Kan jeg bli gravid etter en abortFor mange kvinner pekt på det faktum at abort etter å bli gravid er ganske vanskelig. Gynekologer også før du bruker abort advare pasienter som fortsetter å bli gravid er ikke lett. Pluss etter abort er gjort, muligheten for tumor smittsomme sykdommer.
Kan jeg bli gravid etter en abort
Å gjenopprette fruktbarheten etter abort gjort noen kan trenge mye tid og krefter, andre kan bli gravid igjen etter elleve dager, og noen kan sette alle infertilitet. Alt dette er veldig individuelt, men man definitivt bevist. Infertilitet etter abort refererer kun laget i 10% av tilfellene. Mest fruktbarhet brutt, og hun mister evnen til å bli gravid etter første abort. Nå, når medisin gikk langt frem vi har fått noen måter som du kan avbryte svangerskapet. Blant dem er en mer skånsom måte, men til tross for dette, kan ingen måte ikke garantere hva fruktbarhet raskt gjenopprette og komme neste graviditet.
Årsaker til infertilitet følgende en abort kan være gynekologiske sykdommer eller feilaktig utført abort. Sjansene for å bli gravid igjen etter en abort er direkte avhengig av metode for abort. For eksempel, hvis abort er utført kirurgisk, da denne metoden er fortsatt svært farlig for senere graviditet. Denne metoden for abort, sammenlignet med å forårsake alvorlig skade indre lag av uterus. På grunn av disse skadene egg ville være vanskelig å re-feste til livmorveggen. Hvis egget klarte likevel å liksom festet til livmorveggen, kanskje i fremtiden kan det være andre problemer som fosterunderernæring. Det faktum at sjiktet av uterus er spesielle fartøyer som frakter mat til placenta, men dersom integriteten til beholderen brutt, maten er defekt fosteret. Det kan være et resultat av abort abort. Alt på grunn av det faktum at livmorhalsen er skadet etter abort ikke vil være i stand til å holde frukten.
Det er en annen form for abort - medisinsk abort. En slik abort utføres på svært små svangerskapet, er det da mulig å klare seg uten kirurgi. Mye av forskningen, og de viste at i fremtiden etter medisinsk abort er fortsatt mulig å bli gravid, men ingen hundre prosent garanti kan ikke gi.
Hyppig under svangerskapet er - Rhesus konflikt. Kvinner som har en negativ Rh faktor abort generelt ikke anbefalt. Hvis en kvinne med en negativ Rh faktor vil gjøre abort, og senere blir gravid og fosteret vil være positiv blodtype, antistoffene forblir i blodet hos kvinner etter abort kan destruktivt påvirke fosterets blodceller. Sjansene for å bli gravid etter en abort i disse kvinnene er mye mindre. Forresten dette kan forårsake infertilitet hos par hvor Rh blod faktor er annerledes.

Hvordan å bli gravid etter en abort

Til igjen etter spontanabort, å bli gravid er svært viktig å overvåke deres helse og søke medisinsk hjelp. Gitt det faktum at infertilitet bare satt i 10% av tilfellene er derfor mulig graviditet med 90%. Så ikke benekte det faktum at du kan bli gravid på den ellevte dagen etter abort. Hvorfor det? Det faktum at den første dagen etter abort, det være seg spontan eller medisinske, regnes som den første dag av menstruasjonssyklusen. Så vil om elleve dager kommer når eggløsningen og i denne perioden vil ubeskyttet samleie, er mulig graviditet.
Etter abort, til den beste neste dag besøke en gynekolog. I resepsjonen, vil gynekologen undersøke tilstanden til livmoren og er i stand til å anbefale forebyggende tiltak som vil spare deg fra betennelse. Hvis du etter seks måneder for å prøve å bli gravid resultatene ikke vil, må du besøke en gynekolog og sørg for å minne ham på forrige abort. Mest sannsynlig vil han henvise deg til noen diagnostisk undersøkelse for å påvise sykdom.
Du trenger ikke å tenke på slike ting som evnen til å bli gravid etter en abort, er det bedre å beskytte seg populære prevensjonsmidler. For eksempel p-piller, som i dag er ganske stort utvalg. Disse p-piller er reproduksjoner av systemet mye enklere enn abort.  
Fjerning av livmor konsekvenserLivmor - en glatt kropp, som utvikler embryo og foster er klekking. Livmoren er plassert i midten av bekkenet.
Ofte finnes denne operasjonen i kvinnekroppen som hysterektomi eller hysterektomi. En lignende operasjon for å fjerne livmoren gis i tilfeller der det er en trussel mot en kvinnes liv. Operasjonen med å fjerne livmor holdes i tilfelle av en alvorlig kreft. Hvis hun krysset grensen fertil alder, deretter en hysterektomi kan oppnevne på disse neglisjerte sykdommer: tilbakevendende fibrose, endometriose og lang intracavitary polypose.
I utgangspunktet konsekvenser hysterektomi i slike tilfeller ikke fører til store endringer og forstyrrelser i kroppen og hormoner stabilisere seg over tid (hvis ikke fjernet eggstokkene). Hvis alvorlige sykdommer som livmorhalskreft, i de fleste tilfeller, fjernet alle seksuelle kraft, livmor, eggstokker og eggstokker. Da være en lang tid til å ta smertestillende som smerte kan bli følt i år etter operasjonen. Det hysterektomi i hvilket snittet kropp og cervix.
Flere år siden, den vanligste metoden var abdominal kirurgi. På denne måten kan et stort innsnitt ble gjort på den fremre vegg av buken. Abdominal metoden krever en lang rehabiliteringsperiode, mens under drift kan skade andre organer. Mulig risiko for tromboembolisme og forstyrrelse av lipid metabolisme. Selv om denne metoden er brukt på det nåværende tidspunkt ikke akseptere transaksjonen på denne måten. I abdominal metode er det to metoder for hysterektomi, hysterektomi uten åpning i buken (også kjent som vaginal hysterektomi) og laparoskopisk metode.
Vaginal hysterektomi metode
Med denne fremgangsmåte for hysterektomi snitt i toppen av vagina. Gjennom dette snitt krysser lege forhold, holder uterus, eggledere og blodkar. Tross alt prosedyrer livmor utgivelse fra elementene, det er fjernet gjennom et snitt i skjeden. Operasjonen varer i gjennomsnitt 1-2 timer. Etter denne operasjonen er et lite arr.
Laparoskopisk hysterektomi metode
En av de moderne metoder for hysterektomi. I en liten åpning i bukhinnen er inngått med et tips laparoscope, som er et høydepunkt. Kirurgen kommer inn via CCTV på rett sted (hvor er livmoren) spesialverktøy liten størrelse. I en annen sammenheng komprimert mage blodkar og livmor fritatt fra all kommunisere, og deretter går gjennom skjeden.

Endringer i kroppen etter hysterektomi

Hva skjer endringer etter hysterektomi? Selvfølgelig, etter at en slik operasjon endrer en kvinnes liv, og dette skyldes ikke bare til gjenopprettelse av den fysiske siden av kroppen, men også psykologisk. De viktigste effektene observert hos kvinner etter hysterektomi:
blødning i 3-4 uker hvis de ikke stopper et alvorlig tegn på at ikke bør ignoreres;
smerten i lang tid, som oppstår på grunn av adhesjoner og arrdannelse.
Rehabilitering og utvinning fra kirurgi for å fjerne livmor hos kvinner er hver individuelt, avhengig av fysiologien av kroppen. Det er tilfeller som oppstår etter operasjonen sterke smerter, ledd begynne å fester og bli betent, er det alvorlig blødning, feber, frysninger, brudd under urinering, samt betennelse i inguinal lymfeknuter. Når slike symptomer bør ikke tenke at dette er en normal tilstand og tegn etter operasjonen, bør du straks oppsøke lege.
Også det er komplikasjoner med de fysiologiske effekter etter hysterektomi. Under operasjonen fjerner en total hysterektomi lymfeknuter og koblinger som støtter livmor og eggstokker. Således bekken del av en dreining som endrer posisjonen til tarm og blære. Følgelig er det en fiasko, bekken musklene blir svake og kan ikke støtte vagina. Tildele rehabilitering av Kegel øvelser for å styrke bekkenbunnsmuskulaturen. Hvorfor skal styrke bekkenmusklene? Så hensikten med disse øvelsene er å styrke intime muskler selv, uten innblanding av underverdenen.
Det er tider når kirurgi er nødvendig ikke bare for å fjerne livmor og eggstokker, men da det er store problemer og konsekvenser. Krasjer viktige hormoner - østrogen og androgener. Østrogener - hormoner som er ansvarlig for utvikling av kvinnelige figurer under dannelsen, bryster og kjønnsorganer, dannelsen av kollagen i huden. Androgener - en mannlig hormoner som er til stede i den kvinnelige kroppen til å øke vitalitet, energi og sexlyst. Så, etter fjerning av vedheng redusert energi og forverret helsen til kvinner generelt. Leger foreskrive medisiner эstrahennoho og progestin karakter for å opprettholde kroppens tone.
Sexliv etter hysterektomi
De første 2 til 2 mai måneder etter kirurgi for å fjerne livmor sex er strengt forbudt, til alle sømmer og såret leget. Men etter at kroppen er gjenopprettet, kan du trygt gå tilbake til et normalt liv. Det viktigste å partner visste at hysterektomi ikke medfører inngrep i seksuell aktivitet, sensitive områder bringe glede en kvinne som ligger inne i skjeden og ikke i livmoren.
Ta vare på deg selv og din helse, og viktigst tror på hans utvinning  
Hva å drikke gravidForplantningen - den viktigste funksjonen til kvinner. Ikke rart den japanske, for eksempel, mener graviditet kvinnelig seksualitet topp. I løpet av disse månedene gravid kvinnes kropp er gjenoppbygd, endring, økende. Ansvarsfølelse øker, fordi mamma allerede ansvarlig for en liten forsvarsløs skapning. Alt som trengs er gravid og får baby, så er det viktig å nøye velge og drikke på denne tiden, spesielt i første trimester, når organer legger grunnleggende livs baby.

Å drikke eller ikke drikke?

Når registrerings prenatal legene gjennomføre grundig pedagogisk program på riktig dag diett, spise og drikke gravid. Ofte kan du høre anbefalinger for væskerestriksjon, spesielt i de senere stadier. På den annen side vet vi fra barndommen at legemet hovedsakelig består av vann, som er i prosesser av kroppens organer, og disse tapene skal fylle. Oggravid kvinne må tilfredsstille ikke bare deres flytende, men barnet. Jo mer svangerskapet, vokser jo større frukt, jo mer han trengte næringsstoffer. Ikke glem om fostervannet. Deres sammensetning oppdateres jevnlig, noe som også krever ekstra mengder væske til en gravid kvinne. Det vil si at drikke er fortsatt nødvendig.
Som slike problemer under svangerskapet som hevelse, er situasjonen heller ikke klart. På den ene siden, og det er belastningen på nyrer dobler en risiko for at de ikke kan takle oppgaven. På den annen side, vann - den beste måten å fjerne overflødig væske, Det tynner ut blodet, renser.
Basert på alle de ovennevnte, kan vi konkludere med at det viktigste er ikke hvor mye du skal drikke, men at drikke gravid.
Kaffe og te

Mange av oss er vant til å starte dagen med en kopp sterk kaffe flavored. Men gravide bør være skeptisk til denne drinken. Selv kaffe og koffein den inneholder. AtStoffet har en vanndrivende effekt, og dermed dehydrerer kroppenKanskje du bare lagt merke til hvordan tørst etter en kopp kaffe. Mangel på væske fører til ubehag og svakhet svekker søvn og appetitt. I tillegg økte blodtrykket, noe som er ekstremt farlig for fremtidige status mor og baby, da det kan resultere i svekket svangerskap. I tillegg, koffein fører jernmangel, så nødvendig for fosterstadiet til dannelse av kroppen, og er en av årsakene vordende mor humørsvingninger. De uten kaffe kan ikke forestille seg livet kan anbefale en drink spesielle varianter som ikke inneholder koffein.
Det hører til alle de ovennevnte og andre populære drikker, herundermye koffein som finnes i sterk brygget svart og grønn te, så ikke drikke det i store mengder. I tillegg er de stoffer som finnes i te (tanniner) hvis man tar dem i store mengder, noe som hindrer inntak av næringsstoffer, vitaminer og mineraler.
Strukturen av grønn te omfatter jern og andre nyttige mineraler, så velge mellom varianter av te er bedre for å gi den grønne. Men fordi den inneholder alle de samme koffein og tannin, bør det ikke drikke sterk.
Frukt og urtete
Frukt og urtete kan være et flott alternativ. Etter at alle disse drikkene er ikke bare nyttig mette kroppen med vitaminer og mineraler, men også å forbedre immunitet, og spesielt utvalgte sammensetning av urter er forebygging av visse sykdommer.
Men dette gjelder bare drikker laget av naturlige frukter og urter og ikke kunstige tilsetninger. Derfor bør omhyggelig undersøke sammensetningen av produktet. Mye brukt i dagkunstige smaker kan alvorlig skade kroppen av en gravid kvinne.
Brus
Vi vet at søte drikker - et syntetisk produkt laget av ulike kjemikalier, og det er svært lite nyttig. De er ikke anbefalt for gravide å drikke på grunn av den negative virkningen på kroppen av et barn. Men utover det,sukker som inneholdes i «sodavann" årsak fermentering i tarmen og øker appetitten, og dette fører til å ringe vektig gravid. En gassbobler sprengning av magen og tarmene, økende gassproduksjon og forstyrre den generelle motilitet. Halsbrann, som allerede lider ofte gravid, øker forbruket av brus, angrepene sine er smertefulle.
Strukturen til de fleste kullsyreholdige drikker er fosforsyre. Sin opphopning i kroppen truer dannelsen av gallestein og nyre, og så jobbe i nødmodus. Nedsatt nyrefunksjon er, i tillegg til alvorlige komplikasjoner under fødsel.
Stoffer som brukes i hazyrovanyy drikke er skadelig for tennene,marring emalje og vaske vekk mye som trengs for mor og baby og kalsium fluor. Brønn, konserveringsmidler, tilsetningsmidler, smaksstoffer i betydelig grad øke risikoen for allergiske sykdommer barnet.
Brus bedre å foretrekke fersk juice av frukt og grønnsaker, drikke naturlig fruktdrikker og husholdningsvann uten gass. Hvis det er et problem med hevelse, spesielt i de senere stadier av svangerskapet, anbefales det å drikke te rose hofter, tyttebær og tørket aprikos. For å bekjempe forstoppelse kan drikke et avkok av tørkede plommer.
Alkohol og graviditet
Til tross for at den skade alkohol er sagt og skrevet mye, jeg ønsker å understreke sin fare for moren. Fordi morkaken alkohol som finnes i noen alkoholholdige drikkevarer, inn i kroppen av det ufødte barnet og begynner sin ødeleggende effekt, forårsaker patologi av de indre organer av babyen. Som et resultat av verden er det barn som henger etter i utviklingen, som lider av psykiske lidelser og språk, ulike syndromer med misdannelser av lemmer. En kvinne som tillater seg å drikke alkohol under svangerskapet øker risikoen for tidlig fødsel, og selv et dødt barn.
Konklusjoner gjør hver mann for seg selv alene. Men gravid kvinne må ta vare på helsen sin, trygt drikkevann juice, te og vann, faktisk ansvarlig for fremtiden av menneskeliv!  
Яндекс.Метрика