Press 110 70: karakteristikker
 Mange lurer på hvilken alder bør kjøpe tonometer, noe som er normalt trykk og press 110 70 normal for alle aldre? Men for å svare bekreftende med noen tall på disse spørsmålene kan ikke engang leger, fordi hver person har sin ytelse.
 Selv grei fortsatt være ett svar: normal trykk som en person føler seg komfortable og godt. Dette indikerer at hver person har sin egen regel, fordi omfanget av blodtrykket er ikke avhengig av kjønn og alder, og levemåte, tilstedeværelse av sykdom, individuelle egenskaper, omfang og okkupasjon.

 Faktorer som påvirker trykket


 Dersom en person er ofte utsatt for emosjonelle og fysisk stress, mest sannsynlig vil trykket fortsette å vokse. Emosjonelle mennesker selv i legekontoret å kunstig heve et press nervøst i en hvit kappe. Dette hindrer Angir normalt trykk. Det var slike pasienter bør overvåke deres psykiske tilstand.
 På trykket påvirker været, hjertelig og rikelig mat, rask gange, etc. Anses normalt trykk på 110 70100 to 70100 60. Indikatorer på reglene kan gis.
 I moderne medisin, forståelse av normalt trykk litt mer. Det er derfor alle må vite hvor blodtrykket det føles godt. Dette vil bidra til å redusere risikoen for koronar hjertesykdom, hjerneslag og andre alvorlige sykdommer.

 Er det ansett som normale presset av 110-70?


 Ingen lege vil svare klart på dette spørsmålet. Alle har sin normalt trykk som har en tendens til å forandre seg med alderen. På bare født babyer trykk på 70-4025 år økende press fra 110-70 etter 55 år, har det 140 indikatorer 90.
 Hvis en ung jente eller gutt press 100 70 eller 110 70 - normal, og de føler stor, i alderdommen, etter 55 år, disse indikatorene tyder på tilstedeværelsen av noen alvorlige helseproblemer. Det samme kan sies om andre parametre, avhengig av alder og tilstedeværelsen av sykdommen. En ting er klart at trykk, for eksempel 150 til 90 i en alder av tyve antyder nyre, hjerte eller endokrine systemet.  
Hvorfor fallende trykk i mennesker?Ikke alltid lavt trykk hos mennesker er en konsekvens av sykdommen. Det er folk asthenic type. De lever med lavt trykk. En såkalt "normen" (120/80) legger dem i seng. Men det er et unormalt lavt trykk medisin som heter "lavt blodtrykk".
Tonometer tallene viser færre 100/60. Hvorfor fallende trykk i mennesker? Når dette fenomenet er forklart av fysiologiske årsaker, og da - patologiske prosesser? Hvor raskt hjelpe seg selv? Disse og mange andre spørsmål vil du finne svar i denne artikkelen.
Hva trykkfall?
Fysiologiske årsaker:
1) Langvarig faste, kosthold, dårlig næringstilgang.
Å sitte på en streng diett, må du ha misunnelsesverdig helse. Og som i dag fast food, utslipp bil og stillesittende tidsfordriv kan skryte av det? Resultatet vil ikke vente på seg. Svimmelhet, svakhet, redusert ytelse, døsighet ... kroppen mangler næringsstoffer for å opprettholde normale liv - fallende trykk.
Den samme effekten kan oppnås ved konstant småspising. Noe som andre steder. Også, langvarig faste. Derfor, kosthold og begynne å faste etter samråd med lege.
2) arvelig disposisjon.
Pluss konstitusjonelle funksjoner. Med disse forutsetningene spørre hvorfor fallende trykk i mennesker - gir ingen mening. Det hadde ikke falt. Det er han alltid redusert. Og personen føles fint.
Disse menneskene tilhører den asthenic type. De pleier å være tynn, med blek hud, langsom dekk raskt. Men dette er deres normal tilstand. Patologi er ikke her.
Hvorfor folk smiler i gamle fotografier? Dette ble akseptert. Så i astenik: lavt blodtrykk tatt.
3) overdreven trening.
Med synkende trykk etter trening ansikt og idrettsutøvere og vanlige dødelige. Overbelastning får kroppen til å bytte til strømsparingsmodus: redusert trykk, begynner hjertet til å slå saktere.
4) tilpasning til nye forhold.
Uvanlige forhold tvinge kroppen til å jobbe for ham i en uvanlig rytme. Selvfølgelig, han kunne ikke umiddelbart bli rekonstruert. Ofte trykket reduseres når du reiser på fjellet, i varme land.
5) bad, badstuer, wraps.
Termiske prosedyrer bidra til utvidelse av blodkar. Som et resultat av redusert trykk. Midlertidig fenomen, og derfor en sunn kropp raskt håndtere det.
Patologiske årsaker:
1) Skjæring og alvorlig blodtap.
Trykket synker også betydelig. Hos mennesker, redusert vannlating, slår hjertet oftere, huden blir blek, blir cyanotisk fargetone. Trenger øyeblikkelig gjenopplivning.
2) dystoni av hypoton type.
Det er i hypertensive. Trykket reduseres i det tilfelle hvor binyrene produsere mer acetylkolin. Dette er et stresshormon og svakheter. En person utvikler en febrilsk tilstand. Aggressor angst og sinne. Det føles impotent, hjelpeløs og svak.
3) hjertesvikt.
Lavt trykk kan være tilstede i det kliniske bildet av sykdommen. Syk hjertet ikke pumper ikke i samme tempo, og vaskulær tone er svekket.
Andre sykdommer som reduserer press
hypofunksjon av skjoldbruskkjertelen;
sår hals, influensa;
infeksjonssykdommer;
hjerteinfarkt;
hjertestans astma;
anafylaktisk sjokk;
lungeødem.
Trykket kan falle på grunn av en overdose av narkotika etter operasjonen, traumatisk hjerneskade som følge av støt eller alvorlig forgiftning.
Hvordan skille mellom fysiologiske og patologiske trykket avtar?
Når unormalt lavt trykk nødvendigvis redusert lavere trykk (diastolisk). Senke øvre trykket (systolisk) skyldes fysiologiske årsaker. I ekstrem tretthet og redusert overhead, lavere trykk.
Hvordan å gjenkjenne lavt blodtrykk?
Klinikken hans er variert. Trykkreduksjon kan mistenkes når følgende symptomer:
alvorlig svakhet og tretthet om morgenen;
apati og apati;
følelse kortpustet i ro;
svimmelhet og hodepine;
dårlig hukommelse, overdreven glemsomhet;
kvalme;
dyspné etter moderat trening;
kvelds hovne føtter;
manglende evne til å våkne opp, søvnforstyrrelser;
svinger i humør;
seksuelle forstyrrelser;
svikt i mage-tarmkanalen;
økt følsomhet for lys stimuli (lys, støy, varme, kulde);
besvimelse;
muskelsmerter.
Noen pasienter er bekymret satt av symptomer. Og noen obsessive forfølge noen kliniske tegn. For eksempel hodepine.
Hvordan hjelpe deg selv?
Først må du finne ut årsaken til hjelp lavtrykk lege og starte behandling (hvis noen sykdom). Vil hjelpe så generelle tiltak:
Forsvarlig organisering av behandling og hvile.
En hel natts søvn (ni timer hypotensive trenger ti).
En balansert og rik på vitaminer, mineraler ernæring.
Daglig frisk luft.
Herding og vannbehandling (svømmebasseng, Douches, etc.).
Å øke trykket, kan du
kopp svart kaffe eller sterk te;
ta tretti dråper eleutherococcus (ginseng og kinesisk magnolia vintreet);
drikke et glass vin med tretti dråper anstrøk av ginseng;
halvparten av askorbinsyre og to tabletter av grønn te ekstrakt.
Hvis tilstanden er ikke kritisk, så jag til narkotika er ikke nødvendig.  
Venstre ventrikkel hypertrofi: tegn og behandlinger
 Blant de sykdommer i det kardiovaskulære systemet bør gi fenomenet venstre ventrikkel hypertrofi. I seg selv er det ikke en sykdom. Snarere er det bevis på at kroppen har andre problemer.
 Hva betyr dette?
 Ordet "hypertrofi" betyr en økning. Behandling av syndromet er avhengig av hva som forårsaker det skyldes og hvilke konsekvenser det kan føre til. Oftest ledsage slike funksjoner som høyt blodtrykk. Det faktum at i dette tilfelle den venstre ventrikkelen er intens, dets volum øker, etter hvert vev kan tape elastisitet og deretter en person som har hjerteproblemer.
 Hva er årsakene?
 I høyt trykk, kan økt venstre ventrikkel være en manifestasjon av de individuelle egenskapene til hjertemuskelen. I tillegg, med dette problemet møtt av dem som aktivt engasjert i idrett, samt opplæring gjør venstre ventrikkel håndtere den ekstra belastningen i nødmodus. Det er derfor hjertet under trening bør være konstant overvåket.
 Det bør bemerkes at fedme indirekte kan føre til de samme problemer som det øker blodtrykket. Av samme grunner hypertrofi kan forekomme hos gravide kvinner - i dette tilfellet det ikke truer mor og barn, det viktigste - å fordele trening. Generelt, betyr det ikke hindre misbruk og gjøre sunne babyer.
 Symptomer
 Det bør bemerkes at i de senere år yngre hypertrofi alvor. I dag det kan utvikle seg selv i små barn, og skylden - usunn livsstil, mangel på oksygen og fysisk aktivitet. Derfor bør konstant press kontroll være normen - det er ofte varsle om fare. For seg selv symptomer på en lang tid kan være nesten usynlig.
 Men over tid, kan enkelte symptomer. Dette kortpustethet, hyppige hjertebank, brystsmerter, noen ganger - svimmelhet og besvimelse. Som venstre ventrikkel er ansvarlig for tilførsel av blod til andre organer, ikke la det stå uten tilsyn. Det anbefales å umiddelbart ta kontakt med en kardiolog som vil tildele alle nødvendige tester og undersøkelser. Spesielt vil du trenge blodprøver, alltid å kontrollere blodtrykket. I noen tilfeller, i tillegg til EKG, kan utpeke ultralyd.
 Hvordan å behandle hypertrofi?
 Behandling av hypertrofi av venstre ventrikkel utføres ved forskjellige metoder. Med legemidler foreskrevet betablokkere. På tidspunktet for opptak sine pasienter alkohol forbudt.
 Den viktige rollen etterlevelse dag. Pasienter trenger å bevege seg mer, men høy fysisk aktivitet de er kontraindisert. Mens svømming, pilates, aerobic, kan spesielle typer fysioterapi være engasjert.
 Siden fedme påvirker blodtrykket og hjertefunksjonen anbefales å observere en diett. Du må redusere forbruket av fett og salt. Men i kosten bør være rik på frukt, grønnsaker og meieriprodukter.
 Hvis du ikke følger legens anbefalinger, kan sykdommen utvikle seg. Og i meget avanserte tilfeller mulig kirurgi. Fordi ellers hypertrofi fører til hjertesvikt, hjerteinfarkt eller hjerneslag.  
Яндекс.Метрика