Kjole med chiffon, bilder, stiler og farger.
 Dress Chiffon alltid hatt stor popularitet. Lett, gjennomskinnelig, flying stoff legger en feminin bilde av ømhet og nåde. Med sin luksuriøse og kostbart at dette materialet er ofte grunnlag for å skreddersy kveld, bryllup og andre festlige antrekk. Men dette er ikke en regel, og i hverdagen kan finnes mange modeller chiffon kjoler.

 Hvilke bilder du kan lage med dette stoffet


 Mangfoldet av farger chiffon samt dens evne til å være i harmoni med andre teksturer gi fly til fantasy, slik at du kan lage mange stiler og bilder:
Kjole med chiffon, bilder, stiler og farger.


 •  Elegant dame. For de glatte flytende stoffer kan skape antrekk med forskjellige samlinger, legger strenge kvinne, men sofistikert look.

 •  En mystisk fremmed. Kombinasjonen av lys og tette teksturer gjennomsiktig saken, spille multi-layer og mellomtonene bidra til å skape et bilde av mystikk og understatement.

 •  Romantisk jente. Det Chiffon kjoler går så bra med volanger, folder og volanger forskjellige - detaljer som legger et snev av modeller ømhet, lekenhet og naivitet.

 •  Glamorøs dame. Dette stoffet er veldig naturlig og harmonisk utseende kombinert med paljetter og strass - en iboende del av den glamorøse stilen.


 • Kjole med chiffon, bilder, stiler og farger.


   Stiler chiffon kjoler


   Det er vanskelig å liste opp alle typer data antrekk som finnes i verden. La oss prøve å gi noen eksempler:
 •  Den klassiske alternativet er å kle stropper, som har en høy midje og blusset bunnen.

 •  Hvis du kommer til den offisielle mottak, noe som åpnet skuldre anses mauvais tonn, er du perfekt chiffon kjole med ermer. Således produktet kan gjøres med en hvilken som helst annen tett stoff.

 •  En stil fasjonable sommersesongen i flere år, er en gresk-stil kjole. Det ser best ut i lyse farger.

 •  Bryllup dekorasjon imperium silhuett ser flott ut. Bruden er en ekte gudinne nedstammet fra Olympus. Hvis vi legger til bildet av høy podkolotыe hår dekorert med store blomster og lys delikat sandaler - effekten er fantastisk.

 •  Chiffonkjole til gulvet - en annen aktuell mulighet. En slik modell kan ha både direkte og trapesformede kutt. Dekorert med ulike detaljer, vil det skape et inntrykk av deg romantiske og feminine natur.

 •  Fin stil er "bat" er laget av to lag med gjennomsiktig materiale og dekorert draperi i midjen. Dette plagget passer godt til fritids- og hverdagslivet. Vide ermer og løs silhuett ikke holder ned bevegelser, noe som er et pluss i varmt vær.

 •  Chiffon modell med asymmetrisk hem - nåværende stil 2014. Det bør bemerkes at det er egnet for kvinner med glatte og lange slanke ben. Hvis denne delen av kroppen din er ikke ideelt - asymmetri er ikke for deg, bare fordi det vil trekke oppmerksomhet til problemområdet.


 • Kjole med chiffon, bilder, stiler og farger.


   Farge design kjole


   Når det gjelder valg av farger, i tilfelle av et ubegrenset utvalg av chiffon, alt avhengig av personlige preferanser. Du kan velge monokrome modeller som sarte pastelltoner og synlig rød, grønn, lys turkis, rik blå og kanarigul. Ganske ofte sy kjoler med materialer med ulike mønstre: blomst, erter, i et bur eller striper, som teknologi "batikk" eller rett og slett vakker abstraksjon. Spesiell sommer spraglete forskjellige stiler, klær for kjøligere årstider mindre lyse, men like sjarmerende.  
  Brudekjoler med foto: mest populære silhuetter og deres funksjoner.
   Den viktigste egenskap av bruden - er hennes brudekjole. Velvalgt kjole lønnsom understreke alle fordelene av en ung utseende, og zamaskuye noen ulemper. Når denne klesplagg fremtidige brud vil møte et slikt utvalg av typer og stiler som kan gå seg vill. Denne artikkelen om brudekjoler med bildene til å forstå de grunnleggende typer silhuetter og bestemme på det mest aktuelle alternativet.   Silhouette - ball kjole


   Denne stilen kan sees ganske ofte, fordi det er trolig den vanligste alternativet. Hans popularitet han skylder at bryllupet - kanskje den eneste arrangement der unge mennesker kan bære en slik vakker skjørt. I bunnen av denne nydelige kjolen har en åpen topp, ofte utformet som et korsett som vektlegger fristende bryst og midje. En lignende silhuetten er i stand til å skjule feil bein og lår, så det er perfekt for nesten enhver figur.
  Brudekjoler med foto: mest populære silhuetter og deres funksjoner.

   Empire Dress


   Denne stilen er preget av en høy midje, under brystene, og lang rett skjørt faller på føttene av vakker jente. En tilsvarende silhuett vil se bra ut på eieren av en liten byste, og i tillegg Empire - ideelt for gravide bruder, fordi det kan skjule det har vært magen. Bemerkelsesverdig luksus smykker i denne kjolen vil se vulgær, så ofte dekorere bare den øvre delen ved hjelp av små perler, perler og fine broderier.
  Brudekjoler med foto: mest populære silhuetter og deres funksjoner.

   Kjoler - Case


   Den beste snitt er lik eieren av den ideelle figuren. Direkte smal kjole parade gir alle proporsjoner, bryst, midje og hofter, med absolutt ingen gjemme feil. Hans popularitet denne stilen forpliktet den berømte Marilyn Monroe, likte å understreke sin forførende skjema.
  Brudekjoler med foto: mest populære silhuetter og deres funksjoner.

   A-silhuetten


   Ganske vanlig modell, som er preget av montering bodice og skjørt trapes. Gradvis utvidelse av den nedre halvdelen av kjolen fra midjen konturene ligner bokstaven "A", så stil og tjent sitt navn. Slik en annen stil og eleganse som passer for et lite bryllup i nær familie, og for den storslåtte seremonien med mange gjester.
  Brudekjoler med foto: mest populære silhuetter og deres funksjoner.

   Denne kjolen kan være dekorert på mange måter: en kombinasjon av forskjellig struktur og farge på tekstiler, loddrette sømmer, tog, blonder, broderier etc. Skjørtet kan være ikke bare tradisjonelt lang, men like over kneet.
   Materialet sy valgt basert på bildet som du vil opprette. Glatt silke egnet for delikat, feminin, elegant stil. Rene linjer fremheve det beste skinnende satin eller organza lys gjennomsiktig. Dekorere med blonder, perler, fargede bånd eller krystaller legge til farge og smak til bilde av bruden.

   Silhouette år


   Hjem særtrekk ved denne modellen - et skjørt som stramme hofter og fakling fra midten av låret eller kneet. Det er logisk å anta at råd lignende stil kan bare vinneren slank figur med en tynn midje, glatte hofter og velskapt ben.


  Brudekjoler med foto: mest populære silhuetter og deres funksjoner.


   Kort brudekjole


   Dette antrekket viser mot og nezakompleksovanist brud. Kort kjole og sexy ser uvanlig åpning parade slanke lange ben. Silhuetten av denne kjolen kan være nesten hvilken som helst av de ovennevnte alternativene, i tillegg er perfekt for en sommer bryllup et kutt, fordi det er ikke en ung varm.
  Brudekjoler med foto: mest populære silhuetter og deres funksjoner.
  Kjoler for XX-jenter på prom night 2015 bilde
   Kjoler for prom Studentene begynner å plukke opp lenge før den siste bjelle høres. Dette er ikke overraskende, fordi dette arrangementet er nå nesten gitt samme oppmerksomhet som bryllupet feiring. Jo mer vi kan forstå jenter for hvem prom er den første muligheten til å føle seg som en ekte dame.
   Velge en moteriktig kjole for prom er ikke vanskelig, som moderne designere tilbyr forskjellige modeller av kjoler og ulike typer figurer. La oss se på denne artikkelen, som også må være prom kjole fulle jente.

   Stiler og modeller konfirmasjonen kjoler for overvektige jenter 2015


   Først av alt, bør det bemerkes at kjolen er veldig feminin ting som understreker verdighet av jenter. En full utdannet med forførende former vil se flott ut i riktig valgt antrekk. Alt de trenger å gjøre - er å velge riktig stil av promenadekonsert kjoler som vil åpne verdighet og skjule figur feil.
  Kjoler for XX-jenter på prom night 2015 bilde

   Ingen vet at prakt dekorasjon Tallene er bust. Det er lett å understreke ved hjelp kjoler med V-hals eller moderat dyp utringning. I tillegg til sofistikert måte fremheve brystene av sesongen for å hjelpe disse dekorative elementer konfirmasjonen kjoler som buer og krave på toppen av kjolen.
   Et utmerket valg av unge vakre kvinner med veldreide, denne modellen lange kjoler, forskjellige grenser, trapesformede kutt eller A-formet stil. Alltid være visuelt harmonisk kjole som strekker seg nedover og har en oppblåst beltet tilbake.
   Hvis du tror figuren ufullkommen, og har noen ekstra pounds, foreslår vi å se på den endelige kjole med høy midje. Høy midje - en magisk hemmelighet å skape effektive god silhuett for overvektige jenter.
  Kjoler for XX-jenter på prom night 2015 bilde

   Med disse modellene kjoler, figur visuelt hentet blir usynlig magen, og skape gode proporsjoner. Det bør bemerkes at denne effekt oppnås på grunn av det faktum at under brystet i obese piker beliggende smaleste punkt. Eneste kompetente understreker sin perfekte balanse kan fullføre figuren.

   Tekstiler og farger for full kjoler 2015 promenadekonsert jenter på


   Alle kjoler er laget med de mest kostbare stoffer, listen over som er fløyel, sateng, silke og blonder. Dessuten er disse stoffene mye brukt i dag i å skape mote designere samling konfirmasjonen kjoler. Som for stoffer til kjoler for jenter komplett, må de være myk og godt vedlikeholdt.
   Husk, for skinnende og tunge stoffer fullført. I tillegg bør det utvises forsiktighet i mote denne sesongen paljetter. Konfirmasjonen kjoler med stort antall av dem er egnet bare slanke jenter.
  Kjoler for XX-jenter på prom night 2015 bilde

   Velge "stroynyaschye" aftenkjoler må også ta hensyn til deres farger. Vil hjelpe jentene ser utrolig full kjole mørk eller dyp mettede farger. Uønsket volum gir en full figur pastellfarger og alle kjoler lyse farger.
   Chic ser fulle av jenter i promenadekonsert kjoler rød, blå, smaragd og lilla. Men de som ønsker å se elegant og behersket i sin prom, ta hensyn til påkledning av svart og sjokolade farger.
   Dermed utdannet ved kurvet ikke nødvendigvis gå ned i vekt, spesielt på slutten av denne ferien. Du trenger bare en liten teori, mer selvtillit - og du vil se bare søt for prom!
   Forfatter: Lily Romanov  
  Яндекс.Метрика