Behandling av nyre folk rettsmidlerDet faktum at nyrene er det viktigste organ, kjent sannsynligvis til alle. Men dårlig kosthold, dårlige vaner, langvarig hypotermi, mangel på mosjon og andre vanlige årsaker føre til det faktum at en av tre av oss har til å møte før eller senere med nyresykdom. Dessverre er disse sykdommer er ofte vanskelig å behandle og blir kroniske. Hvis du ikke liker inntak av legemidler som kan påvirke driften av andre systemer, kan du prøve å bruke folk rettsmidler, helbredende kraft som testet i århundrer. De er ikke bare sparer våre fjerne forfedre av de alvorlige konsekvensene av slike sykdommer.
Fremgangsmåter for behandling av pyelonefritt
Pyelonefritt kalt inflammatorisk nyresykdom, som er bakterie i naturen og ledsaget av lesjoner av slimhinnen i nyrebekken og kan senere spres til kortikale lag. I dette tilfelle er det tilrådelig å begynne behandlingen så tidlig som mulig for å unngå overføring av sykdom i langsom fase. Denne folk healing metoder er ofte ganske effektiv. Først, er det nødvendig å fullstendig eliminere krydder, krydder, sur, krydret og salt mat som pinne til en streng diett, eller behandling vil ikke ha den ønskede effekt. Det er strengt forbudt å drikke kakao og drikke som er fullt kompatible med bruk av folk rettsmidler, ikke spiser kjøtt og fisk buljonger.
I den akutte fasen av sykdommen anbefales innholdsrik spyling av urinveiene, så det er nødvendig at nyrene per natt avholdes minst 2-2, 5 liter av noe væske. For dette formål egner seg vann med tilsetning av sitron eller mineralvann uten gass. Hvis den daglige mengden av urin er minst 2 liter, dvs. nyrene fungerer normalt, er mengden av fluid kan ikke være begrenset. Hvis imidlertid hemmet strømmen av urin, bør man redusere mengden av drikke. Først bruker diuretika, deretter en spesiell diett (№ 7a), gradvis utvide diett og gi ham mer protein og karbohydrater.
En vesentlig del av behandlingen for pyelonefritt er en vegetabilsk melk-diett. Når pyelonefritt showet meieriprodukter, og magert kjøtt (for eksempel fugl eller kanin). Retter beste dampet bruker vegetabilsk eller smør. Siden behandlingen av sykdommen bidrar til å eliminere salter av kalium og andre næringsstoffer, bør pasienten inkluderes i kostholdet ditt så mye vitamin produkter. Disse inkluderer aubergine, bakt potet, melon, solbær, vannmelon, honning, aprikoser, rosiner, agurk, squash, persille.
Svært ofte, betennelse i urinsystemet på grunn av tilstedeværelsen i kroppen andre foci av kroniske infeksjoner som forårsaker vanlige sykdommer, slik som tannråte, kolecystitt, tonsillitt, adneksitt. Også, forebygging av pyelonefritt omfatter tidlig behandling av akutte respiratoriske infeksjoner og sykdommer i mage-tarmkanalen, slik som fordøyelsesbesvær eller forstoppelse.
Blant folk rettsmidler som brukes i pyelonefritt, de vanligste er:
• To kopper hakkede pære blader som er høstet i juni og tørket i skyggen, helle to kopper vann bare for å koke og koke i 10 minutter. Sil infusjon, drikker den på 0, 25 kopp fire ganger om dagen.
• Fra pyelonefritt kan bli helbredet ved hjelp av tørre akasie blomster: et glass av rå helle bare kokt vann, insisterer og drikke te på tom mage flere ganger om dagen. Etter 10 dager med infusjon bør avbryte medisiner for 10 dager, hvoretter prosedyren gjentas. Dette er en av de mest effektive hjem rettsmidler for denne sykdommen.
• Positiv effekt på nyrefunksjonen gir lyng. 2 ts tørket urt helle to kopper vann bare for å koke og la stå i en time. Deretter infusjon av belastning og drikke bør være svært små slurker i løpet av dagen.
• En av de mest effektive middel for å håndtere pyelonefritt er furu bad. For denne brygge furu grener i bøtte (vann skal dekke). De bør sette mot i minst 10 timer, så den resulterende infusjon helles i karet. Å kurere nyre slike bad bør tas for 8-15 minutter. Gjør denne prosedyren for 12-15 dager.
• Mye brukt i behandling av nyre propolis. Kuren av pyelonefritt helle 100 g propolis alkohol (antall omtrent en halv liter) og la stå i 18 dager i et sikkert beskyttet mot lys. Hver dag, riste, deretter press og drikke en teskje dividere mengden av to eller tre. Drikk varm melk infusjon bør være: denne metoden for å håndtere sykdommen er mest øm.
Hvordan å behandle urolithiasis ukonvensjonelle måter
Dessverre er nyrestein funnet i statistikken hver tredje person. Urolithiasis blir straffet for et normalt liv som en subakutt fasen er preget av kjedelig smerter i korsryggen, som kan forverres etter trening og lang avstand. Ved fravær av adekvat behandling kan føre til nyrekolikk, ledsaget av akutte smerter, kvalme og oppkast, og representerer en fare for menneskeliv.Det er bedre å ikke ta med dette og prøve å fjerne nyrestein ved hjelp av tradisjonelle metoder:
• Blant de mange fantastiske måter å fjerne steiner kan identifiseres som følger: I løpet av uken drikke te vanndrivende urter, for eksempel Johannesurt, mais arr, hofter og fersk juice fra ulike frukt og grønnsaker. Deretter legger du et glass juice eller urte infusjon av fem dråper av 2, 5% olje gran, som fremmer oppløsningen av sand og steiner. Denne drinken skal konsumeres før måltider tre ganger om dagen i en uke. Utseendet av sediment i urinen indikerer suksess for behandling, utdanning begynne å oppløse uønsket og utskilles fra kroppen. Etter en to-ukers pause, kan kurset bli gjentatt.
• En av de enkleste rettsmidler som du kan prøve å fjerne nyrestein er epleskall. For dette formål blir det tørket og deretter knust til et pulver. Et par teskjeer blanding helte kokende vann. Fylle en te tar ca 20 minutter. Nå er han helt klar for bruk.
• De vanligste metodene inkluderer den populære mottak av vannmelon frø, tidligere overført til pulverisert tilstand. Ta en sammensetning av tre ganger om dagen i to uker, noe som resulterer i en fullstendig rengjøring av nyrene og urin stein sykdom retreats.
• Herbal meget effektiv i behandling av nyresykdommer, spesielt urolithiasis. De har blitt brukt i århundrer som en medisin for alle hørt om. Veldig populært i dette tilfellet er en blanding av oregano og kjerringrokk, som skal ta 100 g og 75 g frø av vill gulrot. Alle komponentene blandes, deretter 3 ss av samlingen er plassert i en termos og helte tre kopper nybrygget varmt vann. Morning sammensetning filtrert og delt opp i fire like store deler. Å kvitte seg med smerter i nyrene infusjon drikke en time før måltider fire ganger om dagen i hele ti dager.
• Overraskende, kan hjem rettsmidler brukes til forebygging av urolithiasis. Disse inkluderer følgende måte: fersk hjemmelaget egg kveld helle et glass vann slik at det dekker det helt. Morgenen bryte egg og hell i en bolle, og bland den med vann og infunderes juice hentet fra en sitron. Drikke struktur faste i tre dager. Hvis du bruker den til medisinske formål, ikke slutte å ta det for en uke.
Hvor nyttig alternativ medisin i tilfelle av hydronefrose
Kalles hydronefrose problemer med vannlating på grunn av delvis eller full forlengelse boller og kopper renal utskillelse, noe som skyldes funksjonssvikt kan ikke finne utgangen.Med en slik godbit nyresykdom anbefales på følgende måter:
• Ta kjerringrokk gress Adonis, bearberry, bjørkeblader, brennesle og korn havre i mengder av 1: 1: 1: 1: 3: 1. Crush samling i en kaffekvern eller kvern og et par spiseskjeer hell en halv liter kokende vann. Blandingen bør stå i en termos over natten. Drikk tredje cup noen få (3-4) en gang om dagen. Den helbredende effekt som gir mottak av infusjonen på nyre hindrer ikke honning, syltetøy, sukker, betydelig forbedre smaken av drikking.
• Med hjelp av kompleks handling kan identifiseres bearberry, som har anti-inflammatorisk, vanndrivende, snerpende og beroligende egenskaper. Å gjenopprette fra hydronefrose, bør en spiseskje av denne urten lage et glass vann bare for å koke og la stå i en halv time. Ta en spiseskje betyr omtrent fem ganger om dagen i 30 minutter etter å ha spist.
• Pasienter nyrer ofte kan behandles med multi-gress. For eksempel kan du ta like kamille blomster, blader, bringebær og bjørnebær, storfe, knotweed, blomst Filipendula, nyre te og søt flagg rhizom. Et par spiseskjeer av denne samlingen, som forhånds knust, hell en liter kokt bare vannet og stå natten over i en termos. Drikk infusjon av 100-150 ml i omtrent en halv time før et måltid, gjør det nyrene å fullt spille sine roller i urinen.
Hvordan å behandle nyre Nephroptosis
Nephroptosis - er utelatelsen av nyrene som kan oppstå under svangerskapet på grunn av fysisk overbelastning, plutselig vekttap, lumbale skader.For behandling av denne sykdommen, kan du bruke følgende oppskrift:
• En ts tørket kjerringrokk helle et glass kokt vann bare la det brygge og drikke drikken alle fikk infusjon i løpet av dagen. Helbredende effekt av denne urten for nyre kan du raskt bli kvitt Nephroptosis.
• Ikke akter så gode hjemme rettsmidler for å hjelpe med nyresykdom som bad. Samle og tørr i solen blomster og blader av artisjokk. 3 ss hakket plante pulver og hell en liter kokt vann bare. Vente en halv time, sil og hell infusjon i et varmt bad med en temperatur på ca 38 grader. For ikke å forstyrre nyrene, bør for eksempel badet ikke være mer enn 10 til 15 minutter.
• Bland i like proporsjoner nepeta, salvie, nellik, repeshok, sitronmelisse og johannesurt. Veldig nøye male, deretter en spiseskje med denne samlingen å helle et glass vann bare for å koke. Blandingen bør stå i en termos for et par timer. Alt innhold bør drikke i løpet av dagen i doser. Tykk, resterende i en termos, pakk i cheesecloth og plasser i nyrene, på nedre del av magen. Dette er en av de fineste verktøy som kan brukes i andre sykdommer i urinveiene.
• Hver dag lå på magen i nyrene er ikke veldig stor last (for eksempel en pose med korn), masse som ikke overstiger 3 kg. Ligge urørlig i denne posisjonen du trenger hver dag i tre timer.

Hvordan hjelpe en pasient med nyresvikt

Nyresvikt - det er en farlig tilstand der nyrene ikke klarer å oppfylle sin praktisk funksjon: mengden av urin skilles ut i kroppen akkumulerer giftstoffer og avfall, knust vann og elektrolyttbalanse. Det er ofte observert i denne sykdommen ødem, som kan fjernes helt ved hjelp av metodene av tradisjonell medisin.Blant disse er de følgende:
• Veldig bra for nyresykdom med bruk av avgifter, som inkluderer burdock. Hans omhyggelig malt i en morter for å oppnå et pulver, blir en spiseskje som brygget i et glass med meget varmt vann. Infusjon igjen over natten, og neste dag, drikke et par teknikker. Vann er bedre for ham å ta forhåndskokt og samles, og en enkeltdose bør ikke overstige mengden urin som produseres i løpet av en enkelt vannlating, eller i nyrene kan oppstå alvorlige brudd.
• Du kan lage et anstrøk av Echinacea, som er nyttige egenskaper for nyre har lenge blitt bevist. Dette bør ta 50 gram tørkede urter, hell en liter alkohol eller vodka og sted i et mørkt og kjølig sted for to uker. Periodisk riste beholder med skjær. Deretter press løsningen og drikke det tre ganger om dagen, 10 dråper, kaster dem i kokende vann.
Tradisjonell medisin og nyrekreft
Selv om nyrekreft - er det nesten en dødelig sykdom, og det kan neppe bli kurert bare av medisiner alternativ medisin, ikke rush å gi opp.I de tidlige stadiene av pasientens tilstand kan bli løst på følgende måter:
• Utarbeide en menighet ta Rhodiola rosea, fjellklatrer fugl, Kløver peon, celandine, sopp vekster, knute av hoggorm, søt flagg rot, brennesle og kjerringrokk i forholdet 2: 2: 5: 5: 5: 3: 3: 2 : 2: 2. Ta en spiseskje av kokte blandingen, som helles i 200 ml vann bare til å koke. Insistere halv time og deretter ta opp til fire ganger om dagen i flere måneder strengt til mat.
• I onkologiske sykdommer i nyrene kan hjelpe blanding av einer, calendula, Cocklebur, vintergrønne, Boudreau, bedstraw sant, bergenia og oker i forholdet 3: 4: 2: 3: 4: 6: 2: 3. En teskje samling hell 200 ml bør bare koke vann, la det og ta standpunkt i løpet av dagen. Gjenta for 4 måneder.  
Яндекс.Метрика