Mørk brun utflod hos jenter og kvinner

 Ofte kvinner ikke ta hensyn til de signalene kroppen din som indikerer tilstedeværelse av helseproblemer gjennom ulike symptomer.
 For eksempel, mørk brun utflod hos kvinner. De i sin tur kan indikere inflammasjon av slimhinnen i livmor. Denne såkalte kronisk endometritt. I denne sykdommen, mørk brun utladning hos kvinner forekomme i perioden før og etter menstruasjon, samt at de har en ubehagelig lukt. I tillegg kan slim mørke farger vises i midten av syklusen, og det er ledsaget av smerter i nedre del av magen. Det bør bemerkes at kronisk endometritt fasen er meget farlig for kvinner, spesielt under graviditet, fordi det kan fremkalle abort. På forekomsten av kronisk endometritt form kan påvirke tilgjengeligheten av hormonelle lidelser, nedsatt immunforsvar, infeksjoner som oppstår med skjulte symptomer. Også, hvis ikke dolikuvaty akutte form av sykdommen, kan det se ut Chronicle. Det er bemerkelsesverdig at mørk brun utflod hos kvinner ikke er alltid ledsaget av smerte, som gir falske håp om at alt vil bli bra. 

 Noen ganger mørk brun utflod hos kvinner oppstår før menstruasjon og er mazhuschyy karakter. Dette symptomet kan indikere tilstedeværelse av endometriehyperplasi. Hva kan forårsake denne sykdommen? Først hormonell bakgrunn av organismen, metabolske forstyrrelser. Sekund, hypertensjon. For det tredje, arvelighet.
 Mørk brun utflod hos kvinner kan være et tegn på kreft. I voksen alder denne sykdommen kan være et resultat av operasjoner utført i underlivet, abort eller gynekologiske problemer. Ikke la ting lysbilde som mørk brun utflod hos kvinner kan være på grunn av tilstedeværelsen av en livmor polypper.
 Hvis dette valget vises i de første månedene av vedtakelsen av prevensjonsmidler basert på hormoner, er det ganske naturlig. Imidlertid øker perioden med fremveksten av utflod, er det nødvendig å bytte ut midlene for å forhindre uønsket graviditet til andre.
 Mer farlige konsekvenser kan være mørk utflod for gravide. De indikerer morkakeløsning eller egget. Smerter i nedre del av magen, svimmelhet, hypotensjon, mørk brun utflod kan være et tegn på svangerskap utenfor livmoren.
 Ikke utsette tur til legen, kan tidlig behandling bidra til å unngå fremtidige problemer.  
Hvit utflod hos jenter og kvinner

 Ofte jenter og kvinner går til legen med problemet med hvit utflod fra kjønnsorganene. Hvit utflod hos kvinner kan noen ganger være et tegn på sykdom. Men dette er ikke nødvendig. Dette skyldes det faktum at i løpet av fruktbar alder står hemmelig. Dens sammensetning er meget komplisert, fordi den inneholder epitelceller som sluschyvayutsya, leukocyttceller, mikrober, som er plassert i slim. Det bør bemerkes at hvite utladning i kvinner vanligvis opp til 2 ml. Som for farge, det varierer fra hvit til gulaktig. Lukten kan være til stede og minne meieriprodukter, eller fraværende. Den generelle natur av utslippet kan variere avhengig av syklus av menstruasjon.

 En tung hvit utflod hos kvinner er en uke etter menstruasjon, men dette er ikke vare lenge. Utgangspunktet de ligner tykk transparent farge senere blir til kremet gulaktig masse. På grunn av ustabilitet av hormonelle sfære hvit utflod hos kvinner er svært tallrike. I tilfelle at tildeling med en ubehagelig lukt, er deres antall vokser betydelig, og det er andre symptomer, inkludert kløe og smerte, må du se en spesialist. Selvmedisinering er farlig, fordi slike bevis kan tilhøre ulike sykdommer.
 Hvit utflod hos kvinner kan også indikere tilstedeværelse av kreft, snakke om hormonelle forstyrrelser i kroppen. I tillegg har utvalget sett hos kvinner og jenter som har blodsykdom, diabetes.
 En sunn kvinnelig kropp, inntil overgangsalder, er fertil et stadium i livet, melkesyre Bacillus, eller Lactobacillus være nødvendig. Fordi hvit utflod hos kvinner i små mengder som ikke leverer ubehag og smerte, er normen. Det faktum at mange bakterier som trenger inn i reproduksjonssystemet, ikke kan formere seg i det sure miljø som utgjøres av den ovennevnte lactobacilli. Fordi melkesyre Bacillus beskytte kroppen mot betennelser. Dermed er det klart at hvit utflod hos kvinner kan bære en fysiologisk eller patologisk. Det viktigste - tid til å ta hensyn til symptomer og besøke en spesialist.  
Hvit luktfri utflodKvinner av natur, generelt, relatert til helse mye mer oppmerksomme menn. Dette gjelder slike intime områder som funksjon av urinveiene. Selvfølgelig, i en alder av informasjon generelt er det ikke mange mennesker som ikke har noen anelse om hvordan kroppen fungerer og hva du kan forvente fra ham, men likevel kommer ofte til leger kvinner, indikerer hvit utflod fra skjeden uten lukt.

Hva er luktfri hvit utflod
Klager kvinner i hvit utflod, ingen lukt, ofte rent estetisk karakter. De er ikke den beste innflytelse på undertøy og rent fysiologiske make kvinner føler deres nærvær. Disse utvalg luktfri, ikke leverer fysisk ubehag som kløe, svie eller andre symptomer absolutt norm for kvinner. De kan kalles enda raskere indikator på deres seksuelle helse og hans livvakt, som denne hvite slimete stoffet beskytter skjeden og generelt en kvinnes kropp utenfra penetrasjon av ulike typer skadelige mikroorganismer. Fraværet av en slik utladning luktfri føre til uttørking av skjeden, utseendet av sprekker og åpne veien til alle bakterier og bakterier som til slutt kan provosere en rekke sykdommer og selv føre til ufruktbarhet finalen.
Antall hvit luktfri utflod kan variere avhengig av mange faktorer. Disse omfatter i hovedsak den fasen av menstruasjonssyklusen - utslipp blir mer før eggløsning. Også rikelig sekreter ledsaget fleste svangerskap, mens den mer tid, rikelig utvalg. Det er hvit utflod og midt sterk seksuell opphisselse som smøremiddel for videre kommunikasjon. Også øker produksjonen av sekreter i vagina på ulike stressende situasjoner, klimaendringer og tar visse medisiner, vanligvis hormonelle type.
Det eneste negative at en slik tildeling luktfri kan være for en kvinne - faren for skittent undertøy. Imidlertid har dette problemet lenge vært vellykket i å bekjempe vanlig hygiene og daglig pads. Avhengig av organismen, kan deres mengde variere, og de kan ha subtile litt sur lukt som også ikke bør betraktes som en overtredelse av reglene alternativet. Men hvis "subtil duft blir en" frastøtende og skarp "- det er på tide å gjøre en avtale.

Typer utslipp og deres betydning

Det er andre utflod kvinne hvis utseende bør varsle henne og ønsker å bli betraktet som indikatorer for ulike typer variasjoner i sin fysiske helse.
For eksempel, noen tildeling med betydelig sur lukt, ledsaget av irriterende kløe, svie og la gulaktig flekker er vanligvis tegn på trost. Tidligere ble det antatt at sykdommen ikke krever behandling, men bare indikator på redusert immunitet, men i dag for fjerning av ubehagelige symptomer, er effektive medisiner som er i salg. Også hvit eller hvit utflod kan indikere en blodsykdommer, tilstedeværelse av parasittisk infeksjon i kroppen eller langvarig rus.
Imidlertid kan luktfri utflod utløses eksternt, for eksempel ved langvarig bruk av hormonelle metoder for beskyttelse mot graviditet, iført en cap på livmor og andre.
Ofte er det merkede, av og til med en grønnlig-gul farge og sterk lukt er et tegn av gynekologiske sykdommer eller andre problemer i kroppen. De kan være lunger forårsaket av problemer med hjertet og blodkarene, purulent inflammasjon i forskjellige organer eller utelatelse av livmoren.
Ved onkologiske sykdommer som fibromer, sarkom og andre maligne formasjoner som involverer vevulcerasjon, utslipp med en sterk råtten lukt og sukrovychnuyu struktur.  
 Abaktal - avansert antimikrobiell og bakteriedreper bredt spektrum. Den aktive ingrediensen i stoffet - pefloksatsina. Det hører til de andre generasjons syntetiske kinoloner. Takket være den fluoratom i molekylet til den aktive bestanddel Preparatet har utpreget antibakteriell virkning.
Abaktal: brukeranmeldelser

 Indikasjoner


 Ifølge bruksanvisningen, stoffet er foreskrevet for:
 - Smittsomme lesjoner i nedre luftveier og øvre luftveier;
 - Urinveisinfeksjoner;
 - Klamydia og gonoré;
 - Leddgikt og osteomyelitt;
 - Salmonella, kolera og tyfoidfeber;
 - Shyhelleze, empyem i galleblæren;
 - Sår, infiserte sår og brannskader;
 - Endokarditt, peritonitt, meningitt bakteriell opprinnelse;
 - Den forebygging og behandling av andre infeksjonssykdommer.

 Bivirkninger


Abaktal: brukeranmeldelser

 Tabletter Abaktal noen ganger føre til forstyrrelser i fordøyelsessystemet, blant dem er oppkast og diaré, og endringer i smak og tap av matlyst. Noen ganger medisinering fører til anfall, forvirring. Det kan føre til depresjon, hallusinasjoner, tåkesyn. Pasienter klager over hodepine og uro. I tillegg kan stoffet forårsake allergiske hudutslett, flebytu, nefritt, hematuri og krystalluri, myalgi og artralgi. Men disse negative effektene oppstår ikke veldig ofte.

 Kontraindikasjoner


Abaktal: brukeranmeldelser

 Anvendt stoffet Abaktal instruksjon sier at det ikke kan brukes under graviditet og amming i perioden, samt overdreven følsomhet for sine komponenter. Personer 18 år narkotikabruk er forbudt.
 Om dette preparatet reagerer forskjellig. Noen sa om sin effektivitet. Andre, derimot, hevder at skader forårsaket av dette betyr, ganske stor til å rettferdiggjøre førte dem godt. Men mange er enige om at når alvorlige forhold uten bruk av medikamentet ikke kan gjøre, fordi det alltid er en risiko for komplikasjoner.  
Яндекс.Метрика