Hvordan gi håret volum omGi volum til håret drømmen for mange kvinner. Heldigvis, i dag er det nok av verktøy som tillater deg å øke mengden av hår for å gjøre dem mer attraktive og sunn.
Måter å legge volum til håret

For håret volum kjøpt, er det viktig å velge riktig sjampo for vask. Noen kvinner foretrekker profesjonelle verktøy som er utformet av eksperter. Disse sjampo som selges i apotek, kan du kjøpe en frisørsalong.
Velge en sjampo for fint hår, blottet for håret volum, sørg for at den inneholder vitamin B5, B3, og aminosyrer. Den første vitamin styrker hårsekkene, oksygenmetning krøller. Vitamin B3 fremmer hårvekst og er også ansvarlig for å holde kroppen i en spesiell pigment, uten noe som håret er grå.
B-vitaminer er best tatt på samme tid som tabletter og matvarer slik som kjøtt, lever, gjær, fisk, kylling, brød. Hvis hun vil følge riktig og balansert kosthold, vil håret bli sunnere, sterkere, bedre hud, negler.
Vaske håret med sjampo, balsam eller alltid bruke balsam. Prøv at de var laget av samme produsent. Denne omsorg må gjelde trådene fra midten og flytte til tips. Du trenger ikke å håndtere air condition hår over hele lengden, ellers zlypnutsya de raskt pozhyrneyut.
For å ikke miste håret volum, bruke dem til å vaske varm, ikke varmt vann. Etter endt prosedyre, skylle håret med kaldt vann hvis du ønsker å gi håret ekstra glans.
For å gi håret volum mulig og bruke en spesiell massasje. Vennligst ta et minutt hodebunnsmassasje, med sirkelbevegelser. Denne fremgangsmåten vil bidra til å styrke blodstrømmen fordi hårvekst vil akselerere, henholdsvis - håret mer fylde.
Håret ditt vil bli visuelt volum hvis du bruker prosedyren høydepunkter. Det ser bra ut på håret av forskjellige lengder, passer alle typer hår.
Hår kan gjøres større hvis de lærer hvordan du skal gre. Gjør nødvendig mot hårvekst, fra baksiden av kronen og flytte. For å gjøre det enklere, bøy og trykk ned. I den ene hånden, ta en kam og en annen - hårføner.
Hvis du ønsker å gi volum til håret, prøv nachesat. Riktige nachis å lage en vakker frisyre selv når håret er veldig fine og sjeldne. Nachisuvaty hår må være røttene, og midlene til å fikse deres bruk er valgfritt. Også gi håret volum ved hjelp av spesielle hårklipp. Hvis du har langt hår, kan du prøve å kutte dem i flere lag. Toppen vil se ut luft, slik at den samme frisyre vil se mer omfangsrike.
For å oppnå volum frisyrer kan, hvis de brukes for tørking hår multifunksjons telefon som har flere temperaturregimer. For å gjøre styling hår festemidler, slår den varme luften, og bare ønsker å tørke håret, bruke en middels temperatur.
Ønsker å gi håret volum, bør du bruke konvensjonelle curlers. Gre vasket håret og sette dem på skum eller mousse. Dele håret på samme strand, skru på curlers. Når tiden er begrenset, kan du tørke håret i curling ved hjelp av en hårføner. Når de endelig tørke ut, slappe av og rett hår curlers resirkulerte tråder.
Å opprette et volum på håret, mange kvinner bruker forskjellig styling. De skal brukes til hårrøttene, litt løfting tråder og gir ønsket volum. For å unngå vekting krøller, bør mousse og fromasj ta svært lite til ingen håret blir fettete.

Ansikt til gi volum til håret

Gjør håret volum og hjelp maske som du kan forberede deg.
Ta en halv kopp yoghurt og bland det med en liten skje av kakao og egg. Den resulterende blandingen skal brukes til hårrøttene. Når masken er litt tørr, gjenta prosedyren flere ganger. Vikle hår maske og hold i en halv time. Skyll med varmt vann og baby shampoo. Hvis du gjør en maske regelmessig, krøller noen måneder gevinst volum.
Styrking håret og gi dem volum bidrar også til denne masken: Ta en kopp salt, samme mengde konjakk og honning. Bland ingrediensene og oversette til et fartøy av glass, la stå i ca to uker. Gjelde deretter masken på hårrøttene, vask av etter 60 minutter uten bruk sjampo. Veldig snart, vil håret ditt bli klumpete.
Legg volum i håret og hjelper maske med eggeplomme. Det må koble med vegetabilsk eller olivenolje. Holde håret i minst en halv time. Denne masken hjelper også styrke håret, gi dem ekstra mat.  
Fuktighetsgivende hår maskeHår for kvinner beste dekorasjon. Bølgete, skinnende, puste helse krøller gjøre henne elskerinne sjarmerende og vakker. Mange mennesker feilaktig tror at god hårpleie krever mye tid og penger.
Dessverre, selv de dyreste er ikke alltid vare kan føre til de ønskede resultater. Ikke alle vet også hvordan å velge riktig type omsorg i håret. For eksempel, mange av jentene i fet skrift forsømmelse bruk av fuktighetsgivende masker. Dette er feil, fordi det er fuktighetsgivende passer alle typer fett hår og må absolutt alle.
Hver dag håret under negativ påvirkning av miljøet (eksos, ultrafiolett lys, sigarettrøyk, etc., etc.), fysisk påvirkning (skrape, pins, hatter, etc.), (betyr for styling) kjemisk. Fuktighet er en viktig beskyttende faktor av hår som er tapt med så mange dårlige stunder. Uten å tisse håret blir tynnere, mister sin glans, er svak, det blir sprøtt.
For å hindre tap av fuktighet hår ganske mange ganger i måneden for å bruke fuktighetsgivende maske. De er nok for i dag i butikker og skjønnhetssalonger. I tillegg kan utmerket fuktighetsgivende hår maske raskt og enkelt kan gjøre hjemme. Denne masken inneholder ingen konserveringsmidler eller stabilisatorer, velger du den ingrediensene helg, som betyr nøyaktig kan være trygg på kvaliteten. I tillegg vil prisen på en slik en fuktighetsgivende hår maske være helt akseptabelt for alle, og komponenter som er inkludert er trolig på kjøkkenet. Vurdere noen enkle og felles hjem oppskrifter fuktighetsgivende masker.
Hair Mask med yoghurt
Ta en liten mengde av yoghurt eller kefir (avhengig av mengden og lengden av håret). Oppvarmet til kroppstemperatur og bruke maske på håret ditt, kan topp Wrap med folie eller bakepapir oppå fortsatt vikle et håndkle. La masken tar omtrent en halv time, og skyll med rikelig med vann. Virkningen av et slikt hår maske umiddelbart.
Hair Mask dual handling
For å forberede masken du trenger balsam for håret. I en skje med balsam ta en skje av alkohol og ett ch.lozhechku sennep. I blandingen tilsett eggeplomme og rør til en jevn røre. La masken bør være omtrent en time, deretter vaske håret med mye vann. Fordi sennep akselererer hårvekst - du får to effekter ved hjelp av en maske.
En annen oppskrift fuktighetsgivende hår maske med sennep. For sin forberedelse må ta i like mengder (to spiseskjeer sennep, sukker, vann og burdock olje. Det er drepe ett egg og bland til en jevn røre. La masken på håret i plastfolie og et håndkle i en halv time.
Hair Mask med glyserol
For å forberede en fuktighetsgivende maske med glyserol må ta eddik og glyserin i like deler - en ch.lozhke, lakserolje trenger to spiseskjeer, legg blandingen til egg og brett til en jevn røre. Når du har tegnet håret av de beste plastpose og pakk et håndkle på toppen. La masken på håret bør være ca 40 minutter.
Hair Mask med brød
Hvis din hjemme zalezhalas skorpe av rugbrød - for henne å finne et flott program. Ta det med utmerket fuktighetsgivende hår maske. For dette brødet å helle kokende vann og sett til side tre timer. Med rozmokloho lage brød mush søke på hårrøttene. Dekk med plastfolie, vikle et håndkle. La håret for å være en halv time eller to, og skyll med rikelig med vann. Effekten av en slik maske kan bli styrket dersom brød til å suge i vann og i ottsezhennom ekstrakter av kamille og brennesle.
Hair Mask kompleks
Den første fasen av anvendelsen av fuktighetsgivende hår maske søker aloe juice og løk i like deler. Mens dette holder masken (ca en time), forbereder vi følgende: ta et århundre. l. Burdock olje, tilsett en teskje trinse, legger de to spiseskjeer med rømme og en ss honning. For det andre bruker vi masken og hårrøttene og hele lengden krøller. Hold en time, pakket inn i cellofan papir eller pose og håndkle.
Maske for håret med henna og cognac
Utmerket maske er best for tørt hår. For sin forberedelse må ta en teskje av henna fargeløs, bland det med en spiseskje olivenolje, en eggeplomme kill i blandingen for å helle en teskje av konjakk. Holde masken på håret i ca 40 minutter, pakket inn i cellofan og et håndkle. Deretter vaske håret godt og rikelig med vann.
Hair Mask med egg
Dette er kanskje den enkleste og mest økonomiske, men like effektive hår maske. Etter bruk av noen som helst måte av håret blir ikke brukt. For å forberede denne masken er nødvendig å skille hvite fra yolks (egg ta i et beløp basert på mengden og lengden på håret), pisket eggehvite til en tykk skum, tilsett eggeplommer til det og bland godt. Søke på håret, dekk plastfolie og et håndkle, vask av etter en halvtime.
Når du gjør noen form for masker for hår, huske de grunnleggende regler: Påfør i håret bare nylaget blanding som er nødvendig for å blande godt og følg uregelmessigheter og mangel på klumper. Ikke holde masken på hodet mer enn den angitte tiden, etter som håret bør vaske godt med rikelig med vann.
For å forsterke effekten av fuktighetsgivende masker hår etter bruk anbefales å skylle håret med kamille løsning (hvis du har blondt hår) eller en svak løsning av eddik (hvis du har mørkt hår). Eddik blir tatt i forholdet en teskje per liter vann.  
Яндекс.Метрика