Vakre uttrykksfulle øyne selv den vanlige personen gjør spesiell. Ikke rart oppfunnet mange kosmetikk for øynene. Og øyet - concealer, korrekturlesere, haylayterы Hver jente ønsker å fjerne svarte øyne, fordi å være som en panda eller heltinne vampyr saga - en tvilsom fornøyelse.
Hvordan bli kvitt sorte øyne hjemme

 Vi skjule, male over, masker og leter etter måter å kvitte seg med svarte øyne hjemme.
 Først må vi finne årsaken. Hvor kom de alle kommer fra, disse stygge blåfargen? De mest sannsynlige årsakene til mørke sirkler:
 •  Tynne huden kjertler av fartøyene fikk en arv fra sine foreldre.

 •  Sykdommer selv alvorlig. Sterk er ikke blå eller svart under øynene - en god grunn til å gå til legen.

 •  Vekttap, fordi når kosten tortur utarmet ikke bare fett, men også andre nyttige forsyninger kroppen.

 •  Stress. Perenervuvaly på jobb, i kjærlighet eller barnet brakt en toer - har vært og blå, og slitne utseende.

 •  Mangel på søvn - en av de vanligste årsakene som å bli kvitt sorte øyne enkleste.

 •  Mangel på frisk luft. Det tilbyr luften frisk ansikt utseende.

 •  De fleste mørke sirkler på grunn av sammensatte årsaker. Om natten, ikke får nok søvn om natten, ponervuvaly i kveld i stedet for å vandre lange timer satt foran skjermen. Er det noe rart mørke ringer under øynene i denne situasjonen?
   Men det er mange måter å bli kvitt sorte ringer under øynene hjemme. Selvfølgelig bør vi prøve å få nok søvn og unngå stress som mulig, ikke misbruk avhengighet, samtidig som det gir en ekstra vekttap på vitamin-mineraler. Styrke huden under øynene, for å gjøre det mer tett struktur og dermed fjerne den svarte øyne hjelp og hjem pakker og masker.
   Pakker brukes i liggende posisjon til lukket øye. Hold det kan være en rekke, men 10-15 minutter for friskhet er nok. Den mest kjente for klar øye lotion - forseglet teposer, kjøle bedre (for både svart og grønn te uten tilsetningsstoffer). Forresten, er posene selges ikke bare te, men en rekke nyttige urter: kamille, fennikel, mynte, sitronmelisse, lind blomstre - alt dette nyttig ikke bare for å drikke, men også søke om å bli kvitt mørke sirkler. Kom og bomull pads dynket i kjøttkraft av urter.
   God kontrast effekt er komprimere, anvendt på øyelokket snur bomull pads dynket i varm og kald urt. Temperaturforskjellen til å være betydelig, men komfortable.
   Masker kan gjøres med fersk ost, revet poteter, hakket grønt persille eller rot. Dette slurry ble pakket inn i gasbind og brukes på øynene som en kompress.
   Forfatter: Lyla7  
   Skjemme bort sine hæler pedikyr spa kan ikke bare dyre skjønnhetssalonger, men også i en komfortabel hjemmemiljø. Betale én time av gangen - det er ikke flaks!
   Ingenting komplisert i hjemmet spa-pedikyr der. Du kan gjøre det uten engang å ha spesielle ferdigheter, og bare det vil nyte!
  Hvordan lage en spa pedikyr hjemme


   Så helle et fotbad varmt, men ikke varmt vann. Legg en teskje honning og din favoritt essensielle olje. Dette kan være tea tree olje som helbreder mikrotrischynky på føttene, avokadoolje (det myker opp og beroliger huden) eller jojobaolje, som forsinker aldringsprosessen. Og du kan legge til og lavendelolje - det lindrer og beroliger. Ikke vondt å få et hjem samling og aromatiske essensielle oljer - de kan legges til et bad, bruke for massasje eller aromaterapi.
   Da vi holde bena i vannochtsi 15 minutter - 20 lytte til rolig musikk denne gangen (god tid - så din kropp og sjel på en gang).
   La oss nå såler, de dampende, og overflødig hud bort fra dem ganske enkelt. Du kan bruke en pimpstein eller engangs barbermaskin. Det er ikke noe vanskelig. Når alt overflødig fjernet, er det på tide peeling - huden er myk og glatt. Du kan bruke butikken skrubb eller erstatte den med kaffegrut.
   Tåneglene bør være firkantet, er det nødvendig at de ikke vrostaly huden. Fjern forsiktig neglebånd, negler neglefil rasp. Vel, hvis du har en to-veis-fil, er den ene siden av som egnet for sliping. Polerte negler ser mer nøye.
   Etter rengjøring og fjerning av neglebånd hæl gjelder tid til å lage en nærende maske for føttene. Du kan bruke en maske basert på leire (kosmetiske butikker tilbyr et stort utvalg). Og du kan lage en maske av hva som er i kjøleskapet. For å gjøre dette, bland yoghurt, ost (helst lite fett) og tilsett sitronsaft. Selvfølgelig, for å få mat fra kjøleskapet på forhånd, temperaturen bør være på rommet masker. Påfør masken på føttene. Forresten, kan ost maske brukes for hands. Vi holder 15 minutter - 20 og flush.
   Nå er det tid oppmykning krem, kan du bruke en spesiell krem ​​for ben eller kropp, og kan ta hans plass for barn.
   Spiker gjelder når føttene er tørket, så det holder bedre og lengre. Toppdekselet fargeløs lakk eller fikser, det gir glans.
   Som du kan se, et spa pedikyr hjemme - er det lett og veldig hyggelig. Nå at prosedyren er ferdig, kan du enkelt gå av for å erobre menneskenes hjerter!  
   Spa - en rekke behandlinger som bruker mineral, fersk eller sjøvann og medisinplanter, alger. Dette er en flott måte å forynge, slappe av, lindrer stress. I tillegg spabehandlinger tilbyr foryngende og styrkende virkning på kroppen.
  Spabehandlinger hjemme


   Men ikke alltid finner tid og besøke disse magiske behandlinger i salongen. Men dette er ingen grunn til å frata deg din favoritt glede og mulighet til å skjemme bort huden din. Det er fullt mulig å arrangere en salong hjemme - spa-behandling hjemme vil være like nyttig og effektiv.
   For disse prosedyrene, er det best å velge en fridag når du er helt gratis og trenger ikke å stresse. Om morgenen kan du starte med lette øvelser, som vil tillate kroppen til å våkne opp. Perfekt treningsøvelser med yoga. La kostnad vil være veldig enkelt - perepratsovuvaty er helt ubrukelig.
   30-40 minutter etter lading - lett frokost. Men etter å ha begynt å skjemme bort kroppen din. Scrubs, masker, salt og krem ​​- det er hva du trenger.

   En oppskrift


   Du trenger: et glass tranebær (hvis den ikke er i sesong og friske tyttebær Nei, bringe frosne), en spiseskje med kli og et halvt glass aprikos juice. Sammen, mikse og bedre male i en blender og gni inn i huden før en dusj, et kratt.

   2 oppskrift


   Å slappe muskler og lindre ryggsmerter ved å legge essensielle oljer til badekaret, to dråper eukalyptus, furu eller tre dråper furu, to dråper peppermynteolje og seks dråper geranium.

   3 oppskrift


   4 dråper mandarin oljer, det samme - lavendelolje, dråper av furu olje, hakket frisk mandarin skall av to. Legg alt dette til badet. Denne blandingen bidrar til å helbrede arr og å bli kvitt strekkmerker etter fødselen.
   Oljer dårlig oppløselige i vann, slik at det er best å blande med sjøsalt eller melk, og deretter tilsatt til badet.
   Og selvfølgelig, ikke glem om atmosfæren rundt. Fin musikk, vil Aroma lys i vakre lysestaker hjelpe deg å slappe av og nyte den prosedyren.
   Ta en dusj og gjøre peeling kroppen. Etter type i badevannet. I vannet kan legge til en hvilken som helst ønsket blanding eller havsalt. Før du tar et bad, sette på din favoritt ansiktsmaske. Husk at du ligger i badekaret 15 minutter lenger ønskelig.
   Etter å ha tatt et bad, lage en mild massasje og nyte ansiktsbehandlinger. Etter alle disse prosedyrene er garantert myk, sart hud og godt humør.  
   "Nyashka" er oversatt fra den japanske er ikke helt sant - det er noe umylytelnoe og fin. Som sagt av de japanske anime og tegneserie fans, alle nyashki - kavayni (miles).
   Hvis du er født pen yaponochkoy, gjør ikke: kan være kavaynoyu nyashkoys noen øye form og farge. Selv om standard - er selvsagt svetlolytsaya jente med store øyne og hår av alle farger.
  Nyashki - slike nyashki som ikke ønsker å være så søt?


   Så, hvordan å bli nyashkoy?

   1. I - pus!


   For å bli nyashnoy behovet for å utdanne deg selv å ta mer strukket i klingende ord "av! "(Oversettelse -" meow ") Så ofte som mulig, og med en rekke følelsesmessige nyanser av intonasjon. Dette ordet er ønskelig å erstatte noen av de vanlige rop om "ah! "Til" Wow! ". Under uttale "av! "Helst representere palm katt pote å se enda vakrere.

   2. I - bra!


   Ikke vis aggresjon og oppfører seg veldig rørende. Ønskelig og føler det på samme måte. Etter en kilometer nyashki ikke kan bli sint, de er alle veldig bra.

   3. I - følelsesmessig!


   Smil, smile og smile! Uansett, ansiktsuttrykk og gester brukes til det maksimale. Hvert minutt i livet hendelser oppstår, som nyashkam å se: en fugl fløy inn hennes finger, åpne øynene bredere og lilje holosochkom si "Gone! "Og så klag så, sett" av! »

   4. I - stor-eyed!


   Hvis det er et ønske, kan du justere sitt utseende i henhold kavaynoe ønsket posisjon. Selvfølgelig, alle smaker er forskjellige, og for å være søt, ikke noen trenger ikke å endre noe. Men hvis du ønsker å være animeshnyh nyasheyu, vil det være opp øynene først hvit, så svart eyeliner under for å gjennomføre stripe. Dette vil gjøre øynene dine ser større ut.

   5. I - strålende!


   Kle hvordan du kan mer tydelig og synlig, selvfølgelig, best av form. Turkis plissert skjørt, rosa skjorter med print av kattunger lilla, gule sko, stripete regnbue ring og de samme sokker! Legg lyse band og hår, eller til og med endre tone. Hvor mange i verden av søte farger: rosa, lilla, blå, sjøgrønn! Kavaynaya nyashka bare må gi andre skjønnhet, blant annet i form av uvanlige, behagelige farger.
   Forfatter: real_freedom  
  Яндекс.Метрика