Faste bryster, slank midje, flat mage - virkelig!
 Kvinners bryster - er en av de mest følsomme og delikate kroppsdeler. Hver av det smukke kjønn ønsker å ha vakre bryster luksuriøse odds. Etter hvert bryst gradvis mister elastisitet. Det finnes flere metoder for å hindre tap av volum og returnere det til sin tidligere form. Først av alt, bør du velge riktig BH. For stor BH kan forårsake sagging, og for lite - til avbrudd i blodstrømmen. Fast brystene er fortsatt den eneste riktige formen og størrelsen dameundertøy. Det er spesielle BH designet for sport, for direkte trening bedre bruke dette tilbehøret. Faktum er at under trening bryst huden strekkes mye mer aktiv enn den normale livsførsel.
 I tillegg til de ovennevnte anbefalinger, er det flere andre regler for å bevare elastisiteten av brystet.
 1) Ikke sole seg toppløs. Under påvirkning av ultrafiolett sensitive bryst aldring av huden raskere, det begynner å vises mørke flekker og rynker i brystvortene. Før du drar til stranden, er det ønskelig å bruke solkrem.

 2) For bryst oppstrammende og gir meget gode skjema for å gjøre bestemte øvelser. Det er tre enkle, men effektive.
 Først - for å stå mot en vegg og helle i hendene. Vi har nå med all sin makt for å legge press på den i 10 sekunder, som om det skal gå raskt. Deretter kan du slappe av og håndhilse. 10 repetisjoner av øvelser vil være nok.

Faste bryster, slank midje, flat mage - virkelig!

 Andre - du trenger for å koble til en palme på brystet nivå, litt bøy albuene og presse dem hardt mot hverandre i 4-5 sekunder.

Faste bryster, slank midje, flat mage - virkelig!

 Tredje - trykk børsten til hoftene og deretter prøve å lukke albuene bak ryggen din. Øvelsen bør gjøres sakte uten rykking. At alle anvisninger vil tillate kvinner å bevare elastisiteten bryst uansett alder.

Faste bryster, slank midje, flat mage - virkelig!


 Mange kvinner drømmer å ha en veps midje. Selv kjører kvinnelige formen kan settes i orden. Det er flere øvelser med rokkeringer (bøyle).
 Første - vi må gå til høyre side. Deretter stole på sin høyre arm, bøy den ved albuen, og venstre - satt på hoften. Da øvelsen utføres i en håndvending.

Faste bryster, slank midje, flat mage - virkelig!

 1 - heve kroppen opp fra gulvet, lener albuen og hip bare. Så du trenger for å holde ut i noen sekunder. 2 - tilbake til utgangsposisjonen. Denne øvelsen synes vanskelig, men effektiv. Den innledende antall repetisjoner avhenger av velvære. Dette er en av de beste øvelsene for en tynn midje. Det er lurt å starte med 10 ganger.
 Andre - alle øvelser utføres i skolen spinne bøyle. Du trenger bare å være i midten av rommet, sette rokkeringer i magen og utføre aktiv sirkelbevegelse. Fordelen med denne øvelsen er å lette gjennomføring og effektivitet. Slank midje - det er ikke en umulig drøm, men det er forventet resultat.

Faste bryster, slank midje, flat mage - virkelig!


 Få en fast og flat mage er ikke så vanskelig som det ser ut. Du trenger bare å følge dietten og jevnlig gjennomføre et lite antall øvelser. Det er nøkkelen til å få den ideelle figuren.
 Det første trinnet er å styrke magemusklene. Må ligge på gulvet buken opp sakte uten rykking ben løft, vinkel klatre til den når 90 grader. Ben og bør det være så rett. Hendene skal være eller langs kroppen eller hodet ned til gulvet. Denne øvelsen er designet for å trene musklene i nedre presse trening som gjør at kvinnen ble eier av en flat mage.
Faste bryster, slank midje, flat mage - virkelig!

 Det andre alternativet - å gå i nøyaktig samme posisjon, bøy knærne og løft overkroppen inntil ingen vinkel når 45 grader. Så trene musklene i øvre pressen.

Faste bryster, slank midje, flat mage - virkelig!

 Gjør alle instruksjoner, kan du stole på god, elastisk og flat mage.  
Øvelser i cervical OsteochondroseCervical degenerative plate sykdom - den vanligste sykdommen. Det kan oppstå i alle aldre, men denne sykdommen er mer utsatt individer som har i sitt arbeid måtte flytte eller å sitte i en stilling. Det er viktig å behandle cervical skivedegenerasjon, på grunn av halsen er utrolig viktig "kommunikasjon" - trachea, større fartøyer og ryggmargen. Men hvordan å behandle?
Effektiviteten av trening i cervical Osteochondrose
Halsen er "ansvarlig" for å gjennomføre komplekse koordinerte bevegelser da tilbake, bøyer eller snur hodet. Med livmorhals Osteochondrose hver av disse bevegelsene er komplisert, og noen ganger blir umulig. Denne sykdommen krever en omfattende behandling og fizvpravy er det en må-fordi komprimerer og gni ikke kna nakken.
Effektiv trening utført i osteochondrose, cervical imponerende som de er:
- Eliminer fysisk inaktivitet, årsaken til sykdommen;
- Legge til rette for den generelle helsen til pasienten;
- Eliminer smerter i nakke og hode;
- Eliminere overbelastning, som er dannet i muskler og / eller fartøy av halsen til pasienten og føre til negative konsekvenser;
- Lindre svimmelhet;
- Hindre utvikling av komplikasjoner.

I tillegg tillater spesiell fizvpravy patologisk slappe spente nakkemuskler, bedre motorisk ramme, redusere stress, forbedre lokal blodsirkulasjon og slipp hovne røttene av spinal nerver.
Et sett med øvelser med osteochondrose
Før du begynner å gjøre øvelser for å bidra til å kurere ryggsmerter, må pasienten ta noen av stillingene - sittende, stående, liggende på magen eller ryggen. Plukk opp stillingen stammer fra en lege individuelt, fordi det avhenger av mange faktorer manifestasjoner av sykdommen. For eksempel, ligger pasienten på ryggen vil føle minimal belastning på nakken, men her er noen trekk vil være vanskelig å oppnå. Står tvert imot, gjøre masse mosjon lett, men dette alternativet er ikke egnet for de som har livmorhals Osteochondrose ledsaget av vestibulære lidelser (brudd på romlig orientering eller svimmelhet).
Effektiv fyzuprazhnenyyamy med sykdommen er som følger:
- I sittende stilling feste hendene til området over øyenbrynene. Hode for å holde ro og legge press på henne håndflatene i 10 sekunder. Deretter legge hendene på ryggen og begge ørene, gjenta bevegelsen.
- Kast hodet under utpust, og inspirasjons retur til sin opprinnelige posisjon og umiddelbart vippes forover. Gjenta øvelsen 10 ganger, og deretter fjerne haken til venstre og høyre skulder med en sving av hodet. Umiddelbart etterpå sine skuldre prøve å få ørene.
- Ligg på ryggen, legger hodet på den lave harde pute slik at det er litt presset på hodet. Hev hodet ditt i noen sekunder det fast i denne posisjonen. Ta startposisjon og deretter umiddelbart trekke kneet til magen og fast grep hendene. Deretter dotyahnitsya pannen til knærne, rette ben og deretter bøye dem ved kneet, mens spre armene og torso vendinger utøve høyre / venstre side.
- Ligg på magen og gjør en sving av hodet 20 ganger på høyre / venstre side, berøre gulvet ører. Deretter løfter hodet, som om å kaste det meste. Hold den i denne posisjonen i fem sekunder og deretter bringer hans hode, men med skulderbeltet. Hold deg under trening for hender: de må være plassert i sømmene og være stille. Gjenta fem ganger først.

Du kan ikke gjøre fizvpravy sammen og hver for seg. For eksempel, er en god CV cervical bevegelse: stående / sittende med rett rygg, trekker begge armene langs kroppen, skuldre og løfte de fleste zafyksyruytes i denne posisjonen i 10 sekunder, deretter slappe av og gjøre 10-12 åndedrag / exhalations.
Alternativt, sittende eller liggende på ryggen på en hard overflate sakte kna musklene hans tuppene halsen, bare berøre nakkeregionen. Alle bevegelser, og det må være intens, dyp, og vil vare 5 minutter. Å effektivt gjøre denne øvelsen, kan du be om hjelp fra familie eller profesjonell massasje. Frafalle det hvis du ikke får tak i nakken, det er ikke nødvendig fordi slike bevegelser perfekt lindre hodepine og forbedre blodgjennomstrømningen i denne type sykdom.
I sittende / liggende gni hendene regionen like over skulderbladene og all mezhlopatochnuyu sone 5 minutter flexing av muskler ved første kan forårsake smerte hvis de slakk, er det verdt litt tålmodighet - snart alt ubehaget vil forsvinne. Denne øvelsen vil slappe av litt og bedrer blodsirkulasjonen i din store muskelen som løfter bladet, og fullstendig eliminerer hodepine.

Vilkår for trening i cervical Osteochondrose

Noen terapeutiske øvelser som blir gjort i cervical Osteochondrose, må utføres under konstant medisinsk tilsyn. Han vil råde pasienten ikke bare i forhold til startposisjon, men også på frekvens og belastning mark kontraindikasjoner og begrensninger.
Også alle som gjør fizvpravy å behandle denne sykdommen, bør du følge andre regler:
- Må engasjere seg i et godt ventilert rom ved normal temperatur;
- I den akutte fase av sykdommen skal bevege seg mindre;
- Alle bevegelser under trening bør utføres jevnt;
- Pust riktig nivå;
- Du kan ikke lage en sirkulær bevegelse.

Når smerte eller øke noe trening bør alltid være jevnt fullført.
Noen pasienter mener at bedre gymnastikk i denne sykdommen ligner på noen øvelser med yoga. Dette er misvisende. Kanskje lignende bevegelser, men denne metoden er øst for vanskelige positurer som kan påvirke tilstanden til pasientene negativt. Så du kan praktisere yoga, men etter enige fyzuprazhnenyy med din lege og nøye. Det er strengt forbudt å starte klasser er aktiv når sykdommen er i den akutte perioden av utviklingen, fordi i dette tilfellet er det mulig å overbelaste ryggraden og forårsake uopprettelig komplikasjoner.  
Яндекс.Метрика