Vinterperioden når varme været sover, og dens plass er okkupert av kulde og vind. Denne gangen bringer ansiktet en masse problemer, for eksempel:
 •  den negative effekten av kulde;

 •  tørket luft;

 •  ustabil temperatur.
  Vinter mat eller Hvilken maske vil spare ansiktet fra frost?



 •  Huden ser sliten og svak, tørket, skjellende, rød. For å unngå dette, vinter trenger bare å nøye se på ansiktet hans og hyppigere behandlinger. Bare forestille seg hvordan huden din skinne med glede hvis du vil gi næring og fukte hennes vinter masker! Nedenfor er noen enkle alternativer for å forberede ansiktsmasker i kaldt vær.



   Denne masken er ideell for den tørket hud av en person som trenger mat og fuktighet. Dessuten har den en beroligende effekt og lindrer irritasjon.
  Vinter mat eller Hvilken maske vil spare ansiktet fra frost?

   Oppskrift:
   Du trenger 1/2 av en moden, saftig banan; 1/2 ss fløte for ansikt, helst næringsstoff; litt olivenolje og noen få dråper sitronsaft.
   Mos banan og bland det med krem. Tilsett resten av ingrediensene og bland godt alt igjen. Påfør et tykt lag maske i ansiktet og foran på halsen og holde en fjerdedel av en time, og deretter slette noen papirhåndkle.


   Maske med honning


   Maksimal enkel ansikt pack, som er godt penetrerer huden i vinter honning gunstige mikronæringsstoffer.
  Vinter mat eller Hvilken maske vil spare ansiktet fra frost?

   Oppskrift:
   I smeltet honning kam helle en liten mengde olivenolje og bland alt til en homogen masse. Påfør masken på rent ansikt og hals, vente 15-20 minutter. Deretter fjerne den, rent ansikt klut og vask.

   Maske med lin


   Denne masken skal brukes til ansiktet varmt. De som har avanserte fartøy i ansiktet, er det ikke anbefalt.
  Vinter mat eller Hvilken maske vil spare ansiktet fra frost?

   Oppskrift:
   Fullt razvaryte linfrø i vann (i et forhold på 2 ts av lin til to kopper vann). Mye av det ut, ikke ostudzhuyuchy, gjelder å møte og holde i 20 minutter (pluss eller minus 5 min., Men ikke mer!). Skyll med kaldt vann.

   Maske gjær


   Denne masken er veldig bra for fet hud med flekker.
  Vinter mat eller Hvilken maske vil spare ansiktet fra frost?

   Oppskrift:
   Ca 2 spiseskjeer med mashed gjær blandes med melk. Hvis du har tørr hud, må du legge til et par dråper mandelolje kan og oliven. Påfør velling på ansiktet og vente til den tørker. Skyll med kaldt kamille kjøttkraft eller Flow.

   Masken av bønner


   I tillegg til mat, har denne masken en blekende effekt.
  Vinter mat eller Hvilken maske vil spare ansiktet fra frost?

   Oppskrift:
   Vel Mos en kaffe kopp kokte hvite bønner. Hell slurry to teskjeer sitronsaft og en - olivenolje. Holde masken på ansiktet i 20 minutter. Skyll med varmt litt vann, da - kaldt.
   Forfatter: real_freedom  
   Hår kan trygt tilskrives en rekke nyttige oppfinnelser av menneskeheten. Ryddig hår, gi dem den ønskede formen og alt er gjort raskt - bare flott, det er mulig.
   Men noen ganger er det nødvendig å raskt tørke håret uten en hårføner. Hva var årsaken - eller ingen nedbryting av enheten i huset - hvis vi er i ferd med å trenge å forlate huset og hodet våt, forsinke ikke.
  Rask tørking håret uten en hårføner: hva kan og hva kan ikke være

   Hvordan ikke å tørke håret


   "Vel wishers" for å gi råd i forumet mye av originale og svært raske tørkemetoder. For eksempel bruke en hårføner i stedet for en støvsuger, innlemme det i "blåser". Selvfølgelig luftstrømmen, og dermed, den eneste ulempe: etter tørking håret igjen å bli vasket. Så bruk dette forumet bedre ikke.
   En annen subversive anbefaling - tørt hår over en gasskomfyr. De som velger å bruke det, risiko forbli helt uten hår. Men det er bedre å forlate de ekstreme metoder, og foretrekker mer skånsom.

   Håndklær -


   det er det vi trenger for å raskt tørt hår uten en hårføner. For å møte utfordringen, forberede tre varme håndklær. Om vinteren er det enkelt å gjøre - i tilstrekkelig tid til å sette håndklær på batteriet. I sommer dette formålet kan du bruke jern eller sette et håndkle i noen minutter i en forvarmet, men ovnen er deaktivert.
   Dermed klem håret til dem så lite fuktighet igjen, og vri dem med et håndkle. Gni håret med et håndkle er ikke: våte låser slike effekter helt ubrukelig, kan resultatet bli flisete tupper. Når håndkleet blir våt, fjerner du den og erstatte andre - også tørre og varme. Etter den tredje håndklær, kan du "dosushyvatsya" utendørs.
   Men vi kam satt til side så lenge håret er nesten helt tørt. Best for rask tørking demontere låser og vzъeroshyvat håret med fingrene.
   Hvis du raskt tørke håret uten en hårføner og det ikke slå tilbake på sommeren trenger ikke å utsette dem åpne sollys (så det ville være raskere, selvfølgelig, men det er bra for håret). I den kalde årstid bør holde seg borte fra utkast, nå som du våt hodet - for ikke å fange en kald.  
   Kvinner gjør detaljer. Og noen ganger er det ikke sko, smykker eller mote veske. Du - denne oppfatningen, og oppførsel og kroppsspråk, og stemme. Snakker av sistnevnte. Måten du "lyder" stor innvirkning på hvordan du blir oppfattet av andre. Sikkert du ikke bare må forholde seg til en slik situasjon: en mann står, ser solid og attraktiv, selv strengt og hardt, og begynner å snakke - og du hører stemmen tynn og usikker. Eller vice versa skjør "Turgenevska" hun begynner "basyt." For ikke å forårsake kognitiv dissonans rundt og alltid søke din, la oss trene egen stemme.
  Voice - en del av bildet av kvinner. Vi jobber med saken.


   Den virkelige stemmen


   Først, la oss definere, og hva er det egentlig? Det du hører når du snakker - er forvandlet lyd. Han resonerer i kroppen vår at vi hører det ganske annerledes. Det er grunnen til at de fleste blir overrasket gang hørt stemmen hans i opptaket. Det er derfor de fleste er dette den innspilte stemmen ikke likte.
   Et annet viktig poeng - mest sannsynlig at du selv ubevisst endre stemmen din. Prøv "årsak" sanne jeg. Tenk deg at du spiser noe deilig (eller, starter det noe velsmakende) - og si - ". Mmmm, hvor deilig" Vær oppmerksom på - at dette er "Mmmm" - dette er den egentlige stemme.
   Nå kan du prøve å se på måten du snakker. For ro, for høyt, for sakte eller for fort? Du lytter folk eller raskt mister interessen for språk? Innen noen få dager, prøve å legge merke til disse detaljene.

   Stemme over arbeidet


   Og deretter starte arbeidet med bugs. Registrere deg selv på tape. Det er lurt å gjøre dette flere ganger - for eksempel lese et dikt, prosa passasje. En annen rekord i seg selv på et tidspunkt da snakker i telefonen med sin kjæreste, mor eller kjære. En annen rekord skal være din monolog. Ikke stek teksten på forhånd - da vil du være i stand til å vurdere hvordan du improviserer, og hvordan det høres ut.
   Nå at problemene identifisert, begynner å løse dem. Du ønsker å gjøre det var glatt, men ikke ensformig, medium volum, medium tempo, med det ordet hørtes trygg og klar. Jobbe med diksjonen og puste - dette vil hjelpe patters. Forresten, kan du lære ikke bare på deres eget språk, men også i utlandet. Generelt nyttig for språkopplæring diksjon - som i uttale uvanlige lydkombinasjoner benyttes nye muskler.
   På ethvert mulig forsøk på å snakke høyt. Du kan gjøre dette når ingen er hjemme. Hvem sa at snakke med hverandre - dårlig tegn? Tvert imot - du trener.

   Hemmelighet


   Og til slutt, en annen lite triks. Når du snakker i telefonen med sin elskede, sette indeksen og midtre fingrene på halsen hul. Enkelt sagt, ikke treffer. Voice erverve sexy fløyel tone.
   Forfatter: Julia Lavrynenko  
   Ønsket om naturlige produkter er ganske viktig. Selv superstjerner over bildet ansette de beste stylister kan utslipp av bønner i et intervju at håret fargetone som bruker kaffe eller frisørsalong lamineforetrekker naturlig hjemme.
  Gjøre håret mørkere og ikke bruke maling: misjon mulig

   Jeg ønsker å gjøre håret mørkere! - Uttrykker skjønnhet. Men dette betyr ikke at nødvendigvis nødt til å plukke opp maling og inhalerer ammoniakkdamp. Sett tur til butikken eller kosmetisk butikk for senere. Kanskje effekten av å male folk rettsmidler vil tilfredsstille deg helt.

   Gi Basma og henna!


   Første plass på listen over populære oppskrifter alle kjente henna og Basma. Dette er selvfølgelig malingen, men 100% -but naturlig. Hvis du blander henna og Basma og søke på håret kan bli mørkere. Utvalget av farger er svært bredt, avhengig av størrelsesforhold. Siden henna er ansvarlig for gyllen farge og Basma - i mørk brun, blande maling i et forhold som vil gi det ønskede resultat. Hvis vi forvirre en pakke med henna og Basma to pakker og bruke denne blandingen på håret ditt, bli rik kastanje farge. Antall pakker avhengig av hårlengde.
   I en blanding av henna og Basma kan legge til andre ingredienser: kanel, kaffe og te. Eksperimentere, får du interessante nyanser. Hvis du har veldig lyst hår, bør du ta minst tre poser Basma En pose med henna, eller mørke farger vil ikke fungere. Henna og Basma kan gjøre håret mørkere hjemme. Holdetid maling - minst en time. Øke tiden du kan, men du bør ikke bli involvert. Henna hår tørker, så ta vare på ekstra tisse - etter å male gjøre fuktighetsgivende maske.

   Kopp kaffe, vær så snill


   Virkningen av dette, er fremgangsmåten absolutt. Men gjør prosedyren vil gradvis å male i to uker. Hver gang du bør skylle sjampo håret sterkt avkok kaffe. Ti dager vil du merke en tydelig mørkere hår. Vi kan ta samme henna og en 1: 1 forhold for å få en slurry med vegetabilsk blekk og kaffe. Påfør blandingen på håret, ta på en dusjhette og gå så et par timer.

   Men hva om te?


   Denne metoden er for pasienten. For å bli mørkere hår ved hjelp av te bør ta litt tid. Malt med henna og Basma hår så lett å male ammonium maling. Te "taktfull" fargestoff. Det er en drink vet hvordan å gjøre håret mørkere uten maling. Vask håret avkok av svart te, brygget det sterkere og sjenerøst skyll håret. Umiddelbart synlige resultatet vil bli, men over tid vil du se at håret virkelig bli mørkere dukket ønskelig glans og silkiness.

   Hjelper eik bark


   Hvordan lage håret mørkere folk rettsmidler? På et apotek emballasje eik bark. God klype brygget med kokende vannressurser, gi stå minst 40 minutter. Avkjølt buljong bruker en munnvann. Resultatet - en fin brun farge.
   Hvis du er blond, og du ønsket å håret uten skade for å få gylden brun skygge, ta onionskin. Halv kopp skrelle brygg kokende vann. Suppen småkoke i 15-20 minutter, tilsett et par spiseskjeer av glyserin i den anstrengte kjøttkraft. Gni inn håret hver dag for å få ønsket nyanse.
   Ikke bekymre deg, våre bestemødre brukt det enkle materialer på hånden og spytte i dem var bare nydelig. Moderne hårpleie kjemi så proppfull at vårt hår bare trengte hvile. Hvorfor ikke endre ammoniakk maling, ved hjelp av enkle naturlige oppskrifter? Håret ditt vil ha nytte av dette. Samme med masker og utføre håret, fukter burdock olje i håret og gi dem vekst, stop loss. Utmerket nærer håret egg og honning maske med tillegg av brandy. En maske med en blanding av yoghurt og fargeløs henna ikke bare revitalisere kjedelig hår, men også gunstig for deres vekst.  




  Яндекс.Метрика