Du anser deg selv fasjonable og stilig Do? Du ser alltid ut for regelmessige nyheter moteindustrien og prøv å ikke flytte for å holde tritt med modeller som Bravo tråkke på moteshow av kjente designere?
 Så frisyrer som er fasjonable neste år, bør du være interessert i første omgang, på grunn av håret styling, vil i stor grad avhenge av hele bildet. For å oppnå strålende effekt kan bare være, hvis du vet ikke bare moteriktig, men også hvordan du gjør det på hodet, så vi bestemte oss for å dele med deg.
Hva frisyre vil være populære i 2015? (13 bilder)

 Til tross for at mote frisyre ikke endrer seg med en slik katastrofal fart som mote klær og tilbehør, er hver sesong fortsatt noe nytt er innført, som utvanner året Trette bilder. Så, hva populært stylister kommer opp denne sesongen som trendy frisyrer ta en ledende posisjon i 2015?
 Spesielt for denne svingen til moteshow høst-vinter 2015 hvor stylister med designer fullt avsløre alle kortene sine. Det viste seg at de nye trendene i verden av hår var ikke så mye totalt syv. Vel, prøv å håndtere dem.

 Trend № 1. casually krøller


 Til tross for beste innsats av damene i 2014 sesongen for å legge inn dine krøller jevne og pene bølger, stylister i år anmeldt sin avgjørelse og sluppet de fleste av modellene på catwalken kreative rotet med den på hodet.
Hva frisyre vil være populære i 2015? (13 bilder)

 Naturlig uaktsomhet og naturlighet er tilbake i mote: gå utendørs så hvis du gjorde i går styling eller kanskje før. For å gjenta en slik konklusjon, trenger du ikke spesielle ferdigheter, bare vaske håret og la det tørke naturlig, men hvis du sterkt krøllet hår, kan de trekke litt hjelp av hårføner og styling hår.
Hva frisyre vil være populære i 2015? (13 bilder)

 Å skape en strukturert tråder som modellene for moteshow, kan du bruke tørr sjampo eller spray av havsalt. Naturligvis disse frisyrer er kun egnet for kvinner med middels langt hår og trim for å oppnå effekten av uaktsomhet bør i sitt arsenal pleieprodukter å legge ett middel for håret glans.

 Trend № 2. Lett hår


 Dette alternativet er perfekt for damer med lengre og mellomlangt hår, spesielt hvis du ikke liker hvor varmt styling. Til tross for at alle typer jern og curling er under konstant utbedring og blitt tryggere, denne sesongen du ikke trenger.
Hva frisyre vil være populære i 2015? (13 bilder)

 Krøller bør komme ut lett og naturlig å lage dem nok til å sette mousse for styling krøllete hår og deretter grundig mos hender. Hvis ditt hår hardnakket enn ønsket, mousse kan brukes om natten og flette håret i en flette eller en slurvete bun, i morgen får du det ønskede resultat. At den ikke faller fra hverandre på den første vindkast bare sikre dem ved hjelp av hårspray.

 Trend № 3. Kort hårklipp


 Trend av sesongen, så mange fortid forbli korte hårklipp for kvinner, spesielt hvis de er svært lik menn. De som tør å slike drastiske endringer i utseende, kjente stylister tilbyr følge to hovedpunkter: en klar silhuett og avrundede linjer.
Hva frisyre vil være populære i 2015? (13 bilder)

 For eksempel, fortsetter den store populariteten til klipping typen Side of Bob og selv ganske radikale napivboks! Dessuten er det mote annet alternativ korte hårklipp - bob som ikke får til skulderlinjen, den fokuserer på cut-off, tydelig og helt uten kalibrering.
 Hvis du bestemmer deg for å fullstendig drepe alle på stedet, og deretter legge til bildet litt orientalsk krydder, mørk hårfarge og tykk flat cholka at linjen av den ovale bør vystryhty rett over øyenbrynene.

 Trend №4. Bunch


 Til tross for at de siste sesongene denne frisyre har mistet noe av sin popularitet poeng i sesongen 2015 - en haug igjen tar top-end posisjon. I år kan de være svært forskjellig - fra lys og uforsiktig stramt og ryddig zachesannыh, akkurat som ballerina.
Hva frisyre vil være populære i 2015? (13 bilder)

 Det spiller ingen rolle hvor den er plassert på baksiden, kanskje på topp, så lenge han var. Hvis du har regelmessige funksjoner, vil en slik frisyre du til ansikt, i tillegg til å gjøre det enkelt - ganske tynt par pinner eller gummistrikk.
Hva frisyre vil være populære i 2015? (13 bilder)

 Forresten, dette året ble høydepunktet av bunter, som består av små flag eller fletter, og bunter av våt effekt. Du må opprette en slik effekt som om du hadde denne frisyre, og deretter gjentatte ganger bade i sjøen.

 Trend № 5. fletter og veve


 Ljå og mest uvanlige binding er ikke første glede oss med deres forekomst i mote catwalken i samme sesong formannskapet uaktsomhet, og derfor bindende må utføres med den hensikt, hvis du glemmer morgen bare untwist hennes hår, flettet siden morgenen.
Hva frisyre vil være populære i 2015? (13 bilder)

 Det er en annen interessant alternativ veving - dekorasjon avskjed hjelp kosychok og "alien" bilder med flettet ligger svært nær huden som om de var alltid der.
Hva frisyre vil være populære i 2015? (13 bilder)

 Mod alternativene er de "ører" på krets hår og en krone, og alternativer a la "Pippi Langstrømpe". Vanligvis spytte 2015 sesongen sterkt bort fra den tradisjonelle syn på håret og bli raskere med et snev av postmodernismen.

 Trend №6. Avskjed


Hva frisyre vil være populære i 2015? (13 bilder)

 Denne sesongen tilbake i mote skiltes, legges den til nesten enhver frisyre eller bare langt hår, eller igjen strålen. Avskjed er ideell for kvinner med ovalt ansikt symmetri, resten er bedre å gi preferanse til like trendy, skrå proboru. Direkte og sideskill passer for alle, med unntak for kvinner som bærer korte hårklipp.
Hva frisyre vil være populære i 2015? (13 bilder)

 Trend № 7. hestehale og retro frisyrer


 Hvis du er lykkelig eier av langt hår, sørg for å gjøre årets hest hale hår stil - mote for ham i 2015 bare vil ikke fungere. De jentene som har det alternativet virker veldig kjedelig kan prøve ekstravagante "multi" eller hale igjen, skal tre i kraft uaktsomhet.
Hva frisyre vil være populære i 2015? (13 bilder)

 En spesiell trick av sesongen var retro bilder av 60-tallet, så halen høyt fleece tilbake på toppen av popularitet.
Hva frisyre vil være populære i 2015? (13 bilder)

 Forresten, stylister denne sesongen og gikk videre: på grunn av det faktum at 2015 sesongen lover å komme tilbake til mote stil i 60-årene, de tilbød seg å appellere til gamle og likevel meget imponerende "babbete" og nachesu piksler. Med en slik skjønnhet i bakhodet kan du bare gjøre en fantastisk effekt!  
Mote hårfarge, høst-vinter 2014-2015
 I kaldt og dårlig vær så kjedelig du ønsker å prøve lyse farger og lage en ny positiv tone til bildet. Den enkleste og rimeligste måten - endre vanlig hårfarge. Men det stilig forsøket var vellykket, må handle sikkert, basert på de siste trendene innen hårfarging. Fra denne artikkelen vil du finne ut hvilke nyanser vil være relevant i høst-vinter 2014-2015 og hårfarge er perfekt for deg. Trendy farger for håret blondt i høst-vinter 2014-2015


Mote hårfarge, høst-vinter 2014-2015
 Hvis du ønsker en blond eller hennes reinkarnert, så denne sesongen du er på hell som alltid. Denne vinteren stylister i forhold til nesten alle nyanser av blonde fra hvete til aske. Det viktigste er å matche din valgte tone kolorotypu. Ja, jenta med lys hud er ideell: platina, honning, hvete nyanser. De perfekt understreke delikat lys hud og "lyse" i ansiktet. Kvinner med en nøytral farge denne sesongen, kan du eksperimentere med en bred palett av blonde, karamell, "Hollywood gull" ask, kobber. Darkie egnet lys brun og blonde honning toner. De bør også se på de faktiske maleteknikker - California og dobbel veve.

 Fasjonable hårfarge for brunetter og shatenok i høst-vinter 2014-2015


Mote hårfarge, høst-vinter 2014-2015
 Naturlige brunette brunetter og denne vinteren vil være i en vinnende situasjon. Mange stylister har stolt på naturlig mørkt hår, slik at du kan nyte sin naturlige farge. I trend sunn glød og naturlige nyanser. Brunette må velge "brennende" de mørke tonene som skimrer i lyset. Mørk kastanje bør ta hensyn til varme hårfarger som brun, cognac eller sjokolade.

 Fasjonable hår fargen rød for jenter i høst-vinter 2014-2015


Mote hårfarge, høst-vinter 2014-2015
 Rød hårfarge er viktig er ikke den første sesongen. Vinteren i år er intet unntak. Men trenden med naturlighet og maksimal naturlighet rørt og røde jenter. De nye høst-vinter lyse "flashy" røde farger vike for en myk gyllen nyanse. Delikat gulrot, mørk kobber, vil aske røde nyanser være hoved Winter 2015.

 Den opprinnelige hårfarge, høst-vinter 2014-2015


Mote hårfarge, høst-vinter 2014-2015
 Eksentriske og dristige jenter som ønsker å være alltid i rampelyset, stylister anbefaler å velge denne vinteren uvanlig, men myke nyanser av hår. For eksempel, pastell lilla eller rød-oransje lidenskapelig. Det er ikke nødvendig å male ganske ekstravagant hårfarge, heller bruke den til å isolere enkelte tråder eller virkning Ombre. Populære originale nyanser vil være blå himmel og gress - fargene som symboliserer den kommende 2015.  
Яндекс.Метрика