Tattoo: hva du ikke snakke inne. Personlig erfaring.
 Uansett hvor mange personlige erfaringer med kvinner som gjorde tatovering lepper, trenger du ikke å høre alle av dem vil variere mellom seg. Siden alle mennesker er forskjellige følsomhet, hver til å mestre ulike grad av profesjonalitet, maling produsenter produsere mer og hver kroppen holdes på sin egen måte. For eksempel har jeg en tatovering av lepper "sъelsya" for 3 år mindre enn kjæresten min for 2.
 Personlig erfaring
 På opptak til master har en profesjonell rekord for måneden, hvis ikke mer. Som etterspørselen etter tjenesten er like sanne mestere selv i våre storby kan telles på fingrene på den ene hånden.
 For første gang, noe som gjør permanent makeup lepper 6 år siden, gjentok jeg prosedyren for tre år siden. Snart kommer til å utsette seg for en annen "en hån". De leserne som aldri har gjort en tatovering sannsynligvis spørre om hvorfor mobbing. Fordi det er en krenkelse av integriteten av huden der hudfarge starter. Og hvis ikke anestesi som ønsker å oppleve tortur ville være hundre ganger mindre.
 Hva kan gjøre en kvinne lide en slik pine? Selvfølgelig, ønsket om å være vakker alltid, selv umiddelbart etter oppvåkning. En annen lat, tidsbesparende Makeover. Min venn stoppet all bruk leppestift, men jeg gjør det fra tid til annen, er det ikke i det hele tatt er egnet antrekk valgt farge tatovering.
 Prosedyre
 Hele prosedyren tar ca en time. En gang i veiviseren, du velger en farge. Den første farge kan brukes til noe. Hvis en annen tatovering, er malingen mer eller mindre bevart når du bruker en annen nyanse endelige resultatet kan ikke ta deg. Erfaren mester vil fortelle deg hvilken farge er best å velge og hva som skjer i krans.
 Så du skissere gel penn loop. Som du vet, ikke helt symmetriske lepper ikke skje, bortsett trukket, selvfølgelig. Jeg skissere leppene er en naturlig grense for sin visuelle forstørrelse. Å ha ditt samtykke etter at du ser din fremtid i speilet krets veiviseren gjør to stikk av smerte, på begge sider mellom Desna og overleppen. Personer sensitive injeksjon har å gjøre tre eller enda mer. Jeg følte meg litt smerter i munnvikene, kan det ikke nå anestesi.
 Deretter master inserts hetteglass med maling til noe som ligner en stor håndtak og en frekvens symaskin begynner å "spikke bort", dvs. fylle krets. Hvis du velger samme farge for konturen av leppene, den "tegning" av overleppen fortsetter. Eller etter å ha byttet ampulle hvis banen er mørkere eller kontraster. På huden, skadet nål maskiner. begynner å piple ichor som mester alltid vanntett leppene. Å male jevnt dannet de små rynker, strammer huden lett mestre.  
 Vitenskap står ikke stille, og hver dag skapt innovative produkter, blant annet innen dekorative kosmetikk og uhodovyh. I dag forteller vi om de mest aktuelle legemidler og enheter som kan forandre våre liv. Hvem vet, kanskje nettopp deg og dem som mangler?
Nye kosmetikk som endrer liv

 Maskyruemsya


 Mer nylig har Office of Food and Drug Administration godkjent en innovativ maske for acne behandling Llumask Anti-Acne Lysterapi Mask. Utad ligner det en middelaldersk ridder hjelm visir, bare laget av hvit plast. I hjertet av handlingen - prinsippet om lysbehandling. Den indre overflaten dekket med ørsmå Enhet intrikate blå og røde lysene er konveks. Den første kampen for ødeleggelsen av bakterier i porene, og de andre Normaliser talgkjertler, hindre dem tilstopping. Etter 30 dager med daglig bruk, får du en ren og glatt hud.

 En strålende resultat


 Selskapet Clarins sørget for at huden din alltid så brun og preparerte. New Product Clarins Radiance Plus Golden Glow Buster er et serum vыpuskaemu i form av aerosol dråper. Komme på huden det gir henne en naturlig gyllen farge. Prinsippet om operasjonen er enkel: 3 dråper av serum inn i fuktighetskrem og fem dager er du garantert sommer chic bilde.

 Skjønnhet på fingertuppene


 Hender og negler preparerte jente bør alltid være i skjønneste orden, men henger fast spiker og manikyr med en stabil gel lakk belegg er tidkrevende, arbeidskrevende og er ikke billig. Å hjelpe utviklere kommer bedrifter CND. Deres nye dekselet Vinilux Weekly polsk og Top Coat holder negler minst en uke. Nå trenger du ikke trenger å sette en frakk og bruke en lampe. Sette to lag midler fjerne "sticky lag. Spesielle polymerer gjør maling mer holdbar. Gode ​​nyheter vil være det faktum at verktøyet kan fjerne vanlig neglelakkfjerner.
Nye kosmetikk som endrer liv

 Ingen regrown røtter


 Røtter regrown, og gå til salongen en gang? Komme til unnsetning spesiell mineral pudder Color Wow Root Cover-Up. Den er spesielt designet for å skjule regrown hårrøttene, påføres med en spesiell børste, ikke smuldre og ikke flekker i hodebunnen. I tillegg er vannbestandig pulver. Eksisterende anlegg seks farger som passer for alle hårfarge.

 Livet i Color


 Vann tilsynelatende perfekt og skånsom måte å rense huden og håret. Faktisk - er dette den mest formidable fiende av fargede tråder. Det faktum at håret har en porøs struktur, vann trenger inn, ødelegger molekyler farge. Krøller bli tørr og livløs. For å stoppe dette marerittet bare trenger å sprøyte før du bruker shampoo Nexxus Color Sikre Pre-Wash Primer. Lett blanding av mandel, kokosolje og argan olje gir næring til håret skjellaget, og vann kan ikke komme inn. Som et resultat, varer fargen opptil to ganger lengre.
 En annen nyskapende verktøy for hår Corporation lanserte Pantene. Det er ingen hemmelighet at vann fra springen inneholder skadelige stoffer, noen som ødelegger molekyler av keratin - "byggeklosser" av håret vårt. Flisete tupper og kjedelig mettede farger - et resultat av skade. Linjen av Damage Detox inneholder ingredienser nøytralisere miljøgifter i vann og vostanavlyvayuschye struktur av krøller.
Nye kosmetikk som endrer liv

 3 i ett


 Mangel på tid tvinger oss til å se etter multipurpose kjøretøy hudpleie. En fersk - krem ​​transformator fra Garnier. Hydrering, beskyttelse mot UV-stråler, myke, men effektive kvitt rynker - er den perfekte kombinasjonen for de som ønsker å forebygge tidlig aldring. 3 i en formel beriket med pro-retinol, retinol modifisert versjon A. Etter 4 uker, rynker blir mindre synlige og huden - mer tett og smidig.  
 Solbrenthet, rødhet og irritasjon uunngåelig sommer. De ikke bare ødelegge din ser ut og levere ubehag, men kan påvirke tilstanden til hele organismen negativt. I dag forteller vi deg hvordan du kan håndtere ulike typer stimuli, alt fra utslett fra solen til insektbitt som kan utløse sjeldne sykdommer, som for eksempel Lyme syndrom. Vi hjelper deg også ser flott ut hele sommeren.
Rødhet i huden - hvordan å takle det

 Miliaria


 Miliaria - er irritasjon av huden på grunn av den aktive svetting. Dens viktigste symptomene er blemmer fylt med væske. Det første du må gjøre - kult. Bruke midlene med mentol eller kamfer og 1% hydrokortison salve. Å hindre rødhet, jevnlig eksfoliere huden. Hvis kløe vedvarer mer enn en uke, bør du oppsøke lege.

 Foto


 En annen sommer pest er hudreaksjon til ultrafiolett stråling. På halsen, vises håndledd og armer utslett, som dekker blir røde, skrelle, svært kløende. Den eneste måten å bekjempe - kjøling og legemidler som lindrer kløe. Som en forholdsregel, bruke kremer med høy UV-beskyttelse, bruk ved sengetid beroligende og kjølende lotion, bære lukket ting.
Rødhet i huden - hvordan å takle det

 Allergiske reaksjoner


 Hvis du har en allergi mot giften eføy, eik eller Sumac, symptomene ligner: rødhet, hevelse, kløe og blemmer. Etter bruk hydrokortison salve mot kløe midler (f.eks fenystyl) og kremer (kalamyna etc.), bør du plukke opp en spesiell middel mot rødhet og sette den foran turer, spesielt i parker. Blemmer er 7-10 dager, andre symptomer siste i flere uker. Hvis du kontakter allergi sterkt bekymret, bør du oppsøke lege allergolog.
 En annen plante som forårsaker alvorlig allergisk reaksjon - Beiskambrosia, og å ha noen kløe, kviser eller blemmer til plantene ikke nødvendigvis røre. Reaksjoner oppstå dagen etter kontakt med ambrosia og vare opp til tre uker. Dessverre takle allergi ved hjelp av noen kremer kan ikke være nødvendig antihistaminer og rådgivning lege. Ekkel anlegget kan også føre til allergisk rhinitt, hoste, såre øyne.

 Kløe på bade


 Hvis du går til de varme eksotiske land, må vi huske at svømming i åpent vann, spesielt innsjøer kan utløse et utslett. Grunnen til det - parasitter som lever på skall av snegler og vannfugler fjær ptyh. Hvis du oppdager et kløende utslett, spesielt på hendene, bruke en spesiell lotion og prøve mindre kontakt med den utløsende agent. Et flott alternativ for svømming - dress. Symptomene må gå gjennom uken.
Rødhet i huden - hvordan å takle det

 Multi-farget lichen


 Ikke vær redd bare navn, fargerik lav - ubehagelig, men ikke-dødelig. I fuktige og varme klima sopp, som er en del av normalfloraen i huden, aktivt spre og føre til utseendet på misfargede flekker. Ofte de vises på kropp og hender og føtter. I motsetning til andre typer stimuli flekker nesten ikke klø. Enkle kremer og kremer er ikke takle. Du vil trenge soppdrepende legemidler som selges i apotek. Solens stråler gjøre de misfargede områdene mer synlige og øke kløe. Rettidig og korrekt behandling av fargerik lichen er et par uker.
 Sommer hud utsatt for irritasjon og utslett, så ikke glem om kvaliteten på pleien, peeling og dyp fuktighetsgivende.  
Яндекс.Метрика