Hvordan å male på neglene hjemme

Vakre, velstelte negler har blitt en egenskap av stilig moderne kvinne. Det er derfor mange er ikke lenger fornøyd med vanlig manikyr med en farge belegg.
 Gitt dette faktum og prøver å følge motetrender dagens skjønnhetssalonger tilbyr sine kunder et sofistikert design negler beundring av andre.
 I mellomtiden, lære å lage enkle maleri du vel kan hjemme. I denne artikkelen beskriver vi i detalj hvordan å trekke design på neglene, og skaper en original manikyr.
 Nødvendig utstyr
 - Nail polish av forskjellige farger;
 - Lac-feste;
 - Tynn børste til manikyr;
 - Klar til å skissere den fremtidige mønster.
 Instruksjon
 Trinn 1
 Forberede et sted hvor du vil gjøre manikyr. Legge nøye lakk og pensel og skisse mønster. Husk, du bør være så praktisk.
 Merk at skissere ideer for å male på neglene, kan du lære på nettet.
Hvordan å male på neglene hjemme

 Trinn 2
 Ikke bare sette lakk på neglene. Først av alt du trenger å gjøre såkalt forberedende manikyr og føre nohotochky opp. Du skal bad for hender (for eksempel salt) pidpylyayte negler, noe som gir dem en generell form, om nødvendig, behandle neglebåndene. Deretter forsiktig Paint neglene i til og med samme farge. Ja, forberede deg bakgrunnen for fremtidig tegning.
 Trinn 3
 Vent til basen tørker. Ta en tynn pensel for manikyr, dyppe den i maling og farge du ønsker gjøre skisserer mønster. Deretter skylle børsten og dyppe den i en lysere nyanse.
 Trinn 4
 For pre-designet kretser gå den fargen. Så du kan lage en surround-effekt mønster. Så igjen, skyll og børste skriv det på en annen spiker. Dorobit bilde, slik at den ekstra linjer.
 Trinn 5
 Du kan male på neglene blomster, stjerner, hjerter og blader. I konvensjonelle design, kan du også dekorere neglene paljetter eller rhinestones som bør brukes på en annen nevysohlyy lakk.
 Hvis du ønsker å tegne en ny linje, må venteTil det er helt tørt tidligere lag.
Hvordan å male på neglene hjemme

 Trinn 6
 Negler vil se spektakulære, hvis noen deler av figuren sette litt sølv eller gull maling.
 Trinn 7
 På slutten av tørket bruke en gjennomsiktig spiker etablerer lakk.
 Et lite tips
 For enkelhets skyld, bildet best å helt sette på en spiker, og deretter gjenta denne prosedyren for alle negler.
Hypertensjon Behandling folk metoderHypertensjon - en tilstand der den typiske jevn økning i blodtrykket i arteriene. Normalt indikatorer toppen (systolisk) og lavere (diastolisk) press for en voksen bør ikke overstige 140 og 90 mm Hg. Artikkel. henholdsvis. Disse tallene er ikke alltid og ikke i det hele tatt tilsvarer normen. Kronisk hypertensjon - en av de vanligste sykdommer i verden. Av alle hjerte- og karsykdommer nesten en fjerdedel sto for hypertensjon. Kronisk hypertensjon slutt fører til hjertesvikt. Dette skyldes det faktum at i utgangspunktet når trykket øker hjertehjertemuskelmasse og øke styrken, men gradvis kommer til hypertrofi av ekspanderende hulrom i hjertet, svekker det. I hjertesvikt, kronisk hypertensjon fører til en rekke andre like farlige sykdommer. Blant dens virkninger oftest oppstå: koronar hjertesykdom, hjerneslag, nyresykdom, akselerert aterosklerose.
Symptomer på hypertensjon
Hvis en person er sunt, de små endringer i blodtrykket i løpet av dagen er normen. Forskjeller av disse avhenger av tilstand av søvn og våkenhet, emosjonell stemning, fysisk aktivitet, og mange andre faktorer. Balansen blodtrykk støttet flere systemer. Det er påvirket som kommer fra sentrene av hjernenerveimpulser, og tilstanden i sirkulasjonssystemet, svingninger i den kjemiske sammensetningen av blod. Følelsesmessig spenning kan føre til alvorlig høyt blodtrykk, er det fordi de sympatiske nerver gi kommandoen å presse små arterier puls levendegjør, trykket øker. Rollen til kjemiske balansen i kroppen er også veldig stor, det er nært beslektet, både fra tenketanker, og med nerve plexuses som har en innvirkning på aorta og arteria carotis.

Hypertensjon utvikler seg gradvis, slik at leger er tre stadier av utviklingen:

Det første trinn er karakterisert ved ustabilt høyt blodtrykk, trenger indikatorer ikke overstige 160/90, 170/100 mm Hg. c. I historien om klager på hodepine, tretthet, søvnproblemer.
Den andre fasen er preget av gjennomgående høy blodtrykk med høyere forekomst av 180/105, 200/110 mm Hg. c. Vises og progressiv hypertensive krise.
Den tredje fasen fører til organiske lesjoner, kan blodtrykket oppnå resultater 200/115, 230/120 mm Hg. c. og over.
Konsekvensen av hypertensjon kan være atrieflimmer. I tilfelle at den viktigste årsaken til arytmier er hypertensjon, i forbindelse med den primære behandling kan brukes folk rettsmidler og urter, har antihypertensive egenskaper. Disse plantene er - mynte, sitronmelisse, motherwort, misteltein, tørkede blomster, bearberry, chystets, tyttebær og andre. Disse plantene produserer alkohol dråper, infusjon, avkok, som effektivt bekjempe hypertensjon. For eksempel fra Leonurus kan forberede et avkok eller infusjon av alkohol. For kjøttkraft 2 ss tatt.l. Leonurus knust og fylt med vann 1L. Den resulterende blanding ble kokt i 20 minutter småkoke på lav varme med lokket. Deretter la stå 40 minutter, avløp. Drikke en halv kopp infusjon 4-5 ganger om dagen ettermiddag. For alkoholbruk faller 100 gr. Leonurus knust og hell 1 liter vodka. Kapasitet med infusjon skjul i 20 dager som beskytter mot solen. Det anbefales å ta 30-40 dråper fortynnet i 70 ml. vanninntaket dråper produsere opp til fire ganger om dagen ettermiddag. For å oppnå bærekraftige resultater fra Leonurus narkotika ta tre måneder.

Senker blodtrykket. Tradisjonelle metoder for behandling av hypertensjon

For å kvitte seg med høyt blodtrykk er å lytte til noen enkle tips:
Redusere inntaket av salt og animalsk fett;
Øke forbruket av frukt, grønnsaker og meieriprodukter. Opptak frukt kan erstatte fire glass fersk juice;
To timer før måltidet for å lage honning. Før frokost og middag, 30 oz, og 40 gram før middag..;
Spise et par fedd hvitløk;
Spis ferske bær av hagtorn, dagen kan spise 50 druer;
Poteter er bakt i form med huden, årstid det med fersk hvitløk og løk;
Ta honning eller yoghurt med kanel;
Spring legge til kosthold ferske blomster akasie, og på andre tider av året - drikke et avkok av dem;
Spis fem Viburnum bær friske tre ganger om dagen, hver dag;
Ta saften av chokeberry, tranebær, gulrot og bete - 50 ml to ganger om dagen. Drikk en måned;
I stedet for vann kan tas fra potetskrell kjøttkraft;
Ta hver dag for 50 bær blå kaprifolium;
Bland like deler av honning og bete juice - blandingen tatt 4 ganger om dagen for en st.l;.
Bland like deler sukker chokeberry. Det anbefales å ta en blanding av 1 ts morgen og kveld.
Også et godt middel for hypertensjon er eple cider eddik for en terapeutisk effekt bør fukte dem og sette lommetørkleet til tå.

Nedenfor finner du de mest pålitelige oppskrifter for behandling av hypertensjon populære metoder.

Rødbeter.En enkel salat med friske rødbeter, dill og hvitløk, krydret med uraffinert solsikkeolje, er i stand til å kvitte seg med hypertensjon, hvis du tar det hver dag. I fravær av frisk dill, kan det erstatning tørket og bete topper erstatte det. Topper, forresten, inneholder mye mer vitamin C og folsyre enn rødbeter. Spise denne salaten er beste vitamin for frokost - på tom mage. For variasjon kan du eksperimentere med ulike typer greener. Ved forhindring av hypertensjon er en nyttig mat vil bidra til å forhindre utvikling av aterosklerose og trombose, så vel som å beskytte mot kreft, slag og hjerteinfarkt.
Sedertre.Dette treet har lenge vært sterkt assosiert med Strongman Siberian helse. Den vanligste er en del av kongler og nøtter. I kampen mot hypertensjon han ikke stå til side. Derfor, for utarbeidelse av infusjoner av sedertre vil du trenge 3 mål kongler, en halv liter vodka, 10 sukkerbiter og apotek innstillinger vendelrot. All mix og la stå i 14 dager, beskyttet mot sollys. Den resulterende infusjon anbefales å ta 1 ss om natten hver dag.
Rowan hypertensjon.1 kopp knust vasket rognebær og hell en liter vann, kok i fem minutter. Den resulterende kompott press gjennom en sil og kombinere med to spiseskjeer honning. Den ferdige blandingen sette i kjøleskap i fem dager. Ta Ash trekke en halv kopp om morgenen og kvelden. Dette verktøyet er ikke egnet for personer med risiko for trombose.
Tranebær. En god folkemedisin til behandling av hypertensjon er en vanlig tyttebær. I sesongen bør ta det hver dag, ca 50 bær, mashed med honning eller sukker.
Juice. Rør i en kopp honning, bete og gulrot juice, legge på 0, 5 glass tranebærjuice og vodka. Den resulterende blanding tåle tre dager i et mørkt sted. For behandling av hypertensjon ta 1 ss. skje tre ganger om dagen.

Calendula hypertensjon.
 Å forberede anstrøk av calendula blomster bør ta 40 gram. blomster og 0, 1 liter. vodka. Bland og legg på et mørkt sted i syv dager. Den resulterende infusjon ta 30 dråper før måltider. Varigheten av inntaket er ikke begrenset. I behandling av hypertensjon, infusjon av calendula øker effektiviteten, forbedrer søvnen, lindrer hodepine.
Mutter balsam. Ta en 5-2 kg av valnøttkjerner, fyll i 3-liters flaske og hell honning i mai. Den resulterende blanding tett plastlokk i noen dager som mulig gjæring. Deretter dekker endring i normal metall og fjerne banken i tre måneder i et kjølig mørkt sted. Etter en viss tid til å flette den resulterende infusjon. Det vil være vår base for krydder, som skal legge bee pollen - 30 gram. Hypertensjon nutty balsam ta en dessert skje tre ganger om dagen før måltider (ca en time) for én måned. Deretter en pause i to uker og en annen kurs opptak.

Aronia Rowan
 - En av de beste folk rettsmidler for å behandle høyt blodtrykk. 0, 5 kg vasket bær av Aronia pund på 350 gram. sukker og gjemme seg i kjøleskapet. For behandling av hypertensjon ta 2 spiseskjeer i morgen og kveld. Denne oppskrift er kontra under redusert trykk, sår i mage-tarmkanalen og gastritt med høy surhet. Med forsiktighet tendensen til blodpropp.

I friske bær med sukker, hjelper høyt blodtrykk bli kvitt Ash og juice.
 Ta det med til 50 ml i en halv time før frokost, lunsj og middag. Juicen kan være substituert for 100 g friske bær. Opptak aske bør fortsette i 10 til 20 dager. "Uønskede" effekt Ash bær er å styrke kapillærveggene, takket være det som finnes i bær rutine.
En blanding av hypertensjon. Ta ett glass juice rødbeter, reddiker, gulrøtter, flytende honning og vodka, bland godt og hell i flasker. Fikk ånder gjemme seg i et mørkt kjølig sted i 14 dager. Ta 30 gram før måltider. Løpet av behandling for hypertensjon - til slutten av skjær.
Honning, sitron og hvitløk. En annen populær oppskrift for behandling av hypertensjon inkluderer blodfortynnende sitron og hvitløk. For å forberede denne blandingen bør ta fem store hoder av hvitløk og sitroner, 40 stk. marigold blomster og en liter honning. Etter slakting hoppe skrellet hvitløk og sitronskall med. I en liter vann til å koke i 20 minutter calendula blomster mottatt infusjon av belastning og bland med hakket hvitløk og sitron. Alle oversatt i 3 liters flaske og hell honning. Bank tett og sette på en mørk hylle for 2 uker. Hver dag, bør banken får å riste og blande innholdet. Når medisinen er klar til å fjerne den i kjøleskap. For behandling og forebygging av hypertensjon resulterende blanding var å ta en spiseskje på morgenen i 30-40 minutter før måltider. Den forberedt blandingen bør være nok for deg til fem måneder. Å helt bli kvitt hypertensjon, bør medisinering utarbeides årlig i fem år.
Poten hvit. Det er to påvist populære oppskrifter for behandling av hypertensjon fra hvitt mure:
Den første oppskriften. 2 ss mure brygge to kopper kokende vann og la stå over natten i en termos. Morgen fikk infusjon av belastning og drikke en halv kopp i 20 minutter før frokost, lunsj og middag. Innen en halv time etter å ha tatt denne infusjonen begynner å se tegn på avtagende press - nedgang hodepine, klarere hode vil smerter i øynene. Når du tar systematisk hypertensjon endelig vike.
Den andre oppskrift. 100 g røtter Poten helle en liter vodka og la stå i 30 dager på et mørkt sted. Drikk 30 dråper tinktur fortynnet med vann før hvert måltid (ca 15-20 minutter). Ikke anbefalte infusjonsfilter til ferdigstillelse. Ta den hvite mure måneders kurs kan være en uke fra hverandre.
Hest sorrel er en effektiv folk rette for hypertensjon. Å forberede anstrøk av sorrel hest stien i tre uker i et mørkt sted å gjemme en blanding av 100 gram røtter sorrel hest og en liter vodka. Etter tre ukers infusjon er klar til bruk. For behandling av fortynnet i vann 50 dråper skjær og ta før måltider for tre uker. Denne oppskriften vil ikke bare normalisere trykket i lang tid, men er nyttig for nødhjelp i tilfelle av en kraftig økning i blodtrykket.  
Яндекс.Метрика