Du vil trenge:
Nyttig såpe med kokosmelk hjemme

 •  vernebriller og hansker;

 •  et stort glass målebeger (varmebestandig);

 •  termometer;

 •  Kjøkken scoop (plast eller silikon);

 •  Mold for såpe (såpe beregnet for kaldt - som tre);

 •  papir for frysing (provoschennaya, glatt på den ene siden);

 •  elektronisk kjøkken skala;
  Nyttig såpe med kokosmelk hjemme

 •  "Palochnыy" blender;

 •  beater;

 •  227 g av palmeolje.;

 •  227 g kokosolje.;

 •  227 g olivenolje.;

 •  '28 Castor olje;

 •  '90 Natriumhydroksid (lut);

 •  102 g vann.;

 •  . 102 g Kokos melk;

 •  '57 Aroma oljer (noen, kombinert med lukten av kokosmelk og olje, du kan ikke legge til noen såpe i alle fall vil ha en svak lukt av kokos);

 •  maling for kosmetikk (hvis du ønsker å male såpe);

 •  91% alkohol.

 •  Det er best å bruke en pre-kjølt kokosmelk og kaldt vann - dette vil fremskynde prosessen for kjøling blandinger av alkali. Vennligst ikke overse sikkerhetsregler. Arbeid med natriumhydroksid gir for obligatorisk bruk av vernebriller og tykke hansker. Sørg for å lufte ut rommet under drift.

 •  Trinn 1: Bruk vernebriller og hansker. Måler den riktige mengde vann og natriumhydroksyd. Prøv ikke å inhalere dampen!
  Nyttig såpe med kokosmelk hjemme


 •  Trinn 2. Hell sakte natriumhydroksyd i vann. Gjør det i små porsjoner under omrøring dannet blanding. Aldri legge vann til ren natriumhydroksid. Rekkefølgen er viktig.
  Nyttig såpe med kokosmelk hjemme


 •  Trinn 3. Rør til da, til væsken er klar. Så termometer og måle temperaturen. Det vil være ganske stor - på grunn av den varme som frigjøres i løpet av en kjemisk reaksjon. Det er nødvendig at blandingen er avkjølt til 30 grader Celsius.
  Nyttig såpe med kokosmelk hjemme


 •  Trinn 4 til blandingen er avkjølt, forberede Moldova, foret papir for sin frysing. Kontroller at papiret er glanset side opp.


 •  Trinn 5. Nå blande olje. Palme og kokos oljer solid i romtemperatur, bør de smelter; gjøre det i en mikrobølgeovn og hell i en container. Deretter legge dem trinse og olivenolje (de er sjeldne, og de bør ikke være varm). Røre.
  Nyttig såpe med kokosmelk hjemme


 •  Trinn 6. På dette punktet, må du blande olje og base. Det er viktig at temperaturen i blandingen og andre varierte ikke mer enn 10 grader; hvis vann og natriumhydroksyd avkjølt nok (eller olje var for kaldt), kan oljen bli oppvarmet i mikrobølgeovnen - men i alle fall ikke gjøre det på den andre blanding. Legger oljen nøye til det andre transparente væskeblanding.


 •  Trinn 7. Mix blender blanding, helle med kokosmelk. Forstyrre å skape frodige, myk konsistens.
  Nyttig såpe med kokosmelk hjemme


 •  Trinn 8. Legg aromatiske oljer, og hvis du liker fargestoff.


 •  Trinn 9. Visp hele blandingen ved hjelp av feste blender og hell det i Moldova. Prøv å gjøre det slik at innsiden blir færre luftbobler.


 •  Trinn 10 Hvis du ønsker å dekorere liksom toppen såpe - for eksempel, utsmykket den med "bølger" som kan gjøre kjøkkenet spatel (såpe må være veldig tykk og begynner å fryse), eller forårsake noen lettelse mønster.


 •  Trinn 11. Sett i kjøleskap i 3-4 timer, og deretter fjerne og la ved romtemperatur for en annen dag. Deretter fjerne fra formen, delt i biter av størrelse som du ønsker, og pakk hver del for seg.
  Nyttig såpe med kokosmelk hjemme

 •  Nå må du holde sengen nydelig ved romtemperatur på et tørt sted i ca 3-4 uker (at all fuktighet har fordampet), så det kan trygt brukes.  
  Hvordan bli kvitt poser under øynenePoser under øynene - et flerårig problem at ingen har gitt skjønnhet og sjarm. For å lære hvordan man skal håndtere dem og hva deres årsaker, og vi vil diskutere i denne artikkelen.
  Årsaker til poser under øynene
  En av de hyppigste årsakene til poser under øynene er en dårlig arvelighet. Grunnen er at det er en tynn hinne mellom huden og underhudsvev av øyelokkene. Naturligvis membran er tykk, men det finnes tilfeller der det er tynn. Når membranen blir tynnere, avsetning av små hull gjennom disse små hull begynner å dukke opp fett. Som et resultat av at fett kommer ut og dannet poser under øynene. Der, på grunn av arvelighet har du tynn membran, jo bedre er mulig at i nær fremtid vil du ha alle muligheter til å forholde seg til poser under øynene.
  En annen grunn for utseendet på poser under øynene er mangel på søvn, hormonelle endringer, allergier, kommunikasjon med månens syklus, overflødig vann i kroppen. Det kan ofte spille en rolle stress. Poser under øynene kan oppstå som følge av alkoholmisbruk, de organer som er ansvarlige for å fjerne giftstoffer fra kroppen rett og slett ikke kan takle. En annen grunn for utseendet på poser under øynene kan bli dårlig sirkulasjon og dårlig ernæring. Dårlig ernæring kan bety av en overdreven inntak av matvarer som inneholder store mengder salt. Salt fremmer væskeansamlinger i kroppen og som et resultat det er hevelse under øynene.
  Det er en annen grunn, som ikke kan unngås, kan det bare forsinkelse. Selvfølgelig er dette en alder faktor. Som et resultat av aldring, mister huden sin fasthet og elastisitet, er det forbundet med prosessen med svelling av subkutant fett, som er under øynene. Årsakene til tidlig tap av fasthet og elastisitet i huden kan også være arvelighet, røyking, overdreven drikking og hyppige opphold under solen.
  Også, i tillegg til alle de ovennevnte faktorer av poser under øynene og er en sykdom som kan føre til hevelse i øynene. En av disse sykdommene - brokk århundre. Med andre ord svulmende fettvev under huden. I dette tilfellet, poser der hele dagen og ikke i andre tilfeller, morgen og kveld. Foruten at poser under øynene ikke gå i løpet av dagen som de er ledsaget av sterk mørkere i huden, som er under øynene. En fremgangsmåte for behandling av brokk kirurgi kun tallet i prosessen fjerner overskudd av fettvev under øynene. Takket være moderne fremskritt på dette feltet, kirurgi smertefri og etterlater ingen spor.
  Hvordan bli kvitt poser under øynene ved hjelp av massasje
  I dag er det mange måter å bli kvitt poser under øynene opprinnelse. Noen vil se på nå. Den mest elementære, men merkelig nok, på samme tid, og mest effektive måten - en massasje poser under øynene ved hjelp av isbiter. Problemområder må massere for 2-3 minutter is, den beste infusjon av urter.
  Hvordan bli kvitt poser under øynene ved hjelp av kaldt komprimerer
  Et annet godt hjelpe kalde omslag, kan de stimulerer blodsirkulasjonen og poser under øynene og hevelse går unna. Det er best å bruke kalde omslag med grønn og svart te. Du må fukte vattpinner laget av ull i te brygging og satt på øynene i ca 10-15 minutter.

  Hvordan bli kvitt poser under øynene ved hjelp av folk rettsmidler

  Også av poser under øynene og hevelser hjelp maske med persillen. Det bør være svært finhakket persille blader og legge Eye på toppen av bladene bør sette en våt bomullspinne av vatt. Til vesker forsvant selvfølgelig bør gjøres i løpet av uken, og bruke masken på i 10-15 minutter.
  Ett populære folk rettsmidler, som har vist seg, er en maske med kokte poteter. Prosessen er ikke komplisert, og det er tilgjengelig, rett og slett kutte potetene i to og sette begge øynene i 20-30 minutter. Det viktigste for poteter falt ikke varmt, men varmt for ikke å skade huden rundt øynene.
  Et annet effektivt middel for poser under øynene er kontrast urte komprimerer. De kan bruke disse urter som persille, salvie, kamille. Leaves of Grass å helle kokende vann og la det stå i 2-30 minutter. Etter denne buljong er delt i to deler, en del oppvarmes og den andre avkjølt. Deretter en etter en tisser en bomullspinne er kald infusjon, i en varm og brukes på øynene. Til effekten av disse pakkene var bedre de bør gjøre før du går til sengs.
  Til slutt, for å bli kvitt poser under øynene kan bruke kosmetiske produkter som concealer og foundation.
  Hvis du ikke hjelpe noen av de ovennevnte verktøy for å fjerne poser under øynene, blir de fjernet kirurgisk hjelp blefaroplstyky. Under operasjonen fjerner overflødig fett og hud puter under øynene, og deretter brukt karbondioksid laser som hjelper glatte ut huden og gjør den mer elastisk.
  Til vesker ikke synes nødvendig å gjennomføre forebyggende øyehelse og, hvis mulig, gjør det hver dag. Gjør beste shoot nearomatyzyrovanymy Rengjøring. Ved bruk av kosmetikk vises røde og vassen, så bør du umiddelbart forlate disse midlene. Det er også nødvendig før sengetid bruke en fuktighetskrem eller midler til å ta vare på huden. I morgen, vask gjerne med kaldt vann, og i sommer må du bruke solkrem. Hvis du gjør alt for å forebygge, vil problemet med poser under øynene passere din side.  
  Яндекс.Метрика