Hvordan lage lip balm med hendene: Photo Master Class
 Huden på leppene er svært delikat. Lepper umiddelbart reagere på endringer i været.
 I tillegg, er en generell mangel på vitaminer i kroppen i stand til å gjøre leppe huden mer følsom.
 Å flå leppene var vakker og sunn, trenger den konstant pleie. Forebygging bidrar til å unngå sprekker, tørre og selv herpes.
 I dag kan du kjøpe en rekke leppepomader, men du kan lage eksklusive rette hendene. Kommersielle motparter vil koste mye mer.
 Å produsere hjem balsam trenger ikke mye tid og penger. Den resulterende verktøyet kan gi til alle som har familie eller nyte selv. Produksjon balsam tar ikke lang tid. På bare noen få minutter kan du få luksus kosmetiske alternativet.
 I leppepomade oppskrift bare naturlige stoffer, komponenter som har medisinske egenskaper. Eteriske oljer av kamille og tea tree olje har helbredende og lindrende egenskaper.
 Sitron olje vil gjøre huden din mykere. Essensielle olje av rosentre har fuktighetsgivende og nærende egenskaper. For tonic effekt kan legge peppermynte olje, myrt og lavendel.
 Legge til vitamin A og E, vil det være mye mer nyttig balsam, blir huden glatt og myk.
 Balm med hendene - det er ikke bare kostnadsbesparelser, men også en flott mulighet til å bruke din kreativitet.
 Hjemmelaget leppepomade kan helle i en tom tube fra under leppestift eller en liten krukke med krem ​​eller under skyggen. Kapasitet må være ren og tett lukket. Ikke stek og butikk balsam i en metallbeholder.
 For å holde bedre velge plast eller glass. Å forberede bedre bruk av ildfast glass container.
 Strukturen av leppepomade er bivoks, så oppskriften er ikke egnet for folk med allergi mot bier.
 Hvis ønskelig kan balsam legge litt konditorfarge, så vil skinne farge.

 Hjem Ingredienser Leppepomade:


 3 ts bivoks (bleket)
 1 ts jojobaolje
 10 dråper sitron eterisk olje
Hvordan lage lip balm med hendene: Photo Master Class

 Også trenger:
 Pipette Oil
 Liten lukket krukke for lagring av ferdige balsam.
 Tall bestanddeler kan variere, men bør følge forhold: 1 del jojobaolje og 3 deler bivoks. Hvis du legger til mer jojobaolje, er balsam mykere, og deretter være sikker på å holde den i en krukke, og ikke i et rør. Hvordan mykere balsam, jo ​​raskere vil det slites av med leppene.

 Making balsam egne hender trinnvis beskrivelse:


 1. Smelt voks i et vannbad. Voks bør være sjeldne, men det kan ikke bli overopphetet.
Hvordan lage lip balm med hendene: Photo Master Class
 2. Tilsett smeltet voks, jojobaolje.
 3. Bruk en pipette, legge til 10 dråper eterisk olje.
Hvordan lage lip balm med hendene: Photo Master Class
 4. Bland. Hell blandingen i en beholder.
 5. En time balsam stivner og kan brukes.
Hvordan lage lip balm med hendene: Photo Master Class

 Klar leppepomade laget med dine egne hender kan holdes litt mindre enn produktet av butikken. Overskytende middel bedre ikke lagres ved romtemperatur.
 Forfatter: Lily Romanov  
 Når det er kaldt, og rundt kaldt og ubehagelig, så du ønsker å kle seg i noe varmt og mykt, noe som er i stand til å skape komfort. Dette, med letthet, kan de hjelpe gensere lang vunnet hjertene til jenter og kvinner, som for komfort og praktiske skjult skjønnhet og unike stil som bare kan spilles takket være strikkeplagg.
Kvinners mote gensere høst årene 2014-2015 (12 bilder)

 Hvert år den verdensberømte designere stadig produserer nye modeller og nye gensere og bukser, og dermed legge gensere popularitet og etterspørsel.
 Og denne sesongen er intet unntak, mote gensere årene 2014-2015 er utrolig stilig og trendy utseende, men på samme tid, har de ikke mistet sin primære funksjon: varme deres innehavere under noen omstendigheter. Så, hva vi har forberedt motedesignere i år? Prøv å forstå.

 Klumpete, men ikke formløse


 Utvilsomt den viktigste trenden denne sesongen vil være gratis og voluminøse gensere som har en rekke fordeler: praktiske og varme, behagelige, men også med alt dette, er i stand til å korrigere dårlig form, gir volum der de mangler, men også visuelt skjule den ekstra pounds på "høyttalere" steder.
Kvinners mote gensere høst årene 2014-2015 (12 bilder)

 Slike modeller kan være slitt med noe, voluminøse gensere perfekt med skinny jeans eller elg, og dermed, for å se mer feminin, kan beltet bli assosiert tynt belte som visuelt fremheve midjen. Mer gratis modeller er perfekt kombinert med skjørt - fit og maxi-modell, men i de senere samlinger er nesten alle gensere med skjørt som har en lengde rett over kneet.

 For full av jenter bedre pass av gensere fordi de kan gi en figur større volum som ikke ønskelig i deres tilfelle.

 Men slank jente med stor tillit kan kjøpe disse modellene, vil de legge til en ekstra figur av ømhet, tenk bare hvor skjør ser tynn penn på bakgrunn volum ermeløse gensere! Slike modeller i et stort utvalg funnet i de siste samlingene av Calvin Klein Collection, Paco Rabanne, Sonia Rykiel og Louis Vuitton.
Kvinners mote gensere høst årene 2014-2015 (12 bilder)

 Gensere med lang hals og bolero


 Viktig i den kalde vinteren har lenge vært strikket gensere for kvinner med høy hals. Deres høy popularitet på grunn av det faktum at slike modeller kan godt beskytte mot kulde og frost, foruten høy hals kan lett erstatte skjerf som alltid glemmer eller ikke kan plukke opp i neste antrekk.
Kvinners mote gensere høst årene 2014-2015 (12 bilder)

 Hva er større krage, kan de bedre, slike modeller gi ditt bilde av femininitet og attraktivitet. Hvis du ønsker å oppnå ekstra dekorativ effekt, bør du ta hensyn til modeller med en stor bunt eller lettelse på kragen.
 En annen hit av den kommende sesongen - bolero genser. Selvfølgelig, er en slik modell neppe praktisk, fra streng kulde, er de neppe til å beskytte, men likevel blir de mer og mer populært blant jenter.
Kvinners mote gensere høst årene 2014-2015 (12 bilder)

 Klær som den viktigste, de er ikke verdt det, med mindre du vil ha noe chill, men i tillegg til, eller som pynt hele bildet - dette alternativet vil passe perfekt. Fra et stilistisk synspunkt, mer passende bolero skinny og høye jenter, og du kan kombinere dem med skinny jeans eller skjørt-rør maxi.
Kvinners mote gensere høst årene 2014-2015 (12 bilder)

 Kjoler, gensere


 Uansett vær ute, bør kvinnen alltid være en kvinne, og hva er det best å være feminin, uansett hvor vakkert og harmonisk kjole?
Kvinners mote gensere høst årene 2014-2015 (12 bilder)

 Det er derfor nesten ingen kleskolleksjon er komplett uten en kjole, fordi det er bedre enn en strikket genser, i stand til å varme opp, men var i stand til å understreke verdighet i alle former. De kan brukes med tykke nylon tights, leggings og trange bukser. Nyere og kits som er en kombinasjon av kjoler, gensere og jakker.

 Retro er alltid på moten


Kvinners mote gensere høst årene 2014-2015 (12 bilder)

 Populært når halvsirkelformet form av skuldrene og ermene, tilbake på moten. Merkelige notater av 80-tallet, som uttrykkes i genser med skulderputer og ermer forkortet versjon stand til å gi den kvinnelige bilde av mystikk og enestående glamour spesielt når slike modeller er kombinert med pelskrage og innlegg.

 Som for utskrifter, farger og stoffer


 Høst og vinter gensere denne sesongen som skal utføres i duse farger, mote rolig og varme farger. Her, for eksempel inneholde nøtter, sjokolade, blek rosa, rødbrun og beige farger, aldri bli borte klassikere - svart og hvit farge har vært på den internasjonale catwalken.
Kvinners mote gensere høst årene 2014-2015 (12 bilder)

 Spesielt populær har dype grønne og blå fargetoner. Som for farger og trykk, gensere med komplekse mønstre og design i etnisk stil moteverdenen bokstavelig eie. Forbli gjeldende opprinnelige abstrakt kunst, og ulike dyreprint, spesielt leopard. Men vi kan ikke gjøre uten klassikere mangfoldig bar, alfabetiske inskripsjoner og alle programmer er også i trend.
Kvinners mote gensere høst årene 2014-2015 (12 bilder)

 Som for vevskomponent, i denne sesongen designere foretrekker mohair, som brukes både for å lage jakker og gensere til kjoler. Høydepunktet i sesongen ble kombinert modell som kombinerer fin ull, lær og semsket skinn. Ikke uten pels, som er relevant som de originale programmene, samt praktisk og rik Vorotnikov.
Kvinners mote gensere høst årene 2014-2015 (12 bilder)

 Hvordan velge den perfekte genser?


 Iført fasjonable selv jakken kan se kjedelig og klønete, på grunn av det faktum at ikke alle tall passe noen modell gensere. For eksempel kvinner med en figur av "pære" ikke passer for korte eller langstrakte gensere.
Kvinners mote gensere høst årene 2014-2015 (12 bilder)

 Eiere frodige byste bør velge modeller med en V-hals, som med hell fremheve dine feminine verdighet, og hvis sidene og magen, og du har varmet et par ekstra pounds, så denne metoden otvlechete dem en ekstra titt. Men turtleneck så damene ikke passer, vil de se interessant, visuelt sittende form.
 De som har en ganske bred midje, passer modeller som stram topp, men strekker seg til bunnen, dvs. A-modellen. Men petite jenter kan komme montering strikket genser, med en enkelt tast. Når du velger en genser bør alltid ta hensyn til kvaliteten på stoffet som det er gjort. Bedre, selvfølgelig, stopp ved fysisk jersey fordi syntetiske materialer kan irritere huden.  
Яндекс.Метрика