Hvordan å vokse hår raskHver jente så på TV-reklame av nydelig langt hår og ønsker å se i speilet og se det samme uforglemmelig skjønnhet. Men, kommer nærmere speilet, ikke alle skjønn mislykkes, se der den perfekte hår, som naturen har gitt lang og elegant hår bare en liten del av den kvinnelige befolkningen. Og de andre jentene må jobbe hardt for å gjøre håret ser så frodig, forsiktig var langt og sunt. Hvor raskt vokse langt hår, uten kunstig forlengelse?

Hvordan du raskt vokse hår med vitaminer

Til håret industrien lang og vakker, må de ikke bare dyrt sjampo vask, påfør en fuktighetsgivende maske, og selv de trenger å styrke "innsiden", det vil si i det daglige kostholdet bør inneholde vitaminer, fett, kalsium, jern, jod og så videre. Hvis kroppen din ikke får denne maten, kan skjønnheten i håret bli glemt, fordi ingen maske ikke vil hjelpe dem å vokse raskt og vil ikke redde deg fra tap. Spis matvarer som melk, ost, frokostblandinger, nøtter, frukt, grønnsaker, tang og selvfølgelig greener. Crude jenter bør spise minst 100 gram per dag.
Riktig håret til å vokse dem raskt
Hårpleie hår bør kun bruke din type. Helst maske og sjampo til en produsent, som er laget av naturlige produkter. Lese nøye etiketten på flaskene med sjampo og maske. Ofte dyre varer anvendes naturprodukter og kjemikalier som ikke er så effektiv som naturlig.
Hvis du ønsker å vokse langt hår - prøv å ikke skade dem
Til merkbar håret begynte å vokse, må vi stoppe hårfarging, kjemisk zavyvok, tørking hårføner, bruker Curlers, siden alle gjør håret sprøtt, kjedelig, tørr, og da dør de. Men det verste er ennå ikke kommet, fordi alle disse negative prosedyren kan føre til blokkering av hårsekken og stoppe veksten av nye hår.
Børster og kammer håret på vidroschuvanni
Håret bør være riktig gre børster med naturbust grove tre kammer eller "masazhkamy" ikke rive og må ikke forveksles. Grer bør begynne med tips, ikke omvendt, og sakte klatre til toppen av hodet og så videre. Helst gre minst 2-3 minutter for å stimulere hårvekst.
Vaske håret
Vask håret ditt trenger en varm og kokt vann, ikke varmt og rennende vann. Sjampo, geler og rask hårvekst er ikke alltid effektive. Igjen, alt avhengig av hvilken type hår. Hvis du raskt vil vokse hår, trim spesiell sjampo. Heldigvis dagens produsenter produsere et stort antall slike biler. Det viktigste er at de er laget av naturlige ingredienser.
Hvis du raskt vil vokse hår, make spesielle masker
Hårmasker basert på naturlige ingredienser er svært nyttig hår. Bruk maske, som inneholdt følgende produkter: honning, sennep, løk, pepper, burdock og lakserolje, etc. dimeksid.
Ta hensyn til farge og type hår, hvis de bestemmer seg for å vokse raskt
Husk at hårtype spiller en stor rolle, hvis du bestemmer deg for å vokse dem raskt. For eksempel, er tørt hår mye tynnere fett, og likevel er de svært skjøre. Fett hår er mye tykkere tørr. Hvis din naturlige hårfarge er rød, du - eieren av veldig tykt hår, blonde hår i mye mindre. Disse resultatene hentet fra forskere for mange år siden. Så gjør dine konklusjoner og ta vare på håret sitt siden barndommen. Hver type hår trenger en rekke vitaminer og mineraler. Alle masker og sjampo bare delt typer hår. Så hvis du raskt vil vokse hår, trim midler til å ta vare på dem kun i henhold til hårtype.  
Hvordan å behandle en manglende stemme
 For mange yrker stemme er den viktigste "verktøy". Dette er ikke bare sangere og artister, foredragsholdere og corporate overføringer. Fra lider tap av tale lærere, høyttalere og forelesere. Til slutt, tap av tale bringer en stor dose av ubehag for alle som i prosessen må kommunisere med mennesker.

 Hvorfor mistet stemmen?


 Den vanligste årsakene strep hals, noe som er et resultat av hypotermi eller, alternativt, som et resultat av altfor varm mat.
 Vi hører ofte uttrykket "stemmen hans". Dette fenomenet - resultatet av en overbelastning av stemmekanalen, noe som bidrar til å gråte. Mange selvfornyelse tålmodig venter på å stemme, uten å vite hva holdning til helse kan føre til en mer langvarig behandling, og noen ganger føre til kronisk sykdom når de ble behandlet som en manglende stemme bør første dagene av manifestasjoner av denne sykdommen.
 Det er også noen psykologiske egenskaper som fører til svikt av stemmebånd apparat. "Com hals" vises som et resultat av akkumulert urettferdighet blokker strupehodet, og personen mister stemme. Karakteristisk fenomen for perenervnychavsheho student også litt fast i form av kommuniserende barn. I disse sjeldne tilfeller, bør den manglende stemme bli behandlet sammen med arbeidet til psykolog.

 Hvordan å behandle en manglende stemme


 Offerets stemme enkelt gjenopprette ulike folk rettsmidler. Men før vi begynner å behandle den savnede stemmen ville være tilrådelig å oppsøke lege.
 En svært effektiv måte å bidra til å gjenopprette stemmen til den korteste tiden. Du trenger en pott med en kopp vann. Du må helle et halvt glass frukt der anis og la det småkoke i 15 minutter. Kokt frukt fjernet, og i kjøttkraft, tilsett en fjerdedel kopp honning, helst kalk, og koke igjen. Deretter legge til en spiseskje konjakk. Klar kjøttkraft bør ta en spiseskje med halvtimes mellomrom utover dagen.
 Den følgende fremgangsmåte, som gjør det mulig å behandle den manglende tale i en mer sparsom modus er forskjellig hurtig virkning, men gir et godt resultat etter langvarig bruk. Så snart du oppdager en manifestasjon prosevsheho stemmene om natten bør drikke en løsning av 50 g. konjakk, to egg protein og to teskjeer sukker. Morning sikker på å glede fornyet stemme.

 Regler som hjelper i behandling av


 Hvis du kommer til å behandle den savnede stemmen bør følge noen enkle regler som vil lette sin rask gjenoppretting:
 - Unngå å ta krydret, varm og kald mat;
 - Fukt rommet der er;
 - Gjennomføre innånding, fremme fjerning av tenning;
 - Masser halsen mot brystet;
 - Varm om natten eller glade føttene tørre sennep pulver;
 - I betennelse i strupehodet, bruker oppvarming pakker;
 - Gurgle terapeutiske midler;
 - Eliminer røyking.
 Som de fleste andre sykdommer, tap av stemmen utløst fjollete holdning til deres helse. Voice krever også omsorg og å ta noen forebyggende tiltak mot endringer i funksjon av slimhinnene i de øvre luftveiene. Det bør unngå langvarig eksponering for kulde og i områder med overdreven tørrhet i luften. Det er bedre å forebygge denne sykdommen enn for lang tid å helbrede tapt stemme.  
Hvilke produkter kan returnere mistet stemmen?
 Noen ganger hver person står overfor et slikt ubehagelig problem som mister stemmen. Popem varme i kaldt vann, for mye nakrychyshsya konsert av din favoritt band - og kan du stemme neste dag satte seg ned og trakk fra halsen bare skrangle og sypenye. Men er at alle taleforsvinner uten noen åpenbar grunn! Hva bør jeg gjøre? Heldigvis finnes det mange tradisjonelle medisin enkle oppskrifter utviklet for å gjenopprette stemme.
 Matvarer som kan hjelpe deg å gjenvinne tapt stemme
 Stilt overfor denne typen problem, de fleste umiddelbart tenke på hva matvarer hjelp sving stemme? Hva du skal spise eller drikke for å lette deres situasjon? Og så, selvfølgelig, umiddelbart kommer til tankene rå egg - på grunn av hva de trenger å drikke for å gjenopprette stemme, men vi vet fra våre forfedre. Men dette betyr ikke at du bør umiddelbart få eggene ut av kjøleskapet og drikke det - hvis du gjør det, gjøre verre. Først eggene er kalde, og for det andre, så du kan lett bli infisert med noen ekle sykdom (eller lage en urolig mage at du vil være enig, er ikke veldig fristende). Bedre forberede deg gløgg og drikke det varmt, men ikke varmt.
 Men egg - er ikke det eneste felles produkt som hjelper retur mistet stemmen. Viden kjent som den helbredende egenskaper og kumelk - det bør være varm, tilsett litt smør og honning, deretter drikke. Varm melk hjelper slappe av stemmebåndene og stemmen igjen.
 Men tiltakene nevnt ovenfor, kan hjelpe bare hvis personen ikke har til i nær fremtid spesielt stamme sine stemmebåndene. Men for sangeren, foreleser eller høyttaler, som er nødt til å snakke offentlig, vil de være ineffektiv. I dette tilfellet anbefaler vi 05 kopper anis frø, helle et glass vann, kok raskt i 15 minutter for å avkjøles litt, tilsett 2 ss. l. honning. Denne medisinen ta 1 ss. l., men hver time. Og neste dag stemmen skal returnere.
 Hvis avstemningen er nødvendig for å gjenopprette raskt og effektivt
 Det er en måte å håndtere en slik krise problem, hvis effektiviteten har blitt bevist av mange generasjoner av våre forfedre. For å varme ca 50 gram cognac (bare at det var ikke for varmt), tilsett 3 h. L. honning og noen dråper sitronsaft, deretter rør godt og sakte slurker drikke. Medisiner event snart.
 Og noen "bestemors" oppskrifter for tale restaurering
 En mild, men lengre, er ansett som en måte å gjenopprette stemme:. Pisk 2 eggehviter trenger 2 h L. sukker, legge til mix 50 gram cognac. Blandingen skal helle i et glass og hell et glass varmt vann. Drikk dette: en slurk en cocktail, da - en slurk vann. Deretter umiddelbart gå til sengs, og ved morgen stemme skal komme seg.
 Drikke for å gjenopprette stemmen til den såkalte "Gulrot melk." Det bør være 05 liter kumelk og koker det 100g gulrøtter, skrelt). Buljong avløp, avkjøles litt og skylle halsen mens ytre lyder "Ohhh-uuuu-ahhh".
 Nå vet du at disse enkle matvarer som kumelk, egg, honning, gulrøtter, osv, kan hjelpe deg å takle tapet av stemmen. Det viktigste - å vite nøyaktig hvor og i hvilke mengder de tar. Og, selvfølgelig, kan du hjelpe: positiv holdning, optimisme og tro på seg selv. Etter all spenningen og stress bare forverre situasjonen, hindre takle problemet.  
Яндекс.Метрика