Knase knærne når husokkupasjon
 Sharp stiger byrder, overdreven belastning på beina, mangel mizhsuhlobovoyi væske, mangel på mineraler og sporstoffer kroppen - alle grunner ukarakteristisk knase i kneleddet. Legene fant at folk som spiser mye salt, crunch knærne hele tiden, som deres leddene er det små endringer, absolutt ikke til det bedre, og som påvirker driften av det hele.
 Hvorfor knaser knærne når husokkupasjon
 Det er ingen enkelt årsak knaser knærne fortsatt ikke er navngitt. Men den ligger i mange faktorer. For eksempel utelukkelse av den daglige kosten av salt og sukker hos mennesker knase i kneledd stopper. Knoklene kan ikke tåle høy belastning, så overvektig kneet vil være skarp.
 Kvinner ofte etter førti år med "crunch" er assosiert med høye hæler, som felles i løpet av dagen er i en forvrengt form, begynner å skifte og dermed pohrustыvat når vi sitte på huk eller stå opp.
 Knaser knærne under knebøy kan provosere og stillesittende livsstil, for eksempel, sitter hele dagen lang i en stilling ved datamaskinen. Bena er i en bøyd stilling, så den største byrden skifter til kneleddet som ikke står på stigende.
 Permanent knaser angir begynnelsen av leddgikt eller revmatisme, crash patella (slakting, split) vil merkes høy følsomhet og knase.
 Folk som spiller sport profesjonelt, ofte traumatisk patella og har en negativ effekt på deres funksjon. Traumatisk du kan telle alle strøm sport, friidrett, bodybuilding, gymnastikk.
 Hvordan takle problemet knase i kneledd
 Sport nekte helt eller radikalt endre sine matvaner drastisk anbefales ikke, selv om smertefulle symptomer fortsette å minne deg om endringer i kneleddet.
 Trenger du å gjøre Vis stress, ta hyppige pauser, følg nærbutikker og føre til normal væske- og elektrolyttbalanse. Knaser knær - opprinnelig bare friksjon leddbånd og sener sammen i et miljø hvor det er god koychestva mizhsuhlobovoyi væske, men hvis du ikke betaler oppmerksomhet til dette tilsynelatende ufarlig symptom, så til slutt få banale saltavleiringer, mangel på mosjon, skade leddene, menisk, etc.
 En integrert tilnærming vil hjelpe å bli kvitt ubehaget i kneet. Tørr damp er gunstig å jobbe kneet, så etter råd fra en lege, vil du finne badstue flere ganger i måneden.
 Pakker basert på naturlige ingredienser som hvetekli, melk, brukes til felles, deres toppdeksel med plastfolie og zamotuyut over natten. Morgen albue fett nødvendig rikelig fett fløte og la det bli absorbert.
 Perfekt påvirker kne wrap fra solsikkeolje med sitron eller appelsin juice som er fortynnet i forholdet 1/2 (en skje med olje, to spiseskjeer med juice). Den resulterende tekstur av gas tilføres til kneet, og la den hvile på en time eller to. Fjern deretter komprimere og pakke inn et varmt skjerf joint over natten.
 Før hver tar bad bør gni kneet problem, gjennomføre selvmassasje med fuktighetskrem med en løsning av natron.
 Eksterne prosedyrer bør utføres i forbindelse med en endring i kosthold og redusert stress på kneledd, og først da kan du føle en merkbar positiv trend.  
Hva hvis sår kneetSmerter i kneledd før eller senere forstyrre hver person. Med ansiktet hennes unge, eldre, syke og friske, idrettsutøvere og de som bruker opp selv fysisk krevende. Såre knær har ulik opprinnelse og årsaker, for å forstå hvor du kan lete etter måter å løse dette problemet.
Hva vondt kne
De vanligste faktorene som provoserer smerter i knærne, er som følger:
aldersrelaterte endringer av brusk og felles vev;
Slitasjegikt i kneleddet der ytterligere degenerasjon og misdannelse av kneet brusk;
kne leddgikt hvor betent kneleddet;
effekter av kneskader;
overvektig, noe som legger press på kneledd, brudd på salt metabolisme, kalsium mangel, brusk smøring, revmatisme;
genetisk patologi av kneet.

I de fleste tilfeller, smerte - en svarbruskskader på grunn av manglende fuktning eller væskeansamling. Smerter i kneet er ofte utløst av stor belastning på dem. For eksempel alle eller tunge kroppsbyggere minst én gang i sitt liv opplevd smerter i knærne, og for de som er nye til gym - et fenomen tradisjonelt særlig begeistret teknikk øvelser med vekter.
Ofte knesmerter etter å ha kjørt. Dette skjer når du kjører på et hardt underlag eller på en tredemølle.
Læring grunnene som knesmerter, bør du umiddelbart begynne å behandle dem.

Behandling av kneet

Først av alt, bør vi slå til traumer, kirurg og nevrolog å passere de nødvendige tester og starte riktig behandling. Ved behandling av kneet ønskelig å supplere kosten elementer, mangel på noe som kan fremkalle leddsykdom.
Inkludere i kostholdet ost, meieriprodukter og mat gelatin. Gelatin, være en naturlig kollagen er i stand til å ta litt tid å gjenopprette skadet brusk. Ta kalsiumglukonat og multivitamin komplekser. Prøv å begrense saltinntak og økt forbruk av fisk. Drikk rikelig med væske. Menyen skal råde grønnsaker og urter enn søtsaker og fet mat. I tillegg til mat bør undersøke din livsstil som du er aktiv. Kanskje de problemene forbundet med utilstrekkelig kneleddet mobilitet, og sitter utenfor der bena stadig bøyde knær og til slutt begynner å merkes smerte og knase. Ta vare på dine knær og gjør liten pause på jobb eller hjemme, kan du følge noen enkle øvelser for bena, knærne ofte vondt hvis.
Øvelser for kne
Hvis knesmerter skyldes mangel på fysisk aktivitet og stillesittende livsstil, må du begynne å gjøre stretching. Sakte og forsiktig daglig stretching fremmer blodsirkulasjonen, vev oppvarming og retur av normal motorisk funksjon i bena.Ta disse enkle øvelser:
Dra fingertuppene til tærne mens du står og uten å bøye knærne;
ta noen dype og treg prysedov til du føler spenningen i leddene;
Sitt på gulvet med hendene gripe føttene og prøve å sitte i denne posisjonen så lenge som mulig;
Dra sitter med fingrene til sokken føtter;
gjøre øvelsen "sykkel".

Dreven fysisk aktivitet med vekt innflytelse på mine knær for skadelig, ødeleggende og det påvirker ledd og brusk i kneet.
Hvis du er i gym, og du har knesmerter etter trening, deretter av med deres program i øvelsen for beina med vekten. Dette betyr at noen få uker er ikke tilrådelig å gjøre prysedы med en vektstang eller manualer. Trene denne gangen med din egen kroppsvekt og trening ved hjelp av pilates og yoga, nyte en svømmetur, som vil tillate deg å være i god fysisk form og redusere belastningen på kneet.
For å kjøre på hardt underlag, bruk kun spesialiserte joggesko, såler struktur som motvirker de skadelige effektene av asfalt eller tredemølle til fots. Feil og upassende utstyr joggesko uten sålene og spesielle skum såler ofte forårsaker smerter i ben og knær spesielt. Spør trener til å demonstrere riktig ytelse av kjøringen, fordi kjører - denne øvelsen, som er en alvorlig belastning på føtter, knær, og det er en del av lasten ta over. Personer med sykelig kneleddet hevelse vev i patella og ben flyttet skader enn de ovennevnte anbefalinger bør brukes narkotika.

Legemidler av knesmerter

Siden den mest sårbare er brusk som danner kneet enheten er i overensstemmelse med kirurgen begynne å motta hondprotektorы (legemidler som hjelper syntesen av nye bruskceller i brusk). Blant hondprotektorov bemerkes glukosamin sulfat, hyaluronsyre og chondroitin sulfate. I tillegg, kan legen artroaktyv, dyatseryn og Don - legemidler inneholdende de ovennevnte stoffer i visse doser.
For å lindre smerter og hevelse i kneet ved hjelp av salver og geleer:
diklofenac;
Nise;
bыstrumhel;
ketonal;
indometacin;
fynalhon;
vyprosal.

Disse produkter inneholder ibuprofen i sin sammensetning, pepperekstrakt og salisylsyre. De gjør oppvarming og vasodilaterende effekter på betennelse. Dette er en reduksjon av ødem, restaurering av blodstrøm, betennelse gradvis avtar og er muskelspasmer rundt smertefulle ledd knær. Kombinere medisiner knær er mulig med tradisjonelle medisiner, som også kan hjelpe når skade kneet.  
Smerter i høyre side under ribbeina
 Smerte er en svært urovekkende symptom, som alltid bevis for nød hos mennesker. Smerter i høyre side oppstår vanligvis i sykdommer i leveren, galleveier, høyre nyre og urinleder, og forårsaket betennelse i tarmen og sykdommer i de kvinnelige kjønnsorganer.
 Hovedsakelig lokalisert smerte i området hvor pasienten legeme. Men svært ofte smertene manifesterer seg bort fra tenningen og gir en mest uventede steder. For eksempel kan smerter i høyre side under ribbene forårsake akutt blindtarmbetennelse, til tross for at han vedheng i nedre høyre side av abdomen.
 Naturen av smerter i høyre side kan være sterk, skarp, plutselig, dra, kjedelig, lang, økning eller nedgang over tid. Krampelignende smerter er vanligvis forårsaket av sammentrekninger av musklene i hule organer og økende typisk for inflammatoriske prosesser. Akutte smerter oppstår ved brudd som - noen kroppen, blødning eller vaskulær okklusjon.
 Mest smerte under høyre ribben forårsaket av leversykdom. Plager kan skyldes virussykdommer, alkoholmisbruk, røyking, spise fet, salt eller krydret mat. Årsakene kan være giftige hepatitt narkotika som bruker ukontrollert. Noen ganger smerte under høyre ribben oppstår når hjertemuskelen er ikke lenger fullt utføre sine funksjoner, noe som resulterer i leveren blod stasis er dannet, forårsaker smerte.
 En viktig rolle i fordøyelsesprosessen spiller galleblæren, som samler overflødig galle. Ved bruk av fet mat, kaster galleblæren til tarmen dens innhold å splitte den akkumulerte fett. Hvis galleblæren er en infeksjon eller steiner, under høyre ribben smerte oppstår derfor minnes kroppen dietten.
 Dyp bukhulen er bukspyttkjertelen, som produserer fordøyelsesenzym - insulin. Hvis det er smerter under høyre ribben, ledsaget av kvalme og rikelig svette, indikerer det pankreatitt - betennelse i bukspyttkjertelen. Vanligvis sykdommen er et resultat av komplikasjoner etter kirurgi for gastrisk eller galleveiene, og i noen tilfeller - etter abdominal traumer.
 Årsaken til smertene kan være et diafragma eller stedet rett kuppelen tilstøtende til kantene. Fordi sykdommen er sjelden membran, er smertene hovedsakelig forårsaket myndigheter, som varierer i størrelse og legger press på den.
 Ofte når en smerte under høyre ribben diagnostisert blindtarmbetennelse. Ved første tegn på blindtarmbetennelse bør oppsøke lege fordi det kan bryte dødelig.
 Hvis du har smerter under ribbeina bør oppsøke lege for å unngå alvorlige problemer, fordi bare betimelig begynt behandlingen bidrar til å forhindre negative konsekvenser. Hvis en sår høyre side, bør du oppsøke lege, endokrinolog, kirurg, traumatologist infeksjon sykdom og kardiolog.  
Яндекс.Метрика