For kvinner, valg av en ny omsorgs kosmetikk alltid smertefullt. Frykt for fare motta uønsket resultat som allergier og andre ubehagelige fenomener hemmer impulser for å ta prøver, for eksempel en ny krem. Men i dagens verden er internett, og i det mange vurderinger om produkter skjønnhetsindustrien. De kan hjelpe oss å unngå feil.
"Bark" kosmetikk - Anmeldelser

 I dag får vi se hva de vurderinger om kosmetikk selskap "bark" la forbrukerne.

 Anmeldelser av kosmetikk "bark" for en person


 De fleste kvinner uttrykker midler til ansiktet firmaet "bark" positive. Mange punkt hyggelige effekter. Imidlertid bør man huske på at kremer er utformet for ulike hudtyper, og når det valgte galt, så resultatet er ikke fornøyd.
 Fora for å diskutere kosmetisk ros tonic, krem ​​skygge maske for sensitiv hud. På peeling reagerer forskjellig: noen ikke liker det ikke veldig sterk innflytelse, mens andre, tvert imot, fornøyd med dette - fordi etter det føltes ekte hud fornyelse.
 Mange stater som kosmetikk "bark" ansikt nesten ingen lukt, og dette er en positiv utvikling. Det lukter bare midler med essensielle oljer, og de, forresten, fikk de mest positive anmeldelser. Vel, essensielle oljer i kosmetikk - er alltid en vinn-vinn
 Søker etter "" Bark "kosmetikk - anmeldelser" ikke møtt noen negative tilbakemeldinger om fuktighetskrem med kitosan. Alle bemerket hans synlig løftende effekt. Det samme kan sies om fløte og smør bergamot, har en matting effekt og rensende maske. Vanligvis, de beste vurderingene kom til linjen for fet problemhud, gjørme masker, verktøy for omsorg av syrer og rynker under øynene.

"Bark" kosmetikk - Anmeldelser
 "Bark" hårpleie


 Anmeldelser av sjampo "bark" er også annerledes. Beundre sjampo for hår vekst og styrking. Noen sier at det fullt ut oppfyller de oppgitte spesifikasjonene.
 Selv om noen sjampo for hårtap helt hjulpet. Sannsynligvis på grunn av hårtap må bekjempes grundig. For eksempel, spise riktig.
 Ikke alle er glade og sjampo for fett hår. Det renser godt, men etter raskt bli stelt håret ser ut som en vasket hodet for lenge siden.
 Omtrent 30% av kvinner kosmetikk "bark" ikke imponert, og bare 10% svarte negativt om det. Consumer Anmeldelser på "bark" kosmetikk som skjønnhets si?

 Kosmetikk "bark" - vurderinger skjønnhets


 I "Cor" profesjonell linje er "New Line". Kosmetologer si at i de gode resultater oppnås skrubb papaynovыy peeling krem ​​maske med fruktsyrer, fuktighetsgivende maske og maske Revitalizing Cream.
 I nesten alle kosmetysta Gjennomgang av "Cory" indikerer at kundene spesielt fornøyd med resultatene av fuktighetsgivende maske med hyaluronsyre. Men linjen av kroppen ikke får anerkjennelse, og blant kosmetologer anses for svak.
"Bark" kosmetikk - Anmeldelser

 En slik analyse søket "" bark "kosmetikk - Anmeldelser» ». På slutten legger huden og kroppen av alle menneskelige individ. Probe kosmetikk - er det beste alternativet for å sjekke passe deg eller ikke kosmetisk.  
10 japanske ungdom og skjønnhet hemmeligheter fra Chyzu Saeki
 Japanske kvinner er regnet som en av underverkene i den stigende solen, elegant, behersket, tretti år de ser på sytten og femti - på tretti. Noen eksperter mener at den ideelle "porselen" hud japanske kvinner - en gave av naturen, andre - som er et resultat av spesiell omsorg.
 Kanskje det er en og annen. Men hvis du ikke kan argumentere med naturen, lærer vi, eller i det minste bli kjent med detaljene i japanske kvinner forlater huden helt rimelig. Og denne boken er laget for å hjelpe ledende japanske skjønnhets Chyzu Saeki "revolusjonerende japansk hudpleie -. Hvordan du gjør huden vakker i alle aldre"
 Forfatteren av boken som har over 40 års erfaring i kosmetikk, alder 68 år, men vi trenger bare se på utseendet på huden og perfekt slank kvinne som forsvant siste tvil om effektiviteten av hudpleieprodukter. Chyzu Saeki styrer sin egen skjønnhet skole, delta i tv-programmer, organisere seminarer og workshops, blant fagfolk fra ledende europeiske kosmetiske selskaper.
 Den første boken Chyzu Saeki om skjønnhet hemmeligheter kom ut i Japan i 2004, og ble umiddelbart en bestselger som ytterligere mer enn 30 bøker. Men de ble skrevet på japansk og derfor tilgjengelig for europeiske kvinner. Inntil for tre år siden kosmetolog ikke har gitt ut den første boken på engelsk, der introduserer det europeiske og amerikanske kvinner med japanske hudpleie hemmeligheter.
 Hva er de viktigste hemmeligheter Chyzu Saeki?
 Selvfølgelig artikkelen snakke om alle de metoder og teknikker for herre umulig, men prøve å holde på de viktigste. Ifølge Chyzu Saeki, kan bare kosmetikk ikke gjøre en kvinne vakker, hvis den ikke tar ansvar for egen helse og utseende. Å bistå i dette, utviklet kosmetolog 10 viktige anbefalinger hjelp hundre års erfaring i omsorgen for et japansk kvinner og de nyeste prestasjoner av kosmetikk. Så, i rekkefølge.
 1. Jeg oppriktig ønsker å være vakker
 Dette er den viktigste forutsetning for effektiviteten av arbeidet ditt på sitt utseende. Chyzu Saeki sier at i 13 år hun først så filmen med Audrey Hepburn i hovedrollen, og ble bare slått av hennes skjønnhet. Starter kopi utseende og oppførsel skuespiller, innså hun hvor fint det er - for å være vakker. Dette påvirket hennes ønske om å jobbe i skjønnhetsindustrien og hjelpe andre å bli vakker.
 Hver kvinne kan ha sine egne grunner for å streve for ytre skjønnhet. Uansett hva motivasjonen er deg, det viktigste - at det hjalp deg i denne søken, og ikke synd på denne innsats og tid. Når du føler den vakreste, vil følelsen sikkert gått rundt.
 2. Lær mer om deg selv og din hud.
 Å starte Chyzu Saeki tilbyr alt titt i speilet. Hva ser du? Selvfølgelig, etter slik at du er i dag. Nå løfter haken litt. Husker du det? Ja, du var for et tiår siden. Vel, nå litt lavere haken og ser i speilet. Dette er hvordan du vil se i en annen 10 år. Hvis den siste skjermen du ikke liker det, må vi snarest begynne å jobbe.
 Og det første skritt bør være en nøye studie av egenskapene til huden din, og dette krever en stor og vakker speil der vil du bli glad for å se. Det er nødt til å gjøre ofte å være klar ikke bare ulemper, men fordeler og behovene til huden din. "Lær å jobbe med speilet hver dag, gjør det alliert" - råder mester.
 For å starte, definere dine svakheter. Vanligvis er en person aldring ikke er symmetrisk, er den ene siden av ansiktet aldring og filtrert over en annen. Å definere det, Chyzu Saeki tilbyr test. Smil med munnen lukket, ikke bet leppene og løfte munnvikene. På den ene siden rynker dannet mer, og det er mer sårbart. For å styrke den, må du sove på denne siden av ansiktet og ofte tygge denne siden.
 Generelt, ifølge Chyzu Saeki, rynker trenger ikke å være redd, de fortsatt uunngåelig. Har du ikke rynker gammel, mørk og slapp hud, øyne slukkes, mutt uttrykk. Og yngre enn oss ikke mangler rynker og smil, livlige øyne og, selvfølgelig, velpreparerte hud. Hvis ja, så fortsette.
 3. Velg den enkelte som passer din hud omsorg.
 For å finne din hudtype og velge huden og etterlater ham til å starte bedre å se en spesialist som kan bidra til å bestemme de underliggende problemene. Og deretter å ta vare på henne, nøye ser hver dag, og er interessert i huden hans som hun liker din bekymring om det, og trenger ikke å endre noe.
 Chyzu Saeki tilbyr hver morgen visuelt vurdere den generelle utseendet på huden, og for å teste sin fuktighet bruke følgende metode. For noen få sekunder å feste palme stramme kinnene, sette pute av tommelen på øreflippen og deretter trekke dem. Hvis huden er tilstrekkelig hydrert, bør hendene være en liten "pinne" til ansikt. Hvis ingen slik effekt, trenger forbedret huden fuktighet.
 Tettheten av huden, du bare gjøre hendene til kinnene og forsiktig strekke huden på ørene, for å se om det er vertikale rynker rundt øynene blir dypere og ikke eksisterende.
 Elastisiteten i huden kan sjekke om en liten klype meg selv på kinnet, og deretter observere hvor raskt huden vil gå tilbake til sin opprinnelige tilstand.
 Se opp for huden din morgen og spesielt etter kosmetiske prosedyrer endring og omsorg, basert på sine observasjoner og anbefalinger ingen generell alder av moteblader.
 4. Overfør ønsket om skjønnheten i sine hender.
 Ikke rart de sier: "Gud har ingen andre hender bortsett fra din" våre hender - er hovedinstrumentet omsorg. Derfor hender bør alltid være varm, bære en ømhet og omsorg. Før du legger på huden krem, lotion, serum - fornye noen måte, ordentlig varme den i hendene. Og deretter glemme for en stund om alle sine problemer og slappe av, føler hver tomme av huden, bruke en krem, får glede av det, beundrer sin smak, tekstur og tro på sin effekt.
 5. rense huden din grundig.
 Rensing og fuktighetsgivende - søkeord japansk hudpleie. Spesielt gjelder dette makeup - aldri forlate natten og slett uten å ha enda et minimalt sett med makeup. Chyzu Saeki tilbyr flere måter å rense ansiktet.
 Grunnleggende renhold som inkluderer elementer av massasje.
 Trinn 1. Det bør være varm i gode hender og satte fem punkter i ansiktet, kinn, panne, nese og hake.
 Trinn 2. Deretter fingrene på begge hender for å fordele den første del av haken til ørene.
 Trinn 3. palmer distribuere rette gjennom nesen til ørene og kinnene fra det innerste hjørnet av øyet til templene.
 Trinn 4. Spre fingrene bøte nese til nese, deretter hendene - fra midten av pannen på begge sider.
 Trinn 5. Deretter ren nese: Skyv fingeren fra nesen til tuppen av nesen, nøye rengjøre vingene av nesen og rundt neseborene.
 Trinn 6. Gå ned fra nesen til munnen og rent rundt munnen og deretter klatre over fingrene fra munnen til ørene og rengjøre det ytre skallet av øret.
 Alle disse manipulasjoner, i tillegg til å påføre kremen, fortrinnsvis gjentatt 3 ganger.
 Dyprens ansiktsbehandling.
 Etter vask feste til ansikt dyppet i varmt vann håndkle holder lite å dampe huden, deretter bruke din vanlige peeling. Etasje peeling ansikt satt på en dusjhette, som tidligere lage et hull for å puste. Ansikts skreller holde 10-15 minutter, deretter massere ansiktet og skyll med varmt vann. Denne prosedyren kan utføres for alle typer skreller, men forsiktighet bør utvises når etsende syre skreller.
 Kontrast komprimerer.
 De brukes til å forbedre sirkulasjonen og "krydre" ansiktet ditt. Etter vask av ansikt til behovet for å sette et håndkle dyppet i varmt vann, hold den avkjøles og deretter erstatte det med et håndkle fuktet i kaldt vann.
 Denne fremgangsmåten bør gjentas 2-3 ganger.
 Vann ansiktsmassasje.
 Denne massasje forbedrer blodsirkulasjonen, toner ansiktsmusklene, hjelper opprettholde hudens elastisitet og fasthet. Det krever en flaske med sugerør eller med et lite hull i proppen for å gjøre subtile, men signifikant strøm av vann. I behovet for å helle en flaske mineralvann og massere ansiktet med en tynn stråle av vann, dirigere det å massere linjer. Kraften av strålen kan justeres ved å klemme og frigjøre plastflaske.
 Forresten, mekaniske Scrubs er ikke populære blant japanske kvinner har tradisjonelt trodd at velpreparerte huden fuktig og de er ikke nødvendig.
10 japanske ungdom og skjønnhet hemmeligheter fra Chyzu Saeki
Яндекс.Метрика