Masker til fett hår hjemme
 Eiere har fett hår vaske håret mitt nesten hver dag. Bare i morgen vasket hodet, og igjen i kveld synes fettete hår og skitne? Hvis pasienten og vanlig omsorg for håret, kan du bruke masker for å gjøre håret mindre fett og forbedre sitt utseende. Masker til fett hår hjemme bør gjøres med ytervalom en eller to uker, og andre ganger nøye vare på håret.
 Kefir Mask
 For å forberede maskene du trenger: 1 kopp butter (eller yoghurt whey). Påfør yoghurt på håret ditt, betaler spesiell oppmerksomhet til hodebunnen, deretter 20-30 minutter, skyll masken med sjampo. Denne masken vil ikke bare gjøre håret mindre fett, men vil gi næring og fukte håret.
 Sennep maske
 En annen enkel maske for fet hår kan gjøres hjemme. For hennes behov: to spiseskjeer tørr sennep og et glass varmt vann. Oppløse sennep i vann, deretter legge til en liter vann. Vask med denne løsningen, og skyll godt hår. Sennep maske bidrar også til å forbedre blodsirkulasjonen.
 Brød maske
 Du trenger: 100-200 gram brød (kan kjeks), kokende vann eller buljong urter (dette kan være blomster av kamille, brennesle, ryllik, smalkjempe, og så videre F..). Kjeks bør nøye slipe og hell kokende vann (buljong). La blandingen til å gjøre det varmt, og hell suppen over. Den resulterende kjøttkraft bør gjelde på hårrøttene. Pakk håret med en plastpose og la masken på i 25-35 minutter og skyll godt hår. Denne masken er spesielt anbefalt for jenter med tynt hår fettete, det ikke bare fjerner glans, men også gir volum til håret.
 Honey Mask
 Å forberede maskene trenger: 1 ss. l. aloe juice, honning, lakserolje. Alle ingrediensene blandes grundig, gni blandingen inn i hårrøttene, deretter hodet Wrap pakken. Etter 15-25 minutter masken kan vaskes av med sjampo. Honning maske kvitt glans, styrke og fukte håret.
 Honning maske med sitron
 Å maskere trenger: sitronsaft, honning, aloe juice, hvitløk (knust tidligere). Alle ingrediensene skal være i like proporsjoner. Bland ingrediensene og påfør blandingen på håret. Etter bruk av maske bør ristet på hodet bag og håndkle, vask med sjampo maske over 20-35 minutter mens lukten av hvitløk værende skyllevann hodet med sennep.
 Potet maske
 Du trenger 2-3 rå poteter (du kan ta en agurk eller squash), 1 kopp yoghurt. Poteter rist revet la renne saften, tilsett yoghurt. Den resulterende maske jevnt søke på håret og hode Wrap bag og et håndkle. Maske vaske seg over 25-35 minutter.
 Sitron balsam
 Å forberede klimaanlegget trenger: 500 ml vann (helst kokt) saften av en sitron. Vel blande saften med vann og skylle håret med denne løsning, er det ønskelig å anvende en balsam regelmessig. Dette verktøyet vil bidra til å styrke håret og legge dem til en naturlig glans.
Hårpleie før utbruddet av våren
 Vinteren er ikke den mest beleilig tidspunkt for menneskekroppen. Mangel på sol, vitaminer, lave temperaturer - alle disse faktorene i hovedsak påvirker huden og håret. Ikke veldig bra for håret og hodebunnen konstant iført hatter, og ofte til våren hår blir sprø og kjedelig. De trenger vår hjelp til ankomsten av våren hår glad vi har en naturlig glans og velstelt utseende.
 Vi bør ikke glemme at ulike typer hår krever forskjellig behandling, som er en fin måte å tørke håret, kan skade fet, og vice versa.
 Spring omsorg for fett hår
 Fett hår levere sin elskerinne en masse problemer, og etter vintersesongen alle problemene forbundet med fet hud, forverret, og noen ganger håret vaskes i morgen, kvelden talg og se sjuskete. Til tross for denne ulempen, det fett hår er den sikreste, sunn og sjelden pisket. Talgkjertler effektivt beskytte dem mot skade. Men selvfølgelig, hver kvinne ønsker håret hennes forble vakkert som mulig. Hvordan kan du hjelpe fett hår?
 Om vinteren er det bedre å fullstendig eliminere hodemassasje. Håret under en lue og uten å ødelegge mye raskere og også stimulerer talgkjertlene. Heller ikke bør bruke masker, som inkluderer litt olje eller andre fettstoffer bør vaske håret med varmt vann, ca 37C. Svært varmt vann vil også stimulere talgkjertlene.
 Våren bør vaskes med sjampo som inneholder vitamin gruppene A, C, E og K. Vel, hvis din cleanser foruten vitaminer vil inneholde sink, tjære og melkeproteiner. Disse stoffene å bli kvitt overflødig fett, styrke håret og gjøre dem sterkere. Du kan bruke ulike påfunn av urter, nesle, kamille, salvie, hestehov, burdock rot, tang ekstrakter. Bruke urte avkok for skylling hår er testet folk rettsmidler som brukes av våre bestemødre. Masker til fett hår gjør fra kefir eller yoghurt. Stoffer som finnes i disse produktene, normalisere talgkjertlene.
 Spring omsorg for tørt hår
 Tørt hår etter vinteren også miste sin glans, blir ofte sprø, sichutsya. Formålet med omsorg for tørt hår - deres hydrering og ernæring. Sjampo, balsam, masker for tørt hår bør inneholde vitamin B5 proteinhydrolysater av mais, soya eller hvete, lecitin. Disse stoffene er best egnet til å levere tørt og sprøtt hår, skaper de en beskyttende film rundt hvert hår, gi dem styrke og elastisitet.
 Som folk rettsmidler som kan brukes til å skylle den lime-farget buljong eller vann, syrnet med sitronsaft. Tørt hår maske vel hjelpe med smør tistler og vanlig hodebunnsmassasje.
 Spring omsorg for normalt hår
 Normalt hår krever også spesiell omsorg etter en lang vinter. Bruk sjampo og balsam befestet for din hårtype. For normalt hår kan lage hjemmelaget maske av eggeplomme med noen dråper sitronsaft. Hvordan skyll godt egnet te kamille, kjerringrokk og nesle.
 Forfatter: Angelica Artemyev  
Hvordan holde makeup i høst dårlig vær?
 I kampen med høst blues viktigst - ser bra ut. Og du trenger å følge noen råd til sminke ikke bortskjemt med regn eller snø.
 Først av alt, er det nødvendig å bruke en fuktighetskrem - det beskytter huden og er en utmerket base for foundation. Bruk sminke bare kremet tone betyr: blush og skygge. Jo mindre sminke på ansiktet ditt, er den mer stabil din makeup.
 Basert på gaten når det er mye regn, eller du kan helt forlate mascara, eller i det minste bruke vanntett (og nødvendigvis kvalitet). Og du kan erstatte blekk skygger eller lys kremet eyeliner. Gjør eyeliner på øvre og nedre øyelokk - dette vil gjøre øynene dine lyse og uttrykksfulle ansikt og gjenopplive. Du kan også sette en spesiell gjennomsiktig gel mascara.
 I stedet for leppestift kan bruke en gjennomsiktig gloss. Våte lepper i regnvær ser mer attraktive, og denne effekten oppnås ved glans.
 Men uansett sminke, er det bedre å feile. For å gjøre dette, må du passe på å sette i en veske bag med bomullspinner og flytende makeup remover, så når som helst du kan røre opp makeup, dårlig vær bortskjemt.  
Høsten ansikts
 Høst - en fruktbar tid for ansiktet. Hun trengte ikke å lide av sollys eller utsatt lave temperaturer på vinteren snøstormer. Det er ikke oppbrukt i løpet av våren. At huden høsten vil være nær perfekt.
 Men det fungerer ikke alltid ut. Grunnen til det -. Miljø, helseproblemer, stress og så videre D. Disse spørsmålene må tas opp. Og vi skal snakke om hvordan du kan forbedre hudens tilstand med riktig pleie.
 Først, hvis du ikke har funnet "sine" agenter for huden - gjør det nå. Klima høsten vil tillate deg å spore med hensyn til visse stoffer reagere ansiktet ditt, noe som forbedrer hudens tilstand, og det omvendt, ikke virker eller skade. Dette gjelder ikke bare pleie produkter, men også makeup. Høst - ypperlig tid for eksperimenter med makeup. Han sa at "en trist tid - en grunn til å utsette til bedre tider lyse farger? Ikke i det hele tatt! Velg de nyanser som du ikke er redd for å virke irrelevant.
 Sekund, løse problemer bare huden din. For tørr? "Gi en fuktighetskrem til huden hennes. Hvis du er bekymret for kviser og sorte prikker - det er på tide å betale et besøk til en hudlege, som vil velge ut de riktige midler for deg.
 Tredje, kan du nå hjelpe seg selv i fremtiden. En god prestasjoner vil ansiktsbehandlinger. Og det trenger ikke være det betyr Shop. Så langt, markedene og våre kjøleskap rik frukt og grønnsaker. Bruk dem for å lage masker, tinkturer, kremer og komprimerer.
 Og prøve å sove nok tid. Nå som nettene blir lengre, mørkere tidligere, kroppen selv må gå til sengs tidligere enn i sommer. Bruk denne. Også, ikke forsømme turer - nå at det ikke er ekstrem kulde eller trykkende varme, vil en slik promenade bringe bare fordeler. Utenfor regnet? Komme til unnsetning paraply, regnfrakk og gummistøvler. Og ikke glem å smile. Positiv holdning - din topp aide i kampen for skjønnheten i huden.
 Forfatter: Julia Lavrynenko  
Face Rynker rundt øynene hjemme
 Huden rundt øynene - den mest anbudet, er at der det tidligere bare blitt synlige rynker. Å gjenopprette skjønnhet og glatthet av ansiktet, kan du referere til midler gitt av naturen. Å ha maske av rynker rundt øynene hjemme, kan kvinner raskt vurdere resultatene. Ved hjelp av ulike komposisjoner gir mulighet til å velge optimalt egnet alternativ.
 Masker påføres direkte på øyelokket, og bruke spesielle gasbind pads. Huden må rengjøres grundig før påføring sammensetningen. Masker gjøre bedre nepozdnym kvelden eller tidlig om morgenen for å ha tid til å gå inn i huden tone. Skyt masken anbefales minst 20 minutter.

 Frukt masker rynker


 Frukt masker gode jobb rynker.
 Gjør sammensetningen av banan, tar hans kjøtt - en spiseskje, deretter blandet i like proporsjoner med smør, pre roztopyvshy det. Blandingen bør nøye peke trekk, drepe huden med fingrene.
 Med en teskje honning blandet grundig tre mashed jordbær. Fuktede bomullspinner av bomull gasbind i denne massen, må de søke på huden. Etter 20 minutter blir masken fjernes og huden tørkes myke bevegelser, veldig forsiktig, uten å strekke, ull og melk.

 Masker med poteter


 Potet er vokteren av skjønnhet hud, kvinner vet om egenskapene og ofte ty til hans hjelp. Nok til å gni en halv kokte poteter medium størrelse, hell kjøttkraft persille, legge vegetabilsk olje til en flott hjem maske av rynker rundt øynene  begynte å dra. Blandingen bør plasseres på gasbind som dekker den øverste delen av stoffet for å legge øynene før du går til sengs.
 Gode ​​resultater er masker med revne poteter og fløte, de er ideelle for nedre øyelokk. Sterk te er nyttig for å fukte den tamponger og dekke sine øvre øyelokk. Etter denne prosedyren, masken vaskes av etter 15 minutter. En enkel måte bidrar til å bekjempe rynker.
 Egg Mask of rynker rundt øynene


 Eggeplommer og hvite gjør din hud perfekt og sarte huden rundt øynene er ikke noe unntak. Du kan ta en halv teskje honning, smelter det og få kontakt med eggeplomme, og legger til havremel (1 teskje). Blandingen bør ikke være for tykt, fortynne den med melk. Verktøyet blir påført huden, og vaskes etter 10 minutter. De fleste er bare to ingredienser: eggeplomme og en teskje honning. Spesielt godt egnet for en slik sammensetning av tørr hud. Etter å ha blandet en spiseskje honning og havremel mel med et proteinmasse holde 20 minutter på huden rundt øynene.

 Masken av nyttige urter


 Også god jobb rynker masker brød, rømme, urter. I like proporsjoner kombinere salvie, lavendel, kamille. Knust blanding i 3 minutter hell kokende vann og dyppet i en del, holder 15 minutter på huden.
 Brød maske


 I svakt oppvarmet vegetabilsk olje våt brødsmulen og påført til huden. Etter 10 minutter fjerne masken og vaske ansiktet.

 Maske med persille


 Kashka persille og rømme, kombinert i forholdet 1/2, vakkert påvirker huden rundt øynene. Blanding bedre dekning fuktig bomullsdott og holde i 15 minutter.
 Eye ganske nøye overvåke, bruke hjemmelagde masker for å alltid nyte sin egen refleksjon i speilet.
 Av Svetlana Zharikova  
Яндекс.Метрика