De mest fasjonable kjoler for Bilder prom 2015
 Eksamensfest Hvor lenge venter alle sine studenter. Selv i levering av avsluttende eksamen meninger på ferie antrekk, trenger frisyrer og sminke ikke forlate nyutdannede. Og spenningen er berettiget, fordi endelig kjole - er den viktigste egenskap promenadekonsert.

 Valget av fasjonable kjoler for konfirmasjonen 2015


 I dag er mange motebutikker tilbyr et imponerende utvalg av elever bety forskjellige designer kjoler som vil være relevant i løpet av våren-sommeren 2015. I tillegg er disse kostymer gjort basert på motetrender og tradisjoner såkalte "master mode". Ta en nærmere titt på showet, vil du legge merke til at verdens catwalken tilby hovedfags jenter kle en rekke farger og mønstre.
 Lovers lange kjoler kan lett plukke ut sin helt annen stil. Dette antrekket er alltid svært fordelaktig til skoleball, fordi det gjør bildet jente feminin og romantisk. Dessuten, hvis det legges vekt på en kjole i midjen, du vil bare fokusere dine klassekamerater samt modeller av lange kjoler, mer enn noensinne relevant i denne finalen 2015.
De mest fasjonable kjoler for Bilder prom 2015

 Vi oppfordrer deg til å ta hensyn til konfirmasjonen kjoler med A-type skjørt og høy midje også. Dette alternativet vil understreke verdighet av alle kvinner med alle typer form.
 Det er ingen begrensninger i valg av mote i dag frodige kjoler og kjoler "havfruer". Så, hvem som barn drømte om å bli en prinsesse for en stund - gå videre, din tid er kommet! Merk at du ikke bør velge en svingete kjoler med volanger fulle av jenter, som de ikke kan skjule figur feil, men heller de vektlegger.
 Korte kjoler for prom 2015 er også nå i mote. Vakker Bustier kjoler, kjoler rett snitt, formtilpasset silhuett eller rashodyascheysya skjørt - alle disse modellene vil se flott ut på en jente-kandidater med velskapt ben og en god figur.
De mest fasjonable kjoler for Bilder prom 2015

 Mest interessant, i år mange konfirmasjonen kjoler er fasjonable ermer. Vanligvis, de er laget av meget tynn og gjennomsiktig materiale. Ser bra ut og kjoler for prom 2015 den populære "retro" stil, i samme stil som "neovyntazh." Iført en kjole i stil med 50-tallet av forrige århundre, er du sikker på å tiltrekke oppmerksomhet klassekamerater lengde og mangfold av mini skjørt.
 Og, selvfølgelig, hvis du vil at prom kjole var individuelt og unikt sjarmerende, ikke glem om hans dekorasjon. Strass, perler, gull utskrifter, mønstre på tekstiler - alle svært relevante i denne sesongen.

 Motetilbehør og vakre promenadekonsert kjoler 2015


 Jente nyutdannede som ønsker å følge motetrender av det kommende året, må fullføre hans kvelden antrekk par motetilbehør, vesker, belter, hansker, sokker, luer, etc. Som for hansker, når deres valg må være veldig forsiktig. Hansker kommer i forskjellige lengder og med feil valg av tilbehør generelt kan "overload" hele bildet.
De mest fasjonable kjoler for Bilder prom 2015

 Hvis din prom kjole stil er beskjeden og rolig farge, kan det plukke opp hanskene med steiner, mønster eller broderi. Men hvis den endelige kjolen har mye av dekorative elementer, hanskene i bildet ser ut til å være overflødig.
 "Graduation fashion" dette året vil ha nytte enormt populære hatter som ideelt sett utfyller kvelden bildet. Brede belter og tynne stropper også fordelaktig pynte fasjonable promenadekonsert kjoler 2015. Merk at stroppene kan være både stoff og skinn. Og selvfølgelig å fullføre bildet - en liten veske og mote sandaler!
 Forfatter: Lily Romanov  
Lange kjoler for prom night 2015 bilde
 Selve konfirmasjonen kjoler 2015 studenter i dag er omtalt i gang, selv om triumf av tid er nok. Denne rasjonalitet nyutdannede kan evalueres, som denne ferien bør være nøye forberedt. Og hår og makeup, og sko, og tilbehør, og klær - alt dette må velges med smak, harmonisk og nødvendigvis basert motetrender.
 Som for motetrender 2015, de er også kjent. Denne sesongen vil være relevante lange og korte, strenge og frodige, lyse og korte kjoler for prom. Men i denne artikkelen skal vi dvele ved det lenge konfirmasjonen kjoler 2015.

 Nye kutt lange kjoler til konfirmasjonen 2015


 Femininitet og ømhet - disse er de viktigste egenskapene som har konfirmasjonen kjoler til gulvet. Dette året jentene foretrekker kanskje en moteriktig lang kjole med bare skuldre og kjoler med dype utringninger eller asymmetri vekt på hofter og midje. De mest fasjonable modeller av lang kveld kjoler for prom i år er:
 Dress "havfrue" i stil med 30-tallet av forrige århundre;
 Dress "peplum" som har volanger rundt livet;
 Bedårende kjole med en lukt;
 Lang kjole med en fluffy skjørt;
 Kjoler i gresk stil;
 Kjole tunika gratis kutt.
Lange kjoler for prom night 2015 bilde

 Separat for å si om greske lange kjoler, som er ideelle utdannet med forskjellige tall. Slike modeller er svært enkel og stadfester at "alle geni er enkel." Høydepunktet av de greske lange kjoler til konfirmasjonen ligger i det materialet som er lett og vektløshet.
 Jenta i denne kjolen minner eterisk gudinne, så delikat og romantisk. Mykheten i denne endelige bildet drapering bringe med mur. Så, hvis du foretrekker det lang kjole for prom night, anbefaler vi å ta hensyn til den greske stil.
 Det er også viktig å legge til at denne sesongen vil være motelangermet kjole med ulike lengder og selv med ermer Gypsy (fantastisk) type. Denne såkalte overraskelse at presenterte "Graduation Fashion" studenter siden i fjor ble ansett mest relevant mest åpne kjole.
Lange kjoler for prom night 2015 bilde

 Som for lange kjoler asymmetrisk stil, er de fortsatt på moten, som foretas i rolig aftenkjoler en brøkdel kreativitet.

 Mote dekorative lange kjoler for prom 2015


 I den kommende sesongen trendy innredning lang konfirmasjonen kjoler ikke bare vil kutte fine linjer og kutt, men frynser, volanger og krave. Legg merke til at folder kan være plassert på kantene av kutt eller rundt midjen. Bare se bedårende utdannet i lang kjole åpen type med side volanger. En slik modell gir en utrolig letthet av bildet.
 Men nå fasjonable frynser gir chic prom kjole, og dens eier romantikk og letthet. Ikke glem om farger. Det er best å velge denne sesongen lange endelige kjole pastellfarger:. Smaragdgrønn, lys blå, lys rosa, lys lilla, grå, ashy og t E. I tillegg moteriktige farger vil også sølv og gull.
Lange kjoler for prom night 2015 bilde

 I rollen som tilbehør for utendørs modeller av lange kjoler i år bør gjøre kåper, boas og boa. Generelt vil en rekke ulike stiler og silhuetter raffinert og elegant lange kjoler 2015 oppgradere hver jente føle seg som en ekte ballets dronning!
 Forfatter: Lily Romanov  
Hvordan gjør permanent makeup øyenbrynene?
 Kvinner jobber kontinuerlig med å forbedre sitt utseende. Når deres makeup er ikke nok, gjør tatovering. Denne måten dypere "tegning" ansikt blir stadig mer populært, og få nye fans. Selv om det i realiteten tatovering som går tilbake til kunsten å tatovere - en oppfinnelse er ikke ny. Bare i denne gamle teknikken som brukes for rituelle formål, og våre samtidige gjør permanent makeup øyenbryn, lepper og til og med århundrer. Og hvis øyelokkene og leppene - svært følsomt område med tynn hud, og besluttet å tatovere i disse områdene bare de mest desperate damene er klar for noe offer for moro skyld skjønnhet, tatovering øyenbryn blomstrende popularitet. Og det er visse grunner, og helt objektiv. Om dem og om hvorfor og hvordan å gjøre tatovering øyenbryn, vil vi snakke. Hva tatovering? Funksjoner øyenbryn tattoo
 Tatovering eller permanent makeup, og metoder, og begrep som dukket opp på to fenomener: tatoveringer og makeup. Faktisk er at tatoveringer er brukt på kroppen i noen volumer og farger, mens tatovering på ansiktet ditt er utformet for å simulere makeup den eneste forskjellen. Og tatoveringen bedre - mer vanskelig å skille den fra put makeup. Så hvorfor gjør tatoveringen hvis mye raskere, billigere og sikrere slett nafarbuvatysya speilet? Vanligvis gjør tatovering øyenbryn ett av tre formål:
 •  Daglig Make gjøre ubehagelig / lat / noensinne.
   Ønsker alltid å se lyse, selv i søvne og umiddelbart etter at du våkner opp på stranden og i bassenget.
   Make-up er ikke mulig på grunn av deformasjon av huden på grunn av skade, alder og andre endringer.
   Som du ser, kan tatovering øyenbryn anses ikke bare "make-up for lat", men et middel til frelse i vanskelige situasjoner. Selvfølgelig bør vi tenke to ganger om å gjøre permanent makeup øyenbryn til å forlate bare å sminke ikke zmyvavsya mens svømming i bølger. Men for kvinner som er fra en eller annen grunn ikke vokser hår øyenbrynene (arr, brannsår) eller deres øyenbryn mye hengende over øynene (en manifestasjon av ptose), er øyenbryn tatovering den eneste løsningen på dette problemet.
   Øyenbryn tattoo - det gjør vondt?
   Prøv å forestille seg den teknologien av permanent make-up. For å skape den ved hjelp nesten de samme verktøyene og materialer for tatovering. Er at malingen injisert subkutant spesialverktøy er ikke så dyp (ikke dypere enn 05 mm), og pigmentene er karakterisert ved lavere motstand. I en annen øyenbryn tatovering er en svært smertefull og traumatisk prosess der noen kunder er tårene, og under øynene vises blå nyanse. Derfor, i profesjonelle salonger og klinikker (fordi du gjør øyenbryn tatovering er der, ikke til kjæresten på kjøkkenet?) Alltid brukes lokalbedøvelse.
   Spesiell oppmerksomhet bør rettes mot individuelle behov av kroppen. Fordi hvis du har en tendens til allergi, økt press, er gravid eller ammer en baby, tatovering øyenbryn kanskje ikke bare smertefullt, men farlig for helsen. I løpet av måneden også vanligvis gjør ikke tatovering. Men bortsett fra de erfaringer som vil overleve i kontor kosmetolog, være forberedt på en rehabiliteringsperiode. Etter tatovere øyenbryn gjort i hans sted forblir hevelse i huden, rødhet, noen ganger - lite sår. Når hevelsen avtar og skorpen må revidere mester i å korrigere og bringe resultater til ønsket ideal.
   Hvordan er permanent makeup bryn
   Kommer til å gjøre permanent makeup øyenbrynene for første gang, har du sannsynligvis allerede veid alle "proffene" og "cons" og den endelige avgjørelsen. I dette tilfellet, ikke vondt å vite på forhånd at du vil komme: hvordan treningen, som gjør permanent makeup øyenbrynene, hvordan ta vare på tatoveringen og hvor lenge han vil holde seg på huden. La oss forstå alt dette på montasje:
  Hvordan gjør permanent makeup øyenbrynene?

 •  Start fra afar, at valget veiviseren. Det er ingen overdrivelse å si at det er viktig, som en lege, og hans profesjonalitet og kunstnerisk smak avhenger av din helse og utseende. Referere til kunstnere som arbeidet du har sett en levende, og de liker deg, eller snakke med mer erfarne tatovering jente i spørsmålet. Noen ganger permanent makeup og makeup artister involvert, som garanterer den estetiske appell av resultatet. Men å mestre tatoveringer, permanent makeup utøveren sammen med sin hovedaktivitet, er kontakten ikke nødvendig. Ikke å være en makeup artist, han er en ekspert på skjønnhet av en kvinnes ansikt, kan det ikke være i stand til å vurdere alle nyansene i denne delikat problem.
   Planlegger en tatovering, pre-forberede kroppen din til stress som følge prosedyren. Ta et kurs av narkotika og vitaminer som styrker veggene i blodårene. Velge å tatovere den dag i midten eller i slutten av menstruasjonssyklusen. Dagen før prosedyren forkaste noe alkohol, ikke gå til et solarium, og på den fastsatte dagen ikke utnytt kaffe og energidrikker. Hvis du velger en god master og pre-kjent med ham, bør han advare deg om alle disse preparatene.
   Formen på øyenbrynene velge på forhånd. Kanskje du har dannet en idé om hva du ønsker å se øyenbrynene. Men ikke for lat til å selv eksperimentere med speilet øyenbryn blyant. Og sørg for å lytte til anbefalingene fra master - hans erfaring gjør at vi kan tilby et godt alternativ. Ikke forstyrre besøk og make-up, som vil velge formen på øyenbrynene, egnet for ansiktet ditt.
   Sammen med master før prosedyren, velg en farge pigment. I store butikker på opp til 50 palett alternativer, og de kan blandes med hverandre for de enkelte resultater. Sammensetningen pigmenter for permanent make-up kan være naturlig (vegetabilske) eller syntetiske (mineral). Må øyenbryn tatovering blekk for tatovering og bland feilaktige farger er forbudt unntatt øyenbryn kan få unaturlig svart, rød eller noen ganger pozelenity.
   For tatovering øyenbryn person som heter (hår innsamlet og begravd under cap), og rengjøres (fjernet all kosmetikk). Innført eller søkt anestesi (vanligvis bedøvende krem). Til bedøvelse handlet, må vi vente ca 10 minutter.
   Master fungerer med hansker og bruker en maskin for tatovering som er desinfisert før hver klient. Nål for tatovering kan være bare en gang, det vil få Master av pakken og installere i ditt nærvær.
   Deretter skisse er valgt i henhold til formen på øyenbrynene. Han la en blek, neintensyvnym farge å skissere konturene av fremtidig tatovering - som en "kladd". Som for "Belovik" han mulig på forskjellige måter:
   Shotyrovanye - En fyllfarge og skissere sin myke skyggelegging. Hvis hele øyenbryn gjort i denne teknikken, kan det se ut for lyst og vilje. Men shotyrovanye å endre formen på øyenbrynene, dorisovat manglende deler, fargetoner.
   Voloskovыy tatovering øyenbryn - En liten tegning i form av individuelle hår. De kan plasseres mellom pannen egne hår, og hvor de ikke vokser. Voloskovыy tatovering ser mer naturlig og påføres med moderat det kan gjøre nesten umerkelig, men øyenbrynene blir lysere og klarere.
   Kombinert tatovering øyenbryn - En kombinasjon shotyrovanyya og voloskovoy teknologi som trengs. Ofte og mestere, og kunden er tilbøyelig til denne metoden tatovering. Deretter shotyrovanye være lettere enn de "hår" og ikke et øyenbryn går flatt.

   Hvis alt går som det skal, forbedrer mester fargeintensitet. Tonen er lagt til de stedene der det er nødvendig for å oppnå akkurat den effekten som trenger. I de fleste tilfeller er den første fremgangsmåten likevel ikke gi det endelige resultat, fordi svellingen begynner å dukke opp, og i dagene etter tatoveringen pigment kan slå hvit på grunn av egenskapene til den enkelte.
   Øyenbryn tatovering varer fra en halv time til tre timer, avhengig av arbeidsbelastning, mål og reaksjoner. Master kan forhånds orientere deg om, men ganske korrekt å kalle prosedyren kan ikke nobody.
   Når tatoveringen er gjort, huden er desinfisert igjen. På pannen smurt med et spesielt preparat i form av en krem, fremmer helbredelse og beskytter utsatte morgenen etter inngrepet huden.
   Umiddelbart etter at tatoveringen kan du kjøpe alle de stoffene som kreves for hjemmesykepleien permanent makeup. Vare på huden på plass tatovering vil ha om to til tre uker, og deretter forsvinner alle brun og må revidere master for kontroll og korrigering tatovering øyenbryn. Uavhengig forstyrre skorpen er strengt forbudt, ellers dette stedet kan bo neprokrashennyh region. Deretter kan du foreta korrigeringer tatovering etter behov. For første gang (1-3 dager) etter tatovering øyenbrynene vil se unaturlig hvis de ble malt over huden markør. Gradvis ekstra farge gå og skygge vil bli dempet.
   Holdbarhet av permanent make-up - spørsmålet individuelt. Det kommer an på den enkelte biokjemi og metabolisme av menneskelige, livsstil, mange eksterne og interne faktorer. I gjennomsnitt, holdt tatovering øyenbryn i minst 3 år. Deretter pigment gradvis blekner. Men noen kvinner "er" tatoverte øyenbryn for fem år, og permanent makeup ikke engang tenke på å forsvinne. Vanligvis den eldre klient, holder lenger permanent makeup på ansiktet hennes. Ikke glem at tatovering øyenbryn, som noen lyse og harde linjer i ansiktet, visuelt aldre. Denne effekten er uunngåelig, og derfor permanent makeup øyenbryn gjør selv unge jenter visuelt eldre.
   Derfor bestemmer seg tatovering øyenbryn, veldig bra Tenk på dette trinnet. Selvfølgelig kan korrigere dårlig tatovering øyenbryn og til og med fjerne den. Men, for det første, garanterer fjerningseffektivitet ingen vil. Prosedyren blir utført ved laser rettet på en dybde laget av huden. Dernest, noe eksperimentering med risikabel person. Og bare du bestemmer hva ofrer du er forberedt for skjønnhet. Og hvis du tror at tatoveringsøyenbrynene - dette er hva som vil hjelpe deg å føle deg mer attraktiv og trygg, gjerne gå til skjønnhetsekspert!  
 • Яндекс.Метрика