Hvorfor ikke har eggløsning? De viktigste grunnene
 Som du vet, er prosessen med eggløsning alltid forbundet med menstruasjon. Men legene sier det kan ikke skje hver gang etter en måned. Betyr dette at tilstedeværelsen av en alvorlig sykdom eller bare noen små "problemer" i kroppen? Hvorfor ikke har eggløsning?
 Oppvekst
 Det bør bemerkes at i ungdomsårene eggløsning begynner ikke på samme tid, når og menstruasjon. Og grunnen er at på dette tidspunktet uregelmessig menstruasjon, som resulterer fra lave nivåer av hormonet østrogen. Stabilisering prosessen kan ta flere år, hvor modnes hormonelle systemet. Mangel på østrogen kan forklare den manglende eggløsning i voksen alder. Når dette hormonet mangler, sykle slips, trenger egg ikke har tid til å modnes. Derfor oppstår den samme eggløsning. Vanligvis utsatt er de kvinner som sykler eller mindre 21 dager eller mer enn 35 dager.
 Når manglende eggløsning - er normen?
 Fravær kan være normen, ikke bare i ungdomsårene, men under graviditet og amming, og overgangsalder. I tilfelle av graviditet forekommende hormonelle endringer og østrogennivået faller, i motsetning til andre hormoner som er nødvendige for kroppen. Manglende eggløsning under amming har også en fysiologisk forstand. Kvinners kropp trenger tid til å utvinne ressursene etter fødselen. Derfor er unnfangelse vanligvis forsinket i flere måneder.
 Vel, ikke hvis menopause er bare opphøre eggløsning, menstruasjon, men generelt. Det er absolutt ikke umiddelbart, men gradvis. Men jevnt fallende østrogennivået og eggløsning hos kvinner kan stoppe for et par år før overgangsalderen.
 Hormonelle legemidler
 Hormonelle stoffer vanligvis inhiberer funksjonen av hypofysen og hypothalamus. Så selv etter at en kvinne slutter å drikke disse pillene, kroppen trenger litt tid til å gjenopprette det ønskede nivået av østrogen. Noen ganger avskaffelsen av disse stoffene fører til uregelmessig menstruasjon, også spiller en rolle. Det er derfor å ta disse stoffene og deres avskaffelse kan oppnevne en lege og bare etter en passende undersøkelse.
 Andre årsaker til manglende eggløsning
 Det er mer alvorlige grunner. Dette er som regel hormonell ubalanse. Noen ganger kan det være midlertidig, for eksempel, hvis forårsaket av klimaendringer, reise og en sterk fysisk anstrengelse eller stress.
 Men vanligvis når vi snakker om store belastninger, mener profesjonell idrett. Her kombinerte flere faktorer - og svingninger i kroppsvekt (muskelvekst), og stress, og endringer i skjoldbruskkjertelen funksjon.
 Det er mer forstyrrende faktorer. Det kan være skjoldbruskkjertelen eller binyrene, ulike betennelses gynekologiske sykdommer, økt intrakranielt trykk. Ikke glem at abort eller ufrivillig abort (dvs. abort) også føre til hormonell ubalanse.
 Å finne årsaken?
 Finn ut først etter grundig undersøkelse. Vanligvis, disse inkluderer ikke bare laboratoriestudier, men ultralyd. Som et resultat, kan legen bestemme hvorfor - for eksempel helt kan utvikle follikler. Det er andre mellomliggende alternativer. Behandling legen kan oppnevne bare etter vil bli installert fravær av eggløsning.
Blodpropp under menstruasjon
 Vi må slå alarm hvis blod under menstruasjon og utgitt oftest ledsaget av utløserpropper? Rensing kroppen av kvinner skjer hver måned hvis ingen befruktning, og månen - en blanding av sekresjon kjertler i livmoren, vaginalt epitel og biter av livmorslimhinnen og blod. I konstant bevegelse utslipp skje jevnt, og under hvile (søvn, batteriet i sittende stilling), blod stagnerer, rullet opp inne i skjeden og går propper. Legene kaller data tildeling tilbrakt tett materiale som produserer egg.
 Blodpropp i måneden - er normen?
 Man kan ikke snakke om endringer i kvinner med rikelig og tykke sekret i perioden. Propper kan produseres hvis blod enzymer ikke gjøre det til slutt virket, er deres farge vanligvis mørk brun, tekstur som minner om fersk lever. Gynekologer vurdere tildeling av klynger med normal blødning prosess.
 Variasjoner i månedlig flyt kan føre til prevensjonsmidler - intrauterin enhet, deretter månedlig følger en lengre periode, og blodpropp skje mer enn vanlig.
 Ikke vær redd, sammen med klumper du mister mye blod, menneskekroppen - en vilkårlig mekanisme som regulerer alle funksjoner av systemer og menstruerende kvinne er å miste så mye blod, hvor mye ekstra råvarer for foregående måned.
 Under stress og tretthet av menstruasjon hos kvinner kan gå mer enn vanlig, da den er ledsaget av generell tretthet og tap av styrke, men når nervesystemet returnerer til det normale, månen er i samme modus.
 Endringer i menstruasjonssyklusen
 Hvis kvinnens menstruasjonssyklus ikke er avvist, er avsetningen ikke ledsaget av noe annet enn blodpropper som forårsaker for bekymring. Men hvis smerte symptomer det ville være en kvinnes sykdom.
 Gjennom menstruasjon kan påvirke abort, høyt alkoholforbruk, røyking, ulike smittsomme kjønnssykdom. En lege kan fastslå den eksakte årsaken til sykdommen ved blod, smøre og ultralyd. Til sykdommen ikke er gått inn i kategorien av kronisk, trenger tid til å se en lege.
 Hvis hver gang siden ungdomsårene, menstruasjon du er lang og smertefull, krever diagnostikk av indre organer. Nå begynte å dukke opp sykdommer som bend livmor (medfødt sykdom når partisjonen provoserer stagnasjon av blod inni), dannelsen av interne blodpropp, svulster som forårsaker blodpropp under menstruasjon.
 Du bør tenke på å gå til legen hvis skjeden var en stygg lukt med utslipp som ikke menstruerer.
 Dette tyder på alvorlig patologi i urinveiene. Tidlig i svangerskapet kan oppstå spontan abort (kvinne og har ingen anelse om at hun er gravid, siden ingen forsinkelse), så hvis du sist måned lenger enn vanlig, og er ledsaget av gulaktige klumper, bør du ta kontakt med din gynekolog for å gjennomføre rensing av livmoren, hvis syklusen stopper.
 Behandling rikelig sekreter under mensen
 For alvorlig patologi reproduktive systemet kan du trenger profesjonell hjelp, før kirurgi. Først vil du bli bedt om å hysteroskopisk og hysterohrafycheskoe undersøkelse.
 Dersom avvik i de indre organene ikke, finn ut om unormalt i det endokrine systemet, samt økte hormoner påvirker kvaliteten av menstruasjonssyklusen.
 Bør ta hensyn til hvordan menstruasjon og å se en lege hvis:
 - Rikelig utflod fra tilstedeværelsen av blodpropp deg første gang;
 - Hvis du føler mangel på energi, eller omvendt, veldig sint;
 - Hvis det var en stygg lukt, svie og kløe;
 - Hvis, i tillegg til blødning, finner man klumper av grått og gult.
 Under menstruasjon prøve å redusere fysisk anstrengelse, eller løfte tyngdekraften til å ikke provosere alvorlig blødning.  
Hvorfor kan ikke svømme under menstruasjon
 Hver måned i livet til hver kvinne kommer det en spesiell periode, som varer fra tre til sju dager. Denne periode kalles menstruasjon. På den ene side er denne prosessen svært viktig, fordi på grunn av den måne kvinnens kropp er fullstendig tømt. På den annen side kan levere månedlig ubehag mange kvinner.
 Under menstruasjon kvinner er forbudt fra å gjøre en masse ting, da dette kan føre til uønskede konsekvenser. For eksempel er det på dette tidspunkt ikke er lov til å bære tunge gjenstander, da dette forbedrer blødning og forekomsten av ulike lidelser i kroppen.
 Også under menstruasjon er ikke anbefalt mosjon og hele belastningen kroppen. Tvert imot, er det best å bruke disse dager som mulig hjemme, gjøre husarbeid rolig.
 Ofte kan du høre, for eksempel, mor eller bestemor som under menstruasjon ikke kan svømme. Mange spørsmål hvorfor kan ikke svømme under menstruasjon?
 Snakker av bading på badet, så det er ikke en beslutning-sjel. Hygiene er viktig til enhver tid av livet og kvinner trenger å ta en dusj hver dag, men opptak av badet, det vil si, liggende i vannet, du glemmer. Håret bør tas etter hver endring pads.
 Som for å ligge i varmt vann, under menstruasjon er som bidrar til åpning kraftig blødning. Noen gynekologer tillate deg å ta et varmt bad, men varigheten av behandlingen bør ikke overstige 20 minutter. Men det er viktig å vite at sterke magesmerter, intens blødning under menstruasjon automatisk føre til et forbud mot bading i denne perioden. Overtredelse av dette forbudet er ofte bidrar til eggstokkreft apopleksi og andre sykdommer.
 Måter noen kvinner prøver å fremskynde den kommende måneden eller omvendt, for å sette dem når du drar på ferie på sjøen. Og ikke rart: Hvem ønsker å sitte på stranden og se på folk svømming i det varme havet, uten å ha muligheten til å gjøre det samme?
 Så hva tror ekspertene om bading i sjøen i denne perioden? De anbefaler om mulig å unngå bading i sjøen under menstruasjon, men dette er ikke alltid mulig. Deretter velger den mest rent badevann eller rene deler. Hvis du bryter denne anbefalingen da er en risiko for smitte inn i kroppen som påvirker de "kvinners" helse.
 Forresten, er strengt forbudt å gå i vannet segl. Hvis du bestemmer deg for å svømme, for eksempel en ren elv, sørg for å bruke en tampong. Og når han nabubnyaviye, må den erstattes av en ny, og deretter kan du fortsette bading i dammen.
 Det er bemerkelsesverdig at noen leger generelt forby svømme under menstruasjon, mens det ikke spiller noen rolle om dammen ren eller ikke. I alle fall kan svømme lette oppføring av smitte gjennom kjønnsorganer, fordi på den tiden kvinner immunitet er svekket og kan ikke motstå. Så før du bade, bør du kontakte lege.  
Яндекс.Метрика