Ved hjelp av kritt hår?
 Feid Hair spesielt laget for de jentene som ønsker å diversifisere bildet ditt, men frykten for radikal endring. Ved hjelp av kritt, kan du endre den så ofte du ønsker det, i dag du holubovolosaya Mermaid og i morgen Barbie med rosa hår. Hårfarger - ideelt for fester og tema fotturer klubb, men før oppkjøpet og første forsøk må lære å bruke kritt og hårfarge at alternativet er egnet for håret ditt. For alle hårtyper egnet kritt?
 Tørre past kan brukes på alle hårtyper, men husk at for hyppig bruk av bly til overdreven tørrhet. Derfor, de jentene som eier et tørt og skadet hår, eksperter anbefaler å bruke kritt er ikke ofte, etter sjamponering sørge for å fukte og gjenopprette håret med nærende maske eller oljer.
 Feide Hår: hvordan du bruker
 Tegning pastell hår krever overholdelse av visse regler, men hvis du ignorerer dem, resultatet ikke bare skuffet, men også ødelegge håret:
 1.  Klargjør arbeidsplassen. Zastelit gulvet en avis for ikke å ødelegge gulvet. Hvis du skal male håret sitter på en stol, bør det også være noe å dekke. Forberede verktøy for å skape et nytt bilde, pastellfarger valgt på forhånd, kam, hårspray, spray med vann eller krølltang.
   Beskytt klær. Før arbeidet kan kaste på skuldrene til en gammel håndkle eller bære en t-skjorte, som ikke beklager rotet. I T-skjorte vil gjøre malerarbeidet enklere, som håndkle kan redusere.
   Nå kan du begynne å opprette en ny lyst bilde:
   Velg en seksjon til farge;
   rulle den inn i en tykk flette;
   Ta et stykke kritt og begynner å gni dem flagellum på alle sider ned, alltid i samme retning;
   etter male shoot tourniquet gang bruke på det kam å gre trådene og fjerne overflødig pasteller;
   dryss malt strand hårspray og konkludere med hjelp av jern eller Curlers;
   fikse håret lakk.
   Bruk en krølltang eller et must. Under høy temperatur pigment godt festet til håret og farget tilnærmingene vil ikke ødelegge klær. Flaks hjelper fikse fargemetningen holde den i lang tid. Kritt vasket av veldig enkelt, bare vaske håret på vanlig måte.
   Viktig! Hvis malingen brant i forskjellige retninger, vil håret begynne å splitte og bare bortskjemt. Mørkt hår før farging bør være våt, for eksempel, okropyvshy sitt vann fra sprinkleranlegget. Slik at de bedre zabarvlyatsya og fargen blir mer intens. Blondt hår Fukt med vann er nødvendig.

   For det første eksperimentet kan males bare en tråd for å teste resultatet. Deretter kan du gjøre med håret noe: male eller avslutte alt håret i kontrastfarger alternative lyse tråder av naturlige hårfarge. Generelt, for å ta et slikt bilde som vil komme opp med din egen fantasi.  
Laminering av håret hjemme

 Hair er en topp smykker kvinner, så er det viktig at de har alltid vært vakker og godt vedlikeholdt. Eksperter tilbyr mange måter for skjønnhet og helse av hår, den mest populære og brukte nylig er laminering. Hvis håret ditt er ulydig og krever spesiell oppmerksomhet og omsorg, er denne prosedyren akkurat det du trenger.
 Laminering - Er forårsaker håret løsning som ikke puster og inneholder en slags nærende og fuktighetsgivende ingredienser. Hvert hår vises i en spesiell film som beskytter den mot de negative effektene av miljøet.
 Laminering av håret hjemme
 Føner, perms, kjemikalier, sollys - alt dette påvirker tilstanden til håret. Lamine vil oppnå glitrende glans og gjør dem utsatt for skader og bidrar til bevaring av næringsstoffer og fuktighet, og dermed gjør håret silkemykt og elastisk. Hvis du ønsker å ha en rik farge håret, før laminering bør gi håret ønsket farge. Hjem lamine prosedyren er helt ufarlig, har ingen kontraindikasjoner og er egnet for alle hårtyper.
 Gelatin er en ren kollagen fordi dens fordeler for håret definitivt stor. Effekten av lamine bruker gelatin merkbar umiddelbart. Etter inngrepet, håret på øynene erverve volum og glans. Gelatin strøk hvert hår med en tynn film og dermed beskytter mot skader tilstrekkelig å erstatte profesjonelle verktøy for laminering.
 Sammensetning zhelatynnoho betyr frisørsalong spesialisert alternativ struktur for laminering, som du kan gjøre hjemme.
 Du vil trenge:
 - 3 ss. ss tørket kamille eller kamille teposer 4;
 - 2 ss. ss gelatin;
 - Et glass vann;
 - 70 ml noen sjampo for hår;
 - Art. skjeen av honning;
 - 20 dråper eterisk olje av sitron;
 - 15 dråper olivenolje;
 - Noen få dråper aloe juice (tilgjengelig på apotek).
 Metode:
 Kamille hell kokende vann og deretter satt i et vannbad (10 - 15 minutter). Den resulterende løsningen avløp, at den forlot gresset. Ved tilsetning av gelatinoppløsning på nytt for å vende tilbake til vannbadet, delvis eller fullstendig oppløsning av gelatin.
 I blandingen, legg shampoo og forsiktig helle resten av ingrediensene, rør løsning. Når blandingen blir romtemperatur, legg den i en praktisk beholder og avkjøl avkjøles.
 Søknad
 Ta del gelé masse, gni den i hendene for å gjøre det varmet. Deretter bruke en ren, litt vått hår, ikke glipp av en eneste tråder. Sammensetningen bør holdes på minst 10 minutter, og skyll bør helst flere ganger uten å bruke sjampo. Effekten vil bli ca 3 uker, så kan du gjenta prosedyren.
 I gjennomføringen av anbefalingene lamine hjem rettsmidler vil raskt spare deg for penger og overgå alle forventninger.

Hvordan å laminere gelatin håret hjemme?
 Lamine gelatin bygningen.
 Mer nylig dukket opp i skjønnhetssalonger prosedyre laminering hår. Etter hennes effekten er bare fantastisk! Du bli eier preparert, skinnende og silkeaktig krøller rundt en måned. Denne prosedyren er ikke billig, og kan treffe på din familiebudsjett. Men jeg liker å fange beundrende blikk, ser flott ut og bare bli bortskjemt elskerinne tilbyr deg et enkelt alternativ til lamine frisørsalong - en prosedyre med samme resultat, men hjemme. Det er ikke dyrt, tilgjengelig og enkel. For laminering håret hjemme trenger mat gelatin og litt ledig tid.
 Vanskelighetsgrad:
 Enkelt.
 For prosedyren trenger du:
 Organisk sjampo (perfekt og barn), balsam hår som du alltid bruke mat gelatin.
 Skjult effektivitet:
 Gelatin er rik på nok kalsium, magnesium og jern. Disse elementene er viktig for sunn hårvekst. Derfor laminering med mat gelatin bærer ikke bare den virkning, men den indre frisering.

Hvordan å laminere gelatin håret hjemme?

 1 trinn.
 For å begynne, hell i en ren kopp gelatin (1 spiseskje) og fortynne den med varmt vann (6-8 ss), vent til blandingen er glatt.
 Trinn 2.
 Den resulterende løsning ble deles i to like deler.
 3 trinn.
 En av fortynnet hverandre barnslig eller organisk sjampo. Påfør løsningen å tørke, rent hår fra rot til tupp, sette en dusjhette eller pakk godt med plastfolie hår, som dekker deres topp håndkle eller noe varmt. La denne komposisjonen på hodet i 40 minutter.
 Trinn 4.
 Etter den nødvendige tid skylle komposisjon.
 5 trinn.
 Den andre del av løsningen av gelatin blandet med den samme mengden balsam for hår. Fyll sammensetning og styrke sin effektivitet - bare legge til en teskje av noen base olje (hvetespirer, mandel, drue, avokado eller annet). Forsiktig bruke den resulterende sammensetning, fra roten av hår over hele lengden, fallende til hodebunnen er ikke ønskelig. La masken på håret i 40 minutter - 2 timer.
 Trinn 6.
 Grundig vaske og tørke håret naturlig.
 7 trinn.
 Nå nyte resultatet!  
Hårpleie etter en perm: Anbefalinger og råd

 De fleste kvinner drømmer om klatring krøller mens i full tillit til at lenge etter en perm hårpleie og gjøre dem lenger, og vil ha mye ledig tid. Imidlertid er denne ideen falsk fordi håret etter en perm bør være forsiktig.
 Først av alt, å permanent lagre den resulterende elastisitet etter curl perm i 48 timer er ikke anbefalt å vaske hårføner for å gå inn, hente og jukse på curlers.
 Hvordan å behandle håret etter en perm
 Vask håret etter perm bør utføres med sjampo, masker, balsamer og balsam beregnet for hår etter en perm. Den ideelle situasjonen ville være en mild sjampo som gjenoppretter skadet hår til handling. Om to ganger i måneden for ernæring og fuktighetsgivende krøllet lokker må bruke profesjonell medisiner - ampuller, masker.
 Vanligvis kan perming håret tørkes til det samme så hvis håret er utsatt for tørrhet, bør fuktighetsgivende medisinsk behandling være vanlig. Vanligvis eksperter gir enkle råd kan følge for å behandle håret hjemme. Denne nærende behandling maske for å lage den beste starten bare etter fjerde vask håret var perm når curl endelig blir sterk.
 I hårpleie anbefales å bruke spesielle kosmetikk for å gjenopprette håret ender. Det anbefales også å jevne trimme tuppene varme eller vanlig saks.
 For å perm hår lenge beholdt sin form bør ta følgende tips:
 - Etter å ha vasket håret skal bli vått håndkle, ikke en vri;
 - Bedre å bruke flytende kam;
 - Skal gå til sengs rett etter godt tørket hår.
 For å unngå overdreven tørrhet i håret etter curling, er det viktig å prøve å ikke utsette virkningen av hår klor eller salt vann og sollys. I løpet av sommeren, er det nødvendig å bruke kosmetikk for å beskytte håret mot UV-stråler.
 I konklusjonen er det best å bruke et næringsstoff skum - balsam.
 For å dempe vinke anbefales følgende måte:
 Brød fylt med kokende vann og la på et varmt sted å gjære. Korn kan bruke vann til å vaske håret, det skal presse henne seks timer, og til å behandle skadet hår permisjon for 3 dager.
 På vasket håret sette kjøtt lim, deretter hodet dekket med plastfolie for omtrent en time, ble blandingen vasket med vann uten sjampo. Etter et par økter perm litt svekket.  
Яндекс.Метрика