Smerter i venstre side av magen
 Magesmerter, spesielt i venstre side kan være en rekke årsaker. I magen er mye av sykdommer, som kan utløse fremveksten av smerte.
 For å lette forståelse av sykdommer i bukhulen, blir den delt opp i ni imaginære deler. 3 av dem tilhører den øvre delen av "gulvet" av bukhulen (magesekkens region), tre - til midten etasje (mezohastralnaya område) og 3 - den nederste etasjen (hypohastralnaya område).
 Hver etasje har en sentral og to ekstreme lateral området. Den venstre halvdelen av magen bringer sammen en venstre podrebernuyu region, venstre lateral abdominal og venstre lyske. Så, magesmerter, som forekommer i projeksjonen av de tre regionene, og vil bli kjent som smerter i venstre side.
 Den venstre halvdelen av bukhulen delvis eller fullt bosette slike organer som mellomgulvet, mage, bukspyttkjertel, lever, galleblære, milt, tarm, kvinner - venstre livmoren. Fremveksten av smerter i venstre side av magen kan skyldes forstyrrelser i noen av disse organer.
 Smerter i venstre side av magen
 Smerte som oppstår i venstre nedre del av magen kan skyldes:
 - Tarmforstyrrelser (oppblåsthet, tarmobstruksjon, kreft av sigmoid, tykktarm, endetarm, divertikulitt);
 - Adnexitises, salpingoophoritis;
 - Svangerskap utenfor livmoren;
 - Vippe venstre eggstokk cyster eller ruptur.
 Hvis smertene i venstre del av magen under på grunn av tarm patologi, pasienten ekstra smerter bortsett fra det er klager fra mage-tarmkanalen, noe som kan diagnostisere den virkelige årsaken til smertene. Pasient vises: brudd avføring (forstoppelse, diaré), oppblåsthet, kvalme, oppkast, feber, hvis kreften - alvorlig vekttap pasient og andre.
 Kvinnene forlot ensidig smerte lokalisert i nedre del av magen, noe som kan tyde på sykdom i reproduktive system (ovarialcyste torsjon ben). Dette patologisk tilstand er presserende, som ledsages av sterke smerter, forstyrrelse av den generelle tilstanden (blodtrykksfall, feber, oppkast). Torsion ben ovarialcyster trenger akutt legehjelp.
 Adnexitises og salpingo (betennelse) ofte ledsaget av akutte smerter i nedre del av magen (lyske). Det er mulig feber, merket abdominal ømhet.
 Magesmerter som oppstår på grunn av svangerskap utenfor livmoren er kramper karakter med en tendens til å gradvis styrke. Når du bryter egglederen, det er en skarp smerte nesten uutholdelig smerte. Pasientens tilstand forverres, krever umiddelbar medisinsk hjelp.
 Smerter i venstre side av øvre del av magen
 Smerte som oppstår i venstre øvre del av magen kan skyldes:
 - Sykdommer i magen (gastritt, magesår sykdom);
 - Infarkt eller ruptur av milten;
 - Diafragmabrokk;
 - Ondartede svulster i tykktarmen;
 - Pyelonefritt;
 - Hjerteinfarkt (angina);
 - Venstre-sidig lungebetennelse, lokalisert i nedre fliker av venstre lunge;
 - Pankreatitt eller kreft i bukspyttkjertelen.
 I sykdommer i magesmerter som oppstår i venstre øvre del av magen. Denne pasienten følge dyspepsi, kvalme, oppkast. Smerte kan bære skrapete, skjæring, undertrykkende eller kramper i naturen, og kan være forbundet med inntak av mat, tid på dagen (natt smerte) kan oppstå fastende (sult smerter).
 Smerter i venstre side øverst kan skyldes hyperextension av kapselen av milten og en økning i kroppsstørrelse. Hvis det er et brudd i milten skarp smerte i magen, ved navlen regionen merket blå i ansiktet, på grunn av en opphopning av blod i området.
 Diafragmahernie oppstå på grunn av økt blenderåpning og utvekst gjennom den fra bukhulen av magen i brystet. Knipe mage og provoserer utseendet på skarpe smerter i magen.
 Smerter i øvre venstre del av magen kan være assosiert med pankreatitt (betennelse i bukspyttkjertelen). Vanligvis vises smerten i sentrum, og høyre del av magen. Denne smerten er forårsaket av anatomisk lokalisering av en kreft - det fullstendig passerer den øvre del av magen. Smerten er skarp med pankreatitt, herpes naturen er i tillegg kvalme, feber, oppkast mulig.
 De fleste sykdommer føre til magesmerter, med behov for øyeblikkelig medisinsk behandling, med påfølgende sykehusinnleggelse av pasienten til sykehuset. Derfor undervurdere smerten kan ikke. Hvis magesmerter er uttalt, vedvare i en halv time, ledsaget av andre negative symptomer - dette er det grunn til å søke medisinsk hjelp. Sykdommer ledsaget av magesmerter, behandlet av ulike spesialister, kirurger, traumer, gastroenterologer, smittsom sykdom, gynekologer.  
Kløe i hodebunnenKløe i hodebunnen - en av de mest ubehagelige stimuli, som kan ødelegge livet til noen. En person som lider av denne sykdommen blir irritabel, kan ikke fokusere, stadig distrahert av dette. Årsaken til denne ubehagelige følelsen kan bli hva som helst - og skiftende vann og sjampo for endring hår, og stress. Men det kan være mer alvorlig og farlig grunn, hvis effekter som i fremtiden vil måtte fjernes, for eksempel, hudsykdommer slik som seborrhea, psoriasis. Så i alle fall, er det bedre ikke å lide kløe og prøve å bli kvitt det. Men først må du finne ut årsaken til sin forekomst. Kanskje er det ikke så vanskelig.
Stress
Som allerede nevnt, kan årsakene til kløe i hodebunnen være mange. Og fremfor alt, så det er merkelig lyd, en compulsive disorder kan føre til stress. Det ville synes at forbindelsen mellom deg og ponervuvaly at du begynte å klø hodet? Men det viser seg, forbindelsen er der fortsatt. Dette er forståelig, fordi under stress, som i vår moderne verden florerer i menneskekroppen produserer økte mengder av adrenalin, og han i sin tur fører til en person alvorlig kløe i hodebunnen. Her er en enkel mekanisme for forekomst av kløe. Advare sin opprinnelse i dette tilfellet er et blunk - bare senke adrenalinet - for eksempel gjennom fysisk aktivitet, stoppe og hode klør så raskt som startet.
Anstrengelse musklene i hodet
Imidlertid bør øvelsen gjøres for å måle, fordi muskelspenninger kan også forårsake kløende hodebunn. Dette er mulig i tilfelle av en sterk bølge tilbake muskler, nakke, skuldre eller hodet selv. Og det skjer at under en alvorlig muskelspenninger i huden på hodet forstyrret mikrosirkulasjonen av blod, er det mikroskopiske muskelfibre, forårsaker betennelse. Det var han som ser ut som en kontinuerlig kløe i hodebunnen.
For øvrig, i tillegg til disse problemene, kan denne tilstand føre til intense hårtap. I dette tilfellet bør du umiddelbart kontakte legen din, som vil utnevne en spesiell intensiv pleie bidrar til å slappe av musklene i hodet, full restaurering av blodtilførselen til hodet, eliminering av den inflammatoriske prosessen, og som et resultat, bli kvitt kløende hodebunn.
Irritasjon i hodebunnen kjemikalier
Men i noen tilfeller, for å bli kvitt hud kløe, bare bytte sjampo, balsam, maling eller middel for hår styling, og problemet forsvinner av seg selv.
Dessverre ikke alle kjemikalier som vi bruker for hårpleie som trygt og nøytralt for vårt hår og hode som vi ønsker. Noen ganger selv sjekket tilsynelatende verktøyet kan forårsake helt uforutsigbare reaksjoner i huden, brennende, peeling, kløe. I dette tilfellet, må du umiddelbart slutte å bruke dette stoffet, og gir håret og huden av hodet litt hvile. For eksempel bruker baby shampoo eller såpe. Barn kosmetikk mest nøytral og trygg, og vil ikke føre til at du uønskede allergiske reaksjoner. I tillegg, hvis etter å ha brukt noen kjemikalier du føler kløe eller svie, prøv å ikke skade huden hyppigere hode vask eller ved hjelp av en hårføner. Det er mer negative faktorer.
Hudparasitter
Det kan virke banalt og ikke ubehagelig, men ofte kan hodet klø hva det avgjort parasitter - lus, lopper eller flått. Ja, ikke bli overrasket, til tross for vår tilsynelatende høyt nivå av sivilisasjon, bli kvitt parasitter mann og mislyktes. Infiserte ovennevnte insekter kan være hvor som helst - i transport, og frisøren, og med et teater garderobe der du overlate ting - ikke det faktum at neste strøk ikke gjemmer seg skadedyr. Men skadedyrbekjempelse midler og i dag florerer. Det er nok å diagnostisere, som kom til deg og velge en tilgjengelig metode for å bekjempe inntrengere. I spissen for irriterende insekter forsvinne og kløe.
Flass
Ofte årsaken kløende hodebunn er flass. For flass - ingenting som døde hud flak, som er dannet som et resultat av brudd tildeling kroppsfett. Videre kan utseendet av flass forårsake både økt og redusert anvendelse av samme kroppsfett. Av seg selv, er flass ikke farlig, og bli kvitt det, kan du bruke spesielle sjampo og folk rettsmidler, og bringer deg å bli kvitt og tilhørende kløe. Men la prosessen gå sin gang er ikke nødvendig fordi vanlig flass kan vokse inn i en ekkel sykdommer som seboreisk eksem, og med det uten profesjonell hjelp kan ikke takle.
Sykdommer i hodebunnen
Endelig kan kløende hodebunn forårsake ulike hudsykdommer. For eksempel, eksem, atopisk eksem, også kalt atopisk dermatitt. En av hans svært irriterende manifestasjoner - kløe, rødhet og tørrhet. I tillegg kan årsaken til irritasjon blir mer alvorlige sykdommer, slik som psoriasis.
Og psoriasis, eksem, atopisk dermatitt ledsaget av sopp lesjoner, på grunn av noe som i hodebunnen er dekket med kåte skalaer og begynner å klø fordi mange skalaer kan føre til spredning av bakterier, og de i sin tur er en årsak kløe i hodebunnen.
Selvfølgelig, i slike tilfeller, uten hjelp av dermatolog er nødvendig. Han vil foreskrive et kurs i behandling vil hjelpe deg å bli kvitt en hudsykdom og alle dens manifestasjoner.  
Яндекс.Метрика