banan maske. Forbered en maske - spørsmål om noen få minutter, og dens positive innvirkning på helsen til håret ditt vil bli merkbar for det blotte øye. Fordi bananer er svært rik på vitaminer og sporstoffer etter som blir det mulig kvalitet fuktighetsgivende hår. Forbered en maske podribnyvshy moden frukt banan (eller mer frukt hvis du har langt hår og krøll), og sette på hodet. Skyll etter en halv time, med en myk (helst barn) sjampo. Og prøve å vaske håret grundig som mulig, fordi banan partikler kan sette seg fast i håret ditt og bringe en masse problemer.
 4. Jojobaolje. Et annet produkt som kan gi effektiv hår fuktighetsgivende effekt er jojobaolje. Han satt på hodet som en maske (en halv time, to ganger i uken), eller hvis håret er veldig tørt og sprøtt, kan jojobaolje stå over natten (du kan holde løpet av slike prosedyrer, som inkluderer 7-10 masker, og sette dem bør være hver dag).
 Og, selvfølgelig, kvalitet fuktighetsgivende hår kan ikke være gjenstand for underernæring. Du bør inkludere i kosten den maksimale mengden av mineraler, vitaminer og andre næringsstoffer, og regelmessig konsumerer en tilstrekkelig mengde rent drikkevann.

Яндекс.Метрика