Hvordan velge en cocktail kjole?
 Du kan aldri drikke cocktails og sjelden delta på sosiale arrangementer, men i garderoben din bør være minst en cocktail kjole. Slik som satt perfekt og tillater deg å føle seg som en prinsesse. Ja, det er en prinsesse, ikke en dronning. For Korolev - gjør luksuriøse aftenkjoler og cocktailkjoler ikke pålegge slikt objektivt ansvar, kan de oppfører seg og oppfatter livet enklere. Som om hun festivalen, en feiring - yours! Og gitt det faktum at ferien har muligheten til å ta i morgen, og en annen hvor befinner du deg i tankene til mange mennesker, bør kjolen være komfortabel og passer din smak, form, utseende. Det er derfor det er viktig å velge en cocktail kjole. Eller velge riktig cocktail kjole? På dette og vil snakke. Hva er en cocktail kjole?
 Cocktail kjole (minst - kjole for cocktailfester, enda mindre - Cocktail kjoler) - det er absolutt ikke tilfeldig. Men til elegansen av en kveld kle ham bort. Cocktail kjole bør være elegant, men ikke snobbete, dekorative, men ikke alvorlig. Kort sagt, for å skape en enkel og avslappet stemning sommerfest. Dette betyr ikke at vinteren er ikke på seg kjole. Men stemningen må være like så! Vel, er formell cocktail kjole og kveld forskjellig fra alle andre festlig antrekk som ikke har noen ermer eller krage. Denne utformingen gir samme letthet og enda noen lettsindighet bilde.
 Farge cocktail kjole ikke spiller en spesiell rolle og kan være hva som helst - som er mer viktig, vevet som det sydd. Det bør være av høy kvalitet for å sikre en god tilpasning av figuren, og svært kostbart å passe tilfelle. Hensiktsmessige valg: silke, chiffon, sateng, blonder, fløyel, etc., helst vanlig. Noen ganger cocktail kjoler sydd av taffeta, sjelden - fra tynt stoff. Cocktail kjoler kan være dekorert med dekorative elementer, men ikke så rikt som kvelden eller scoring. Og det er bedre å velge en cocktail kjole med minimal innredning og supplere den med passende tilbehør. Forresten, i motsetning til kvelden kjoler, cocktail kjoler kan også omfatte bruk av smykker og smykker ikke smykker. Men i dette tilfellet bør være av høy kvalitet smykker, elegant og stilig. Plukk opp en vellykket smykker - ikke mindre viktig enn velger cocktail kjole.
Hvordan velge en cocktail kjole?
 Cocktail kjolen kan brukes med sandaler, som er enda bedre i harmoni med noen stiler enn mer lukkede sko. Selvfølgelig, bør skoene være krenget. Cocktail kjoler utfylle en liten veske eller clutch størrelse som vil ta et speil, lipgloss og en mobiltelefon. Ikke bygge en komplisert frisyre - cocktail kjole hensiktsmessig for lett styling er løs eller podkolotыh hår, avhengig av lengden. Som for sminke, kan du råd til mye mer enn på dagtid. Men ikke glem at størrelse cocktailparty eller lignende hendelse involverer kommunikasjon, der folk ser hverandre fra ganske nær. Så prøv å gjøre smart, men ikke overdreven makeup. Spektakulære makeup permisjon for andre, mer passende. Snakker av tilfeller: når og hvor du bør velge en kjole cocktail kjole i stedet for en annen?
 Å bære en cocktail kjole? Tips kleskode
 Kleskode eller regler for valg av klær tydelig forklare i noen tilfeller være hensiktsmessig (og noen ganger - påkrevd) cocktail kjole. Selvfølgelig er det ikke vanskelig å velge klær når du er invitert til vest og heftet som sier klart og tydelig: «Cocktail» eller «Semi-formell». Og hva om kleskoden er ikke forårsaket av noen? Det er nødvendig å velge en cocktail kjole eller trenger å finne noe annet? Faktisk, cocktail kjoler, mye bedre enn kveld kjoler, og du kan enkelt bruke den i noen av følgende situasjoner:
 partiet som starter før 19:00;
 corporate events;
 familie ferie;
 avtale i kveld;
 Besøke kasinoet;
 Ferier i solid nattklubb.
 I tillegg, i den varme årstid, da mange festivaler blir holdt utendørs, cocktail kjoler kveld kan erstattes. Samlet, cocktail kjole - en allsidig artikkel av klær, tilbehør og bruker den kan tilpasses ulike tilfeller. Men du må finne den samme kjolen som du ønsker å bruke mer enn én gang.
 Hvordan finne den perfekte cocktail kjole
 Utvalg av elegante kjoler som alle andre, styres ikke bare til sin egen smak, men også på egenskapene til figuren. Som for motetrender klar mening det kan være. Du har all rett til å følge de siste trendene, men det ville være lurt å ha minst én garderobe klassisk cocktail kjole. Hva annet bør jeg se etter når du søker, og før du kjøper? Her er reglene for å velge riktig kjole for en fest:
 1.  Farge cocktail kjole, hvis det ikke er definert spesielle tema hendelse kan være noe av ditt valg. Når du velger ikke glem å ta hensyn til hva slags farge utseende, eller i det minste tone (kald eller varme nyanser).
  Hvordan velge en cocktail kjole?

   Bright cocktail kjole, svart-hvitt eller mønstret, passer ung jente. Modne kvinner helst velge en farge eller kombinasjon av to farger som harmonerer modell.
   Rød kjole er fet, som du må ta hensyn til seg selv. Så før du kjøper en kjole, tenk om du er klar for det.
   Cocktail kjole for sommerarrangement vanligvis lys (hvit, beige, gul, rosa, turkis) og åpneren. Om vinteren kan du velge en mer behersket farger: nyanser av rødt, blått, lilla, og selvfølgelig klassisk svart.
   Lille sorte kjolen - er en av de varianter av klær for en cocktail. Det er hensiktsmessig i nesten alle situasjoner, og går ut av stilen. Dette konseptet kombinerer mange stiler med ulik form og lengde hem, hals og dekorative elementer. Men den mest klassiske og beste valget er den lille sorte kjolen tilfelle. Det i hovedsak fungerer som bildebasert og gir mange muligheter og suppleres av tilbehør kan se hver gang på nytt.
   Lengden kjole når vanligvis om nivået av patella. Ikke velg en kjole mer å ikke føle seg begrenset og ubehagelig. Hvis du er rettmessig stolt av hennes figur, kan du velge en kortere cocktail kjole, for eksempel, til midten av låret. Et annet kort, er det en mini kjole passer bare jenter med perfekte ben, og selv da ikke i noe tilfelle. I nattklubb - kan du.
   Smal cocktail kjole egnet for fester og sosiale arrangementer. Ved montering Observer at han hadde et kutt eller spor. Kjole med en fluffy skjørt er bra for dansefester og sommer i det fri.
   Ingen ermer, ingen krage i cocktail kjoler der, men kuttet brystet kan være mer eller mindre dyp og stropper - i økende grad, er enten ikke-eksisterende. Hvis du ønsker å velge en harmonisk stil, følger Balance: jo kortere skjørt, jo mer det skal være stengt toppen og vice versa.
   Cocktail kjoler asymmetrisk kutt ser mer interessant enn den tradisjonelle modellen. Asymmetri kan oppstå i noen detalj: loopen med en hånd på beinet side åpninger, en rett eller diagonal stropper, brosje på bodice eller midje, og andre.
   Hvis du har store bryster, bør du ikke velge en cocktail kjole stroppeløs, veldig hyggelig halspartiet. Eiere av små bryster, tvert imot, ikke bare kan ikke være redd for å åpne toppen, men å finne en kjole bodice som visuelt øker på grunn av den store draperi eller dekorasjon.
   Å skjule fylde i midje og hofter, finne cocktail kjole stil "Empire". Det faller fritt fra brystet, gjemmer figur feil. Denne stilen er anbefalt for gravide.
   Cocktail kjole med en cape eller Palantine inkludert - et godt valg. I de fleste tilfeller kan du la tilbehøret bygningen, men hvis det er nødvendig, kjølige kvelder eller i sjøen du ikke trenger å se ting til, riktig farge og kvalitet stoff.
  Hvordan velge en cocktail kjole?

   Den passende stoff for sommer cocktail kjole - chiffon, silke tynn, delikat og gjennomsiktig deksel. Høsten og vinteren er bedre å velge en kjole med et tett materiale, tilsvarende sesongen og situasjoner - sateng, taffeta, fløyel.
   Selv om du måtte sette ganske lette og tynne cocktail kjole i den kalde årstiden, ikke prøv å "isolere" hans tights. Den eneste akseptable alternativet - subtile, oversiktlige og usynlige "duk" hudfarget. Sokker og strømpebukser mønstrede kjoler til cocktail heller ikke egnet. I svært sjeldne tilfeller i fishnet tights tillatt - for eksempel hvis kjole stil stiliserte 1920-tallet.
   Trygg og slanke jenter bør ta hensyn til de faktiske kjole i stil med undertøy. Deres funksjoner: tynn, bølgete stoff, tynne stropper og blonder trim på hem og bodice. Ved første øyekast kan denne kjolen forveksles med en slåbrok. Men cocktail kjole, i motsetning forførende undertøy, ikke røntgenfotografert og trygt skjule liket. Men ser veldig skånsom og attraktive.
   Disse tipsene er spesielt nyttig for deg hvis du ønsker å kjøpe en kjole på internett og er ikke i stand til å prøve det før du legger inn bestillingen. Men i dette tilfellet må være spesielt forsiktig. Sjekk nøye og sammenligne målinger, fordi forskjellige merker av disse modellene ikke kan matche standard størrelse. Se etter kjoler i forveien, slik som en siste utvei hvis du har tid til å returnere det til butikken og finne ham en passende erstatning. Og husk at retten cocktail kjolen ser bra ikke bare på hengeren, men også på kroppen. Dette betyr at uansett hvor god du ikke var likte kjolen, og hvor mye du ville ikke ønsker å kjøpe den det hvis det var full av du liksom forvrenger form - det er bedre å forlate slike kjøp. Valget av cocktail kjoler er så flott at du vil sikkert finne noe som vil skjule feil og fremheve fordelene. Det viktigste er ikke å skynde og fornuftig valg og tilfredshet.  
Яндекс.Метрика