Hvordan fjerne en vorte celandine
 Celandine er en flerårig urt med gule blomster. Det er kjent at det er brukt i folkemedisinen for å fjerne vorter. For å gjøre dette, bruker juice plante lys oransje. Celandine kalles ofte borodavnykom.
 I løpet av sommeren, bruke saften bare dratt av plantene, spre dem vorter. Under blomstrende plante forstyrret og tørket for senere bruk. Juice av celandine inneholder giftige stoffer. De mister papilloma virus forårsaker vorter.

 Det er flere måter å fjerne en vorte celandine fersk juice planter

 alkohol skjær

 i andre infusjoner

 Du kan dermed forberede ekstrakt legemidlet. Du må forstyrret plante med rot skyllevann og bla gjennom en kjøttkvern eller food prosessor. Med blanding bør presse juicen, og deretter sette den juice for et par dager på et kjølig sted. Når han vidstoyitsya trenger å blande den med vodka i forholdet 1 liter juice i en halv liter vodka. Hvis du tar rubbing alkohol, bør juice være 2 ganger mer.

 Hvordan fjerne en vorte celandine


 Vorter kan vises på et sted på kroppen, og ikke umiddelbart etter smitte, og etter svekkelse av immunsystemet. Hender og føtter av mennesker kan bli skadet. Derfor papillomavirus oftere på dem.
 Ikke alltid vil gå til sykehuset, i tillegg til mange tjenester ble betalt. Mange mennesker vet hvordan å fjerne en vorte og celandine bruke dette verktøyet. Denne metoden er svært effektiv, det er anerkjent og folk healere og leger. Hudleger anbefaler selv behandlet dem.
 Fersk juice virker på vorte sterkest. I løpet av dagen, er det nødvendig å fett oppbygging 4 ganger. Behandlingen fortsettes inntil fullstendig forsvinning av vorter.
 Du kan blande saften av celandine med glyserin eller vaselin. I en slik blanding kan den lagres i lang tid. Og sette denne salven på vorter praktiske.

 Mange vekster


 Det er tilfeller når papilloma virusinfiserte et stort område av huden. Hvordan fjerne en vorte celandine i dette tilfellet? I noen tilfelle kan ikke håndtere alle vekster. Ikke glem at saften av celandine giftig. Behandlingen bør være deler av flere vorter.
 Før du søker celandine, vennligst sjekk individuell toleranse for det. For å gjøre dette, sette et par dråper av stoffet på bøyning av albuen. Hvis du ser en akutt hudreaksjon, kan trygt brukes celandine.  
Celandine av papillomer
 Utseendet av papillomer på menneskekroppen kan oppstå av forskjellige grunner, som overføres seksuelt og forekommer på grunn av nedsatt immunitet. På samme tid bli kvitt disse godartede svulster er vanskelig. Men behandling av vorter celandine - er en effektiv måte å bli kvitt problemet. Det er bare viktig å vite prinsippene for effektiv behandling og resepter.
 Papillomer - et tegn på problemer i kroppen
 Papillomer ser bra ut. De vanligvis vises i munn, nese, bihuler og hals. Noen ganger papilloma oppstår på stemmebåndene, blære og selvfølgelig på huden. Leger hevder at i tillegg papillomer, som er synlig fra utsiden, det er polypper i tarmen, som legger til mannen helse. Derfor bør du rense kroppen kompleks. Polypper vil ikke - og vil papillomavirus. Det er imidlertid også viktig å etablere metabolisme, som provoserer utvikling av polypper og papillomer. Dette kan være herdet, om noen, nyresykdom, gastritt, kolitt, gynekologiske sykdommer. Ellers papilloma kan oppstå igjen. Hvordan fjerne papilloma alle bestemmer for seg selv. Men regnet ekstremt effektiv behandling celandine.
 Ekstern behandling celandine
 Først må vi forberede celandine ekstrakt. Svezhesrezannoe anlegget skal slipe å presse saften ut av det. Presset juice bør koke på bålet til tykk ekstrakt. Den resulterende blandingen skal brukes til daglig papilloma før de forsvinner. Folk healere praksis er å fjerne vorter celandine: Område av hudkreft 3-4 ganger per dag for å smøre vыparennыm med juice planteekstrakt. Og sette blandingen på det berørte området flere ganger med intervaller på 2-3 minutter. I dette tilfellet, kan du stole på effektiv resultat.
 Intern behandling celandine
 Klar kroppen nødvendig og innenfor. For å gjøre dette, forberede infusjon celandine. Ikke frisk kutt, og 100 gram tørr celandine skal bli knust, og hell en halv liter alkohol (70 prosent). Neste to ukene blanding bør insistere, deretter belastning og drikke. Dette bør ta skjær tre ganger om dagen i ca en halv time før et måltid. En enkelt dose er 20 dråper anstrøk av celandine.
 Du kan også lage et avkok av anlegget for oral administrasjon. Igjen tørr knust celandine (spiseskje) helte et glass rent vann. Suppen over middels varme kok opp, deretter alderen for fem minutter Dette avkok er også tatt tre ganger om dagen, 20 minutter før et måltid, men en spiseskje. Hvis papillomer mange, bør dosen økes til to spiseskjeer.
 Rensing kroppen celandine
 Celandine egnet for utarbeidelse av klyster som vil rense kroppen innenfra. Det er nødvendig å klargjøre infusjonen, grundig knust celandine (50 gram) helle en halvliter kokende vann. Sette mot celandine er tre timer. Og ostyvshim verktøyet kan gjøre microclysters: gå inn i tarmen, der midler hold i en halv time. Avhengig av antallet av papillomer bør gjøre ca 10-20 prosedyrer. Ideelt sett - før klyster celandine er ønskelig å gjøre den klassiske klyster. Forresten, vil saften av celandine i dette tilfellet påvirker ikke bare papillomavirus kunne kurere mange beslektede sykdommer.
 Kontra bruke celandine
 Eksperter og vanlige byfolk hevder at celandine av papillomer svært effektive. Man skal ikke glemme at denne planten er svært giftig - er det viktig å ikke provosere forgiftning av kroppen. Også ikke glem at det er kontraindikasjoner mot bruk av celandine. Så lider nevrologiske lidelser (for eksempel epilepsi) og astma celandine bruk for behandling kan veldig nøye. Overdose i deres tilfelle kan forverre kroniske sykdommer. Derfor konsultasjon homeopat eller terapeut skytende ikke vil være nøyaktig.  
Furacilinum å gurgle
 Antimikrobielle narkotika "furatsillina" hjelper ødelegge ulike bakterier og øker betydelig beskyttende reaksjon.

 Hva behandler furatsillina


 Ved behandling av septiske sår på slimhinner og hud, liggesår, brannsår, stomatitt brukt furatsillina. Godt til Furacilinum for gargling. Dette stoffet kan behandle bihulebetennelse og vaske sømmer og hulrom etter operasjonen.
 Furatsillina brukes for å skylle urinrøret for å behandle mellomørebetennelse. Stoffet "furatsillina" ikke bevist et tiår, og for mange er den mest populære medium.

 Furacilinum å gurgle hvordan å gjennomføre prosedyren


 Når betennelse i halsen og hoste er ikke nødvendig å ty til bruk av potente legemidler. Alle tablettene ha en negativ virkning på leveren. Hvis du misbruker narkotika, vil da etter en tid må behandle andre organer.
 Den eldste metode for behandling av luftveiene er Furacilinum for gargling. Det er visse regler for grundig skylling:

 Hulrom munn skyll utgangspunktet svak brus løsning: en teskje i et glass varmt vann. På grunn av tidligere skylling fjernet fra slimhinnene overflatebakterier hals.

 Deretter Furacilinum forberedt for gargling munn og skrevet i hlyupochetsya så spent alle mandlene og sår hals.

 Å forbedre og rask positiv effekt av løsning bør legges furatsillina apotek anstrøk av calendula til alkohol heller fem dråper.

 Gurgle løsning furatsilinom være fire ganger om dagen.

 Furatsillina - det gjør ikke antiseptisk og sterilisator, han kan ikke ødelegge alle skadelige bakterier. Men han vasker dem med slim og hals medisin er milde. Produktet kan brukes på gravide kvinner, er det ikke tas opp i blodet og kan ikke skade det ufødte barnet. Det har lenge vært ansett furatsillina rimeligste og mest effektive behandlingen for mange betennelse, inkludert hals.

 Bivirkninger


 Furatsillina - en medisin, samt eventuelle medisiner han har noen kontraindikasjoner og bivirkninger. Hvis du bruker dette verktøyet ble oppkast, kvalme, allergisk reaksjon, bør behandlingen avbrytes.  
Cutting ryggsmerter: Årsaker
 Siden ryggsmerter og korsrygg kjent praktisk talt hver mann. Selv sitter i en vanskelig posisjon over tid kan oppleve ubehag eller blir skarpe smerter i ryggen. Men behovet for å kvitte seg med sterke smerter, som de har spesielle grunner.
 Lumbale smerter og ryggsmerter kan deles inn i akutt eller kronisk sykdom. De kan være forårsaket av ulike sykdommer i ryggraden eller i nerveender.

 Grunnene til at det er en skarp smerte i ryggen Strekker muskler, som oppstår i den akutte formen, ledsaget av smerte. I dette tilfellet føler pasienten begrensninger i mobilitet, smerte signaler er i ryggen og ikke flytte en etappe eller lyske. Den svært krampaktig smerte serverer mange muskler.

 På bøyning falle tilbake eller galt kan føle ryggsmerter og ryggsmerter, kan det være enda en brukket ryggrad. I dette tilfellet, så snart som mulig årsak legevakt og ikke berøre pasienten.

 Cutting ryggsmerter kan oppstå på personer som lider av osteoporose eller andre sykdommer i skjelettsystemet. I dette tilfelle kan det oppstå sprekker selv uten plutselige bevegelser.

 Den følelsen tilbake smerte kan oppstå på grunn av forskyvning av mellomvirvelskiver. I dette tilfellet føles restriksjoner kroppen i bevegelse tar en tvungen situasjon, kan du ikke rette opp og gå, noen ganger uten assistanse kan ikke gå til sengs.

 Alvorlige ryggsmerter og korsrygg epidural abscess oppstår gjennom. Dette er en meget alvorlig sykdom som skal behandles umiddelbart. Selv hip sykdom kan forårsake alvorlig og skarp smerte i ryggen og midjen. I denne sykdommen, gi smerter i ben, rumpe og korsrygg.

 Hva hvis det var smerter i ryggen


 Hvis plutselig var det en skarp smerte i ryggen, bør du ikke se etter de mest effektive løsninger for ryggsmerter, rygg, rygg, etc. Finne en kur for sykdommen, er diagnosen som ikke er installert, kan du ikke, under noen omstendigheter.
 Først av alt må vi slå til terapeuten. Hvis smertene er alvorlig og uutholdelig, må legen ringe hjem. Støt og fall bør kontakte traumer. Når ryggsmerter bør gjennomgå en full undersøkelse av en gynekolog, urolog, orthopedist, proctologist, nefrolog. Etter undersøkelse av spesialiserte eksperter kan få hjelp av en kiropraktor.  
Яндекс.Метрика