Dr. Izotov havremel pudding - et middel
 Jelly har lenge vært holdt i høy aktelse i våre forfedre, ikke bare som en dessert, som nå, men som en av de viktigste retter av russisk mat. Forberede dem i gamle dager med gjærede Kraft eller infusjoner av ulike korn fatet navnet "gelé" som er "sur" bare gjenspeiler trekk ved å gjøre det. På respekt for våre forfedre er gelé det faktum at i Russland var det enda et yrke mester - kyselnyka.
 Gelé kokt hvete, rug, erter, senere dukket Kalynovy og tranebær. Men mest respekterte selv ritual fatet var alltid havremel pudding at å spise søtt og surt, varm og kald, myk og geléaktige.
 Å ha overlevd noen oppskrifter for havremel gelé, har forskere og ernæringsfysiologer bekreftet sine egenskaper som en svært nyttig produkt. Dette er ikke overraskende: korn havre inneholder protein, fiber, essensielle aminosyrer, essensielle oljer, en rekke vitaminer og mineraler.
 Som for metode for utarbeidelse av havremel gelé, så hvis pudding tilberedt riktig, virkningen på utilities av havre korn bare øker. På en slik oppskrift vi ønsker å presentere deg.
 Hvordan gjorde gelé Izotov?
 Utviklet og patentert teknologi for å lage havremel gelé lege - en virolog Vladimir K. Izotov. Som ofte skjer i slike tilfeller, forfatteren lidd en alvorlig sykdom (tick-borne encephalitis) og var på utkikk etter verktøy som ville hjelpe ham å takle komplikasjoner fra sin sykdom. Som et resultat av hans undersøkelser og eksperimenter og var en oppskrift på havregryn gelé Izotov, patentert i 1992 og en gang kjent som "Russian balsam."
 Grunnlaget for lente telleren effekten av fermentering
 Ifølge forfatteren, oppskriften for gelé, selvfølgelig, kom ikke ut av ingenting. Den er basert legge ned den grunnleggende ideen, som i mange år ble dannet under påvirkning av Louis Pasteur Forskning og Ilya Mechnikov, og dermed tar hensyn til opplevelsen av generasjoner av våre forfedre som brukte medisinske egenskaper av noen planter syltet.
 Det generelle konsept for havregryn balsam - en melkesyre fermentering av korn av havre, som ved innføring gelé yoghurt. Det er velkjent at gjæringsprosessen uten luft forandrer egenskapene til det opprinnelige produktet, noe som øker den biologiske aktiviteten og helbredelse fører til en bølge av bioenergifelt produkt.
 Effekten av "n balsam" på menneskekroppen
 Havregryn gelé inneholder inneholder et sett av komponenter for kroppen vår: et bredt spekter av vitaminer, blant annet vitamin A, E, PP, biotin, vitamin B, essensielle aminosyrer, flerumettede fettsyrer, mineralsalter. Denne strukturen forbedrer det indre miljøet bidrar effektivt utlede ulike toksiner og gifter, stimulerer kroppens forsvar og forbedrer mage-tarmkanalen.
 Havre og produkter det har lenge vært betraktet som det første valget for utvinning av leveren. De reduserer betennelse i leveren, fjerne overflødig galle og slim, hindrer fettdegenerering av leverceller, forebygge forstoppelse.
 Havregryn pudding forbedrer bukspyttkjertelen grunn polyfenoler som finnes i havre. I tillegg, korn havre oppdaget enzymer som fungerer som enzymer i bukspyttkjertelen, hjelper opptaket av karbohydrater og kontrollere blodsukkernivået.  
Leire for skjønnhet og helse: en uvanlig bruk av konvensjonelle, personlig erfaring
 Clay - mat
 I dag på alle kontinenter i verden er det tusenvis av mennesker som faller inn under definisjonen heofah eller zemleed. Ingenting hindrer hver enkelt av oss til å bli en av dem, styrke sitt forhold til land og bli kvitt ved hjelp av leire fra mange plager. Problemet for de fleste er den negative holdning til denne "skitt". Vil hjelpe er bare en endring av humør og personlig måte å tenke på. Leire - ikke smuss og balansert sett av mineraler. Dirt - en sykdom. Selv Bibelen sier at mennesket ble skapt av leire.
 Hva vi spiser og hvor du skal få mat
 Leire - en mineral kaolinitt, som består av oksyder av aluminium og silisium. Små mengder av den, er assimilert av kroppen forbindelser av kalsium, magnesium, kalium, fosfor, dvs. mineraler. Farge leire er avhengig av valensjernforbindelser som er tilstede i hver av kaolynytov. Så ikke bli hengt opp på "utvinning" leire av farge. Uavhengig hamstre på disse verdifulle mineraler kan være i gropene, dumper på T-banen (når den er åpen metode bygget en ny stasjon) når verktøyet reparasjon og utskifting av rør under bakken. Fordi leiren er der dypere for å være helt på overflaten.
 Den mest vellykkede karriere i stedet anses keramikk og tegl fabrikker. Det er enda verdt en oppringt pose med annen nyttig produkt. Faktisk er disse bedriftene som bygges i nærheten av store leiravsetninger. Vanligvis, jo tykkere leire lag, jo mindre er det fremmedlegemer, steiner, sand og røtter.
 Som vi forberede
 Zoologer sier at brunbjørn fråtse før dvale leire. Ikke rart, fordi det absorberer alle de skadelige stoffene uten å la kroppen samootravytsya.
 Folk-zemleedы bare ta en klump (stykke) leire, putter i munnen og løser med vann. Takket være dette ukomplisert prosedyre, blant annet behandlet tenner og tannkjøtt. Vel, hvis du fikk en ren leire, sand uten urenheter. Oftere, dens sammensetning blandes og spise på tennene squeaky sand svært få mennesker synes attraktivt yrke. Det er derfor nødvendig å oppløse en teskje (ta keramikk eller tre, men ikke metall) leire i et glass kildevann og drikke den resulterende grumset væske uten
Leire for skjønnhet og helse: en uvanlig bruk av konvensjonelle, personlig erfaring
 har verken smak eller lukt. På bunnen av et glass skal bo tunge komponenter, findelte partikler av leire forbli "flytende". Leire vann bør drikkes på tom mage, ikke nødvendigvis i ett jafs, bare Rør vannet som leire gradvis legger seg. I munnen vil føle lette stoffer, hvorav noen legger seg på tenner, tunge, gane. Rec leire vanndamp slurker med rent vann.
 Forsterker effekten av healing kroppen tidligere knuste tørre leirklumper i solen. Det antas at dets partikler absorberer solenergi veldedighet.
 Hvilke resultater
 Kanskje svaret til hver er egne. Personlig, jeg drikker leire vann fra tid til annen, så å si, for å forebygge og mangfoldet av liv.
 Men min mor resultat, det vil si i ansiktet. Ønsker å rense kroppen for giftstoffer, begynte hun jevnlig, det vil si hver dag på tom mage for å drikke et glass vann leire. En måned senere fant at mange ting var hennes svobodnovatы. En måned senere, er skjørtet hennes rett og slett ikke holdt, og jeg hadde vshyvaty noen klær. Det var veldig interessant og dristig, fant hun at droppet et par måneder 7 kg. Uten zaryadok, endringer i ernæring og dietter. Forsiktig, sakte og uten stress for kroppen leire brakt pounds av unødvendige stoffer som vi brukte til år med en bjørn.
 Lurer dette skjedde nesten 5 år siden, der tiden vekten holdes på samme nivå. Jeg tror å nekte gunstig effekt av leire utvisning fra kroppen, er upassende. Maman bestemte seg for å stoppe på oppnådd nivå, ikke at jeg måtte endre hele garderoben. Men jeg er sikker på at flere mottak, leire vann har å gi resultater.  
Lemon Hair
 Omfanget er bred nok sitron. Denne frukten er brukt ikke bare i mat, er det brukt som en medisinsk og kosmetiske produkter. I denne artikkelen beskriver vi de funksjonene i programmet sitron hår.

 Gloss Conditioner krøller


 Det er kjent at mange moderne sjampo inneholder noen form for brennevin, noe som virker negativt håret vårt. I tillegg er hardt vann fra springen også gjenspeiles i vårt hår er ikke den beste måten. For å gjøre håret mykere og skinnende, anbefaler vi at du forbereder følgende sammensetning: Ta 1 liter varmt vann og klem den inn saften av en sitron. Etter sjamponering, bruke denne blandingen som munnvann.
 Hvis du har tørr hodebunn, redusere mengden sitronsaft. I dette tilfellet blir en liter vann anbefalt å bruke saften av en halv frukt. Du må heller ikke bruke dette verktøyet mer enn to ganger i uken.
Lemon Hair

 Misfarging Hair sitron


 Hvis du lyse brunette sitron usannsynlig å hjelpe deg å bli aske blond, men lysere hår noen nyanser fortsatt mulig. For å gjøre dette, er det flere måter.

 Metode en


 Ta 50 gram sitronsaft og 50 gram vodka, bland i en liten beholder. Anvende preparatet for å rengjøre håret og la stå i 30 minutter. Til ingen syre kommer i øynene, satt på hodet av en spesiell lue for svømming. Når tiden er ute, vask væske med tråder.
Lemon Hair

 Metode to


 Forberede en bolle av denne størrelsen, så det var lett å vaske håret mitt. Hell den i 2 liter vann og presse saften av 4 sitroner. Deretter vaske håret under springen vanlig sjampo og deretter senke hodet til bekkenet. Prøv å suge opp alle tråder ansatte, holde hodet i denne posisjonen i 7-10 minutter. Deretter vri håret, DAB med et håndkle og tørk.

 Den tredje vei


 Denne metoden kan brukes hvis gatene solfylt sommervær. Ultrafiolette stråler i kombinasjon med sitronsyre svært effektivt lysere hår. Å gjennomføre prosedyren helst i en tid da solen er på sitt høydepunkt, men først er det nødvendig å hamstre på kvalitet sunblock.
 Så for å misfarge håret på denne måten, ta en plastflaske med spray og fyll den ferskpresset sitronsaft. Hvis du har tørr hodebunn, tilsett saften av en liten mengde balsam for håret. Når du er klar, kan du gå ut og finne nezatenennoe sted.
 Spre kroppen solkrem, dekke skuldre sterkt lys klut. Spray forberedt sammensetning over overflaten av hodet, ikke glem spissen tråder. Sitte i solen i ca 2 timer, deretter suge håret med sitronsaft og la sitte i ytterligere 30 minutter. Når tiden renner ut, vaske håret ved hjelp av fuktighetsgivende balsam.
Lemon Hair

 Remedy Dandruff


 Fra dette ubehagelige fenomenet som seborrhea hjelp kvitte buljong av sitronskall. Koker det veldig enkelt:
 •  Hell over i kjele 1 liter vann og satt i brann.

 •  Skrell skall av 4 sitroner når vannet begynner å koke, legg i kokende vann skallet og la pannen på svak varme i 15-20 minutter.

 •  Når verktøyet er avkjølt, press den gjennom cheesecloth og bruke som en skylling etter sjamponering.

 •  Sitron mot fett hår


   For å fjerne den fettete skinne av krøller, bruker du en av følgende måter:
 •  I en flaske vodka kapasitet på 05 liter presse saften av en sitron. Hver gang du tenker å vaske håret mitt, satt på hårrøttene er et verktøy og vente i omtrent en time. Du kan utføre alle de vanlige hygieneprosedyrer.

 •  Hvis du har høyt fettinnhold i hodebunnen, kan du under hver vask lagt til en del av balsam balsam noen dråper sitronsaft.

 •  Sitron tørre krøller


   Å lage en levende låser, bli kvitt flisete tupper og brudd bruke spesialmaske oppskrift:
 •  Nypresset sitronsaft og naturlig olivenolje mix i like proporsjoner.

 •  Fukt håret med et håndkle og klapp dem.

 •  Påfør blandingen på håret ditt, slitasje vanntett cap og vikle hodet med et håndkle.

 •  Etter en halv time skylle masken med vanlig sjampo.

 •  Som du kan se, sitron - et meget effektivt middel for hår, for å hjelpe deg med å løse en rekke problemer. Vi håper at våre oppskrifter og anbefalinger vil være nyttig for deg.
  Lemon Hair
  Яндекс.Метрика