Hva hvis jeg vondt i nyrene? De viktigste årsaker, symptomer og behandlinger
 Menneskekroppen - et komplekst system, og ofte vi ikke engang tenke hvordan det fungerer så lenge vi ikke bry starte noe. Og da begynner vi å lese faglitteratur for å prøve å forstå problemet, mens faktisk trenger å gå til en spesialist.
 For eksempel, hvis du er interessert i, hva om du skader nyrene, er svaret enkelt - holde en avtale med en urolog eller nefrolog. Men i enkelte tilfeller er det mulig å forstå deg selv til å fortsette lettere å legge ut sin faglige problem.
 Hva du bør vite om nyre
 I en sunn kropp bør være to gode nyrefunksjonen, som ligger på hver side av ryggraden, og høyre nyre er plassert rett under venstre og topp det grenser på leveren. Massen av indre organ er 120-300 g, men dens betydning kan ikke understrekes nok. Blodtilførselen til nyrene gjennom nyrearteriene, går de direkte til aorta. Følsomheten i nyre nerver gir nye cøliaki plexus dem.
 Hovedoppgaven for denne kroppen - er dannelse og utskillelse av urin. Dette er viktig fordi urinen utskilles fra kroppen behandles næringsstoffer, og sammen med alle de skadelige stoffer.
 Hvorfor skade nyrene?
 Hovedsakelig på grunn av betennelse. Symptomene på denne tilstanden er svie ved vannlating, skyet urin, som kan inneholde sand, småstein, spotting. Et annet symptom - hyppig vannlating, og den mest mengde utflod er ikke veldig stor. Som for smerte, når pyelonefritt er det ofte ikke sterk, trekking, bilateral. Imidlertid kan det være mer intens smerte, oppkast, kvalme. Dessuten kan nyresykdom manifestere i symptomer tilsynelatende urelaterte. For eksempel dette tap av syn eller kløende hud.
 Den mest alvorlige er smerter i venstre nyre. Vanligvis de viser purulent betennelse i dette tilfellet krever umiddelbar sykehusinnleggelse. Dette er imidlertid ikke alltid en indikator av alvorlige sykdommer, slik smerte noen ganger snakke om sliping av stein sykdom. Ofte er disse problemene er i alvorlige spenninger eller det faktum at folk drakk for mye væske. Hvis nyrene finnes sand og steiner, de kommer ned til ureter og forårsake smerte og falsk vannlating.
 Ofte symptomer inkluderer irritabilitet. Og mannen prøver å lindre deres tilstand, velge den mest komfortable posisjonen. Men, nyresykdom og krever å konsultere lege og medisinsk intervensjon. La dem ta sin kurs er ikke anbefalt.
 Hva hvis bekymret høyre nyre?
 Eksperter mener at med høyre nyre det er flere problemer fordi folk kan være vanskelig å forstå hva data relaterte symptomer. I dette tilfellet, kan smerten være like og angrepet av blindtarmbetennelse og gallekolikk, og noen andre sykdommer.
 Hvordan finne ut hva vondt høyre nyre?
 Symptomene er: på berøringsfølsomhet, ofte feber, smerter i høyre side og enda lavere magen, feber, kvalme, hyppig vannlating. Denne smerten ofte følger kronisk nyresykdom - pyelonefritt, Nephroptosis, svulster, urolithiasis. Men de kan også være symptomer zabolevanyyy ikke forbundet med nyrene. Derfor, i alle fall bør du straks oppsøke lege.
Folk rettsmidler for tannpine, behandling med bruk av naturlige ingredienser

 Vanligvis fanger tannpine oss ved overraskelse. Det er på grunn av de endringer navkolozubnyh og tann vev og inflammatoriske sykdommer i periosteum og myke vev som omgir kjeven.
 Den vanligste og irriterende problem tann - en tann, kan det være på grunn av feil kosthold, konsumert store mengder sukker og ledsaget av en ubehagelig lukt fra munnen (med lukten vil håndtere systematisk rengjøring av tenner og tygger sitronskall eller oransje).
 Finnes det et alternativ medisinsk behandling for tannpine? Selvfølgelig den finnes. Våre forfedre oppfant mange menneskers behovsprøvd, som helt sikkert vil hjelpe lindre smerten, og muligens helt glemme det. Men disse verktøyene er ikke et universalmiddel og kan hjelpe er bare midlertidig, og før eller senere vil du fortsatt trenger å gå til tannlege kontoret.
 Folk rettsmidler for tannpine
 - Med fedd olje kan berolige verkende i lang tid. Fukt en bomullsdott med olje og fett grundig problematisk sted eller vatt å lage og holde brannen i smerte i 5 minutter.
 - Plasser pasienten mellom kinnet og tennene sorrel blader eller vendelrot, i løpet av minutter smertene betydelig lulle.
 - Løvetann juice ikke bare lindre smerte, men også tjene som forebygging av sykdommer andre tennene.
 - Vel å rå rødbeter anbefales å holde pasienten tann minst 5 minutter.
 - Forbered et avkok av salvie munnvann, i forholdet 20 g per 200 ml vann. Gjenta prosedyren hvert 15. minutt.
 - Som anbefalte smertestillende skylle tann ryllik skjær, som du kan legge til et par dråper alkohol.
 - Agurk juice - Rimelig smertestillende middel for tannpine.
 - Fint crumble løk, pakk den i cheesecloth og satt bak øret på siden av tannen av pasienten.
 - For behandling eller forebygging av tannpine bruker også tranebærjuice.
 - Gni tannkjøttet rundt tannen pasientens hode av hvitløk.
 - Veldig effektiv skylling brus (en teskje per kopp kokende vann).
 Oppskrifter infusjoner av tannpine:
 1 ss hakket nepe helle en halv kopp kokende vann. Stek i ca 5 minutter, press gjennom cheesecloth. Skylle munnen med varm buljong.
 2. 30 g Melissa helle en halv kopp med kokende vann, la stå i 3 timer, skyll flere ganger om dagen.
 3. 20 ml eddik blandet med hakkede mynteblader og bringebær, la for et par dager.
 En effektiv metode for tannpine er en dental pasient massere den andre hånden. Intens massasje i 10 minutter. Gjenta minst tre ganger om dagen.
 Behandling av tannpine hjemme rettsmidler er veldig praktisk, men ikke trygt. Derfor, til en sterk og kontinuerlig tannpine sikker kontakte tannlegen din.  
Betennelse i nyre symptomerNyresykdom deler mange egenskaper. Forstår de kan bare spesialist. Behandling er vurdert som svært effektive bare på tidlige stadier av sykdommen, så en kamp for livet.
Når nyrevevet påvirke bakterier utvikler betennelse i nyrene. Symptomer på sykdom er delt inn i primær eller sekundær. Inflammasjon kan utvikle seg i en eller begge nyrer umiddelbart. Patogener inn i kroppen med blod eller urinveiene. I det sistnevnte tilfelle viktig for diagnose av sykdommer med normal urin produksjon, siden det ofte er omvendt strømning.
En av de vanligste årsakene til sykdom er ansett hypotermi. Vasokonstriksjon fører til forstyrrelse av den renale vev direkte. Ofte sykdommen oppstår på bakgrunn av en markant nedgang i immunitet.
Symptomer på nyre betennelse
Med utviklingen av betennelse patologi påvirker nyrebekken, bindevevet som omgir organene og fettlaget. Med nederlag for to nyrebetennelse kan utvikle seg i hver nyre på forskjellige måter.
Hvert anfall av akutt sykdom rammer flere vev. Gjennomføring av betennelse betyr ikke at struktur og funksjon av bindevev til vanlig, er det arrdannelse. Grunnen til dette fenomenet - komprimering av nyrevevet og forringelse av nyrene.
Det finnes to typer av betennelse - serøs og purulent. I det andre tilfellet, økningen i størrelse og hun nyre og fettsjiktet. Ubehandlet slimhinnebetennelse kan gå inn purulent pyelonefritt.
For den akutte fase av sykdommen er karakterisert ved slike symptomer som feber, sår tilbake den del der påvirkes nyre. Det kan være sterk eller verkende med periodiske anfall av akutt smerte. Ofte pasienter klager over kvalme eller oppkast. Etter en stund temperaturen kan reduseres dramatisk, vist rikelig svette, feber, men deretter gjenopptatt. Hvis utvikle septik prosesser, kan pasienten opplever tegn på peritonitt. Cheerleaders har smerter ved vannlatning.
Den inflammatoriske prosessen er ledsaget av en følelse av smerter i hele kroppen, muskler, ledd, bein, slimete - alt vondt jevnt. Lokale tegn på stress inkluderer glatt muskulatur i magen, ubehag i korsryggen.
I den kroniske formen symptomene er milde betennelse i nyrene. Noen ganger sykdommen er skjult og kan oppdage det bare analyser. En person kan klage over tretthet, trøtthet, vedvarende svak feber.
Hvordan oppdage betennelse i nyrene
Diagnose av sykdommen kan kun være basert på resultatene av urin og blodprøver som indikerer betennelse i nyrevevet. I tillegg, for å etablere fungerende nyre blod biokjemi utnevnt. Det er også nødvendig for å fastslå om det er hindringer for den normale flyten av urin, som utførte en ultralyd og røntgenundersøkelse.
Terapi i betennelse i nyrene
Behandling av inflammasjon omfatter antibiotika gitt deres mottakelighet for et bestemt medikament. Stimulerende midler støttet immunitet. Ved alvorlig behandling utføres ved hjelp av intravenøse løsninger, produkter trukket tilbake fra kroppen metabolske prosessen. I noen tilfeller er kirurgi som er nødvendig for åpning av byllen. Når inflammasjon og dens årsaker eliminert åpenhets normalisering utføres ved å fjerne urin.
I alle fall tar terapi tid og bør være integrert.
Av stor betydning i betennelse i nyrene spille mat. Den riktige tilnærmingen blir enklere pasient. Dietten er meget enkel og krever ikke alvorlige begrensninger. Nyttige produkter er de som har diuretiske og obscheochyschayuschym innflytelse. Må være i kosten vannmeloner, meloner, gresskar i alle former.
Når betennelse i nyrene er svært nyttig tranebærjuice. Det anbefales også å drikke stuet frukt og gelé fra tyttebær. Av produktene som vises brød, et utvalg av pasta, kokt og stuet kjøtt, egg. Det anbefales å spise mer friske grønnsaker, frukt og melk. Men av røkt og stekt mat bedre glemt.
Forebygging
Nyresykdom bør alltid etterlater seg. Fordi betennelse glomeruli eller tubuli i nyrene ikke er i stand til å gjenopprette filtreringsevne og stor nephron slutte å fungere. Nyre stor reservekapasitet, men det er alltid fare for komplikasjoner som nyresvikt. Derfor er det viktig å ta vare på forhindring av betennelse i nyrene.
På grunn av det faktum at i dag få mennesker engasjert i tungt fysisk arbeid, er årsaken til mange kroniske sykdommer var mangel på mosjon. Fast livsstil fører til stagnasjon av urin, skape forhold for sykdom.
Den beste forebygging av nyre betennelse - en aktiv og sunn livsstil, turgåing, idrett, moderat belastning balansert diett uten overflødig og overflødig salt, med en overvekt av frukt og grønnsaker.  
Яндекс.Метрика