Hvordan å kutte seg selv cholku?
 Ganske unødvendig tur til frisøren er bare for å kutte en Chub. Spesielt ikke det faktum at denne type arbeid ikke er instruere nybegynnere frisør som kan ødelegge alt. Å bringe orden smell hjemme, du trenger bare skarp saks stort speil og litt tålmodighet. Hvis du aldri hadde på seg smell og ønsker å gjøre det selv, prøve å bruke spesiell programvare for å simulere fremtidig frisyre på hodet, så det vil være lettere å velge form av smell som vektlegger utseende og skjuler feil person. Metoder for å kutte rett (flat) bangs
 1.  Separate grunnleggende hår smell og sikre dem slik at de ikke tilfeldigvis truffet av en saks. Fukt smell ved hjelp av en spray. Spredt jevnt på pannen hår, forsiktig gre dem. Skjær hver strand separat på 45 grader, dra og knipe den mellom indeksen og midtre fingrene. Igjen, gre håret og er i rett vinkel for å trimme hårene kjører ut.
   Denne metoden er mer egnet for de som først tok opp cut smell. Tilsvarende separate smell. Tørt hår på pannen dele inn i tre lag: den øvre, midtre og nedre (tynt hår nær pannen). Hårklipp starte med det nederste laget. Å ha det som lik lengde, gå til den midterste laget, hvis lengde bør ikke være mer enn det nedre laget. Den siste topplag skal ikke være lengre enn de forrige. Derfor bør få samme volum frisyre.
   Metoder flette frisyre (asymmetriske) bangs
  1.  Trim håret, med fokus på den laveste kant lengde smell fremtid. Deretter flytter oppover saks, hår sostryhayte slik at man oppnår en skråkant kutt. Det bør bemerkes på forhånd som bør være lengden på toppen av panneluggen.
    Atskilt fra hoved fremtid bangs hår. Start med en kort hårklipp kant fra topp til bunn i den nødvendige skråningen klem med hår mellom tærne.
    Hvis håret ditt er fint, kan de samles i en tråd, klemme mellom fingrene og gjøre en skarp kutt i en skrå vinkel. Deretter gre håret og trimme hårene faller ut.
    Metoder smell frisyre revet
   1.  Trekk hvert hårstrå med fingrene opp og sostryhyte saks fra alle vinkler. Kam og pidpravte ulikhet.
     Våte tråder vinkel Cut tips av saks, slik at venstre store fedd. Gre håret og trim person som slo ut mellom tennene.
     Nybegynnere "min frisør", husk at vått hår lengde ikke samsvarer med lengden av den tørre, være klar over dette faktum og våte smell kuttet med en liten margin. For å oppnå nøyaktighet smell, kan du spesialprofil saks.  
Hestehale frisyre (foto)Hver jente hestehale frisyre kjent. Vanligvis mor motvillig gjøre sine døtre denne styling, som splutuyetsya hår og mishayutsya. Men vokser opp, kan hver jente lage en spektakulær frisyre hestehale.
Interessant, alle jentene hestehale ser annerledes ut. Dette er ikke fordi han er en, og den andre er ikke. Hestehale frisyre bør gjøres riktig, det er ikke nok til å sikre håret elastisk.
Funksjoner hestehale frisyre
Hestehale frisyre (foto)

Til hestehale frisyre ut effektivt, må du kjenne noen regler for gjennomføring. Først av alt, til tuppen av håret være sunn. Hvis de splittet og sjeldne, er det bedre å kutte dem, eller andre hestehale frisyre synes neglisjert. Et annet alternativ - suge endene med vann, påfør en nærende maske og la produktet absorbere. Fem minutter kan vaskes, men ikke helt. Deretter kan du bruke en tørr børste dem og vri. Hvis du hele tiden gjør frisyre hestehale, har hver for å utføre denne prosedyren. Som et resultat av over natten hår beholder sitt tiltalende utseende.
God hestehale vil bare homogen hår. Hvis de er glatte på røttene og tips curl eller vri eller rette dem helt. Noen ganger stylister gjør styling med høyt glattet basis og fluffy hår som faller fra tyggegummi. Dette alternativet ser spektakulær fra utsiden. Sam hestehale kan varieres, med en sterk fleece, langt hår eller små spoler.
I hverdagen, anbefaler fagfolk ved hjelp av følgende regel: rett hår gummi band for å spille inn veldig sterk, noe som gjør bakken glatt og flat, krøllete - samle i halen til fiksering var ikke vanskelig.
Hestehale frisyre (foto)

Legg spesielt merke er den hårfarge. Hestehale frisyre ser helt jevnt profarbovanyh hår.
Hvordan lage en hestehale
For å skape den rette frisyre hestehale, må du begrense kam med store tenner og en tynn gummistrikk. Sistnevnte bør være å matche håret, så det vil gli inn i dem. For tykt, langt hår passform og brede elastiske bånd, i alle andre tilfeller er det nødvendig å velge viskelær, bredde som ikke mer enn lillefingeren, og enda bedre hvis det er svært tynn.
Hestehale frisyre (foto)

Før du gjør en hestehale frisyre, forsiktig gre håret. For å gi dem den mengden pensel røtter bevegelser, bøyde hodet ned. Så stå foran et speil sidelengs. Hold håret i neven, velge høyden på halen, deretter begynne å samle håret til der halen er fast. For å skape den perfekte frisyre hestehale kan gå til femten minutter, så ta deg god tid. Fjern forsiktig hår fra alle kanter, og deretter raskt Tett skru halen gummistrikk. Hvis noe ikke fungerer, stramme tannkjøtt strammere og pryhladte grunn at alle feilene kom nærmere sentrum. Du kan skille den ene fra bunnen strand halen og pakk den flere ganger rundt tyggegummi. Det vil skjule alle feil.
Utvalg av cauda equina
Hestehale frisyre (foto)

Hestehale frisyre kan være enten veldig vakker.Lag en uvanlig måte å hjelpe denne frisyre følgende alternativer:
I stedet tannkjøtt hårstrå. Samle håret som vanlig for halen på basen trekke en tråd og bruke det i stedet for tyggegummi, sikring slutten av en nål eller lakk.
Pigtail med tyggegummi. Samle håret opp, tre separate tråder normal plait pigtail vikle halen og sikker stealth.
Lett uaktsomhet. Koble håret i hestehale. Deretter bruke voks og rastrepite hårrøttene, trekke opp viskelæret til frisyre så fantastisk.
Spytte på toppen. Flip håret til den ene siden, topp fordele strand, som går på pannen og en stor flette håret. Når hun er ferdig, samle opp de resterende håret og fest med en gummistrikk alt.
Hestehale innsiden ut. Ta det fra bunnen, deretter trekke tannkjøtt og dele håret i to deler, kom gjennom hullet miss to deler. Ferdig frisyre pryhladte.

Hestehale gitt lengde hår
Hestehale frisyre - et godt alternativ for flytende hår. Med den kan du få en god mengde, og håret vil se visuelt tykkere. Videre en slik konklusjon visuelt tegner et ovalt ansikt. Lag en hestehale enkelt: egen strand i en bred panne og lage en fleece rundt røttene. Deretter fikse den på toppen eller usynlig pin pryhladyv øverste lag. Resten av håret gre halen. Bang kan bli løslatt hvis det er.
Hestehale frisyre (foto)

Enkel og lett måte å gi håret volum - gjør en fantastisk hale. Gjelder en anordning for legging av rent og tørt hår, koble dem til bunnen av halen, da hver tråd nacheshite, noe som gir dem forme og feste lakk.
Elegant og romantiske krøller festlig utseende. Hest hale er som følger: stramme håret på store curlers med mid lengde. Krøller låse lakk og litt raspushyte. Hair enhver høyde kam i en stram hestehale og Tett skru gummistrikk. Om ønskelig, kan de enkelte tråder nachesat.
Høy hestehale hår passer den maksimale lengden. På fuktig hår, påfør skum. Tørre og kam låser om nødvendig rett ut. Stramt og ryddig hale samles på ørene og fest med en gummistrikk. Litt nacheshite hår rundt det og strø rikelig lakk. Eiere av store pannen med en straight frisyrer anbefalt å bruke tykk cholku.
Hestehale frisyre (foto)

En kort hestehale er bare mulig i klassisk ytelse på kronen. Han ser veldig enkelt, fordi for en endring anbefales overhead tråder.  
 Jeans kom inn i verden av mote i lang tid, men likevel ikke kommer til å gi opp sine stillinger. I tillegg er det nye og kommende trender. Skiftende farger, linjer, former, stiler og hva som er sant i 2015? Vi vil forstå!

 Ikke kjøp jeans i 2015?


 Jeans - plagg for all tid og for enhver anledning. De kan kombineres med nesten hva som helst, fra joggesko og joggesko, med ballett leiligheter og til og med sko hæler.
Hva er kvinners jeans mote i 2015? (8 bilder)

 Det kommende året har vi utarbeidet en rekke overraskelser og fine detaljer som gjør disse jeans noen ganger romantisk, noen ganger vill og utemmet. Forresten, hvis du ville være vanskelig å bestemme seg, kjøpe noen få par og fantaserer. Samlet, jeans aldri for mye, er det et faktum.
Hva er kvinners jeans mote i 2015? (8 bilder)

 Motetrender 2015


Hva er kvinners jeans mote i 2015? (8 bilder)

 Hvert år eller hver sesong presenterer noe nytt, ofte uvanlige og annerledes. Hva forventer i 2015? Hva jeans er fasjonable? La oss dvele ved de viktigste punktene.

 Farger


Hva er kvinners jeans mote i 2015? (8 bilder)

 Relevant være følgende farger:
 •  Grå eller blå svart. Det kan synes at dette shtuchtsi i flere år, fordi alle fargene falmet. Men nei, det er bare en trend neste år. Styles ikke spille en spesiell rolle, de kan være annerledes. For eksempel vil den slanke jenta fordel ha høye rettskårede jeans. Men for å forbli relevant og tettsittende skinni med lav midje. Forresten, gir denne fargen mange muligheter gunstige kombinasjoner. Du kan bære en rutete skjorte og en svart blondetopp, men du kan kle seg i lyse genser eller jakke.

 •  Intense blå. Veldig edel og dyp skygge som ikke skulle ha noen grå eller sorte urenheter. Bare ren blå. Fordelaktig det vil se slitte eller hvite flekker.

 •  Den mørke grå-blå. Mange slik farge kan virke "skitne", men i virkeligheten er det ganske interessant. Prøv å arrangere og supplere det med kontrastfarger eller lyse farger, og det vil gjenopplive og vil spille.

 •  Mange fond nylig kom til vår delikat mint farge. Det er virkelig så luftig og romantisk som passer mest sublime person. Føler deg selv og du lys og frisk!

 •  Lyse farger er også populært. Så gjerne kjøpe jeans korall, rosa, grønn eller gul. Dette er ikke bare ulovlig, men også oppmuntret.

 •  Lei av mørk merkelig tone? Husk klassikerne og kjøpe hvite og blå jeans. Slik fargevalg knyttet til den aller første ting denim. Ferske løsninger er ideelle nyanser for sommeren. Men det er viktig å dyktig kombinere ren blå med andre farger. For eksempel, passer inn i bildet av de samme delikate farger: blå, hvit, lys rosa, mint, beige. Du kan også legge til lysstyrke og bruke grønn, gul, rød. Men fra de mørke nyanser skal være forlatt, de kan rett og slett "obskure" skjønnheten i det blå.

 •  Metallisert denim - knirker kommende året. Først, ikke tro at det er jeans, men det er. Den dristige og kreative løsninger for ukonvensjonelle og kontroversielle personligheter. Spesielt relevante metalliske farger som platina, bronse, sølv. Men metalliske noter, faktisk kan være til stede i hvilken som helst farge.

 •  Mote utskrifter


  Hva er kvinners jeans mote i 2015? (8 bilder)

   Kompetent mønster på jeans er i stand til å gjøre noe slikt uvanlig og nesten unikt. Det er det som er viktig:
 •  Blomstermotiver. Roser, tusenfryd, peoner og mye mer - alt dette skaper en sommerstemning og gjøre bildet en romantisk og søt.

 •  Nyere animalistic utskrifter: leopard, sebra, tiger, slange hud.

 •  Vær fasjonable og diverse riktige eller komplekse og slyngete linjer.

 •  Flekkene vil også være relevant som skilsmisse.

 •  Alle vil huske en glemt effekt "Varenkov."

 •  Abstraksjon også ikke vil la deg glemme det og gjøre bena ser inn i seg disse jeans.

 •  Monokrome bilder fortsette å finne sine elskere.

 •  Føler en sti av krig vil Jeans Military stil khaki. Fyll dem med hvit skjorte og sko med snøring.

 •  Kontrasterende kombinasjon stand revitalisere og forskjønne noen ting, inkludert jeans. For eksempel, lønnsom og uvanlig utseende svart rygg og hvite foran jeans.

 •  Modeller


  Hva er kvinners jeans mote i 2015? (8 bilder)

   Hvilke modeller er relevant?
 •  Ikke gå ut av moten for flere sesonger og likt av alle understreke femininitet skinni. Men dette, selvfølgelig, kan ikke råd til en. Men, selvfølgelig, trange jeans vakker jente på fortjeneste og noen ganger beundring.

 •  Korrekte rette jeans vil også være relevant. Hvis de synes riktig for deg for kjedelig og utfylle deres lyse topp, kult tilbehør og selvfølgelig elegant og feminin fottøy.

 •  I trend beskjæres skinny jeans, slutter ca 4-7 inches over ankelen. Disse modellene er ikke for alle, men jenter med lange velskapt ben, de bare gå. En lav damer kan velge noe annet, like interessant.

 •  Kjæreste. Det kan synes at disse jeans er lånt fra en fyr (derav strengt tatt dette navnet), fordi størrelsen er helt klart ikke er hensiktsmessig, og ikke stilen. Imidlertid ser denne modellen frisk, rampete og ungdom. Ta på deg skoene og toppen og nyte komforten.

 •  Fasjonable tynne modeller er high-innsnevrede.

 •  Detaljer


  Hva er kvinners jeans mote i 2015? (8 bilder)

   Noen ganger deler er mer enn viktige ting. Det er det som er viktig i året som kommer:
 •  Slitasje. De ser friske og ofte hensiktsmessig.

 •  Lekk knær. Hull laget kunstig og er et høydepunkt i deler av bildet. Men det er viktig å ikke overdrive det, ellers trendy dratt jeans vil se ut klut.

 •  Nyere uvanlige og vakre skinn inserts på hofter, knær eller på noen annen grunn.

 •  Også i miksen trend, kombinerer tilsynelatende teksturer av stoffer som denim og silke eller andre materialer. Spesielt ser positivt kontrast og levende farger.

 •  Mansjetter, podvorotы og andre detaljer. Det er noen ganger uforsiktig, men dette er noe.

 •  Applikasjoner og broderier også bli sett, men i mindre mengder enn før. Men inntil krystallene har sunket inn i glemselen.

 •  Tilbehør vil også være uvanlig, fargerike, og noen ganger også frekk og arrogant. Du vil kunne se antall kjettinger, pins, nagler og så videre. Selv enkle knapper, "spredt" på bena kan krydre opp din jeans og gjøre dem originale og lyse.

 •  Forlenge visuelt leg glidelåser i endene av bein som går på mine knær og mansjett. Og alle disse "voldelige" deler kan godt komme sammen med nesten behersket klassisk stil rette jeans.

 •  Nyttige tips


  Hva er kvinners jeans mote i 2015? (8 bilder)

   Noen tips for ekte fashionistas:
 •  Pris noen ganger ikke fornøyd. Men salget tillate fin redning.

 •  Ikke vær redd for å eksperimentere, kombinere stil og ingen tilkoblings detaljer.

 •  Ikke prøv å klippe følge moten. Vurdere funksjonene i figuren.

 •  La jeans glede deg som de kunne.  
  Яндекс.Метрика