Hvorfor er tilbake med kviser?Det er tid til å forstå hvorfor det er kviser på ryggen. Inflammatoriske prosesser har alltid operert på feil kropp. Når stygge utslett tilholdssted, bør de kvitte seg med alle tilgjengelige metoder. Ikke veldig fin kam tilbake fra nye kviser som stadig erstatte gammel. Slutte å vente! Det er på tide å handle!
Hvis det Kviser på ryggen min, årsaken til problemet
I menneskekroppen er det flere steder som er utsatt til over-tildeling av underhudsfett. Blokkering deretter fører til dannelse av komedoner. De er nær betent acne pus.
Hvis det kviser på ryggen, bør du se etter årsaken til interne eller eksterne faktorer. Forståelsen av deres opprinnelse - det første skrittet på veien til frelse.
Intern dannes purulent kviser på ryggen:
Puberteten. Den viktigste svaret på hvorfor kviser i ansiktet og ryggen av interesse for ungdom ligger i forbedret omstart alle systemer. Under puberteten skiftende hormoner, noe som resulterer i økning av talgkjertlene. Men det er ennå ikke etablert arbeid utgangs innhold kjertler, som ofte er deres hindring.
Ulike brudd i det endokrine systemet. Endocrinology er direkte relatert til hormonet som talgkjertlene.
Gynekologiske problemer. Sykdommer i reproduksjonssystemet påvirker hele kroppen som en helhet. Orientalsk medisin er ikke bortkastet å prøve å behandle helhetlig, ser på roten av problemet. Men foruten de åpenbare brudd innen gynekologi bør også nevne graviditet. Enten det endte i abort eller fødsel, har hormonell kroppen risting oppstått.
Sykdommer i urin-systemet. Sammen med urin utskilt vesentlig del av giftstoffer fra kroppen. I strid med urin-systemet begynner å kjøre andre mekanismer. Hyperhidrose, som før eller senere fører til blokkering av kjertler og utseendet på pus kviser.
Funksjonsfeil på mage-tarmkanalen. Dysbacteriosis påvirker ikke bare den generelle trivsel, men også utad manifestert utslett på huden.
Eksterne faktorer hvorfor acne vises på baksiden:
En allergisk reaksjon på ting rundt. Skruppelløse produsentene kan legge stoff med fargestoffer, viser sammensetningen av å skadelig. Det samme gjelder for kosmetikk og vaskemidler. Spørsmålet er ikke alltid om kvaliteten på produktene, fordi idiosynkrasier av noen komponenter kan heller ikke utelukkes. Vanligvis allergi tidlig i hans utseende forårsaker lite rødt utslett på ryggen. Hvis tiden fjerne kilden til problemet, og deretter forsegle helt forsvinne uten å gå inn i septisk utdanning.
Problemer med klær. Noen ganger være vanskelig å tenke hvorfor kviser på ryggen. Syntetisk ikke lekke luft og fuktighet. Den raske veksten av bakterier i svette stadig vыdelyayuschemsya. Men med unntak av saken vev skjæres klær. Altfor tettsittende kjole komprimerer huden og fører til overdreven friksjon. Den ødelagte laget av dermis - det beste stedet for utvikling av betennelse.
Underernæring kombinert med dårlige vaner. Toksiner er innført i kroppen bevisste mann. For å lette arbeidet med mage-tarmkanalen, nok til å gi opp chips, krydret, stekt og fet mat, sukkerholdig brus, alkohol. Noen ganger kan en enkel endring i den vanlige kosthold fører til fine resultater.
Stressende situasjoner. Spenninger kan føre til forekomsten av lesjoner av forskjellig slag.
Beriberi. Elementær mangel på vitaminer - en direkte vei til hud betennelse.
Elsker å skrelle. Hyppig ødeleggelse av det beskyttende ytre lag av dermis åpner veien for å angripe bakterier. Alle gode ting skal være i moderasjon, herunder midler for rengjøring av huden.
Langvarig eksponering for solen. Ultrafiolett fører til at talgkjertlene jobbe aktivt.
Utdype enkelt tilfelle. Noen ganger hele greia i en enkelt tilfeldig prыschyke som nådeløst forsøkt å presse fingrene. Rester av gjødsel spres ytterligere skadet hud, fange mer plass med hver nye komedoner. Vane klatre fingre, som bør ikke, kan føre til dannelse av byller fremtiden.
Kviser på ryggen: hvordan å kvitte seg med å bruke legemidler
En favoritt verktøy i kampen med noen septisk tema i Sovjet-tiden var kaliumpermanganat. Å rengjøre tilbake forbereder en konsentrert løsning ved å legge en krystall stoff til utryddelse sin i vann. Når nederst anholdt flere krystaller løsning ble ansett klar. Før anvendelse av en mettet løsning av det filtrert gjennom flere lag av osteklede. Tørk kunne bare ren hud, som ikke er berørt skrubb.
Blant salver bør gjøres "Levomekol", som den dag i dag er brukt i medisinske institusjoner som et antiseptisk. I fravær av medikamentet kan ta erytromycin piller. For å fremstille oppløsningen vasket pillen til et pulver og blandes med litt vann. Gjelde lokalt på lesjon bomullspinne.
Grønn leire er kjent for sine egenskaper. Å forberede hjemmelaget maske anbefales å kjøpe en pose med leire i apotek og fullt i samsvar med disse instruksjonene.
Mange kviser på ryggen: metoder hjem behandling
Sitronsaft med alkohol. Med frisk presset sitronsaft og bland med alkohol i et forhold på 1: 1. Vasker bort fra huden én time etter påføring.
Gjær maske. I kokende vann 1 ss utvannet gjær for å oppnå en maske som ligner konsistensen av tykk fløte. Du kan legge til et par dråper sitronsaft. Blandingen på det berørte området for å holde så lenge den ikke tørker ut. Deretter vaskes enkelt av med varmt eller kaldt vann.
Celandine. Røttene av celandine med kaldt vann, insisterer 2-3 timer og deretter koke i 20 minutter. Den resulterende buljong tilsatt i en kveld bad med varmt vann. For å få den ønskede effekten er nødvendig for å gjennomføre et kurs på 10 behandlinger.
Banan. Per liter kokende vann tilsett 50 g av knust Banan røtter. Insister 30 minutter. Om to uker forberede et avkok for kvelden bad.
Burdock. Avkok Borre fremstilt fra en liter vann og 50 g knust røtter. Prosedyrene er de samme anbefales for Banan.
Daisy. Et glass vann legge en spiseskje med tørt gress. Etter infusjon av filtrert, helt i former for is. Jevnlig tørke isbiter tilbake.  
Hva om stadig artikkelen hals
 En av de mest ubehagelige symptomer - kløe i halsen, spesielt hvis det skjer hele tiden. Tickle kan være ledsaget av en plutselig kraftig hoste, og grunnene til dette er mer enn nok. Den vanligste - betennelse eller inflammatoriske sykdommer.

 Hva stadig artikkelen hals og hvordan bli kvitt


 Smittsomme sykdommer Gruppe
 Eventuelle endringer som involverer kløe i halsen kan skyldes inflammatoriske sykdommer: faryngitt, nazafarynhytah ARI. I dette tilfellet, betimelig diagnostisert og begynner å behandle infeksjonen, som det kan falle under bronkiene og lungene litt.
 Smittsomme gruppe
 Infeksiøs etiologi omfatter sykdommer som:

 Allergi. Allergier ofte føre til en kløe i halsen. Det viktigste for å begrense eksponering for allergener (støv, dyr, pollen) og ta allergi medisiner foreskrevet av en lege.

 Neurosis hals. Eventuelle skader på nerver innervating sentrene i hjernen eller svelg stadig vhorle artikkelen. I tillegg er det andre symptomer som tyder på misbruk følsomhet, nummenhet, trykk, hodepine, prikkende følelse i halsen klump er til stede. Sammen med denne endringen muskelen systemet, vanskeligheter med å svelge og choke. Disse symptomer opptrer i syfilis, CNS lidelse, hjernesvulster. Det bør være en svært alvorlig behandling under tilsyn av en erfaren lege.

 Fortsetter artikkel hals luftveissykdommer knyttet til faglige aktiviteter. Sangere, lærere, Steelworkers, Slinger, gruvearbeidere i fare. I dette tilfellet, må du være forhindret hals, drikke infusjoner og decoctions, betyr av dempe halsen og koblinger.

 Hvis kroppen er utsatt for støv og vanlig høy temperatur, har vokal apparat å stamme, hvorfor alltid bestemmer hals.

 Halsirritasjon kan forekomme på grunn av refluksøsofagitt, dvs. når du kaster magesyre etter et måltid i de overliggende avdelinger. For å unngå slike bør spise sakte, tygge den godt, ikke snakke, ikke leser. Ved flytting absolutt ikke kan spise, kan det oppstå mye choke og sterk kløe i halsen.  
La øret med en kald
 Rhinitt - dette er problemet som møtte hverandre. Betingelse for den vandøde, som regel, er og så vanskelig. Men enda verre når de blir lagt øret når det er kaldt. Hvorfor er det truet? Hvorfor skjer dette? Hva gjør jeg? Vi har forsøkt å besvare disse spørsmålene i denne artikkelen.
 Hvorfor legger øret
 Årsaker til kald nok. Men det skjer ofte at når en kald lå stille og ører. Ikke ved en tilfeldighet, nese, ører og hals - er nært knyttet til problemer og håndtere dem trenger en lege - Laura.
 Hvorfor den kalde legger ørene? Fordi disse organer danner et enkelt system. Hvis det er en feil på ett legeme, det påvirker den andre. Strukturen av hørselssystemet er ganske komplisert. Bare for å nevne, det er, er såkalt mellomøret plass fylt med luft. Til normalt trykk i øregangen og mellomøret det samme - ingen ubehag for personen det. Men det gjør evstahyeva trykkledningen som forbinder luften i mellomøret hulrom i svelget. Hvis noen grunn luften slutter å bevege seg gjennom øretrompeten, kommer i mellomøret lukket rom - det vil være press for andre. Dette er nettopp den følelsen lagt ørene.
 Lett forkjølelse kan ikke føre til slike ubehagelige konsekvenser. Imidlertid, rennende nese, fulgt av svelling, provoserer bare nese ører. Hvis sykdommen ikke behandles, kan det utvikle eustachitis - betennelse i øretrompeten, som oppstår i den akutte eller kronisk form. I øret fylde, kan også skade hørselen din alvorlig. I fravær av riktig behandling, til slutt, kan være catarrhal ørebetennelse.
 Hva hvis jeg lagt øret med en kald
 På eksamen legen ikke si - dette er obligatorisk. Men først, være godt vysyakaty nese knipe vekselvis hvert nesebor. Deretter dra nytte av vasokonstriktor nesedråper.
 Hjelper og denne øvelsen. Fingrene skal grep nese, vinger og prøve å puste gjennom dem med makt. Innsats bør gjøre før du vil føle bomull. Da trenger du fem eller seks ganger for å svelge. Etter denne øvelsen høyre øre kan bli utsatt. Noen ganger oppstår det lindring i løpet av 5-10 minutter. Forresten, kan du også blåse gjennom en tynn slange eller blåse ballonger - når lunger er nyttig.
 Engasjere seg i selv-behandling er ikke nødvendig. Vasokonstriksjonseffekter narkotika vanligvis hjelpe. Men, noen ganger, bygger slim opp så mye at utviklingen av betennelse i hørsels tube ikke beskytter dem. Bare i dette tilfelle kan legen fore vedkommende behandling. Og det skal. Hvis du la prosessen gå sin gang, ville man forvente noen effekt før etter nederlaget av ansikts nerve og hjernehinnebetennelse.
 Hvis lagt ørene på kalde
 På effekten av forkjølelse, øre når de blir lagt etter en kald, også må tas opp. Eksperter tilby følgende måte. Når rest manifestasjoner kalde bør vaskes separat nesegangene saltvann løsning, utarbeidet på grunnlag av en teskje i et glass vann. Etter vask nesegangene skal dryppe vasokonstriksjonseffekter narkotika.
 Husk at øret ikke kan drible borsyre alkohol! Ideen om at han hjelper takle ører lagt - feilaktig.
 Det ytre øret kan også massere. Men du kan ikke varme opp øret og prøve å rense den med bomulls pinner - det kan bare skade øret.  
Яндекс.Метрика