Trendy Nail Design, Winter 2015: Bilder av kreative manikyr Høst-Vinter, 2014-2015 År
 Ryddig og stilig manikyr - en viktig egenskap for en kvinnelig karakter. Mote for negledesign endringer i samme takt som dagens trender i klær, fordi disse to næringene er nært beslektet. Klikk her for vår gjennomgang manikyr nye høst-vinter 2014-2015 til deg, selv under den kalde årstiden så perfekt fingertuppene. Fashion design korte negler, Fall-Winter 2014-2015


Trendy Nail Design, Winter 2015: Bilder av kreative manikyr Høst-Vinter, 2014-2015 År
 Denne høsten og vinteren vil være relevante neglene korte lengde, oval og mandelformede. Denne enkle formen er forbundet med store motetrender i år - og naturlighet naturlighet.
 Mote maling paletten denne sesongen minner spredning gems: smaragd, sangria, rød, sitron, indigo, stål, sypress. Populære farger for design negler korte og dype nyanser av dyrebar vin, aubergine, lilla, sjokolade, kirsebær.
Trendy Nail Design, Winter 2015: Bilder av kreative manikyr Høst-Vinter, 2014-2015 År
 Spesielt fordelaktig for korte negler er relevant i denne sesongen kaviar manikyr. Med dekning av små perler, som minner om fisken gyter, trenger stylister tilbyr en uformell og festlig design. Den eneste regelen: lyse varme farger "ykornoho" lakk som passer for hver dag, og dyp mørk - for manikyr seremonien.

 Matte og pastellfarger manikyr høst-vinter 2014-2015 Photo


Trendy Nail Design, Winter 2015: Bilder av kreative manikyr Høst-Vinter, 2014-2015 År
 Ikke gi etter for deres posisjoner negledesign, utført i pastellfarger. De viktigste trender kan identifiseres manikyr stil naken - naturlige neglen form og lengde, dekket med gjennomsiktig lakk briljant. De viktigste moteriktige farger pastell neste sesong: mynte, turkis, kjølig hvit, blå-grå, melk. Forsvant beige og rosa toner.
 Matt manikyr vil også være blant de viktigste favoritter av høst-vintersesongen 2014-2015. For det vil være mørke naturlige nyanser: egg, sort, khaki, brun, sjokolade.

 Fasjonable design negler lyse høst-vinter 2014-2015


Trendy Nail Design, Winter 2015: Bilder av kreative manikyr Høst-Vinter, 2014-2015 År
 Den trendy høst-vinter 2014-2015 var et sted for lys polish. Den opprinnelige utformingen vil omfatte geometriske mønstre, dyriske utskrifter, skinnende steiner og krystaller. Den enkleste og raskeste måten å få lys, oppmerksomhet-manikyr - bruk lakk shlytterom. Denne sesongen, stylister anbefaler å velge et belegg av leppe skape en uvanlig fransk manikyr.
 Fan av spiker forlengelse, ta hensyn til hovedtrenden - effekten av edelstener. Dette designet er utført ved hjelp helevыhkrasok polsk og er å simulere naturlige edelstener. Vanligvis en manikyr i tillegg dekorert med gull eller sølv krøller som komplett bilde.  
Shuharinh hjemmeShuharinh hjemme heller mystisk prosedyre for de fleste kvinner. Mange vet ikke engang klar over hva som foregikk. Et tilfelle av hårfjerning ved hjelp av sukker. Voksing - en kostbar prosedyre og shuharinh hjemme - budsjettet, men ikke mindre effektiv versjon.
Hva er forskjellen shuharinh hjemme fra andre typer hårfjerning
Først shuharinh hjemme og tilgjengelig naturlig, fordi midler til studien kan finnes i ethvert kjøkken (sukker og sitronsaft).
Sekund, shuharinh hjemme - allergi prosedyre, fordi blandingen for hårfjerning ingen fargestoffer, ingen lukt, ingen andre kjemiske ingredienser, slik prosedyren kan utføres og sensitiv hud.
For det tredje, shuharinh hjemme trygt. Bruk blandingen ved en temperatur nær kroppstemperatur, kan du glemme vasodilatasjon og brannskader. I tillegg blandingen belegger håret, ikke prykleyuyuchys til huden, for derved å minske smerten.
Shuharinh hjemme - dette er kvalitativ. Karamell trenger dypt inn i porene og fanger hvert hår. Også ingen inngrodde hår, fordi sukker vil fjerne det øverste laget av kåt hud, huden blir myk og smidig, forebygge inngrodde hår.
Når hjemme shuharinh Resultatet lagres i svært lang tid (10-20 dager), sukker hårfjerning hygienisk og økologisk.

Hva å shuharinh hjemme

For prosedyren trenger ti spiseskjeer sukker og en spiseskje med vann, en halv sitron (saft). Bland alle ingrediensene, bland sette i ildfast beholder og satt i brann. Kok opp over svak varme under omrøring. Når den flytende karamell farge må koke i 10 minutter. Etter denne tid, fjerne blandingen fra varmen og la det avkjøles til romtemperatur. Last ned avkjølte blandingen av ball på størrelse med en liten egg og utøve den til den blir myk og elastisk.
Riktig shuharinh hjemme er bare mulig hvis alle forberedelser er gjort i henhold til instruksjonene. Hvis ballen er også sukker fester seg til hendene dine, kult det, selv om blandingen ikke ønsker å "rulle inn en ball, litt varmt vann drypp eller smelte blandingen i et vannbad, og legger en spiseskje vann det igjen kult.
Rulle ballen mot hårvekst og forstyrrer bare gjennom vekst. Når shuharinh hjemme for å fjerne hårene bør dramatisk langs huden. Strekk huden med den andre hånden til å nummen prosessen og gjøre det mer behagelig. Etter inngrepet, ta en dusj og vaske vekk restene av karamell hud. Hvis du har igjen etter shuharinha blanding hjemme, kan du lagre det i fast form til følgende prosedyre, og deretter varme igjen for å bruke det.
Husk, etter shuharinha hjemme kan være i to til fire dager soling fordi det truer brannsår og ujevn brunfarge.  
Belysning sitron hår
 Hvis du ønsker å avklare noen få farger, men er redd for å "brenne" hår kjemikalier er en trygg måte. Sitron lysere håret på grunn spesielt syreblanding, som imidlertid ikke gir slike skadelige virkninger som peroksyd og andre syntetiske stoffer som brukes i salonger. Belysning sitron - det er den mest naturlige måten å gi håret mer myk og lys farge.

 Som sitron lysere hår


 Mange vurderinger på lyst hår sitron snakker bare i favør av denne metoden. Det som er bra i det at det er egnet for alle typer og farger. Blondiner er sitronsaft for å opprettholde naturlig glans når som helst på året, kan mørkhårete jenter får rød eller rødlig.
 Endre fargepaletten:
 •  mørk brun er lys brun eller beige;

 •  lys brun er gyllen blonde;

 •  blir mørk brun til lys brun;

 •  mørk rød hår blir lys brun fargetone;

 •  belyst rød til blonde eller mørk blond.

 •  Bare svart farge endres ikke.
  Belysning sitron hår

   I sitrus juice inneholder syre lysner pigmentceller, eliminerer lag av mørk og gi glans. UV-lys øker raskere hår sitron.

   Belysning sitron hår


   Før du lære hvordan å lysne håret med sitron, er det nødvendig å beregne forholdet. Dermed helt normale trenger ca fire kopper fersk frukt eller juice og en kvart kopp varmt vann. For tørt hår unntatt juice du trenger for å forberede en kvart kopp balsam.

   Instruksjoner:


 •  Klem fire store frukter. Hvis de nedospelыe og tett, bank dem på en hard overflate for å kna lett. Ekstrakt juice kan være hånd eller ved hjelp av sitrus juicer.
  Belysning sitron hår

 •  Bland det med vann eller luft (avhengig av type) i flasken med spray. Det vil være lettere å sette struktur på hodet. Rist blandingen og la stå i 15 minutter.
  Belysning sitron hår

 •  Gjelde for utsatte områder av kroppen solkrem. Som en katalysator for ultrafiolett sitronsaft, er nødvendig for sollys i minst en time eller to (avhengig av den ønskede effekt).

 •  Spray blandingen eller individuelle tråder (høydepunkter). For bedre å sette tørr sammensetning ved hjelp av en spesialbørste
  Belysning sitron hår

 •  Etter 90 minutter av soleksponering, påfør blandingen igjen og fortsette å sitte stille i ca 30 minutter.
  Belysning sitron hår

 •  Vask sjampo og bruke balsam selv om håret er normal, fet.

 •  Ikke forvent umiddelbar belysning som av peroxide. Sitron lysere hår gradvis, og den mer og lenger du er i solen, jo raskere og sterkere blir effekten. I så fall vil bli lysere nyanse i 2-3 uker etter inngrepet.

   Belysning hår kamille og sitron


   For mild blekende effekt og ikke Overtørkings hår, mange kvinner foretrekker å bruke en blanding av kamille og sitrus. Kamille inneholder naturlige lightening ingredienser som kombinert med sitronsyre ha en mer uttalt og mindre bivirkninger.
   Hvis du føler at "peresushyly" håret etter påføring av klassiske oppskriften med bare en sitron, kamille blomster brygge hode og skyll. For 1 liter kokende vann vil trenge en spiseskje med kamille. Fyll den med vann og la stå 15-20 minutter. Deretter press infusjonen og hell sakte ned, forsiktig masserer huden.
   Belysning sitron hår er perfekt for enhver umalt hår. Hvis du allerede har brukt kjemiske fargestoffer og ønsker å lette opp, på denne måten du vil gjøre. Sitron kan bare påvirke den naturlige hår og kjemi vil dekke bare kjemi.
  Belysning sitron hår
  Яндекс.Метрика