Øyenskygge kan gjøres uavhengig - deres skygge vil være hva du vil, og lagring kan du full kontroll.
Lage øyenskygge med hendene (to måter)

 Metode 1: Tradisjonell skygge


 Å få dem til å ta:
 •  70% alkohol;

 •  kosmetisk pulver (det er solgt i butikker for en hobby Vennligst sørg for at dette er en kosmetisk pulver - fortsatt sette på øyenskygge, noe som kan føre til dårlige konsekvenser hvis du tar noe annet.);

 •  krukke der du vil lagre skyggen (tettsittende);

 •  mynt (rengjør den med alkohol Du kan ikke ta en mynt og hver runde, flat gjenstand, så lenge dens diameter var litt mindre enn diameteren på krukker skygger.);

 •  plast skje;

 •  papir håndkle eller serviett.

 • Lage øyenskygge med hendene (to måter)

   1. Velg en farge.
   Kosmetisk pulver blander lett, og fargene er alle fargepalett. Bland en som du liker, vil det bli fremtidens farge skygger.
  Lage øyenskygge med hendene (to måter)

   2. Bland med alkohol.
   Fylle glasset for pulver skygger slik at pulveret var det nesten full (05 cm kant må forbli gratis). Legg en dråpe alkohol, miksing skje. Rør deretter til glatt konsistens av tykk pasta. Best gradvis legge alkohol, sjekke konsistens - den enkleste måten å fylle opp da enn vidtsidzhuvaty også. En svært sjelden skygger er dårlig tørr.
  Lage øyenskygge med hendene (to måter)

   3. Spressuyte.
   Sett et papirhåndkle eller klut direkte på glasset, og trykk på strøm mynt slik at papiret bekymret skyggene. Papiret vil absorbere fuktighet og støv vil bli komprimert, som det skal være. Det er ikke en rask prosess. Å trykke ned til innholdet i glasset tett presset ikke.
  Lage øyenskygge med hendene (to måter)

   4. Kles.
   Dekk glasset med tørr papirhåndkle og legges tørr - det vil ta omtrent to timer (avhengig av hvor mye materiale). Pasta i en krukke for å være tett, hard og meget tørr. Shadows klar.
  Lage øyenskygge med hendene (to måter)

   Metode 2: vegansk skygger


   Denne metoden er for dem som holder tradisjonene veganisme, inkludert kosmetikk. Kjøp skygger eller annen kosmetikk i dette tilfellet er ikke lett, valget smalner kraftig. I dag, mange veganere foretrekker å gjøre sine egne skjønnhetsprodukter. Denne oppskriften skygger så mye som mulig og bruker kun naturlige vegetabilske ingredienser.
   Det bør også huske at naturlige ingredienser er ikke så stabil som den kjemiske blandingen - du har å bære en nyanse av farge og oppdatering; da de ikke er beskyttet mot fuktighet.
   Å vehansky øyne makeup, trenger du:
  Lage øyenskygge med hendene (to måter)

 •  bær (avhengig av fargevalg vil det: Blackberry (blå, rød, lilla), granat korn (rød og rosa), blåbær (blå-lilla), kakaopulver (brun) farge kan variere i nyanser avhengig av mengden av bær )

 •  shea smør;

 •  kokosolje (første spinning);

 •  en liten bolle;

 •  bomullspinner.

 •  1. Opprett en farge.
   Plasser bær og / eller kakao og shea smør i en bolle og bland til ønsket farge ut. Bær har knust (du kan med fingrene).
  Lage øyenskygge med hendene (to måter)

   2. Gjør stiftelsen.
   Drypp litt kokosolje på håndflaten. Smøre dette ringfingeren slippe ca 20-25 sekunder. Så smøre den øyelokkene olje igjen på fingrene.
   3. Påfør en farge.
   Bomullspinner dyppet i farge forberedelse, bruke farger for alltid. Gjenta til fargen blir lys nok, men pause mellom forårsaker minst 15 sekunder til forrige nivå er tørr, og du har rett med lyse farger.
   4. Lagre rester.
   Øyesminke er klar, men det vil oppdatere hele dagen. Tom blank fargebalanse i en krukke og ta den med deg. Pass og bomull knopper.
   Husk at lange grunnfarge ikke vil bli lagret, fordi det har ingen konserveringsmidler. Det er mer fornuftig å gjøre en liten mengde av det og sette en "frisk" skygge.  

  Hjemmelaget sjampo urte egne hender
   Sammensetning og mengde:


   Fase A:
 •  vann (300 g);

 •  Urter (1 eller 2 poser);

 •  Kaliumsorbat (5g);

 •  Melkesyre (5 g);

 •  Jojoba vann (125 m);

 •  provitamin B5 (5 g);

 •  honning (15 g);

 • Hjemmelaget sjampo urte egne hender

   Fase B:
 •  surfaktant, tensider (blanding; 1525);

 •  male (hvis du vil, en pakke);

 •  Primrose olje (2 kapsler);

 •  vitamin E (2 kapsler);

 •  aromatisk olje (1-2 dråper);

 • Hjemmelaget sjampo urte egne hender

   Om ingredienser:


   Urtete:
   Du kan kjøpe dem på apotek eller bestilling på nettet. Vær forsiktig når du samler urter alene - er ikke anbefalt i urbane skog parker i byen, og nær veier. Også samle urter selv bare hvis du er 100% sikker på at de ikke blander seg med hverandre (og mange tilsynelatende ganske lekmann alike). Sett dem i poser før du suge.
   Ulike hårtyper passer best:
   Blondt hår:  blanding av kamille, mullein og rød hibiscus hjelp gjenopprette farge og glans. Spesielt bra for lyse hår med en touch av sin røde pigment.
   Mørkt hår:  burdock rot, nesle nesle, kjerringrokk og white willow bark. Passer for alle hårtyper.
   Svekket Hår:  rosmarin, timian, nesle, valnøtt skall. Det er best å blande hjelper hår en mørk farge.
   Å styrke som helhet:  kjerringrokk, brennesle, kamille, lavendel blomster. For alle typer og farger.
   Vann:  bare renset, for den saks skyld, til noen hjemme kosmetikk. Bruke destillert vann - våren butikkene er ikke alltid ryddet.
   Mineral Gel:  overflateaktive midler uten sulfater og amider er vanligvis sjelden og er vanskelig å gjøre dem tykk. Mineral gran godt kondensert fleste av disse stoffene. Du kan erstatte den med en annen gel base, hvis du vil, men det vil være mindre effektive.
   Honning:  peke, noe som kan føre til misnøye veganere. Honning hjelper å holde på fuktigheten og inneholder nyttig komponenter RD (de varierer avhengig av hva det er og hvordan honningbier ble holdt). Men hvis du ikke har råd til å bruke honning for etiske eller andre grunner, erstatte den med glyserin.
   Kaliumsorbat:  trygg mat konserveringsmiddel, motstår mugg og jordslag, har begrenset antibakterielle egenskaper. At han handlet nødvendig reaksjon som omdanner det til sorbinsyre.
   Melkesyre:  å transformere kaliumsorbat som sorbinsyre, justerer pH-verdien i tillegg til uvlazhenyyu; fremmer bedre blodsirkulasjonen i hodebunnen.
   Provitamin B5:  styrker håret, noe som gjør dem mer utførlig.
   Vann Jojoba:  fra jojoba ekstrakt, men uten fet effekt. Hvis håret ditt er tørt, erstatte komponenten jojobaolje.
   Overflateaktive stoffer (tensider blanding): Denne komponenten kan kjøpes i butikken for en hobby; surhet bør være på 5-7 pH.

   Hvordan lage en sjampo:


   Før du gjør forberede en flaske der du kan lagre sjampo, vaske det.
  Hjemmelaget sjampo urte egne hender

   1. Mål vann (varmt) og plassere poser med urter. La dem i vann i minst 15 minutter (den lengre, desto bedre). Deretter fjerner poser. Vann bør zabarvytysya og luktende urter.
  Hjemmelaget sjampo urte egne hender

   2. Tilsett vann, jojobaolje, honning, pro, gel, kaliumsorbat og melkesyre.
  Hjemmelaget sjampo urte egne hender

   3. Legg til (valgfritt) vitaminer litt (2 kapsler med vitamin E) og oljene to, og noen dråper rosmarin og mynte olje.
  Hjemmelaget sjampo urte egne hender

   4. Tilsett farge om du vil.
   5. Bland surfakantom. Jo lenger du forstyrre (med mikser) den mer tett vilje sjampo.
  Hjemmelaget sjampo urte egne hender

   6. Profiltruyte og hell i flasken. Ferdig!  
  Яндекс.Метрика