Ansikt til ansikt med sitron
 Det fine med kvinner starter med ren og velstelt hud. Dessverre ikke alle damene skilte perfekt hud og glatt hud. Noen natur skjenket fregner som lider av feilfunksjon i talgkjertlene og alder påvirker vårt utseende er ikke den beste måten. Å bidra til å løse noen problemer som kan sitron - nyttig frukt som inneholder en kilde til vitaminer. I denne artikkelen gir vi noen oppskrifter på masker med sitron person.

 Påvirkningen av masken på huden


 La oss se nærmere på at de næringsstoffene som finnes i sitron og hvordan de påvirker våre epidermis:
 •  Innholdet av slike masker askorbinsyre stimulerer produksjonen av elastin og kollagen fibre, gjennom hvilket øker elastisiteten av epidermis og fine linjer forsvinner.

 •  Vitaminene A og B9 fjerne ulike betennelse og rødhet.

 •  Vitamin K hjelper lette fregner og pigmentflekker.

 •  Kalium normaliserer talgproduksjonen.

 •  Som du kan se, en del av sitron er stoffer der huden vår blir smidig, ren, myk og vakker.
  Ansikt til ansikt med sitron

   Indikasjoner og kontraindikasjoner for bruk sitron masker


   Bevis


   Bruk dette til å lage et middel for sitrus hudpleie anbefales hvis du har følgende symptomer:
 •  flekker eller fregner på ansiktet flere;

 •  tilstedeværelsen av inflammasjon, rødhet, akne, akne;

 •  feil i talgkjertlene, som utløser økt fettinnhold i epidermis;

 •  falmet, aldrende hud mangler elastisitet.

 • Ansikt til ansikt med sitron

   Kontraindikasjon


   Selv om du har noen problemer med huden, bruk en maske med sitron Facial pleietrengende. For å begynne, må du gjøre følgende kontraindikasjoner:
 •  allergisk mot sitrusfrukter;

 •  åpen morgen og riper på sitt ansikt;

 •  godartede eller ondartede svulster.

 • Ansikt til ansikt med sitron

   Oppskrifter bleking masker


   Oppskrift №1


   For å gjøre dette betyr at du trenger veldig lite ingredienser: fersk saft av 1 sitron og 2 ss. l. gjennomsiktig flytende honning. Ha alle ingrediensene i en praktisk beholder og bland til en jevn røre. Da gjelder den resulterende betyr et stykke består av flere lag av gasbind og satt på ansiktet i stedet der du har ingen behov for pigmentering. Etter 5-10 minutter, påfør et nytt lag av gasbind komposisjon og feste til ansiktet. Vent 10 minutter, og skyll masken av med varmt vann.
   Den gjenværende blanding kan være nedkjølt uke. Ikke glem å gjenta prosedyren hver 2-3 dager i løpet av måneden. Etter slike masker huden nærende krem ​​som skal behandles.

   Oppskrift №2


   Ta 1 ss. l. naturlig sitronsaft og bland det med 2 ss. l. rømme. Påfør vaskemiddel på ansiktet og hold i 15-20 minutter, og skyll. Gjenta hver 2. dag i 30 dager.
  Ansikt til ansikt med sitron

   Maske for tørr hud


   Ta et glass av røde bønner, helles i en kjele, dekk med vann og la det småkoke i så lenge bønner ikke vil være ganske myk. Litt kjølig og riv den gjennom en sil eller male i en blender. Deretter legger slurry 1 ss. l. olivenolje og sitronsaft 30g. Påfør masken på huden i 15 minutter, og skyll med varmt vann og klapp ansiktet med et håndkle.

   Middel for fet hud


   Gjøre huden din matt, fløyelsaktig hjelp en enkel oppskrift. Separat 1 eggehvite og visp til å skumme tilstand. I en beholder av protein dryppe 5 dråper sitronsaft. Den endelige blandingen bruker på ansiktet og la stå i 15-20 minutter, vask deretter med varmt vann.
   I denne utredningen, foreslo vi å din oppmerksomhet noen nyttige oppskrifter på masker med sitron. Disse verktøyene vil hjelpe deg å gjøre huden sunn og vakker.
  Ansikt til ansikt med sitron
  Prostatitt: årsaker, symptomer, forebygging, behandling
   Det er kanskje mer viktig organ for enhver mann som prostata. Spør hvorfor? Det er ganske enkelt. Med sykdommen, er resten manndom praktisk talt ubrukelig, med mindre den forblir ubehandlet, ikke behandles i tide, en vanlig sykdom som prostatitt.
   Mangel på kunnskap
   Interessant, studerer i skolen seksuell system av mennesker, busser mellom nesten aldri egentlig ikke beskrive hva prostatakjertelen spiller en avgjørende rolle i den reproduktive evne til menn. Og ikke bare hos mennesker. Og spesielt ingen sier at helsevesenet for prostatakreft bør starte nesten fra barndommen. Be fortelle, av mennene som leser denne artikkelen, vet hvordan og hva de skal gjøre, som ikke ville ha problemer med dette viktige organ for dem? I beste fall er svaret "ingen dans på roser" og derfor "frykt for seksuelt overførbare sykdommer." Men forebygging av prostata sykdommer vil bli diskutert senere.
   Prostatitt er feiende planeten
   I mellomtiden er det viktigste sykdom i prostata prostatitt. For ham kan du få mange andre sykdommer. Først og fremst, til prostata adenom, som truer slå inn ondartede svulster. Selv fattige og ikke kjente mennesker som, for eksempel, Marcello Mastroianni ikke var i stand til å takle sykdommen. WHO data viser at prostata opptar 10% av alle sykdommer i urin-systemet i menn. Og i USA prostatitt er 1% av det totale antall anrop til leger ved hjelp av i det hele tatt. Som du kan se, er sykdommen ikke uvanlig.
   En bit av historien
   Menn med prostata sykdom menneskehetens venn så lenge det er mannen. Prostatakjertelen ble først beskrevet mer Gerofil, som levde omtrent 350 f.Kr.. Men senere, da det gjenåpne venetianske Niccolo Vekt. Så tidlig som i det 19. århundre leger i tiden beskrev betennelse i prostata. Men så ble det antatt at betennelse i prostatakjertelen, er en komplikasjon av uretritt. Mest interessant, frem til begynnelsen av forrige århundre, en del av legene på den tiden, ingen hadde kronisk form av sykdommen. Klager er på kronisk sykdom, dens manifestasjon, kalles anal-rektal psykose. Generelt er de fleste pasienter klager tilskrives psykiske lidelser enn å faktisk real manifestasjon av kronisk form av sykdommen av legemet. Del leger - men ikke alle. Samtidig er det en kronisk form fører til katastrofale konsekvenser. Alt av det nittende århundre, leger på den tiden mente at den viktigste grunnen for gonococcal uretritt prostatitt er. Årsaken til sykdommen ble vurdert første skade på prostata. For eksempel, sykler, seksuell promiskuitet. Og mest interessant er at selv da mangel på måtehold i å spise og drikke, tilskrives årsaker til sykdom. Det er verdt å betale oppmerksomhet til det lesere, når vi snakker om årsakene til sykdommen i form av leger i dag. 
   Behandling av prostatitt i det siste
   Men hva om behandling av prostatitt i disse dager, er det veldig interessant tema. Dette fyller urinrøret annerledes Sihl. Av stoffet, som i dag kan neppe tilskrives generell medisinsk. For eksempel kvikksølv. Foreskrevet en tur til dyre feriesteder, hvor mineralvann pumpet pasient. Alt avhengig av strengheten av pasientens lommebok. Og det første legene rådet - seksuell avholdenhet. Jeg skal fortelle deg at bare avholdenhet fra stillingen i dag, kan være en faktor som bidrar til prostata. I andre halvdel av det 19. århundre begynte å prøve å behandle prostata kirurgisk. Men alle forsøk på behandling av prostatitt den tiden var nesten ineffektiv. Menn døde i forferdelig smerte. Det begynte som regel med akutt prostatitt, som gikk i kronisk. Eller bare inflammasjon spre seg til den øvre del av urinrøret, nyrene og andre organer av den urogenitale systemet. En av legene på den tiden skrev at sannsynligvis ikke mer forferdelig sykdom, bortsett fra noen få sykdommer som ville føre til en så smertefull død. 
  Prostatitt: årsaker, symptomer, forebygging, behandling

   Men i det 19. århundre leger unikt forbundet med mannlig infertilitet prostatitt, impotens, seksuell dysfunksjon. Ved begynnelsen av det 20. århundre diagnosen prostatitt var nesten ingen arbeid. Sykdommen har blitt godt beskrevet. Legene av forrige århundre mer eller mindre representerte de viktigste årsakene til sin forekomst. At behandlingen hadde tidligere vært et problem. Det er sannsynlig kunne forsinke pasientens død enn å faktisk hjelpe ham helbrede. På full kur ikke kunne snakke. Suksessen ble betraktet som en form for kronisk prostatitt har lange perioder av remisjon.
   Siden 20-årene av forrige århundre, kan kalles en gyllen tid da prostatitt begynte å bli studert nøye. Påvisning av prostata starter med en grundig undersøkelse av pasienten for tilstedeværelsen av infeksjoner i kroppen. For eksempel, lungebetennelse, tuberkulose, pyelonefritt, etc.. d. Finn ut om pasientens seksuelle forstyrrelser, problemer med vannlating, illebefinnende. Gjennomført en studie for å fastslå tilstedeværelse av sperm og infeksjoner i blod. Gjennomført undersøkelsen kanaler. Da ble det klart at den kroniske formen for prostatitt kan skjules kurs. Selv noen symptomer kan indikere tilstedeværelse av sykdom. Pasienten kan ikke klage på noen opplevelser i prostata. Appell til legen kan være om, sier nedsatt libido (sexlyst). Eller, for eksempel, noen ganger litt kjedelig smerte under samleie i skrittet. Ellers var det en fantastisk følelse. 
   Hva har endret seg i det 20. århundre
   I midten av det 20. århundre, prostatitt fortsatt betraktet som en sykdom av menn i alderen over 60 år. Med andre ord, skjebnen til eldre. Utseendet av antibiotika har gjort det mulig å kunne håndtere akutt infeksjon prostatitt teologi. Men på samme tid, sammen med akutt og kronisk form av prostatitt, begynte stadig å feire skjult sykdom. Grunnen sett hovedsakelig i behandling av akutt prostatitt uferdige. Eller når kroppen er en annen kilde til infeksjon, som fueled kronisk prostatitt. Selv om noe uvitenskapelig sa, men det vil være klart større leserkrets. Dag, prostatitt vellykket behandlet, vanligvis uten å ta hensyn til de avanserte former av sykdommen. Men den forferdelige statistikken. Over 50% av menn i alderen førti år har noen form for prostatitt. Etter 60 år har prostatitt blitt en utbredt sykdom blant menn. Særlig dens skjulte former. Ikke rollen spilles av mannlige uvitenhet av menneskeheten, samt tilgjengeligheten av antibiotika. Men for å ytterligere spesifisere årsakene til denne situasjonen, la oss se nærmere hva som utgjør prostatitt gjelder i dag. 
   Så hva er prostata?
   Prostatitt - betennelse i prostatakjertelen. Det er vanligvis to hovedtyper av prostatitt. Det er smittsomt og infeksiøs teologi. Prostatitt er akutt eller kronisk.
   Ikke-smittsomme prostatitt
   Tenk en gang infeksiøs form av prostatitt. Vanligvis, årsaken til infeksiøs former for prostatitt leger vurdere å få urin prostata vev. Komme inn kanalene i prostata, urin komponenter forårsaker betennelse. En annen grunn - stagnasjon av sædceller i urinrøret. Fremgangsmåten er som følger. Hun blokkerer frigjøring av urin og fører igjen til den kjemiske forårsaker betennelse.
   Også fører oftest smittsomme prostatitt bli ufullstendig utløsning. Mekanismen er som følger. Vi vil prøve å beskrive sine mest enkle ord. På grunn av ufullstendig utløsning i kanaler er en viss mengde av sekreter og sæd. Døde celler gradvis akkumuleres i vev, og gir en fantastisk grobunn for alle slags bakterier, som igjen fører til betennelse. Det Escherichia coli, Pseudomonas, Proteus, og mange andre. De faller gjennom urinrøret. Det bør bemerkes at akkumuleres i kanalene og i vev ikke er i nærheten av glanden, og i den, er den inflammatoriske prosessen ikke så lett å herde. Poenget er dette. Selv ikke rengjort kanaler og vev fra døde celler, har behandlingen liten betydning. Vanligvis starter antibiotikabehandling, drukne seg betennelse. Men ikke bli kvitt de viktigste bakenforliggende årsakene.
  Prostatitt: årsaker, symptomer, forebygging, behandling
   Men årsaken til ufullstendig utløsning ofte bli ufullstendige muskelsammentrekninger, eller underutvikling av svakhet som ikke kan fungere normalt og presse helt hemmelig og sperm. Av samme grunn er problemene med lumbalcolumna. Under orgasme kroppen mobiliserer sine ressurser muskel i lysken. Ved overtredelse av deres sædvæske forblir i kanalene der cellene dør. , Forsøker legemet naturligvis å resirkulere. Men gjentagelse av ufullstendig utløsning fører til opphopning av dette materiale, som fører til inflammasjon. Vi må huske på at sædvæsken inneholder alt du trenger for å levere den samme sperm. Proteiner, ulike vitaminer, immunglobuliner, ulike enzymer. Totalt sett en flott kjøttkraft. Den aller kroppen i utgangspunktet tilpasset for å takle mangel på utløsning. Det renser kanalen gjennom en lyske muskelkontraksjon (vibrasjon, bestemme tone muskelceller) og immunceller. Men bare prostata, og det første mangler. Som et resultat, er kanalene ikke er fjernet, som fører til prostatitt. Og det eneste behandling førte til antibakterielle midler blir kronisk, noe som er vanskelig å håndtere. Behandle denne formen for prostatitt komplisert som klassiske metoder og bruk av vibrerende massasje. Ikke vær redd for å starte behandling forverring. Dette er normalt. Akkurat når renset kanaler, får infeksjon i kanalen og kan forårsake smerte på grunn av betennelse i hans. Derfor er behandlingen utført omfattende. Og spesielt ikke prøver å kurere en form, og i prinsippet, som alle andre, alene. Denne behandlingen vil bare føre til komplikasjoner av sykdommen, dens forsømmelse. 
   Smittsomme formen for prostatitt
   Smittsomme formen mer eller mindre alt klart. Dette for infeksjon i prostata vev, forårsaker betennelse. Årsakene er mange klassiske bøker føre. Selv leksika er eksempler som angivelig kan få prostatitt, etter å ha sittet på kalde stein. Eller bade i kaldt vann. Leger, spesielt gamle skolen bare kategorisk avvise. Ifølge dem årsaken til smittsom prostatitt er infeksjoner, seksuelt overfør. Det klamydia, trichomoniasis, gonoré, etc.. d. De fleste prostatitt kan tjene en bakgrunn hlevkiy gonoré. Problemet er at tilgjengeligheten av antibiotika og motvilje mot mange menn av flere grunner søke behandling, noe som resulterer i tid for prostatitt. Forfølge selv, de tar et kurs av antibakterielle midler ofte etter råd fra venner, eller fremheve informasjon fra Internett. Vychytavshy stoff som behandler gonoré, fortsetter å ta det som en regel, opphør av sykdomssymptomer. Når de er borte, slutte å motta. Men infeksjonen ikke beseiret. Går gjennom kanalen, det påvirker prostata. Hvis du fortsetter å ikke gå til legen, blir prostatitt definitivt kronisk. 
   Symptomer på prostatitt
   I den akutte formen for prostatitt er manifestert av smerter i perineum, vanskeligheter med vannlating. Smerter ved vannlating og hyppig trang. Kan heve kroppstemperaturen. På urinrøret kan fordele blek hvit eller gul. Det vil gjøre observasjoner. Ofte prostatitt enhver teologi forveksles med den samme gonoré. Etter samleie, etter en stund folk kan få alle symptomene som er beskrevet ovenfor. Vi diskuterte det faktum at alkohol er en av faktorene som forverrer sykdommen. Tenk deg denne utviklingen. En mann blir, sier, et bryllup i familien, gikk, som de sier, til ære. Vi har allerede nevnt at prostatitt, kan dets forskjellige former oppstå ubemerket. Få løpe til legen på grunn av liten smerte i perineum eller smerter på slutten av vannlating. Vel nahruzyvshys alkohol, noe som klart svekker immunforsvaret, noe som gjør samleie annenhver dag - to viser følgende symptomer: vanskelighets og uutholdelig smerte ved vannlatning. Derfra kanalvalg. Hvis det er smerter sentret nesten hele kanal penis. Hva kan tenke på en person som ikke har noen medisinsk opplæring? Det eneste som han "dohulyalsya". Bebreide sin seksuelle partner, som ønsker å skjule fra alt og alle hans problem, utsetter han seg selv diagnose - Gonoré. Går til apotek og kjøper stille antibiotikabehandling. Antibiotika vil gjøre jobben og snakke enkelt språk undertrykke prosess. Et par dager senere de viktigste symptomene er. Jeg er sikker på at han ble kurert av gonoré, vår helt slutte å ta narkotika. Han var ikke klar over det var ikke årsaken gonoré. Og hans partner var helt frisk. 
   Vi nevnte ovenfor at ved en stans i kanalene sædvæske og døde i cellen sin, forårsaker betennelse. Men rengjøring kanaler vil helbredende effekt. Antibakterielle midler bare å fjerne tenningstiden. Tenk deg vår helt er denne situasjonen. Og hver andre formen for prostatitt, garantert truende kronisk gå etter dette selv-behandling. Og vår helt, og vil ikke mistenker noe. Men regelmessig bruk av alkohol i store doser, er det bare forverrer sykdommen. Her er vår helt er rådvill. Det ser ut til å ikke ha noen kontakter der og ryggsmerter i urinrøret. Igjen, smerter, problemer med vannlating. Først nå kan han se en lege for å få hjelp. Men det er "å ta" at han hadde kronisk prostatitt. En kronisk form av kampen mye vanskeligere enn med akutt prostatitt, som dukket opp for første gang.
   Som det kan ses i to meget forskjellige sykdommer kan være de samme symptomene. Så sette deg selv diagnose er ekstremt farlig. Ingenting å skylde på sin partner. Det kan være at pasienten ikke er den første måneden gikk skjult kronisk prostatitt, noe som gir forverring ved lavere immunitet, misbruk av alkohol, hardt arbeid, psyko-følelsesmessig stress og så videre. D.
   Behandling av prostatitt
  Prostatitt: årsaker, symptomer, forebygging, behandling

   Først av alt, behandling av akutt prostatitt bære antibiotika som penetrerer godt inn i prostatavevet. Gode ​​resultater oppnås Ciprofloxacin og tilsvarende medikamenter. Det bør straks bemerkes at akutt prostatitt forløper annerledes. I alvorlige tilfeller trengte sykehusinnleggelse. Avfallsstoffer fra infeksjon, betent prostata føre til forgiftning hele kroppen. Øket kroppstemperatur hos pasienten skjelving, smerter i perineum. På grunn av den betente vev av både prostata og rundt, kan det være blokkert kanal for urin. Toalettet er bare tortur. Det er ikke ofte brukt drenazhuvannya. Situasjonen er svært alvorlig. I lys av sykdommen pasienten kan behandles som dagpasienter.
   Kronisk prostatitt behandling også gjennomført antibakterielle midler, men på lengre sikt, minst fire uker. Du bør også ta andre rusmidler. Gitt at kronisk prostatitt kan være asymptomatiske, avgjøre om en person er syk eller ikke, bare kan analysere for tilstedeværelse av infeksjon i prostata. Typisk er denne analysen av sæd. Ved fravær analysen tatt fra sonden.
   Men i alle fall, for noen mistanke prostatitt bør se en lege. Husk alle mennesker trenger. Hvis du har nedsatt seksuell lyst, oppstår ereksjon hvis forsinket, etterlater ereksjon mye å bli bedre, begynte å få problemer med utløsning, orgasme svak, bør oppsøke lege umiddelbart. Og spesielt når det er noen sensasjon i perineum (vekt, murrende smerte, følelse av fremmedlegeme, etc.). Bare en liten tråd på slutten av vannlating er et symptom. Selv om det kan være en budbringer og andre sykdommer, som ellers alt som er nevnt ovenfor. Åpenbart vil diagnosen sette deg bare urolog.
   Virkningene av prostatitis
   Hvis du ikke betaler oppmerksomhet til slike alvorlige sykdommer som prostatitt, vil konsekvensene bli svært alvorlige. Først av alt, redusert seksualdrift på grunn av reduksjon av kjønnshormoner, impotens. Førti prosent av menn som lider av kronisk prostatitt, fører sykdommen til infertilitet. . . . . . . . . . . 
   
   
   
   
   
   
   
   
   

   
   . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .  
  Яндекс.Метрика