Behandling av sår hals hjemmeMest behandle angina trenger antibiotika, febernedsettende og smertestillende medisiner. Men hvis pasienten hadde ingen for høy temperatur og alvorlig purulent plakk, kan du tilbringe hjemme behandling for å hjelpe fri halsen av denne sykdommen.

Hva er angina

Før du begynner å behandle angina, bør du være sikker på at det er en sykdom. Denne smittsom sykdom der betent mandlene. Gjenkjenne angina mulig av ubehagelige opplevelser i halsen (spesielt når du svelger, generell svakhet, feber og høye temperaturer. Hvis du ser ned i halsen på pasienten, vil du finne røde slimhinner og mandlene er utvidet i størrelse. I noen tilfeller er mandlene sår hals gul-hvit eller gulaktig knuter mindre skrog raids.
Infeksjon data sykdom oppstår ofte gjennom luftbårne dråper. Dette skjer vanligvis etter hypotermi, i kontakt med pasienten eller med langvarig eksponering for støvete, tørr og forurenset luft. I tid erkjenner angina kan kurere det hjemme. Oppskrifter av tradisjonell medisin ikke bare kvitte seg med en sår hals på nybegynner å utvikle sykdommen, men også gi antiseptisk og tonic handling.
Hvordan å behandle angina skylling
Den største faren for angina er at purulent plaque dannet i mandlene, ikke kan gå ut bare i munnen, og til å penetrere det indre vev. Dette er en direkte vei til utseende av blodforgiftning. Derfor, først av alt, når du bestemmer deg for å "vinne" uten angina medisiner hjemme for å bli lagt desinfisere munnen. For å gjøre dette, den beste tilnærmingen skylling.
Skyll munnen slimhinner i angina kan være følgende:

- Sjøvann
- Forberede en løsning for å skylle med 200 ml varmt vann, 5 g natrium, 10 gram salt og fem dråper jod. Selvfølgelig, du vil ikke smake helt fint, men det er ekstremt effektivt i angina fordi det er nødvendig å bruke den.
- Beet juice- Rødbeter i alle hjem, så koker det raskt og enkelt. Bete juice - er ikke bare anti-inflammatorisk agent, det også lindre smerte og eliminere mulig hevelse i mandlene. Å gjennomføre behandling slik "medisin", for å rense frisk bete juice 200ml klemme og legge til det 20 ml eddik. Skylle halsen hver 3 timer.

- Sitronsaft
- Ren sitronsaft skylling hals ikke så med angina å blande juice og varmt vann (2: 3). Selv i slike proporsjoner er en fin måte å takle smerte i angina og bare et par søknader vil være lettere å svelge.

- Sterk te
- Vanlig svart te er også effektive i kampen mot angina. Bare behandle din hals det ville være hvis du brygge en ekte blad, ikke pakket te. Ta 200 ml av sterk te, avkjøle det til en behagelig temperatur for skylling, oppløse den i fem gram salt og et par ganger om dagen godbit hals.

- Kamille-te -
 brygg kamille blomster (5 g råmateriale per 200 ml vann), la blandingen i 30 minutter, belastning og bruker å skylle flere ganger om dagen.
- Løsning av propolis- Propolis i løpet av kort tid vil drepe patogener i munnhulen til pasienten, så betyr dette som oftest brukes i hjemmet. Må fem dråper anstrøk av propolis blandet med 100 ml varmt vann og gurgle løsning på minst 3 ganger om dagen.
Også god urte hjelp. For eksempel, hvis du gjør en infusjon av 20 g av en blanding av kamille, eukalyptus, calendula blomster og 200 ml varmt vann, du kan, poloschuchy hals, betennelse i mandlene glemme bare et par dager.
Hvordan å behandle angina komprimerer
Pakker for behandling av angina - en varmende behandlinger hjemme, så det er ønskelig bare i fravær av temperaturer over 37 grader.
Du kan lage mat komprimere bidrar til å takle angina, med vodka. Forvarm vodka, suge på den et lite stykke tøy og vikle halsen hennes. På toppen av en våt bandasje, bruke en plastbandasje stripe og varm. Dette komprimere la i 4 timer, og når den disable, vikle halsen varmt skjerf. Hvis smertene ikke er borte, kan du gjenta denne behandlingen etter 3 timer. Om natten nå komprimere forlate!
Under alvorlig betennelse kunne bruke en annen behandlingsalternativ. Litt varme opp kål blader ved å plassere dem i varmt vann. Bladene må brukes på halsen (nærmere kjeven) og toppdekselet med et varmt skjerf. Behandle sår hals komprimere data sikkert, så det kan gjøres regelmessig, bare erstatte et par timer på friske blader.
Raskt beseire sykdom og hjelper vanlig ost. Det må overvinnes og innpakket i lin klut. Dette komprimerer brukes til halsen (til underkjeven) og fast polyetylen topp og varmt skjerf. Å glemme så fort som angina, la osten bandasje over natten. Hvis sykdommen ikke blir trukket seg tilbake, og gjenta prosedyren, men bare et par dager.

Også, kan behandlingen bruke følgende pakker:

- Bland like deler alkohol, honning, sennep, solsikkeolje, vann og mel. For å fremstille blandingen i en applikasjon er nok til å ta bare 5 til 10 g av hver komponent. Blandet ingrediensene du trenger for å varme opp litt og pakk i et annet mykt vev. Bandasje pålegge bare under kjeven. Før du setter pack, børste huden med vegetabilsk olje. Fest bandasje beste varmt skjerf. Tid for handling - 1-4 timer.
- Mix 3 deler vodka, to deler honning og en del aloe. Plasser blandingen på en bandasje og sette halsen. Toppen av lås plastfolie og pakk et varmt skjerf. Denne oppdateringen er trygt fordi det kan brukes selv over natten og brukes til å behandle barn.
Noen pakker er best brukt i behandlingen, så du kan bare kurere sykdommen uten antibiotika.  
Behandling av isjiasnervenBetennelse i isjiasnerven, som er preget av sterke smerter i bekkenet og korsryggen, alltid krever en omfattende behandling. I tillegg til medisiner, er det nødvendig å utføre fysioterapi og manuell terapi, og utføre spesielle oppgaver. Men hvis betennelse er ikke haster, kan du gjøre akkurat rubbing, komprimerer, etc., utarbeidet av naturlige ingredienser.
De behandlingsopplegg isjiasnerven
Nesten alltid isjias har de samme symptomene.Ofte denne smerten av varierende intensitet, som "go" fra livet og ned. Noen ganger, folk selv "stuck" i en situasjon hvor det ble truffet av kvelning. Pasienten kan få injeksjoner eller brennende følelse i bena eller enda maloruhlyvist en av de nedre ekstremiteter. Amid smerte i denne sykdommen forstyrret søvn, det er "maur" og nummenhet. Behandlingen bør starte umiddelbart, da disse symptomene på sykdomsutvikling i vanskeligstilte nøkler kan bare forverres.
Hvis du tilfeldigvis klemt isjiasnerven, da noen behandlingen hjemme må nødvendigvis inneholde:
- Gjennomføre terapi (rubbing, massasje, oppvarming komprimerer);
korreksjon av fysisk aktivitet.
Korrigering av aktivitet omfatter restriksjoner pasienten bevegelse. Etter en klem isjiasnerven bør ligge på et fast og jevnt underlag og ikke stå opp før skarp smerte vil ikke stoppe. Men hvis etter betennelse du ikke kan endre plasseringen av kroppen, ikke prøv å gjøre det selv! Bare spør om hjelp fra utenforstående på grunn av muskelspasmer bevegelser gjennom smerte vil bare sterkere! Du kan ikke gjenopprette aktiv motor liv til slutten av behandlingen. Det er ikke å heve alvorlighetsgrad, nekter høyhælte sko eller gjøre brå bevegelser.
Fremgangsmåter for behandling av isjiasnerven
En av de mest effektive måtene å eliminere smerte og berolige betent isjiasnerven i hjemmet er en honning massasje. For å gjøre en salve for massasje, er det nødvendig å smelte 350g av honning i et vannbad og helles deretter 60 gram alkohol. Sørg for å bruke dette for å gjøre massasje krem ​​flytende honning. Hell alkohol sakte og forsiktig, som det er brannfarlig stoff. Når blandingen er avkjølt, vtyrayuschymy og litt utover motion "behandle" såre flekker. Sammensetning og gned over ryggen hans, fordi honning massasje bidrar til å forbedre blodsirkulasjonen, fjerner giftstoffer og varmer godt.
Man kan bruke terpentin behandling av denne sykdommen. For å gjøre dette, terpentin fortynne med vann (2: 3), mette løsning brødskorpe (svart) og fest den til den verkebyll i 10 minutter topp obmotatysya trenger et varmt skjerf. Hvis oppvarmingen vil føre til et ubehag, stoppe prosedyren som terpentin kan forårsake alvorlige brannskader i huden

I behandlingen av betennelse av nerve stor hjelp prohrivalni komprimerer.
 For eksempel kan du lage honning kake. For sin produksjon mix 150 g hvetemel 25 g flytende honning. Du trenger ikke ha flytende konsistens av honning? Det er ikke skummelt. Bare varme opp av honning i et vannbad. Blandede ingredienser, laste ned en blanding av kaken. Sett den på det området der vrede isjiasnerven ved sengetid og obmotaytes cellofan wrap. Gulv flaks slår enda en varm skjerf. Hvis du ikke har honning, kan du bruke bivoks.
Utmerket lindrer smerte beherskelse av nerve tortilla deig. Dette er en av de mest populære behandling hjemme fordi det er forberedt enkelt og krever betydelig utgift. Elt deigen rugmel, men bruker ikke gjær. Når det er en liten plass, Spre deigen på et segment av vev. Sjiktet bør være minst 2 inches. Påfør en kompress på den problematiske sted å sove. I brygg kan legge til 25 dråper av terpentin. Gjenta dag 4, og isjiasnerven opphøre å forstyrre deg.
En annen effektiv måte å behandle, kan fremstilles fra pepperrot røtter. Torsion fersk rot i en kjøttkvern og tilsett revet poteter mashed. 150 g av denne blandingen blandes med 25 g honning. Grease korsrygg noen vegetabilsk olje og legg på toppen av pepperrot grøtomslag (en Vikle stoffet resulterende massen). Pakk kroppen cellofan vikle og et varmt skjerf. Etter en stund vil du føle en brennende følelse. Ikke bekymre deg, opererer det medisinering. Litt tålmodighet og roe ned isjiasnerven og aldri vil minne deg om deg selv ubehagelig smerte.
 Hvis du er bekymret isjiasnerven, hjelpe rolig ubehag rastyrky. De utfører behandlingsområder på kvelden. Du kan lage dem i følgende oppskrifter:
- 200 ml alkohol løsninger analginum (10 tabletter) og legge en flaske jod. Etter tre dager med infusjon vil være klar til bruk.
- 20 mellomlaurbærblad hell 200 ml høy kvalitet vodka. Etter 3 dager, kan du bruke skjær.
- Cup potet spirer hell 400 ml høy kvalitet vodka. Skjær vil være klar først etter 14 dager.  
Яндекс.Метрика