Hvorfor vondt i magen?Q: Hva er vondt i magen, kan forekomme i alle person. Etter magesmerter kan oppstå av ulike grunner. Dette og magekramper, tarmproblemer, ulike forgiftning, oppblåsthet, og andre årsaker.
Selv små ubehag i magen bringer vonde følelser og bekymring for helsen. Naturligvis, magesmerter som krever umiddelbar behandling. Men først må du vite årsaken til smertene.

Årsaker til magesmerter

Smerte kan være forskjellige av natur, i de fleste tilfeller, gjør dem i stand til å diagnostisere. For eksempel kan det skade den nedre del av magen, venstre eller høyre side, kan øvre kvadrant smerte være verkende, knivstikking, kramper, osv sprengning.
Skarpe smerter. Ofte skarpe og sterke smerter er et tegn på blindtarmbetennelse, alvorlig forgiftning, intestinal obstruksjon eller infeksjon. I noen av disse tilfellene, må du umiddelbart ringe en ambulanse.
Sterk skarp magesmerter kan være et tegn på akutt blindtarmbetennelse.
Veldig sterk skjæring uutholdelige smerter i sin høyre side, noe som gir nakke eller skulder er et tegn på leversykdom eller galleblærebetennelse. Det samme smerter som stråler til genital området indikerer nyreproblemer.
Magesmerter, akutt og kronglete, ledsaget av diaré er symptomer på irritabel tarm.
Hvis periodisk smerte og diaré er blod, kan årsaken være ulcerøs kolitt eller Crohns sykdom.
Murrende smerte i venstre eller høyre side av urolithiasis snakke på samme side.
Murrende smerte høyre kan også være et tegn på pyelonefritt høyre eller kolecystitt.
Skarp smerte venstre kan forårsake en sprukket milt eller hjerteinfarkt.
Hvis en kvinne trekke smerter i mage og kjedelig, kan de være et tegn på graviditet utenfor livmoren, betennelse i egglederne, eggstokkene. Dersom slike smerter å gi kjønnsorganene, kan årsaken til at menn og kvinner være blærekatarr eller uretritt.
Dra smerter i menn kunne bety vezikulit eller prostatitt.
Hvis både magesmerter og korsryggen kan være urolithiasis, pyelonefritt, nyresvulster.
Smerter i magen kan også føre til sykdommer som peritonitt, sår eller akutt betennelse i bukspyttkjertelen, lungebetennelse, vaskulær sykdom, gallegang steiner, traumer magen, smerter under svangerskapet og andre.
Magesmerter i navlen området
Selvfølgelig, når slik smerte diagnose kan sette bare en erfaren lege. Vi bare vise de situasjoner hvor disse kan være smertefullt.Årsakene til smerter i navlen kan være følgende sykdommer:
- Enteritt eller kronisk tarmbetennelse, som sykdom i tynntarmen;
- Blindtarmbetennelse;
- Tarmslyng av tynntarmen;
- Abdominal aortaaneurisme;
- Brokk;
- Brudd på mesenteriske sirkulasjon;
- Kreft i tynntarmen;
- Dyverkulyt;
- Abdominal migrene.

Hver av disse sykdommene krever umiddelbar behandling til legen. Rettidig og korrekt diagnostisert mye øker sjansene for behandling.
Kolikk magesmerter
I de fleste tilfeller er det kramper i løpet av menstruasjonen eller gravide kvinner. Hvis liten månedlig smerte er normalt og akseptabelt, under graviditet kramper magesmerter som krever umiddelbar behandling til legen.
I normal graviditet slike smerter ikke skal vises. Ofte kan disse symptomene være truet abort eller for tidlig fødsel. Med riktig behandling på sykehus problem kan unngås.
Årsaker til truet abort kan være noen sykdom gravid, infeksjoner, hormonelle lidelser, immunproblemer, abnormiteter i livmoren, og mer.
Abort kan være truende og starter. Bare verkende smerter snakket om en forestående abort. Kramper med ulike sekreter snakke om tidlig spontanabort.
Kramper kan også være en manifestasjon av ulike stimuli problemer med kryss eller betennelsesforandringer av noen indre organer.
Hvis mageknip hva du skal gjøre?
Svaret er innlysende: kontakt lege. Men ofte er det når smertene oppstår på et tidspunkt og på et sted hvor det ikke er noen vei samtale en ambulanse. Hva du skal gjøre i dette tilfellet? Begynn å handle selvstendig.
Først finne ut årsaken. For eksempel i land betingelser er vanligvis problemer som:
- Mage traumer; effekter av slag, blåmerker, smerte ved berøring;
- Akutte smerter (blindtarmbetennelse, magesår); plutselige og skarp smerte;
- Poisoning.

I de to første tilfellene, må du gi pasienten fred, ikke mate den, ikke drikker, er det tilrådelig å bo i kjølige forhold. Du kan ikke gi smertestillende.
Hvis forgiftning er viktig å finne ut hva mannen ble forgiftet. Du må tømme magen, noe som gir drikke flere glass varmt vann. Deretter fremkalle brekninger ved å klikke fingeren på roten av tungen. Du kan gi adsorbent agenter.
Noen ganger forgiftning kan ikke fremkalle brekning på forgiftning syre, alkali, olje, forgiftning av gravide kvinner, spedbarn, hvis luftveisskader hvis en person bevisstløs.
Og i alle fall du trenger å raskt ta personen til sykehus eller ringe en ambulanse.  
FimoseFimose - en tilstand der forhuden er smalere. Det finnes forskjellige grader av alvorlighet av sykdommen, med milde hode harde penis eksponert under ereksjon, men i hvile er lett å åpne; i nærvær av alvorlig selv vanskelig urinering - første urin bygger opp og deretter sakte kommer ut dråpe for dråpe. Et lignende fenomen oppstår i 2-3% av menn.

Årsaker til fimose

Forhuden gutter 3 år i forbindelse med penishodet kan si "limt". Som vokser opp hun begynner å skille. Normen er at så tidlig som seks år hode stikker ut fra forhuden.
Årsaker til fimose hos gutter til nå nesten uklart. Ifølge noen forskere, som kan være sykdom forårsaket av mangel på bindevev i kroppen, og dette i sin tur skyldes genetisk predisposisjon.
Slike sykdommer som fimose hos gutter kan vedvare fra barndommen eller begynne å utvikle i puberteten - denne gangen kan det være avvik mellom penishodet og forhuden ofte vare i mindre enn hodet. I dette tilfelle er forhuden ikke er helt blott hodet eller åpen med vanskeligheter.
Komplikasjoner av fimose i gutter kan være balanitis - betennelse påvirker glans penis og forhuden. Men han er årsaken til balanoposthitis fimose.

Hva skjer innsnevring av forhuden?

Denne sykdommen, som fimose hos gutter er farlig fordi under ereksjon forhuden strammer strukket ved å øke glans penis. I dette tilfelle kan det være større sprekker og skader. Vanligvis gjør disse sprekker ikke forårsake mye skade, men så langt som de leges, huden dannet lite arr. Som du vet, er arrvev mye mindre elastisk, så det dukker opp et nytt lite arr forhuden er smalere enda mer, utvikler sykdommen seg raskt.
Med videreutvikling av fimose forhuden til hodet vokser. Mye ubehag og angst, er dette fenomenet ikke, men hvis du prøver å åpne glans penis, kan det være sterke smerter og selv blødning.
I nærvær av fimose i gutter paraphimosis kan forekomme, den grensen hodet. Når forhuden av penishodet eksponert, kan den ikke vende tilbake til utgangsstilling, hvorfra blodsirkulasjon. Denne tilstand kan forekomme under onani eller samleie kan føre til nekrose (død) vev i penis. Ved paraphimosis bør søke urolog eller androgolister.
Betennelse i glans og forhuden (balanitis eller balanoposthitis), som er nevnt ovenfor, kan oppstå hvis forsømmelse personlig hygiene. Den inflammatoriske prosessen starter med at smegma, er altså olje penis et utmerket miljø for utvikling av ulike mikrober. Det første tegnet er smerte balanoposthitis rundt penis, som er kraftig forbedret ved vannlatning. Senere hull forhuden kan gå gjødsel, noe som fører til dannelse av belegg på innsiden og ut. Dette fenomenet er ansett som et avansert stadium balanyta, så i dette tilfellet, bør du oppsøke lege umiddelbart. Hvis sykdommen løp, så du kan få kreft i penis, slik at smegma infisert bakterier er kreftfremkallende faktor.
Behandling av fimose
I nærvær av fimose i gutter trenger å kontakte urolog uten å vente komplikasjoner med alvorlige konsekvenser. Den eneste behandlingsalternativ i dette tilfellet er omskjæring eller omskjæring - drift med delvis eller fullstendig fjerning av forhuden.  
Puberteten jenterNyttige tips og triks for jenter.
Skal du gjort noe utrolig. I går var alt fint: du stille forbereder leksjoner, chattering med venner, lese bøker ... Og da uten noen åpenbar grunn plutselig du blir irritabel og lunefull, kan den minste ting føre i tårer ... og kroppen din er ikke lenger Du hører stadig ømme bryst, armer og ben for å plassere hvor som helst, du føler ekkelt. Hva er det som skjer? Kanskje du er alvorlig syk?
Roe ned og ikke komme inn i en panikk. Hva tror du sykdommen er faktisk et tegn på din vokser opp! Alle de ovennevnte "Joy" ledsage jente som kommer inn i ungdomsårene (og vitenskapelig pubertet) alder. Med andre ord, blir du en tenåring. Vil det eller ikke, er disse endringene går gjennom alle jentene.
Så hva skjer med deg og hvordan du skal forholde seg til alt dette?
Tegn på at du vokser
I naturen er det noe slikt som pubertet. Når dette skjer med en jente, begynner kroppen hennes restrukturering av alle organer og systemer. Forming sekundære kjønnskarakteristika. Et sted i 10-11 år du økt bryst. Men den voksne formen den når bare 14-16 år, eller enda senere. Noen ganger hender det at ett bryst vokser raskere eller annen plutselig dukke merkelig utflod fra brystvorten. Hvis du kjenner, ikke vær redd. Alle disse tingene er helt normalt. Kjønnshår og armhulen håret begynner å vokse, hår på beina er tykk og tett.
Samtidig forekommende og interne endringer. De begynner å vokse eggstokkene som produserer egg rette egglederne, livmoren vokser i størrelse.
Når interne kvinnelige organer dannes i kroppen er en hendelse som er det første tegnet på at du vokste opp.
Dette er den første menstruasjon. Selv i vår opplyste tid noen jenter faller i panikk når den starter. Hva hvis blod - et symptom på en dødelig, uhelbredelig sykdom? Plutselig, på grunn av dette blodtap dø?
Men menstruasjon - en naturlig prosess. Og "truet" er alle jentene på å nå en viss alder. Gjennomsnittsalderen for utbruddet av menstruasjon - 11-14 år. Men dette er ikke alltid tilfelle. Det er tider når menstruasjon begynner og i en alder av 10, og 17. Mye avhenger av grunnlov jenter løpetid på indre organer, samt det sosiale miljøet der en jente vokser og mange andre faktorer. Så, hvis du er tynn, da menstruasjon vil komme litt senere enn kjæresten din tettere. Og hvis du spiser dårlig og lite, og på menyen variert og kan kalles full, eller du bare "idrettsutøver, Komsomol, babe", er det lite sannsynlig at menstruasjon inntreffer første 15 år. For å være ærlig, regnes dette litt senere stadier av oppveksten. Den optimale alder - 12-13 år.
Ingenting er for god og tidlig pubertet. Så hvis du begynte mensen i en alder av 10, er det for tidlig. Det faktum at kroppen din er ikke klar for disse endringene, så ta vare på deg selv! Ikke gå i fysisk aktivitet i disse dager. Ikke i noe tilfelle skal pereohlazhdaysya - ikke noe dårlig vil skje hvis du faller bruke tykke varme tights som alle kan skilte med en tynn. Men så trenger ikke å behandle betennelse i de kvinnelige kjønnsorganer. Selvfølgelig, du fortsatt tidlig å tenke på det, men hvis du noen gang trenger å pleie et barns helse, uansett, vil i stor grad avhenge av din!  
Яндекс.Метрика