Øvelser for gravide på fitball, fitball gravid

 I Europa fitball kalt birthing ball eller "ball fødsel." Dette navnet var sporten at det er ofte brukt under fødsel for å lindre smerte og redusere ubehag. Takket ball bekkenet er stadig i bevegelse, noe som letter spasmer og sammentrekninger.

 Positive sider ved trening på fitball


 Fitbol gravid tillate bruk muskel i den abdominale del av kroppen. Den strekker seg og blir lengre i løpet av svangerskapet. Takket være utviklingen av musklene i mageområdet smerter i lumbosakralskiver området minker og styrker korsryggen.

 Andre positive sider ved trening for gravide kvinner på fitball - uforutsigbar, kaotisk orden av bevegelser, noe som bidrar mest effektive livmorkontraksjoner under fødselen. Dette er svært viktig for barnet.

 Øvelser for gravide på fitball


 Svært ofte praktiseres på en ball sitte oppreist. I fitball kan sitte, se på TV eller bare slappe av. Når kroppen er i oppreist stilling, begynner å jobbe ryggmusklene og mageområdet. Dette lindrer stress på korsryggen.
 Følgende øvelser for gravide kvinner på fitball - bevege hoftene frem og tilbake. Sitter på ballen, må du plassere bena og bøy i knærne. Migrere bekkenet fram og tilbake, ikke ta føttene opp fra gulvet. Du kan prøve det samme posisjon gjennom låret rullet fra side til side mens vekselvis rette ben.
 Igjen, i sittende stilling på ballen, satte foten i hånden og lener seg på gulvet, må knærne på dette punktet være buet, sirkulære hofter gjøre fem ganger med klokken. Så gjør de samme bevegelsene mot klokken. Du kan flytte på åtte hofter.

 Fitball øvelser på tidspunktet for fødselen


 For at barnet kan bli født trygt, bør sitte på ballen og rotere hoftene først klokken og deretter mot klokken. Dette må være meter fra hverandre og trekke på hele foten og kneet.
 En annen interessant øvelse. Du må sette ballen på sengen eller på gulvet, knele, fitball lås hender og vrikke gjennom hoftene fra side til side.
 Du kan prøve følgende. For å gjøre dette, sitter på ballen, bøy over sengen eller på fitball oblokachyvayas fødselspermisjon knele. Så noen må presse kors hånd.  
Øst makeup for brune øyne: Secrets fagfolk

 Hvis du er eieren brune øyne, så du har råd til å bruke lyse farger. Det er ingen hemmelighet at mørke øyne særlig tiltrekke seg oppmerksomhet. En riktig utført makeup bare utfylle utseende gunstig vekt på verdighet utseende. I dag skal vi lære å gjøre det riktige makeup for østlige brune øyne.
 Generelle råd
 Brown-eyed brunetter egnede fargenyanser følgende:
 1. Svart;
 2. Mørk brun;
 3. Sølv og gull;
 4. fuchsia farge;
 5. Lilac.
 Brown-eyed blonde nyanser skygger egnet:
 1. Sand;
 2. Mørk rosa fargetone;
 3. Beige (både mørk og lys tone);
 4. Alle toner av grønt.
 Grunnleggende regler
 Gjør makeup, ikke glem det formålet som du gjør det. Og du har ett mål - lønnsom styrke skjønnhet, donert av natur. For å hindre at feil, det er noen svært viktige regler.
 Dermed utfører daglig makeup, husk at det skal være enkelt, naturlig og no-nonsense.
 Kveld makeup imot bør være lyse, uttrykksfulle, men ikke overdriv det, at han ikke kom ut grell. Seksuell tiltrekning kveld makeup utfylle lange, tykke øyevipper og eyeliner klart.
Øst makeup for brune øyne: Secrets fagfolk
 Teknikken av Oriental makeup for brune øyne: en alternativ

 Slik skal skape en vakker orientalsk make-up, start med en liner. Sette det på det øvre øyelokket ved foten av øyevipper og tegne nøyaktig tynn linje langs det nedre øyelokket. Prøv å legge en feline øyne bøye litt løfter hjørner. For dette formålet, er det bedre å bruke svart eyeliner.
 Gi østlige makeup utfylte skjemaet vil hjelpe gull, brun, oliven skygge. Sett dem på en bevegelige øyelokk slag. Alle bør være gradvise overganger - fra rik mørk nær tuppen av den ytre lys århundre i de indre hjørnene av øynene. Dette makeup vil gjøre din spesielle form av dybde og ømhet.
 Teknikken av Oriental makeup for brune øyne, alternativ 2
 Før du begynner gjennomføringen av den østlige makeup bør ta vare på huden i ansiktet. Justere hudfarge bruker foundation. Da gjelder blush på kinnbena. Makeup i den arabiske stilen bedre å rødme farge tan. Så kommer nær til pannen. Tegne en linje klart og tydelig. I dette tilfellet betyr bredden av pannen ikke viktig, men bedre å øke lengden på alle sider.
 Deretter navigere til det viktigste punktet - tegning øyet. Påføre et tykt lag av skygge på hele øvre øyelokk bevegelse og flytte linjen under det nedre øyelokk lash vekst. For å gjøre opp hadde et luksuriøst utseende, bruke flere fargenyanser av lyse farger. Også oppmerksom på at du må gi øynene mandelformede. Å gjøre det riktig, bør det spore og øye konturlinjer på veksten av øyevipper med svart eyeliner.
 Pil boldly eksperiment viser at en hånd og den nedre og den øvre øyelokket. Så igjen gå svarte skygger rundt øynene, med sin roztushuvavshy. Deretter nafarbuyte vippene volum mascara. De øvre vippene prokraste i to eller tre lag og bunnen - en.
 Arabisk makeup gjort! I konklusjonen, bruke leppestift naturlig skygge. Dette kan være en matt leppestift og briljant.
 Contra makeup for brune øyne
 Brown-eyed jenter kontra oransje farge, og bør brukes med forsiktighet rosa nyanse. Ganske ansett forræderske og lilla toner, som de visuelt forbedre yellow i brune øyne. Så hvis du gjør noe galt, gjøre opp, det er risikoen for at du vil bare understreke yellow av proteiner. Og det ser stygt.
Grooming stige med cholkoyu (foto)Grooming stige med cholkoyu ganske populær blant den rettferdig halvparten av menneskeheten. Dette er et flott alternativ for langhårede jenter som ønsker å bringe variasjon på utseendet ditt. Cholka utfyller elegant denne frisyren og gir enda mer plass for fantasi når du oppretter installasjonen. Allsidighet hårklipp stigen lar deg utføre det på håret av forskjellige lengder og involverer mange ulike alternativer for å male.
Har hårklipp stige med cholkoyu
Teknologi hårklipp stigen gir en myk overgang til korte låser lenger. Slike en fin hårklipp rammer ansiktet, og med riktig pleie, ser veldig stilig og ryddig. Stige med egnede eiere cholkoyu enhver ansiktsform, men de fleste av sine verdi lubne jenter, så de fremre tråder frisyre skjule altfor brede kinn og visuelt forlenge ansiktet.
Grooming stige med cholkoyu (foto)

Grooming stige med cholkoyu - den beste måten å løse problemet med tynt hår. Den spesielle klippeteknikk hvor tråder flytter fra kort til lang, tynn hår gain volum. For eiere tykk og tung hår hårklipp stige også en måte å få inn håret letthet og luftighet.
Ikke velger dette alternativet eiere hårklipp krøllete hår, som stigen av cholkoyu gir skarpe konturer hårklipp. Krøllete hår vil alltid flate hjelp Mincer.
Grooming stige med cholkoyu (foto)

Det er også nødvendig å overvåke håret ditt til å unngå å krysse spissen. Brukket av og dele tråder vil se veldig rotete og ødelegge utseendet på hårklipp stigen. For å gjøre dette mer hår maske, spesielt hvis håret er farget, og minst en gang i måneden trimme endene vokst stigen og plukke opp i januar. Utmerket hjelp denne prosedyren forsegling flisete tupper så varmt saks hårklipp.
Typer hårklipp stige cholkoyu
Grooming stige med cholkoyu (foto)

Utvendig stige avhenger ikke bare av basen hårklipp, men dens detaljer. Cholka legg til bildet og personlighet vil bidra til å skjule noen feil ansiktsform. Tenk på grunnleggende alternativer cholky som er mest egnet for å kutte stigen.
De flette smell. Foreløpig er det en av de mest populære hårklipp. Det vil hjelpe glatte angularity rektangulært ansikt, fjerne overflødig fullstendighet rund ansiktsform og legge til bildet av femininitet.
Selv cholka. Cholka med rett snitt ser veldig moteriktig og stilig. Denne type cholky skjule den ekstra bredden eller høyden av pannen. Dens lengde kan varieres etter midten av pannen og under øyenbryn. Det hele avhenger av din smak og proporsjonene i ansiktet.
Grooming stige med cholkoyu (foto)

Avrundet cholka. Også svært populær måte å kutte. Strands, utvidet på hver side og sakte flytte stigen i et meget vakkert ansikt innrammet. Spesielt fordelaktig er på å kutte lengden. Dette vil gi ditt image cholka romantikk.
Torn cholka. Et utmerket valg for stilige jenter gratis. Ser med fordel kombineres med uforsiktig pakking og maleri i stil med "kreative". Mer egnet for korte hårklipp stigen.
Legging hårklipp stige med cholkoyu
Den mest populære måten å styling hårklipp stige - rette håret med spesielle tang. For å gjøre dette, gjelder en tråd rette termovozdeystvyya og vekselvis trekke hvert hårstrå. På slutten strø hår styling lotion gir glans, lakk eller sikre stigen.
Grooming stige med cholkoyu (foto)

Veldig interessant og friskt utseende med buet stige legge ut tuppene på håret. Mesteparten av denne frisyren er egnet for middels lengde hår eller kort. Ved hjelp av en hårtørker for å gi ekstra volum på røttene og tørre ende av stigen, dreie den ytre side. Fikse håret lakk.
Den tynne rett hår anbefales for å bruke en hårføner. Sett inn tråder mousse eller skum for å gi volum. Deretter bruker du en rund børste og tørketrommel løft håret ved røttene og fjerne, zahynayuchy enden av stigen inne. Det ferdige legging kan strø lås.
Grooming stige med cholkoyu (foto)

For mellomlangt hår kan du bruke en krølltang, nakrutyvshy dem fuktig hårføner og tørket. Det ser spektakulært hårklipp stige med front tråder lik tildelt voks hår.
Velge riktig stigen lengde tråder og alternativ cholky og rettidig og grundig hår du vil alltid se stilig og elegant.  
Яндекс.Метрика