Det er ofte det første halsen begynner en forrædersk indikerer en alder av kvinnen. Vår oppgave - å forhindre dette rotet. For å gjøre dette, bør hals og bryst gis spesiell oppmerksomhet og omgi dem med forsiktighet.

Hvordan ta vare på halsen hjemme


 Først av alt, ta hensyn til hvordan du sover. For høy pute provoserer dannelsen av "årringer". Og i alle fall ikke være lavere hodet - i bokstavelig eller overført betydning. Vakker landing hode vil gi deg sjarm og attraktivitet og sparer nakken fra tidlig aldring. Hvordan ta vare på halsen hver dag
 For å gjøre halsen ser bra ut, er det ikke nødvendig å gå til salongen prosedyrer. Omsorg for nakke og kan gjøres hjemme: det tar ikke mye tid, men her viktig regularitet. For å forebygge rynker vaske nakken i morgen veldig kaldt vann, kan du selv sende henne dusj. Denne fremgangsmåten vil ikke bare føre til hudfarge, men raskt vekke opp. Deretter halsen bør tørkes tonic og sette på henne krem ​​med sol filtre.

 Under nattlig ansikts omsorg (vasking, toning, ernæring) bør utvide disse prosedyrene og nakken også. Cleanser og toner kan brukes på samme måte som for den enkelte, men det er lurt å ta en spesiell krem ​​til hals. Det er best å bruke kremer med kollagen eller hyaluronsyre. Hvordan ta vare på halsen. Masker
 En gang i uken behandle nakken maske og peeling, gjør det bedre på ulike dager. Masker til halsen kan være svært forskjellige. Eksempelvis


 Linfrø Hell halvparten kopp kokende vann teskje linfrø, og stek over middels varme i 10 minutter, deretter la avkjøles buljong og brygge, får slimete kjøttkraft, det var han som satt på halsen i 20 minutter.

 Du kan lage en maske av varm linolje, er effekten enda større om å legge til et par dråper frisk sitron juice.


 Orange-ost Saften av en halv appelsin blanding med to spiseskjeer ost og legg en skje av vegetabilsk olje. Den resulterende tykke massen lå i gasbind og anvendt til halsen i 20 minutter. Denne masken er flotte toner og forynger huden.


 Havregrøt To spiseskjeer med havregryn er malt i en kaffekvern og hell varm melk. Oppslemmingen ble påført på halsen og bryst, 20 minutter fjernes og fukter hudkrem.


 Hvordan ta vare på halsen. Øvelser Bringe nakken for å hjelpe tone og spesielle øvelser. Hvis du gir dem et par minutter om dagen resultat vil være svært merkbar.

 1) Ta av leppe og aktivt bevegelig, uttaler lyden av "O-U-I". Så vi styrker vid hals muskelen
 2) Du kan utføre speilet. Stikk hånden under haken og tvinge nedre hjørner av munnen hennes ned som uttrykker ekstrem grad av forakt. Du føler deg som napruzhatsya nakkemusklene. Gjenta 3-4 ganger.
 3) Ikke beveger seg bakover, sakte snu hodet til venstre og høyre. Så bare sakte kaste tilbake og korsrygg.
 4) stikker tungen, prøver å få dem til tuppen av nesen.
 5) klamret tenner blyant og skrive ti forskjellige bokstavene i alfabetet (være - elsket navnet).

 Ved å følge disse anbefalingene, kan du holde deg ung hals og betydelig forbedre sitt utseende.  
Negative Kalorier: myte eller virkelighet?
 Akk! Ernæringseksperter motbeviste myten om negative kalorier. For de som ikke har hatt tid til å bukke under for den magiske negativ-kalori ideer, forklare. Refererer til produkter som skal læres, kroppen krever en betydelig innsats. Og som om fordøye noen av dem, bruker kroppen mer kalorier enn den mottar. Så ernæringsfysiologer le sammen denne uttalelsen. Først, hvis slike produkter i naturen, etter å ha spist folk mente ville være brutal hungersnød og godt kompensert ville ha negative kalorier tatt etter positive. Men - fordøyelse er opp til 10 prosent av kaloriene den inneholder.
 Men du skjønner, var en god idé: naedaeshsya å dumpe kake med krem, og etter peresylyuyuchy tretthet, zakusuyesh et spørsmål kilo ananas - og på sofaen, gå ned i vekt. Skjønnhet! Generelt, ernæringseksperter er ikke fornøyd, ikke fornøyd.
 Men ideen om negative kalorier fortsatt har sin andel av radio. På grunn av kaken og paier, pølser og andre produkter som har passert en intensiv behandling, og ikke minst sukker og syltetøy, vi seiler i store sprang. Men tilstedeværelsen av papirprodukter er også ønskelig. Hvis de samme produktene som er erklært negativ, ikke ta for å kompensere for skader forårsaket av overspising, men i stedet - effekten kan godt være.
 Den gode nyheten: disse matvarene er svært velsmakende og rik på næringsstoffer. Disse grønnsaker: artisjokker, squash, brokkoli, kål, gulrøtter, paprika, agurk, reddiker, rødbeter, salat, spinat, blomkål. Frukt og bær, ananas, appelsin, grapefrukt, jordbær, bringebær, fersken, epler, blåbær, sitron og tranebær. Så vel som urter og krydder. Alt dette kan inntas i noen mengde, til ingen risiko gjenopprette. Sorrel, dill, persille - beste venner slanke jenter.
 Og alle typer pepper og krydder (ikke Shop, selvfølgelig, med massevis av smaksforsterkere og stabilisatorer, disse - giften, ikke spise i alle fall!) - Tone og virkelig bidra til nedbryting av fett. Det er bedre å legge til mer krydder i mat og mindre salt.
 Men det er noen vennlige produkter, som skal bli kjent.

 •  Rød pepper - reduserer appetitten, noe som reduserer vekt selv uten negative kalorier.

 •  Par spist en halv time før du spiser epler også, vil snart bli matet viktigste måltid.

 •  Alger dessuten ha en masse nyttige egenskaper for skjønnhet, og med øke følelsen av metthet.

 •  Grønn te inneholder katekiner - antioksidanter som sinker aldringsprosessen og forbedre kroppens stoffskifte og påvirker leptin - et hormon ansvarlig for appetitt.


 •  Hva gjør du hvis du virkelig ønsker søt, foruten grønn te? Veldig enkelt, erstatte tørket frukt kake. Det smaker like godt, men for å sitere en berømt ordspill - i tillegg til fordel for noen skade.
   Samlet program for denne sommeren - grønnsaker, frukt, bær og grønn te, og mobile spill i frisk luft og sørg for å sjø, selv om sjøen er også bra.
   Forfatter: Milo  
  Det fine med det på hånden
   Tider av totalt underskudd for lenge siden forlatt. Nå på hyllene i kosmetiske butikker kan du finne nesten hva som helst - smaken, farge, behov og budsjett. Men ikke glem helt testet gjennom årene og århundrer oppskrifter "hjem" betyr. Noen ganger hjemmelaget kosmetisk med det som er for hånden, hjelper det ut. La oss oppsummere opplevelsen av forfedre og ozyrnimosya rundt - at det faktum at vi holde seg hjemme, kan tjene som en god service til våre skjønnhet?
   1) Vann. Av åpenbare grunner, er det bedre å bruke kokt. Det er en annen måte å "forberede" vann - ringe i en stor flaske, legg i fryseren og vente til dannet Ldinka størrelsen på et hønseegg. Ldinka må kaste (de, som ekspertene sier, akkumulerer miljøgifter), og vann kan brukes. En annen gunstig effekt på huden smelte vann. Å motta det er ikke nødvendig å vente på vinteren snø og samle nevene - i stedet komme til unnsetning igjen kranen og fryser.
   2) Ice. De er nyttige til å tørke huden, spesielt hvis det er problemer i form av utvidede porer og en tendens til akne. Best isbit tørk ansiktet i morgen - fordi oppkvikkende effekt av denne prosedyren vil sette tonen for dagen. Freeze kan være så rent vann og en rekke urtete og infusjoner (naturlig sukker).
   3) Snakker av sukker. Hvis du - eieren av fet hud, er følgende oppskrift for deg. Ta en mild såpe, vel lage skum i hendene og sette såpeskum i koppen. Legg en skje med sukker der - får god skrubb renser porene og gjør huden glatt.
   4) Egg. Mange av oss minst en gang i livet å gjøre hår maske med eggeplommer. Protein, forresten, kan også brukes - det vil gjøre ansiktet hvite, glatte, smale porer og friske utseende. Å forberede maskene trenger å slå ned protein eggehvite ganske solid skum, gjelder det på ansiktet, klapp fingrene på problemområder (områder med forstørrede porer), vente til blandingen tørker og anvende neste lag. Maske vaske av med varmt vann, med regelmessig bruk kan du få gode resultater.
   5) Meieriprodukter. De er mer egnet til de som huden er utsatt for tørrhet. Du kan bruke disse metodene direkte på huden, og kan gjøres på grunnlag av disse forskjellige masker. Men vær forsiktig - noen ganger sensitiv hud "ikke godtar" rømme eller yoghurt. Hvis du etter påfører masken følte en brennende følelse - heller bedre del skyll med varmt vann. Kokt eller smelte, som vi husker.
   6) Frukt, grønnsaker og bær. Her finnes et bredt felt for eksperimentering. I verden er det tusenvis av oppskrifter på masker, kremer og kosmetikk som du kan gjøre selv med disse Zharov naturen. Velg din vei - og nyte.
   Selvfølgelig, dette er ikke alt som kan bevare og forbedre din skjønnhet. Men i tilfelle av innenlandske kosmetikk trenger det som kalles vtyahnutysya. Det bør starte - og vil gradvis nysgjerrighet kommer kunnskap om hvordan et produkt oppfører seg og hvilken effekt er i stand til å gi.
   Naturligvis, eksperter oppfordrer deg til å forlate kjøp av kosmetikk - samme krem ​​du bruker, oppretting, forskere, skjønnhetseksperter, så det er nyttig. Men naturlige, kokte sine egne kosmetikk absolutt ikke å være overflødige. Og dessuten er det så fint - se etter seg selv veldig nøye! Være vakker!
  Яндекс.Метрика