Skrubb med kaffe FaceKaffe - er ikke bare deilig og forfriskende drink i morgen, er det også et effektivt verktøy, som brukes i kosmetikk. Lære å gjøre med kaffe forskjellige kosmetikk, kan du enkelt opprettholde skjønnhet og friskhet i huden. Den mest effektive person har Scrub med kaffe, mange oppskrifter som du finner nedenfor.
Indikasjoner og kontraindikasjoner for bruk med kaffe skrubb for ansiktet
Ved indikasjoner for bruk av kaffe kratt for ansiktet som et kosmetisk produkt omfatter:
forynge og friske opp huden aldring, samt å legge til skjønnhet ansikts hud utsatt for feil;
rensing og avskalling forurenset huden på en hvilken som helst type;
sunn endring farge (for eksempel hvis huden har fått gulaktig eller gråaktig fargetone), ønsket å gi huden en matt skygge og en sunn glød.

Imidlertid bør kaffen må brukes med forsiktighet fordi det er et kraftig verktøy som penetrerer inn i de dypere lag av huden.De som har:
allergisk mot kaffe produkter;
alvorlige hudsykdommer;
for følsom og sart hud;

bruk kaffe skrubb er ikke anbefalt. Listen begrensning - en fullstendig liste over kontraindikasjoner. Ellers kratt kan kalles ufarlig og effektiv.
Fordelene med kaffe skrubb for ansiktet
Dette kosmetisk produkt har mange fordeler, mye takket være den delen av kaffebønner koffein. Imidlertid er koffein nyttig ikke bare kaffe og skrubb med det. Ulike komponenter har ulike effekter på huden:
Koffein - hjelper toning huden og bidrar til å skape en beskyttende barriere som hindrer skadelige stoffer på huden;
antioksidanter - stoffer som senker aldringsprosessen og hjelpe forynge celler, på grunn av deres hud er mer smidig og rynker blir glattet;
polyfenoler - en av de underart av antioksidanter som finnes i kaffe, bidro de til å øke produksjonen av kollagen og elastin i huden. Takk polyfenoler ansikt konturer blir mer tydelig og tonet, takket være disse stoffene kaffe skrubb person har en innstramming effekt;
karotenoider - stoffer som bidrar til eliminering av grå hud og gir et sunt ansikt. Videre er resultatene av nyere studier bidro til å identifisere at karotenoider er den forebyggende tiltak i kampen mot kreft i huden;
hlorhenova acid - har en «sammenkoblet» med antioksidanter til å bekjempe frie radikaler som stadig angriper hudcellene. Det er et effektivt beskytter huden mot sterk ultrafiolett stråling.
Den kombinerte effekten av alle de ovennevnte stoffer som finnes i kaffebønner, når det brukes i naturlig skrubb bidrar til å aktivere blodsirkulasjon, gjenopprette skadede områder (kutt, sprekker, strekkmerker), og gir en jevn fuktighet og dyp rengjøring.
Hvordan søke ansiktsskrubb med kaffe
Matlaging med kaffe skrubber til ansikt er ikke vanskelig, men du trenger å lære reglene for sin søknad for å bringe hans ansikt maksimalt utbytte.
Først av alt er det nødvendig å trekke oppmerksomhet til seg selv kaffe. Kaffe skrubb bør være forberedt med kaffe:
stekt;
svart;
fine sliping;
naturlige, ingen tilsetningsstoffer og smakstilsetninger.

Ved bruk av kaffebønner være svært påpasselig med å skade den sarte huden. Kaffegrut bør brukes i tjue minutter etter at du drikker kaffe.
Før du bruker kaffe skrubb for ansiktet for å gjøre en test for følsomhet. For å gjøre dette betyr at du trenger å sette tilberedes for noen få minutter på håndleddet. Hvis du etter en tid rødhet i huden var ikke betyr så kan du trygt bruke til enkeltpersoner.
Scrub brukes til å rense huden myk masserer huden jobbet for et øyeblikk, og deretter vaske av med varme midler samles vann.
Oppskrifter med kaffe skrubb Face
Velge den mest passende type skrubb nødvendig basert på det faktum at den type hud du har. Kaffe i seg selv er egnet for alle hudtyper, men kosttilskudd kan ha en positiv effekt i nærvær av defekter.

For sensitiv og tørr hud kan du bruke følgende oppskrift:

kaffe og fløte kratt. For å gjøre det, ta to spiseskjeer med rømme (kantiner) og en spiseskje med kaffe. Bland ingrediensene og søke på huden masserer bevegelser. Et minutt skylling;
kaffe og mandel skrubb. For å gjøre det, blande to spiseskjeer knuste bønner med brunt sukker og hundre gram mandelolje. Bring til en homogen masse. Gjelder for huden.

For fet hud passer følgende oppskrift:
honning og kaffe skrubb. Ta en skje (spisestue) kaffe, bland det med en spiseskje med nærende krem ​​for daglig bruk, til blandingen, legg en skje (teskje) av flytende honning. Blandingen ble satt på ansiktet hud;
yoghurt og kaffe skrubb. En spiseskje kaffe for sin forberedelse, bland to skjeer (bestikk) naturlig yoghurt uten tilsetningsstoffer.

For normal hud passer best til følgende oppskrift:
havre, kaffe skrubb. En spiseskje med kaffegrut må blandes med en skje rømme eller yoghurt og havregryn med pomolotыmy (bare to spiseskjeer);
kaffe skrubb med salt. Malt kaffe blandes med havsalt i et forhold på tre til en. Masser huden forsiktig, fordi salt har en ganske store partikler.
Hva er de mest elegante kjoler i høst-vinter 2014-2015 - mote tips og bilder
 Lett gjennomskinnelig stoff, stramme silhuetter, provoserende halsen og utrolig feminine stiler! Det vil være så fasjonable kjoler Fall-Winter 2014-2015. Ned minimalisme og kortfattethet - er det tid for luksus modeller og lyse! Vil du vite hva stiler av kvinners kjoler er relevant? Så les denne artikkelen til slutten. Fasjonable kjoler i høst-vinter 2014-2015: Major Trender


 Som du kanskje skjønner, vil høst-vinter 2014-2015 setter pris på de vakre damene mulighet til å føle seg som en ekte obolstytelnytsamy. Til tross for rådende holdenhet og praktiske i høst-vinter 2014-2015 samlinger designere ikke kunne motstå, og besluttet å sette sine mest originale og fargerike fantasimodeller i kjoler. Og valg i hverdagen og kvelds stilarter - reelle eksempler på sensualitet og seksualitet. Et stort antall blanke materialer, gjennomsiktig stoff og montering silhuetter utformet for å skape et bilde av kvinnelige fristerinne (Blumarine, Marchesa, Elie Saab).
 Ikke alle designere denne sesongen, "sang" provoserende seksualitet. For eksempel, Dolce & Gabbana og Versace har stolt på skjulte sjarm. Presentert dem alternativer for kvinners kjoler ved første øyekast virke beskjedne og tilbakeholdne. Men kort lengde (nesten alle modeller er mini-kjoler) og lyse tilbehør er enkel kjole i menns masseødeleggelsesvåpen hjerter.
Hva er de mest elegante kjoler i høst-vinter 2014-2015 - mote tips og bilder

 De viktigste fargetrender har dype luksuriøse nyanser. Mange kjoler smaragd, gull, plomme, rød, burgunder og blått. Det er mote å bære klassiske svarte og hvite modeller.
Hva er de mest elegante kjoler i høst-vinter 2014-2015 - mote tips og bilder

 Bilde av fasjonable dagligdagse og kvelden kjoler, Fall-Winter 2014-2015


 En spesiell plass var reservert for show kjoler i retrostil. For eksempel, skinnende gull modell med 80 av Blumarine eller ball kjoler i empirestil fra Marchesa. Lang luksuriøs mørk grønn og skinnende rødbrun modell med høy foran slit presenteres Elie Saab. Silke, sateng, blonder, chiffon - grunnleggende materialer som brukes i mote å lage disse mesterverkene. Mange kutere å understreke eleganse og brukervennlighet kutt stoff, og tilbyr fasjonable kjole og pels kombinere elementer (jakker, krage, vesker).
Hva er de mest elegante kjoler i høst-vinter 2014-2015 - mote tips og bilder

 Hans andre enn de viktigste motetrender, se etter elegante kjoler som presenteres merkevare Moschino. Kvinners kjoler fra samlingen hans minne ansatte McDonalds uniform, gigantiske sjokoladepakkere og chips, og selv kle seg i form av tegneseriefigur Svampebob Firkant.
 Mindre er mer praktisk og originale kjole kan sees på utstillinger Michael Kors, Helmut Lang, Badgley Mischka. Grunnlag av disse samlingene var virksomheten tweed, varm ull strikk og søt modell.
Hva er de mest elegante kjoler i høst-vinter 2014-2015 - mote tips og bilder

Hva er de mest elegante kjoler i høst-vinter 2014-2015 - mote tips og bilder

Hva er de mest elegante kjoler i høst-vinter 2014-2015 - mote tips og bilder

Hva er de mest elegante kjoler i høst-vinter 2014-2015 - mote tips og bilder

Hva er de mest elegante kjoler i høst-vinter 2014-2015 - mote tips og bilder
Яндекс.Метрика