Hvordan å gå i høye hæler
 Uansett kan sies tilhengere av en sunn livsstil på farene ved høye hæler, den absolutte fordelen lav og stabil - Jeg vil ikke gå til en restaurant i ballett leiligheter. Og ingen vil. Selvfølgelig, hvis du har til å kutte sirkler hele dagen vandre rundt i byen, modell sko hæler 10 cm må bo hjemme, men det er tilfeller der uten dem rett og slett ikke kan gjøre.
 Kvinne hæler endringer, blir det høyere slankere bena utvidet, avrundet rumpe skjønnhet! Men, dessverre, ikke alltid. Noen ganger det skjer strengt imot. Bøyde seg tilbake, knærne bøyd, tunge skritt og sko er lett skadet, og estetikk i den lille. Å lære å gå i høye hæler?
 Eksperter anbefaler et moteshow: først lære å stå skikkelig. Stå rett opp og mye mye strekke føttene opp, og skuldre tvert imot - med kraften ned. Notat som kom ut flat rygg, vakker hals og bryst høy. Hvor?! Så holde strukket ut som en streng. Nå trekker mage og rumpe. Vår lærer catwalk talte: Tenk deg at du har mellom rumpeballene klemt hundre dollar stykke papir som ikke kan gå glipp av. Nå går!
 Hvis du aldri har gått i høye hæler, start med komfortable sko (eller støvler falle - de holdt tett fot) med hælen ikke høyere enn 5-6 cm. Lære å riktig satt opp. Det bør være tette (knærne!) Og behandle nesten tå. På den femte, og derfor hælen, vi knapt motstå. Her er hemmeligheten bak lyset beveger seg. For tung? Da er du på treningssenter, riktig å gå i høye hæler krever litt fysisk form.
Hvordan å gå i høye hæler

 Nå er det viktig å sette foten, som det skal - med litt trening det kan læres. Gang bør være på en linje, og brudd på denne regelen kan ikke være litt til side - og det allerede ser ut som "føttene skulder bredde hverandre." Foten er plassert litt vыvorotno prøve speilet hvis du setter en rett ben, fra tror du toed. Inkrement bør ikke være større enn foten. Så i det minste bør ikke, dribotyt helt ubrukelig.
 Nå er alt sjekket: hode, skuldre, mage, rumpe, ben - og gå! Du trenger ikke å se på hans føtter. Også, ikke over-logre lår og sette opp "fra hoften" - en moderne skritt kommer fra kneet, er det viktig bare å øyeblikket kontakt med bakken etappe var rett.
 Hvis du ikke får - fortvil ikke, bare gå rett på hælene, ingen kommer ut, selv i den nåværende modellen tok det måneder med trening. Fortsette - og etter en stund alle vil se etter deg med entusiasme, fordi i ordene til en av de gamle grekerne: "gudinnen gjenkjennelig ved pohodke." Og grekerne i dette tilfellet vel bevandret.
 Viktige regler om hvordan å gå i høye hæler, som de kombinerer og hemmeligheter av virkelige modeller i denne videoen:
 Forfatter: Milo  
Forretnings opp eller tid - penger
 Hvis din viktigste mål - å se velstelt og vakker, men ikke mas med øyet, Business Makeover - dette er hva du trenger.
 La oss begynne. Først renser huden og påfør en dagkrem (om våren og sommeren er bedre med SPF ikke mindre enn 15). Når kremen er absorbert, er det nødvendig å pulver huden eller pålegge det et tynt lag av grøfter på forhånd valgte farger, nærmest hudfarge. Pass på å bruke blush (fettstoffer bedre hvis de lå på fundamentet). I stedet kan du bruke foundation pulver. Deretter ditt valg - tørr rødme. Husk, forretningsjuss makeup bedre forståelse enn re, dette gjelder for alle typer sminke og noen teksturer.
 La oss nå øynene. Påfør skyggen matche fargen som passer ditt formål eller lys brun. Liner i dette make-up - valgfritt. Tegner "pil"? Linjen skal være veldig tynn eller fine fjær. For å oppnå dette resultatet, det tar tid, så hvis du er sent, grense for blekk. Mascara er bedre å ikke bruke volum og forlengelse - det ser mye mer interessant i dagslys.
 Apropos lys: ta vare på det når du søker makeup virksomheten dag det var. Nafarbuvavshys i kunstig lys, risikerer du får er ikke effekten, som er forventet. Forretnings-up bør kun utføres i varme farger, noe blått og lilla - lysrør allerede gi kjølige skyggen av bildet.
 Blyant Lip make-up i virksomhet i dag - enten moveton. Det er bedre å ta vare på en god matt leppestift riktig kvalitet og relevant for din kolorotypu skygge. Hvis du ønsker en klarere oversikt over leppene, påfør leppestift børste.
 Har du fet hud og sminke i løpet av dagen "flytende" forsøker prypudrytysya føre til utseendet på en lys flekk, og støvet svært raskt saltet? Det er en flott løsning - Matir servietter. Vesken bør alltid være et par av dem. I løpet av dagen, fester Matir servietter til ansikt før prypudrytysya og flott utseende er gitt til deg.
 Forfatter: Julia Orlova  
Winks, eller hvordan å farge øyevipper
 Hvis naturen ikke har utstyrt deg slike øyevipper, uansett hva du måtte ta saken i egne hender. Derfor, for å skikkelig malt øyevipper, trenger du:
 •  curling øyevipper;

 •  hårtørrer;

 •  forlenge mascara;

 •  børste mascara.

 •  Makeup artister anbefaler å bare bruke sminke til pre-renset ansikt. Dette gjelder øyevippene. De bør ikke være en rest blekk og støv. Det er også viktig at de er tørre.
   Den første fasen - viftet med øyevippene. Som kan perfekt takle spesielle tang. De kan være oppvarmet tørketrommel for å oppnå den ønskede effekt. Grab flimmerhårene tang bedre om linjen av deres vekst - da ser til å være mer åpen og øyevipper vil se lenger.
   Den andre fasen - direkte søker mascara. Hvis du ønsker å forbli frodige vippene utover kvelden, og ikke farget ved roten. Bedre fokus gitt til tips. Det første laget av mascara bør være så tynne. Når det tørker, kan du bruke et sekund. Hvis du ønsker å imponere folk rundt sine lange vipper, ikke bruke hele lengden av penselen, påfør mascara på tips bare. Så du kan sette flere lag, som "nadstrayvaya" vippene til ønsket lengde. Det viktigste - vente på hvert lag tørr.
   Det siste trinnet er å gre vippene spesiell børste (du kan også bruke renset og tørr pensel fra de gamle skrotter).
   Alt! Spektakulære øyesminke klar! For kveld ute kan legge øyevipper eyeliner og svarte piler. Og fremover - for å fange beundrende blikk og skyte øyne!
  Farger lidenskap: hva om temperament av farge klær?
   Interessante funn har forskere på forskning utført for å identifisere preferansene til kvinner ved valg av klær. Psykologer sier at fargen på klærne kan med stor sikkerhet dømme temperament av det smukke kjønn.

   Den mest lidenskapelige, munter, klar til å snakke om sine hemmelige lyster er elskere klær lyse rødt. Lidenskapelig og oppriktig, kan disse kvinnene erobre menn, og alltid omgitt av horder av fans. I kjærlighet, er de ofte ledere.

   Lin velge rosa romantisk, milde, sensuell kvinne. De ikke aspirere til lederskap, de er mer bekymret for nærhet av en sterk, pålitelig mann på hvem de kan stole på hele. Et slikt menneske gi en kvinne all sin ømhet, hans varm og sjenerøs varmen av hans ærbødig hjerte.

   Gul og oransje undertøy sier om homofile, munter karakter av sin eier. Hun vet hvordan å ha det gøy og vet å gi den. I kjærlighet, er hun veldig kreativ og er alltid på jakt etter nye opplevelser.

   Seng velge svart lidenskapelige kvinner i et forhold med en mann på jakt etter moro og glede, ofte fullstendig ignorerer de ønsker og følelser av partneren.

   Psykologer har kalt oppmerksomhet til det faktum at i de siste årene har mange kvinner har kommet til å foretrekke hudfarget undertøy. Jeg kom til den konklusjon at dette er på grunn av det faktum at kvinner er nå mer avslappet og mange av dem vil ikke ha noe stress fordeler eller for å skjule sine svakheter gjennom klærne. De er rolig og trygg og klar til å vises før avstemningen, slik som de er.

   Linen hvitt er beskjedne, romantisk jente, kvinner som ikke er bevandret i kunsten kjærlighet.

   Men hvem sa at fordelene - er noe bestemt en gang for alle? Etter å vite disse psykologiske egenskaper, kan du oppnå utrolige mangfoldet. For eksempel, hvis du er en elsker av varme svarte og røde kits, som hindrer som et eksperiment for å kle seg i hvitt og rosa blonder? Hvis boksen er hvit lin - kanskje det bør legge litt lidenskap?

   Derfor ble det bestemt - kjøpe klær alle mulige farger og nyanser, og velg et temperament som en bluse til et skjørt - avhengig av humøret og de mål og målsettinger av dagen.

   Du må være forførende og lidenskapelig - rød til tjeneste. Vi må skinne vidd - lys gul hjelp møte utfordringen. Og når bør være hvit og fluffy - vel, det er en mulighet. Det kan variere uendelig, mens resterende selv.  
  Hvor lett bli slank? Triks
   Hovedfienden av harmoni (og helse også) - en stillesittende livsstil. Hvis du ennå ikke er klar til å bli en ivrig idrettsutøver, å bruke all din tid i treningsstudio og våkne opp en time tidligere for en morgen kjøre, begynne i det små.
   For eksempel finner sted i vane dag én stopp på foten. Avslutt huset fem minutter tidligere om morgenen eller på vei hjem stoppet ikke man kommer. Rive tiden og for å gjøre nye sporten for deg i en hyggelig spasertur vil hjelpe din favoritt musikkspiller og positive tanker som du endelig leve et rikt og pulserende liv.
   Begynn redd heis! Kom gå trapper. Husk - på denne måten du tar i tone beinmuskulaturen, rumpe og abs. Og hvis man med hæler - kalorier, og øker belastningen på musklene. Plukke opp en tung bag - og nytten av en slik "stige" trening vil tredoble!
   Bli en dandy! Hvorfor ikke gjøre vårrengjøring? Musikk for alle, godt humør allierte - og nå tørke støvet fra skap, podmetaetsya gulvet, og forbrente kalorier i kroppen din. Også, ikke vær lat til å legge til mer bevegelse i de mest vanlige operasjoner. Noe falt av bordet? Nå trenger du ikke bøye, det er bedre å komme opp fra en stol, sitte ned på huk og ta ting.
   Når du pusser tennene, gjør det mens du står på ett ben - beinmuskulaturen vil snart komme i tone. Når man står på busstoppet og vente på transport - involverer mage, rumpe belastning. Alle disse enkle trinnene helt ubemerket, men er svært nyttig for figuren.
   I alle muligheter gjøre små øvelser. Når som helst, ikke bare i morgen. 10 minutter av enkel øvelse når som helst - det er bedre enn alle fravær av noen sportslig aktivitet. Hvis utdataene du vyberetesya med venner på piknik med mobile spill, banen eller svømmebassenget - kan betraktes som en ekte sportsmann!  
  Яндекс.Метрика