Sykdommer i lever og galleblære
 Den største fordøyelseskjertelen - en leveren, er det involvert i akkumulering av stoffer som er involvert i forskjellige metabolske prosesser, produksjon av galle som kreves for spaltning av fett.
 Galleblæren ligger i nærheten av leveren og samler galle som kommer fra leveren kanaler. Når kanalene blir tilstoppet galle i blodet, blir betent galleblære.

 Hvordan lever og galleblæren


 Leveren renser blodet av gjenværende blodlegemer av bilirubin, som filtreres og galle, ankommer i galleblæren og i tolvfingertarmen. Så fjernet hun tarmen, med avføring utsatt antiseptisk og malt i grønn farge.
 Sykdommer i lever og galleblæren oppstår når tilstanden i gallegang og parenchymalvevet komplikasjoner og unormalt. Dette kan være forårsaket av inntak av meieriprodukter, fete kjøttkraft, alkohol, eller forårsaker sykdom.
 En del av bilirubin samler seg på veggene i blodkanalene. Evnen til leveren for å behandle stoffer inn i kroppen reduseres. Konsentrasjonen av gallen øker flere ganger, og galleblæren henne flere ganger høyere enn i kanalene. Steiner med bilirubin høsten kanaler i galleblæren, forårsaker lever og galleblære.
 Du må begynne å rense leveren. Tarmen må være ren, ingen forstoppelse, giftstoffer fra leveren skal gå fri. Hvis leveren er en annen, og med den minste størrelsen, forstyrret metabolisme, kroppen begynner å sulte.

 Årsakene til leversykdom og galleblæren


 Akkumulere galle, galleblære regulerer sin bevegelse i sin kanal. Utenfor galle - en bitter flytende gul-grønn. En del av galle som produseres av leveren, er det blod, den andre - ottsezhyvaetsya i galleblæren. Bile blandet med blod inn de organer som tynner ut blodet, slik at det kan passere gjennom de trange fartøy.
 Sykdommer i lever og galleblæren skje i strid med strøm av galle. Dette bidrar til fattige uregelmessige måltider, forstoppelse, smittsomme sykdommer, sykdommer i fordøyelsessystemet og en stillesittende livsstil.
 Hvis leveren er ugunstig, halsen tørrhet oppstår, er smerter i høyre øvre kvadrant. For normal funksjon av leveren til å spise mye frukt.  
Fjerning av galleblærenGalleblæren - litt merkelig organ som ligger i nærheten av leveren og tjener til å samle galle som produseres av leveren. Leveren produserer galle kontinuerlig, uavhengig av om mat kommer inn i magen eller ikke. Noen få minutter etter måltidet galle kommer inn i magen, som fremmer nedbrytningen av fett og absorpsjon av næringsstoffer. Bile fortsetter å strømme inn i magen, så lenge det ikke er mat. I tilfelle avbrudd i mat galle som produseres av leveren fortsetter, men i dette tilfelle den kommer inn i magesekken, og galleblæren. Det fokuserte hun på ny og måltid kommer inn i tarmen hvor fordøyelsen fortsetter.
Dermed spiller denne tilsynelatende små og ubetydelige kroppen en betydelig rolle i fordøyelsesprosessen. Men i akutte sykdommer bør fjerne den umiddelbart.
Grunner for fjerning av galleblæren
Grunner for fjerning av galleblæren, er det mange, den mest vanlige av disse er tilstedeværelsen av en stein.
Hvordan disse bergartene dannet?
Når en person spiser ofte måtte galleblæren for å sende den akkumulerte galle til tarmen. Således er det en liten mengde av galle, som til slutt stagnerer og blir mer konsentrert. Så det gallestein. Derfor er det nødvendig å spise riktig, til stillesittende liv og spise mindre mat som inneholder kolesterol.
Steiner kan danne eller i galleblæren eller galleganger, og hindrer normal utstrømning av galle og forårsaker betennelse.
Tilstedeværelsen av gallestein er tydelig gjennom følgende funksjoner:
- Alvorlig magesmerter,
- Oppkast og kvalme,
- Fordøyelsesbesvær,
- Fordøyelsesbesvær,
- Fever.
Stones forårsake uopprettelig skade på dette organet, det er å strekke, deformasjon, skaper grobunn for utvikling av infeksjoner. Når diagnosen gallestein pasienten umiddelbart foreslå kirurgi for å fjerne galleblæren. Selvfølgelig, i noen tilfeller, kan kvitte seg med steiner uten kirurgi. Steinene av liten størrelse kan bli oppløst av spesialagenter. Men de fleste pasienter etter hvert tilbakefall forekomme. I tillegg kan sykdommen gi komplikasjon og dets bakgrunn kan utvikle seg til alvorlige sykdommer, ødem eller til og med sepsis.
Indikasjonen for akutt kirurgi er risiko for ruptur av galleblæren.

Fjerning av galleblæren

Moderne medisin tilbyr to metoder for kirurgisk fjerning av galleblæren: vanlig åpen måte og laparoskopi.
Laparoskopi er den mest foretrukne fremgangsmåte, fordi etter at den er startet synlige arr og arrdannelse, og pasienter som er klar til å bli sluppet ut til neste dag. Restitusjonsperiode etter en slik operasjon er meget kortere enn de tradisjonelle åpne metoder, og smerte er minimal.
Laparoskopi utføres ved hjelp av spesielle instrumenter gjennom små punkteringer og kutt. En av kuttene innsatte enhet med et lite kamera som lar deg se alle de indre organene zoome inn på skjermen og gjøre separasjon av galleblæren fra andre vev uten store snitt. Etter hans avdeling ta ut gjennom samme snitt. Laparoskopi ender ryddig søm gjort kutt.
Selv om laparoskopi har åpenbare fordeler i forhold til åpen kirurgi, gjelder i noen tilfeller er det ikke mulig. Dette er på grunn av de individuelle egenskaper av organismen, det vil si nærværet av eventuelle kontraindikasjoner for dens gjennomføring. Også laparoskopi ikke forskrives til pasienter som har vært de siste operasjonene i magen.
Hva som skjer i kroppen etter fjerning av galleblæren
Galleblæren - et slags reservoar opphopning av galle. Så hvor skal bort galle, etter å fjerne den?
Funksjonen "tank galle" i dette tilfellet oversatt til gallegangene. De er mye mindre i størrelse, slik at den kan akkumulere en stor mengde av galle. Etter operasjonen, er det viktig å følge dietten foreskrevet av legen din, og dermed unngår opphopning av galle i kanalene. Over tid vil være å strekke galleveier og øke dem i mengder som har lidd glemme kirurgi og ubehag etterpå. Den grunnleggende regelen for postoperativ diett er at i løpet av dagen bør spise små mengder og med korte mellomrom. Dette vil gi galle som produseres av leveren, bor i arbeidet.
Unnlatelse av å følge den foreslåtte kosthold er nervøs med alvorlige konsekvenser. Bile igjen vil stagnere, som aktiverer betennelse og utløse dannelsen av steiner i gallegangene. Spesielt streng diett er nødvendig i de første månedene etter operasjonen.
Eating bør være en brøk (6-7 ganger om dagen i små porsjoner). Et slikt kosthold vil ikke irritere andre fordøyelsesorganer og normalisere funksjon av fordøyelsessystemet som helhet. Anbefalt eliminere fet, tung og krydret mat, bedre å bruke kokt, stuet eller dampet retter. Dessuten er leger rådes til å begrense forbruket av brød, og erstatte den med brødsmuler og salt.
Mulige effekter av fjerning av galleblæren
Vanligvis ubehag etter operasjonen varer bare 1-2 måneder i strengt samsvar med alle medisinske resepter.
Allerede i de første dagene av fravær av galleblæren er tydelig faktorer som:
- Fordøyelsesbesvær,
- Ubehagelig smerter på høyre side under ribbeina,
- Forekomst av angrep av biliær kolikk,
- Tarm dysbiosis,
- En bitter smak i munnen,
- Følelsen av tørr munn,
- Hyppig raping,
- Oppblåsthet,
- Brudd på stolen,
- Frysninger.
Hvis det er en pasient med kroniske sykdommer, slik som pankreatitt, gastritt, kolitt, magesår, sier deres forringelse.  
Behandling av bukspyttkjertel Tradisjonelle metoderUnderernæring, vitaminmangel og, fremfor alt, mikrobiell infeksjon, og kroniske alkohol kommer organer i kroppen - dette er ikke en komplett liste over årsaker til akutt sykdom i bukspyttkjertelen (pankreatitt). Symptomer på betennelse er verkende smerter, som er gitt i korsryggen. Denne sykdommen er ikke ledsaget av halsbrann, noe som er et tegn på ulcus i mage. Fastslå den eksakte diagnosen pankreatitt ved bruk av fysisk undersøkelse, inkludert ultralyd diagnostikk og analyse på dyaplazmu og lipase.
Men det er tradisjonelle metoder for innledende diagnose av sykdommen. For dette formålet pulver tørr stammer bittersøt søtvier tatt 15-20 minutter før et måltid i mengden av klyper, skylt ned med vann. Hvis pankreatitt er til stede, og deretter 10 til 15 minutter i munnen vil smake søtt. Hvis den søte smaken var nesten umiddelbart - kan du begynne å varsle, så det indikerer tilstedeværelse av alvorlig betennelse.
Behandling av pankreatitt
Å kvitte seg med eksisterende brudd som negativt påvirker bukspyttkjertelen, er det nødvendig å opprettholde væske- og elektrolyttbalansen i kroppen. Du kan gjøre dette ved hjelp av de mest vanlige folk rettsmidler - ta frisk grønnsaksjuice plantain, løvetann, mjødurt, sikori, selje te blandet med fersk buljong ris. Har blitt bevist at infusjon av tørkede urter er mindre effektive enn friske grønnsaker juice. Ville planter inneholder langt mer biologisk aktive stoffer de inneholder færre kjemiske grunnstoffer og avgiftning med verdifulle funksjoner enn avlinger. Sammen med fersk juice anbefales å bruke ekstrakter av urter som inneholder egenskaper ynsulynopodobnыe. I små mengder av disse stoffene finnes i nesten alle urter, og en stor andel av dem er i den grønne bønner, etterlater blåbær i mais silke, løvetann rot, burdock rot, nesle blader, etc..d. Verdifulle stoffer til planter som kommer inn i menneskekroppen, blodsukkernivået i betydelig grad redusere.
Personer som lider av pankreatitt, er det en mangel på natrium, kalium og alkali i kroppen, slik at behandlingen vil positivt påvirke mottak alkalisk mineralvann som "Essentuki" og "Borjomi". I behandling av bukspyttkjertelkreft bør aksent på mat - bør det bli skutt, men fullt i kosten bør inneholde proteiner (bønner, fisk, fjærfe) og vitaminer (særlig C og B12), men langt fra animalsk fett bør begrenses. Også nyttig å bruke poteter i sine skinn og bananer.
Folk metodydlya behandling av pankreatitt
Kurere bukspyttkjertelen hjelpe mumien, søt, gymnastikk og kjører. Når betennelse i bukspyttkjertelen blir tykk og rynkete, og mamma - er det beste verktøyet som hjelper segl resorpsjon og fibrose, som den har en oppkvikkende effekt. Shilajit selges i apotek og akseptert i samsvar med instruksen i løpet av 2-3 uker. Også som behandling og forebygging av svinn og komprimering av bukspyttkjertelen eksperter anbefaler terapeutiske øvelser og jogging (minst 20 minutter om dagen) og elting og gni magen hendene klokken. Denne prosedyren bør gjøres like før du spiser.
Hvis pankreatitt er veldig god havremel pudding. For å gjøre det være en halv pakke med havregryn helle i en kjele og hell 1, 5 liter varmt kokt vann og la stå i et par dager på et varmt sted for skisanie. Væsken skal renne, satt i brann og kok til tykk under omrøring (dette er bare et par minutter etter koking). Deretter gelé bør settes til side, kjølig, tilsett melken til en kurs på 1: 1, og drikke et glass 3-4 ganger om dagen.
Normalisere funksjon i bukspyttkjertelen hjelp hvitløk. Denne behandlingen er veldig enkelt - hvitløk bør brukes daglig. Det faktum at næringsstoffene hvitløk bidra til utvikling av magesyren, mangel på noe som fører til pankreatitt. Hvis du kombinerer bruken av hvitløk diett, deretter seks måneder kan ha at andre pasienter pankreatitt kan ikke selv putter i munnen.
Effektive kostnader for behandling av kreft i bukspyttkjertelen
Ved behandling av kronisk pankreatitt lindre pasientens tilstand kan være forskjellige urter som kan deles inn i tre grupper:
- Anti-inflammatorisk (ryllik, kamille, evig, johannesurt)
- Antispasmodic (oregano, estragon, søt, mynte);
- Stimulere reheneratornuyu funksjon i bukspyttkjertelen (aloe, tørkede blomster, plantain).
Av disse plantene kan forberede neste verktøy som vil lette smerter og redusere betennelser. For å gjøre denne samlingen tar vi fra hver gruppe to arter - evig og plantain, estragon og mynte, kamille og ryllik. Hver urter ta 1 ts, rør og 3 ts den resulterende samling hell 500 ml kokende vann, legg på et varmt sted og insisterer omtrent en time. Den resulterende infusjon bør drikke tre ganger om dagen før måltider med 1/3 kopp i 3 uker.
I behandling av kronisk betennelse i bukspyttkjertelen er svært nyttig fytosborы, lindre hevelse, har anti-inflammatorisk, og vitrohonni sokohonnыmy, antispasmodic egenskaper. Utarbeidelse av en slik samling vil du trenger: sikori rot - 2 deler mais silke - 2 biter av frukt -1 fennikel, anis frukt - en del burdock rot - en av plantain lanceolate - Del 1, havre halm (grønn) - en del holmove Salt - Del 1, del -1 solodushka golden, blomstrende topper av malurt, burot - Del 1. Tilberedning: Finhakk alle ingrediensene og bland - hvis vekt syk person mindre enn 60 kg, 1 ss. spoon blanding brygge i 500 ml kokende vann, hvis vekten mer enn en 5-2 århundrer. spoon blanding av 500 ml kokende vann. La stå en time, deretter press. Ta infusjonen bør være 20 minutter før måltider tre ganger om dagen. Opptak Course - 1, 5 måneder.
I behandling av kronisk pankreatitt effektive tiltak gir følgende folkemedisin med groblader. Bladene av plantain - 4 deler, buckthorn bark olhovidnoy - 2 deler, roten sofaen - 5 deler, burdock root - 4 deler, etterlater medisinsk salvie - en del blad blåbær - 3 deler linfrø - 3 deler, fennikel frukt hage - 2 deler thoroughwax bahatodrotova - 5 deler linfrø frø - 3 deler urt Polygonum fugl - 2 deler gress rackwheel sent - 2 deler løvetann - Del 4. Alle ingrediensene til å blande 2 ss.l. samling for å fylle en termos 500 ml kokende vann, tett skru og sette sette over natten (8-10 timer), deretter tappe. Infusjon av en slik avgift bør tas i ½ kopp varm i 20-30 minutter før måltider 3-4 ganger om dagen. Løpet av behandlingen er to måneder, så må gjøre en to-ukers pause og gjenta. Varigheten av behandling med dette folkemedisin avhenger av stadium av sykdommen, men hvis du ønsker å fullt kurere, bør infusjonen brukes innen 2-3 år. Hvis du ikke kan finne en komponent samling, er likevel verdt å gjøre uten det suppen. Definitivt, vil det være bedre enn absolutt nekte slik behandling.
Forebygging av betennelse i bukspyttkjertelen
Kronisk sykdom kalt kronisk tilbake og at det ville forfølge menneskelivet, men i hans makt for å lære å leve med denne sykdommen i verden. Under langvarig remisjon nesten alle kronisk sykdom ikke er bekymret syk.
Den beste forebygging av kronisk betennelse i bukspyttkjertelen er kosthold. Ingen medisin i verden er i stand til å hindre forverring av pankreatitt hvis dietten ikke er observert. Alvorlighetsgraden av kostholdet bør avhenge av egenskapene til sykdom, for eksempel, er noen nok til å eliminere fra kostholdet til de fleste fet og krydret mat, og noen etter to eller tre nøtter spist tjener en annen akutt anfall av betennelse i bukspyttkjertelen. Så alvorlighetsgraden av diett bør bare velges individuelt. Men det er vanlige matvarer som ikke er nødvendig å bruke ikke bare lider av betennelse i bukspyttkjertelen, men helt friske mennesker. Dermed røyking, alkoholmisbruk, sterk kaffe og te, samt bruk av fet, stekt, røkt og krydret mat kan godt provosere angrep av pankreatitt. Bukspyttkjertelen, som alle vitale organer liker ikke denne maten som utløser utviklingen av fedme.
For å hindre forverring av pankreatitt folke leger anbefaler å spise tyttebær (du kan med honning) i en håndfull før måltider tre ganger om dagen. Også, for forebygging av tilbakefall til å drikke infusjoner laget av tørkede blåbær blader. Det bør være 1 ss bladene hell 500 ml vann og kok opp. Så gi medisiner for å sette mot, belastningsskader og ta 30 minutter før måltider for ½ kopp i 2 uker. Langvarig sykdom vel å trekke ut fra bladene av Banan, bør det brygge te - 1 ts tørre Banan helle et glass med kokende vann. Denne behandlingen er god, ikke bare for kreft i bukspyttkjertelen, men også for lever og nyrer.  
Яндекс.Метрика