Så, er din utmattende trening over, og i hodet mitt spinner bare én tanke: å spise så snart som mulig og så mye som mulig! Ikke skamme seg over sine ønsker, implementere dem umiddelbart. Forskere har vist at hvis du går for en halv time etter treningen, har du sannsynligvis ikke ville være i stand ob'yistysya kveld. Vi har valgt for deg nyttige produkter som veier bare 100-200 kalorier. Men kan ikke bare tilfredsstille din sult, men også for å gi et protein som er nødvendig for muskelvekst.
Hva bør jeg spise etter trening?

 Hva du trenger å huske kommer til å bite?


 Du må huske at under trening du mister vann som raskt behov. For å forstå hvor mye væske er nødvendige vzvestes før og etter trening. Hver tapte kilo - 1,5 liter drikke. Det beste alternativet - rent mineralvann uten gass. Hvis det virker for tørt smak, erstatte den med fruktjuice. Unsubscribe verdt av forfriskende drikke: grønn og svart te, kaffe. Alkohol og helt uakseptabelt.
 I vann forbrukes også reserver som kan gjenopprettes bare gjennom mat. For ikke å overspise, beregne hvor mange kalorier du har brukt i løpet av klasser og spise halvparten.
Hva bør jeg spise etter trening?

 To i ett


 Basere din diett matvarer rike på protein og karbohydrater. Mens protein bidrar til å kvitte seg med microtraumas muskler som uunngåelig oppstår under trening, mangel på karbohydrater fylle hlyukohena som gir oss energi.
 Legg merke til at forholdet mellom protein og karbohydrater avhenger av dine mål. Det er, som ønsker å bygge muskler, foretrekker mer protein. Det mest nødvendige for deg produkter er kjøtt og fisk, lettmelk og ost, egg og nøtter. Hvis du ikke har tid til å lage et komplett måltid, kan du komme nyttige rask snacks. Forresten, to timer etter skolen spiser meningsløs, fordi stoffskiftet er ikke like intens som etter lasting.
 Alltid holde i vesken velsmakende kornblanding barer.
 Først etter en trening som du har råd til peanøttsmør. Vi foreslår at du velger mandelolje uten tilsetningsstoffer. Myk tekstur gjør at du begynner å spise rett fra glasset. Men ikke overdriv, fordi bare to spiseskjeer inneholder 190 kalorier.
 Et annet alternativ er en rask og nyttig mat - yoghurt. Velge naturlig med lav prosentandel av fett, prøv å ha produktet ble ingen kunstige smaker og farger. På 150 gram bør ikke være mer enn 110 kalorier.

 Hva er forbudt?


 Fett du strengt forbudt. Det faktum at høyt kalori fet mat, dårlig for sirkulasjon, utløser produksjon av kolesterol og plakk forekomst. I tillegg bremser fett rascheplyuye proteiner og karbohydrater og tilførselen av næringsstoffer i blodet.
 Salte snacks bør også bli ignorert. For å gjenopprette elektrolyttbalansen i kroppen, spise en håndfull av tørket frukt, fordi de er svært rik på kalium.
 Det er nødvendig å være forsiktig med mat med høyt sukker, ellers kan du ta for å redusere kalorier og alle anstrengelser til null.
Hva bør jeg spise etter trening?

 Sportsdrikke og måltider


 Hvis du er mer enn en time i et varmt rom, og prosessen med svetting er ekstremt aktiv - ikke sportsdrikk er ikke nok. Den inneholder elektrolytter, mineraler som er oppløst i vann. Disse stoffene bidra til å regulere væskenivået i musklene.
 Hvis du svetter moderat, og ikke trening tar sikte på å utvikle utholdenhet, den beste drikken - rent vann. Det samme kan sies om den spesielle sports mix. Hvis du opprettholde god fysisk form, alle nødvendige stoffer inn i kroppen regelmessig.
 Hvis du gjør det regelmessig, men ikke gjenopprette væskenivået, proteiner og karbohydrater, vil snart føle tretthet. Ta vare på deg selv ordentlig!
Hva bør jeg spise etter trening?
 Ofte kvinner står overfor som godt annonsert bilen ikke løser problemer med hår, og penger var bortkastet. For å unngå dette, er det best å kontakte en påvist tradisjonelle metoder, slik som masker med tistler.
Hair Mask med rap Yahovahs olje, slår skjønnheten i håret hjemme

 Hair Mask med burdock olje - et verktøy i stand til raskt å mette sine liv sunnere og gir naturlig glans. & Lt; & gt; / P

 Som burdock olje påvirker håret


 Repejov bidrar til å bekjempe tørr hodebunn, flass, kløe og irritasjon, flotte kamper med flisete tupper, innhyller dem og gir en sunn form. Feltene med burdock olje er nyttig å søke etter Barbershop forskjellige prosedyrer: vinke, fargelegging. Det returnerer elastisitet og vakker glans.

 Hvordan bruke selv maske med burdock olje


 En enkel maske med burdock olje innebærer bruk av farmasøytiske tistler i sin rene form. Riktig bruk av behov for å vaske håret med varmt vann uten sjampo. Tørk dem med et håndkle, da - put massert forsiktig oppvarmet masse av ren og gradvis distribuere det hele. Nå zamotuyemo håret pent i disponibel plastpose og la som sådan i minst 60 minutter. Etter timen er god vaske håret.
 Hvis du bestemmer deg for å gjøre det som et forebyggende tiltak, er det tilstrekkelig å bruke en maske en gang i uken en. Hvis hensikten helbredelse, deretter kopiere det bør være minst to ganger i uken. Frekvens - nøkkelen til et godt resultat.
Hair Mask med rap Yahovahs olje, slår skjønnheten i håret hjemme

 Hair Mask med burdock olje vil være mer effektivt hvis grunnleggende posisjon til å legge til nye komponenter. På dem vil vi snakke videre.


 Lag en maske hår olje tistler hjemme er enkelt. Det viktigste er å vite hvilke oppskrifter er egnet for deg, avhengig av tilstanden til krøller.
 Hår Mask fra tap Borreolje i sin sammensetning omfatter i tillegg til hovedproduktet - sitronsaft og honning i like proporsjoner. Alt dette røres og varmes opp i et vannbad til det er helt oppløst honning. I blandingen legge til to eggeplommer og bland godt til en fin glatt.
 Påfør beskrevet burdock masken faller direkte på huden, og deretter zamotuyut henne i et håndkle i 90 minutter. En halv time senere vaske håret grundig med rennende vann. Gjenta prosessen for maksimale resultater trenger hver uke.
 Maske med burdock olje egnet for hår svekket etter salong behandlinger, overdried, perepalenyh og opplyst.
 30 ml varmes i vannbad burdock kontakt med rømme. Mer i denne massen legge 10 gram kakao. Hvis du ønsker å berike hår vitaminer, så det er tilrådelig å legge til bunnen av noen dråper vitamin A og E. For en standard prosedyre fører mirakuløs formel ned og distribuere den i hele lengden og deretter gjemme seg under håret og terry polyetylen cap.
 Etter 60 minutter alt grundig vasket med forsurede vann.

 Masker med burdock olje å fremskynde hårvekst


 Sannsynligvis hver kvinne ønsker å vokse hår raskere og i stand til å hjelpe i denne følgende oppskrift: 20 ml ferdig produkt fet planter + samme mengde pepper skjær og en kylling eggeplomme.
 Den resulterende massen er helt søkt om en time, deretter fjerne den med varmt vann. Blandingen bør fordele direkte på huden. Hvis du opplever alvorlige kløe og svie, straks skylle masken ikke å bli brent.
 En annen gammel oppskrift innebærer en kombinasjon av burdock på lager og sennep pulver i like deler. Etter tilsetning basis av sukker og eggeplomme. Pisk ingrediensene til en glatt, hell et par spiseskjeer med mineralvann og igjen gjør kremet konsistens. Betyr fordelt over hodebunnen i en time og deretter vaske av.
Hair Mask med rap Yahovahs olje, slår skjønnheten i håret hjemme

 Hvor kan man kjøpe Burdock olje for kosmetiske formål?


 Det beste alternativet er å kjøpe ferdige strukturen i apotek. Han forberedte alle teknologier og tilrettelagt for alle typer hår.  
 Å gå til en skjønnhetssalong - en flott mulighet til å slappe av og bli vakrere. Men hvis du beregne hvor mye vi bruker på hårklipp, styling, manikyr og skjønnhetsbehandlinger lyst til å gråte. Det finnes ulike måter å besøke frisøren litt mindre og spare penger. Dette er hva som vil bli diskutert.
Hvordan spare penger på skjønnhetssalonger

 Lagre konklusjon


 Profesjonell styling gjør at du kan se stilig og sparer tid, men gjør det regelmessig få har råd. Å forlenge effekten av frisyre spør stylist å bruke en rund pensel for å skape volum og fleksibel stabling, som glatt, rett hår og trakk ut neste dag ser fettete. For å friske opp håret, spray dem spesiell spray for håret. Det viktigste er ikke å overdrive det med nummeret, fordi overskuddsmidler prytyahyvet skitt, hår flak begynner å skrelle bort, mister de sin glans og blir sprø. Med riktig tilnærming med konklusjonen kan du gå for en uke!
 En annen måte å holde håret ditt ser nydelig - ikke stramme dem i en hestehale, fordi gjennom tannkjøttet vises "rynker". Hvis du trenger å samle løse krøller, det beste alternativet - gratis node. Fikse det bedre å bruke et bredt strekke strikken.
 Hvis du gjør inne i komplekset veve eller flette frisyre, la Wizard bruker mer "usynlig" enn legging av spesialverktøy. Når du fjerner pinnen, naturlig krøllete hår. Legg en dråpe olje på tuppen av håret litt krøllet jern dem og du er klar for å avslutte.

 Farbuyemosya riktig


 Hvis du er heldig nok til å være eier av murine hår skygge, vet du hvor kostbart - å male dem hver 6 uker. Endre teknologi og prøve å veve som gir håret volum og gjør den naturlige fargen glans. Spesiell oppmerksomhet bør rettes mot kronen og templer. Din farge er ikke mørkere, og neste gang du pobachytesya mester på bare 10 uker. Hvis du føler at regrown røtter for mye, bruk en spesiell markør farge håret.
Hvordan spare penger på skjønnhetssalonger

 La oss snakke om negler


 Forstår ikke hvorfor manikyr henge fast et par dager? Saken i vannet. Neglene er som en svamp og absorberer fuktighet. Hvis du gjør karet for hender og deretter polert plate, forblir hele fuktighet inne. Over tid, fordamper det, forårsaker spiker å krympe og crack og spiker skolyuvatysya. Når tørr manikyr vil håndtere ryddig minst to uker.
 Tåneglene mindre absorbent, men også sprukket neysklyucheno. Ved å gjøre pedikyr, ikke holde føttene i vann i mer enn fem minutter.
 Hvor ofte har du manikyr påvirker valg av farger. Hvis maling pastellfarger, siden det vil være mindre merkbare. Det er også viktig ferdighet manicurists, jo tynnere belegg, jo bedre vil det bli holdt. I tillegg er et tynt lag av lakk tørker raskere, er det vanskeligere å smøre. Til farge var dyp og rik, trenger du minst tre lag.
Hvordan spare penger på skjønnhetssalonger

 Ansikts


 Å gå til kosmetolog var den mest effektive, avtaler på slutten av dagen etter inngrepet umiddelbart gå hjem. Skjønnhets renser huden og forårsake spesialverktøy som trenger tid til å absorbere. Cover Face Makeup betyr å redusere all innsats til null. I gym etter en kosmetolog heller ingen grunn til å gå: aktiv svetting provoserer veksten av bakterier i porene.
 Uunnværlig prosedyre for hver kvinne - peeling. Og ikke bare fordi det hjelper kvitte seg med døde hudceller. Peeling og fortsetter å arbeide etter inngrepet obnovlchetsya huden blir glattere og mer strålende. Resultat: ingen avansert kosmetisk manipulasjon.
Hvordan spare penger på skjønnhetssalonger

 Vi håper vår artikkel vil være nyttig og kan spare deg for tid og lenhy.  
Яндекс.Метрика