Jo mer fortynnet mascara?
 Lange og tykke øyevipper gi mystisk syn, fremheve skjønnheten i øynene. Effektive og attraktive fasiliteter for å gjøre lange vipper, selv de som kan skryte av et slikt høydepunkt i utseende. Moderne kvinner kjenner mange hemmeligheter skjønnhet, er de i stand til å ta vare på seg selv og å velge de riktige kosmetikk. En god mascara ikke bare pynte dem, men omsorg styrker.
 Dette kosmetisk produkt har en holdbarhet, etter som de må erstattes med nye. Men noen ganger blekket kan tørke ut før slutten av denne perioden, spesielt frustrerende når et presserende behov for å "gjenopprette skjønnhet" før utgivelsesdatoen, triumf.
 Middel i et rør må fortynnes i noen trygg substans som ikke vil ødelegge kvaliteten på kosmetikk, vil malingen holde seg på lange øyevipper. Først av alt, bør du vite at du ikke bare kan ødelegge blekk, men også sikre irritasjon av slimhinner i øyne og øyelokk hud, allergiske reaksjoner, og noen ganger mer alvorlige problemer.
 Hvorfor du ikke bør bruke utvannings mascara
 Stor feil vil bruke alkohol-holdige væsker. Dårskap er å bruke vanlig vegetabilsk olje, fettflekker som vises etter bruk av sminke, knapt noen dekorere, og faktisk kosmetikk vil være tapt for alltid. Skjønnhet huden frisk look - Innredning, så hvis det er en risiko for problemer på grunn av sminke, er det bedre ikke å eksperimentere, å kjøpe en ny bil.
 Flere trygge og enkle måter å forlenge levetiden på malingen for øyevipper:
 1.  Når du bestemmer hva du skal fortynne mascara bør bemerkes at alle midler skal velges individuelt. Hvis du plukker opp et effektivt verktøy, kan du forlenge levetiden til gode penger for øyevipper. Anordningen for gjenoppliving mascara avhenger i stor grad dens sammensetning. Noen ganger opptrer det paraffin, i dette tilfellet ville være tilstrekkelig til å holde røret i varmt vann. Den oppvarmede blekk skaffe opprinnelige tekstur, vil det være en lang tidsbruk.

   Ett alternativ fortynning sammensetningen av kosmetiske produkter - øyedråper. Men hvis de er ufarlig for øyet, og med drepe bakterier på huden av øyelokkene, med sminke kan samhandle på ulike måter. Du må være forsiktig.

   Et par dråper varmt vann - også ganske enkel måte å fortynne blekk, men det er bare egnet for vannbasert mascara og øye for de som ikke er utsatt for allergiske reaksjoner. Perfekt for dette formål mineral og destillert vann.

   Sterk svart te, merkelig nok, kan også hjelpe i situasjoner der et presserende behov for å gjenopprette kvaliteten på kadaveret. Det viktigste er å forsiktig dryppe tube i bare et par dråper. Te bør være søt.

   Du kan bruke høy kvalitet, inneholder ingen alkohol toner, flytende makeup remover. Disse midlene forsiktig renser, så vil ikke føre til irritasjon, allergi. Maksimal sikkert det er å bruke verktøy for å fjerne øye make up, som fullt ut svarer til arten av huden i denne delen av den enkelte. Det ikke inneholder alkohol, noe som er svært viktig.

   Kontaktlinser er i økende grad erstatter briller for å ta vare på dem ved hjelp av et spesielt verktøy, kan det bidra til å fortynne blekk. Stoffet er helt sikker blanding, i tillegg til antibakteriell virkning. Noen få dråper vil være nok blekk til å bli mer flytende og godt uthvilt øyevipper.
   Hvis blekket tørker permanent, kan dette bety sin dårlige kvalitet fordi fortynning kostnader - er ikke et alternativ, men bare et midlertidig tiltak.  
 syakyy gang graviditet presenterer fremtidig mor noen øyeblikk som forandrer livet hennes. Oral helse er ikke noe unntak, så gravide kvinner bør gå til tannlegen for undersøkelse og valg av hensiktsmessige hygienefasiliteter. For noen stoffer kan skade barnet. Ofte årsaken til bekymring i den vordende mor kan bli smertefulle og betent tannkjøtt - gingivitt. For å forhindre dette sykdom og helbredelse er manifestert symptomer hos gravide kvinner trenger å ta vare på munnen.

 Gingivitt er en forventningsfull mor

 Selv med en god flyt av graviditet fleste kvinner funnet en sykdom som gingivitt. Tannkjøttsykdom i svangerskapet er ikke forbundet med en patologisk prosess mikroorganismer. Gingivitt er vist senere endringer i hormonnivåer. Det er derfor en kvinne på denne tiden bør være spesielt oppmerksomme på tennene - for å rengjøre dem regelmessig skylle munnen og ikke glem å besøke en god tannlege. I denne situasjonen, er det bedre å betaler for mye og finne en god, forståelse lege, fordi den unge moren ikke kan komme inn i stressende situasjoner.

 Hvordan å pusse tennene under svangerskapet?

Hvordan overvåke oral helse under svangerskapet?
Tannleger anbefaler å pusse tennene etter hvert måltid. Men, dessverre, ikke alltid etter et måltid kan være hendig tannbørste, så du bør i det minste skylle munnen med varmt vann eller urte infusjon. Det er også mulig å bruke tanntråd, men bare hvis det ikke er noen symptomer på gingivitt. Også ikke glem at i løpet av svangerskapet svekke tennene og tannkjøttet (pga både toksisitet og til det faktum at kroppen er utsatt for tung belastning, pleie barnet), så du må kanskje endre din tannbørste og renere tenner. Anbefalinger for oral hygiene under svangerskapet kan omfatte:
 Graviditet er bedre å velge en tannbørste med myk bust for å forebygge skader munnslimhinnen;
 helst foretrekker pasta med kurativ og forebyggende tiltak som kan være under svangerskapet;
 ikke glem om andre hjelpemidler - skyllinger, tanntråd, gels og balsamer. Skyll munnen kan være uavhengig forberedt urte ekstrakter som kamille, eik bark, salvie, valnøtt blader, etc. D.
 Gingivitt kan bringe mye ubehag til den gravide kvinnen, det kan være forvirrende smerter under spising, blødende tannkjøtt og dårlig ånde. For å unngå disse konsekvensene bør følge nøye hygiene og bruke mykere narkotika.  
Hvordan å behandle periodontal sykdom folk rettsmidler
 Behandle tannkjøtt folk rettsmidler er ikke mindre effektive enn medisinering. Viktigst, er denne behandlingen ganske tilgjengelig for alle. Mange mennesker lider av denne sykdommen. Vanligvis starter det hele med litt smerte og noen blødende tannkjøtt, men snart kan begynne å rave tennene og til slutt alt dette fører til tap av tenner.

 Og hvordan å behandle periodontal sykdom folk rettsmidler?


 Det er mange måter å behandle periodontal sykdom folk rettsmidler. De viktigste retningslinjer å følge og forholde seg for å fortsette.
 Den enkleste anbefaling:
 Trinn 1. Stout saltvann Clean tyggegummi.
 Trinn 2. Etter rengjøring, må du massere tannkjøttet.
 Trinn 3. Du skyll munnen med en løsning hydroperyta. For å forberede løsningen trenger: et glass vann en tablett hydroperyta. Denne metoden er effektiv og enkel.

 De mest populære behandlinger for periodontal sykdom


 Behandle tannkjøtt folk rettsmidler er lett og rimelig. Den mest effektive metoden for behandling - er masserer tannkjøttet og tindved olje gran. For denne prosedyren bør blandes 1: 1 olje, deretter pekefingeren skal avvikles bandasje. Dyppet i blandingen og massere tannkjøttet fem minutter hver dag.
 Hvis du trenger å fjerne tenningen, vil det Comfrey. Fra røttene av Comfrey gjøre avkok munnvann. Du vil trenge en spiseskje hakket Comfrey rot. Røttene er fylt ett glass vann. Deretter koke i 15 minutter. Da den resulterende buljong filteret og skylle munnen. Fortrinnsvis tre ganger om dagen.
 Til tannkjøttet er ikke blør, må du skylle munnen avkok av eik bark. Ett glass vann en teskje av eik bark. Det bør koke i 15 minutter, deretter press suppen og klar.
 For å fjerne tannsten Perfect sitron. Hver dag du trenger for å håndtere tennene med sitronsaft. Denne fremgangsmåte ikke bare hindre forekomst av tannstein, men gir også en enkel fjerning av stein som allerede har dannet.
 Med hyppige problemer med tannpine meget god kjøttkraft salvie. Buljong bør skylle munnen 4 ganger i timen. Deretter stopper smerte. Brukes også salvie og kamille ekstrakt.
 Å behandle periodontitt tradisjonelle midler vel, men ikke glem maten. Det bør være korrekt. Sørg for å spise mat som inneholder B-vitaminer Vitamin D er best brukt sammen med kalsium. Med mangel på vitaminer data veldig ofte ulike sykdommer i tannkjøttet og tennene. Og ikke glem om oral hygiene. Morgen og kveld å pusse tennene. I løpet av dagen skylle munnen, spesielt etter måltider verdt å gjøre. Bruk tanntråd etter behov.
 Hvis etter behandling for People betennelse, smerte, betyr blødning stopper ikke, bør du se en spesialist for å utelukke ulike typer komplikasjoner.
 av Voynich Valentine
 Spesielt for området "World Women"  
Hvordan å sette et ansikt på tre rom

 Rødme - dette er en av de viktigste elementene i kosmetikk hver kvinne, der du kan velge konturene i ansiktet og skjule ujevnheter. Men langt fra rosenrød vanskelig instrument. Derfor spørsmålet om hvordan du søker rødme, veldig viktig for god makeup.

 Hvordan velge en blush
 Vanligvis velger for seg selv rødme, kvinner foretrekker klassiske pulveraktig blush. Det er en anvendelig type rødme, siden de kan anvendes for alle hudtyper. Men eksperter anbefaler generelt pulver rødme kvinner med fet hud så myk tekstur gjør dem blush godt brukes på porøs hud. Men de ligger og skjuler jevnt skinne. Powder Blush ulike nyanser kan blandes, mottar dermed aktuelle for deg tone. Og ikke glem den aksiom første bør huden påføres pulver, og deretter - rødme. Så du vil oppnå effekten av naturlig lys rødme.

Hvordan å sette et ansikt på tre rom
 Hvis du har tørr hudtype
Det er bedre å kjøpe en krem ​​blush. De omfatter kremer er olje og så få dem til å tørke huden mye enklere og mer nyttig. Krem blush skygge lettere på personen som bruker pads av fingrene over før det brukes tonale midler. Bare da kan møte pulver. Men, likevel, kan krem ​​blush anbefale og andre virkelig sex, fordi de er spesielt imponerende supplement kveld makeup.

 Som en del av væske eller gel blush, men inneholder ikke olje, det er derfor de tørker raskt. Så du trenger å vite hvordan du skal sette disse rouge. De er ikke anbefalt å bruke gulvpudderrouge er bedre brukt til å rense huden eller grunnleggende tonal basis. Hvis du bruker den riktig, vil det ta lang tid å beholde det opprinnelige utseende og gi huden din friskhet. Derfor, make-up spesielt råde slike kvinner rødme voksenlivet. I tillegg, gel rødme fuktighet. Men det er kontraindikasjoner for deres bruk hvis du har tørr hudtype, så det er bedre å ikke bruke rødme.

 Blush delt inn i flere typer, som ikke kan brukes i hverdagen, og anvendt bare i unntakstilfeller. Denne strålende blush og blush med en bronse effekt. Det første valget er anbefalt for kvelden eller festlig make-up. De er best brukt på kinnet området, panne og indre øyekrok. Således vil effekten skaper en lett skimmer hud. Bronse rødme - en sommer versjon av makeup for brun hud boot type eller for å understreke en eksisterende brunfarge. Med deres hjelp, kan du også skjule mindre hud ufullkommenhet. Bronse rødme bør bare brukes på mørk hud, lys hud fordi de vil virke for frekk og vulgær.

 Hvordan søke rødme
Hvordan å sette et ansikt på tre rom

 Først må du skikkelig installere programmet området rødme. For å gjøre dette, gå til speilet og smile bredt. Smil bestemme kontur kinnben, og der det er nødvendig å sette rødme.

 Hvis du bruker blush med en børste, bør det kontinuerlig gå opp og ned til lag var uniform. Hvis du bruker rouge med svamp, er det best å gjøre en sirkulær bevegelse.
 Ansiktsform spiller også en viktig rolle. Kvinner ofte lurt på hvordan du søker rødme til rundt ansikt og ondt. Makeup artister svare at lubne kvinner bør sette rødme på kinnben bevegelser til templene, og hvis personen i tynn jente, i motsatt retning.
Яндекс.Метрика