ypadannya hår - dette fenomenet er ekstremt ubehagelig, men vanlig. Men før du spør deg selv denne diagnosen - ta en titt. Hvis en liten mengde hår igjen på kam eller pute, er det ikke forferdelig, hver dag i en sunn person faller om lag hundre hår som har blitt erstattet av nye. Men hvis omfanget av hårtap større - bør slå alarm.
 Ofte håret begynner å falle ut i kvinner umiddelbart etter fødsel. Dessverre er det logisk. Under graviditet, kvinner er tykkere hår, dette er på grunn av endret hormonell bakgrunn. Men postpartum hormonelle endringer igjen, og dette påvirker håret er ikke den beste måten. Endringer i måten, kan være ikke bare kvantitativt, men også kvalitativt i naturen - endre hårfarge, hardhet og så videre D. Gode nyheter -. Selv i denne situasjonen, kan problemet være løst.
Hva hvis håret faller ut? Masker og oppskrifter

 Men ikke bare siste beremnnost og fødsel kan påvirke tykkelsen på håret. Håret kan falle ut på grunn av stress, livsstil og ubalansert kosthold. Så hvis du befinner deg i dette problemet til å begynne med bare prøve mindre nervøs, spise regelmessig, og selv propyyte selvfølgelig god multivitamin pluss kalsium. Støtte håret i denne vanskelige situasjonen. I tillegg kan håravfall være et tegn på at du trenger å finne en annen sjampo.
 For å avhjelpe situasjonen, kan du bruke kraften i naturen og visdom av bestemødre som i denne situasjonen tydd til folk rettsmidler - masker og opolaskyvanyyam.
 Effektivt å skylle håret etter vask infusjon av sitron. For å forberede en løsning, vi trenger bare en tredjedel av sitron og varmt vann. Sitron fint kuttet og fyll med vann i noen liten beholder. For å gi den mer juice, kan du bland det grundig og la stå i 15-20 minutter til nastoyavsya. Deretter hell suppen i en spesial pryhotovlenыy bolle, oppløse i varmt vann og skyll vasket håret. Hvis du så vil de sitron masse, ikke forferdelig, tørt hår kan det være lett kam. Denne prosedyren bør gjentas minst to måneder - og resultatet vil gjøre deg lykkelig.
 Også kan brukes for å skylle nesle buljong eller gni det inn i hårrøttene etter vask, vil det være spesielt nyttig hvis du har flass.
 Blant annet om håret faller ut, kan du bruke en blanding av brennende, mikrobicidene og irriterende planter, noe som gjør dem decoctions eller maske. I dette tilfellet er det mest vanlige hvitløk, sitron, Acorales, paprika, ricinusolje og andre. Som et middel til å styrke håret interessant bruk av burdock rot. Dermed infusjon eller avkok av røttene og spryskuyut en dag tørke hodebunnen. Oftere gjelde salve for å gni. Salven fremstilles ved blanding med friskt smør kokt og slo røtter.
 Den enkleste og mest effektive måten å øke blodsirkulasjonen i huden av hodet er massasje. Massasje kan gjøres med fingrene eller massasje børste med myk bust. Dermed bidrar til å øke sirkulasjonen noen essensielle oljer fra planter for hår som brukes som en maske eller en massasje. Dette kan være olje sagbruk, særlig gran og sypress eterisk olje av appelsin, lavendel, rosmarin og selv flammende rød pepper eller sennep. De alle gjør pidihrivnyy effekt på huden, forbedrer blodsirkulasjonen i kapillærene, slik at hårsekkene ta mer oksygen og næringsstoffer.  
 Sommer iskrem, sol kjoler og mye sol og svært vanskelig å argumentere med det faktum at den vakre, solbrune kropp og badedrakt ser bedre og alt hatet cellulitter er ikke så merkbar. Tan uniform av ønsket nyanse av sjokolade skryte små damer. Hva slags solbrenthet velge? Dra på ferie og få en brunfarge under solstrålene beskyttelse? Er fortsatt foretrekker soling? Kanskje ikke bry og kjøpe "sol" i et rør?
Hva skal jeg velge: soling, soling eller strand?

 Solarium. Type solbrenthet, som er tilgjengelig hele året. Handling stråler i solarium er ikke forskjellig fra den virkelige solen. En vakker brunfarge bonus er å fylle så ikke i den kalde årstiden vitamin D. Mange leger klager over at det solarier forårsake hudkreft. Men ingen vitenskapelige bevis for dette. Derfor følge alle forholdsregler og fortsette å sole i solarium. Men forholdsregler er ikke så komplisert: dekket brystvortene, øyne og hår. Før du besøker solarium bør fukte huden med en spesiell beskyttende agent som er utviklet spesielt for solbrenning i solarium. Ikke glem timeren! Moderne solarier er i stand til å filtrere ut skadelige stråler, slik at du lyse opp trygt. Lampe kraft og lengden på oppholdet i solariet vil bidra til å beregne spesialist salong.
 Tanning. Noen mennesker absolutt kontra solarium og være under den brennende solen. Men gå "Grønn fluesopp" ingen ønsker. Det er en løsning - bruk tanning. Som en del av tanning inneholder stoffer som huden er gitt den ønskede nyanse. Pluss en masse tanning: enkel, rask, trygg og, viktigst, billig. Enhver skje i livet kan være slik at skyggen innhentet etter påføring tanning ikke passer deg. Du bør ikke fortvile, vasket tanning av vanlig rennende vann fra dusjsåpe. Men må prøve og nøye gni kroppen med en vaskeklut.
 For å unngå uheldig skygge tanning bør brukes på pre-fuktet hud. Ikke påfør et tykt lag umiddelbart. Gradvis, over flere dager, påfør et tynt lag av verktøy for soling. Blant de få ulempene med denne metoden kan ikke gi lukter veldig fint verktøy som kan holde i lang tid. For å unngå flekker før du bruker tanning, gå ansikt og kropp skrabyruyuschym midler.
 Sun. Enig, sole seg på stranden er mye hyggeligere enn å stå i boden soling eller tanning smøre på badet. Men ulempene i en hyggelig tid fortsatt eksisterer. Fuktigheten i huden (sjøvann eller svette) tjener som en linse. Dette truer brannskader. Og vær så snill, for glede, ikke overdriv med soling! Vi går til stranden med en fin brunfarge, ikke hud fargen på kokt hummer. Ikke glem å bruke solkrem med SPF-filtre, UV-skader fortsatt ikke har blitt kansellert. Hår trenger også beskyttelse. Så ikke sjenert til å bære fasjonable lue på hodet. Alt du nå - Queen of the beach!
 Forfatter: Stasya44  
Hvordan lage en fransk manikyr hjemme
 Fransk manikyr er hensiktsmessig i enhver situasjon, og hvis det er gjort nøye og i henhold til reglene, det ser elegant og raffinert. Feminin, delikat og diskret - det har lenge vært en klassisk manikyr og derfor alltid relevant, uansett hvor påfølgende motetrender.
 Metodikk for fransk manikyr hjemme er svært enkel. Den inneholder fire hovedtrinn.
 1) Ta av skjellaget. Det er spesiell saks Cuticle som enkelt håndterer alle skarpe kanter. Sørg for å behandle negleplaten antiseptisk væske, for å unngå problemer med infeksjon. Hvis du trenger pidpylyayte negler, noe som gir dem form.
 2) Overflaten på hver spiker er brukt base - gjennomsiktig eller litt matt lakk. Det er også en spesiell lakk - grunnlaget for den fransk manikyr.
 3) Nå SMOE kompleks - male kanten av neglen hvit. Påfør hvit maling både fra innsiden og fra forsiden. Fra innsiden av spiker er malt med en spesiell blyant for fransk manikyr. Men dette er manikyr mindre "LP". Det er bedre å påføre maling på utsiden, men gjør det mye vanskeligere. Oppgaven vil være mye enklere hvis du bruker en spesiell hvit maling med en tynn pensel i stedet for det vanlige "børste" eller ekorn pensel for maling.
 Til å begynne, tegne grenselinjen i form av et smil, og deretter dekke det området som er uthevet med hvit maling. Tegn en avrundet linje nivå alene er ikke så enkelt. Fordi de fleste jenter blir brukt til dette formålet stensiler for fransk manikyr. Og med rette, hvis du ikke har noen erfaring eller enorm kunstnerisk talent, er den enkleste og raskeste måten å oppnå den ideelle linjen.
 Den frie kanten av neglen plate bør ikke overstige fem millimeter. Dette bygges hele klassisk fransk manikyr.
 4) Den siste fasen påføres på en gjennomsiktig, fargeløs, hvit eller beige maling.
 Det er alt. Fransk manikyr hjemme laget "excellent"!
 Forfatter: Negenka  
 B vi fotohrafuyemosya ofte. I dokumenter på en piknik med venner eller gå til en profesjonell. Uansett hvem og hva du fjerne, få vil ha gode resultater. Og det er ikke en skjønnhet. I en verden full av mennesker hvis utseende er upåklagelig, men bildene som går "ikke en fontene." Omvendt, det er de som i livet er middelmådig, og hans fotografier slående skjønnhet. Hvordan så? Hva er i veien? Men faktum fotogen. Og fotogene - det er ikke størrelsen på ørene eller nesen, som er gitt av naturen, er en kvalitet som kan og bør utvikles.
Like godt gå i bilder

 Så du har bestemt deg nå og for alltid er ikke stengt på personen med kameraet i frykt for at de fattige vil ramme. Vi må holde på litt arbeid. Velge time, sitte foran et speil og tett inspisere seg. Dette bør være et kritisk synspunkt. Men ser ikke for solide mangler. Husk - ingen manglene er funksjoner! Se hvilken vinkel du ser bedre lys som fremhever din verdighet. Tog tid. Butikkvinduer, speil og så videre E. -. Er ikke en unnskyldning "øve" fremtidig godt skudd?
 Hvis du planlegger å dukke opp på kamera - alltid prypudrytes: selv svært tykt lag med pudder, lett synlig for øyet lens "ikke se", men den lyse ansiktet og kviser med poeng - ikke gå glipp. Så ikke spar pulver. Ved å gjøre makeup for bilder, foretrekker leppestift, ikke lipgloss, spesielt hvis det er amatør fotografering. Tilfeldig Blick kan ødelegge en vellykket fotografi.
 Noen tips om personen i bildene. Å gå godt på bildet, er det ikke nødvendig for fotografering å løfte hodet og se ned. Denne lille perspektiv går. Når det satt på displayet nesebor, øyne visuelt gjort mindre og haken, tvert imot, øker. Så det er bedre å unngå denne situasjonen hodet. Det er bedre å litt bøye hodet ned, så vil se mer uttrykksfulle, og personen vil falle mindre skygger. Sørg for å fange lyset - kilden må være enten foran deg, eller med en liten vinkel, dette vil unngå unødvendige skygger og personen ikke "gå inn i mørket."
 Selvfølgelig, bildet all viktig figur i generelt. Så husk holdning. Utplassert skuldre, trakk rett rygg og nakke - det er halve kampen. Snakker av halsen. I noen stillinger har det evnen til å "gå seg vill", så vær forsiktig med å vise det. Som for silhuetten - best posere med et par vendinger - for eksempel bøye litt på livet, sette litt hip, kaste hånden bak hodet. Disse "pauser" body lønnsom sende din figur. Poserer "rett linje" er også lite, og dessuten mannen når det ser ut som en utstillingsdukke.
 Sørg for å huske de små tingene - er vakkert hånd strukket tå og t E. Det er klart at vi ikke bør toed, slentre og magen stikker ut.. Alle disse faktorene må vurderes. Selvfølgelig, for å bygge en posisjon foran en fotograf i sekunder - ingen enkel oppgave, så øve hjemme foran et speil. Over tid vil du lære å lage bedre holdning raskt og på autopilot.
 Og til slutt, det viktigste. Følelser. I motsetning til det mange tror, ​​går lite smil "alle 32". Mer presist, i livet det vondt og oppleves godt, men rammen litt forvrengt ansiktet. Det er bedre å begrense litt åpne lepper i et smil. Ikke slappe av når du fotograferer mennesker - det vil se sliten og merkelig. Dette er spesielt bilder. Smiler til dem ikke, men ingen vil hindre deg forsiktig løfte hjørnene av munnen hennes. Det vil ikke bli sett i rammen, men skorektuye av ansiktet.
 Mest behov for et godt skudd rett mental innstilling. Vzhyvaytes i hans bilde. Hvis du er på piknik og moro du - ha det gøy. Fremfor alt, ikke gjør mye bevegelse - eller kamera "rozmyye" de kroppsdeler som beveger seg særlig aktive. Men hvis du tar et bilde, der behovet feminin energi - flørte med kameraet, se på kameraet som om foran deg og tar gjerne imot dine favoritt folk. Husk - du er vakker. Og ta opp denne skjønnheten gjennom fotografering. Vellykket fotosetov!
 Forfatter: Julia Lavrynenko  
Яндекс.Метрика